San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
he7edik
1 239
ST power.Pedig neki örülnék.
Nnamdi is ment, látott, de nem történt semmi 😊Fucu
több mint 11 éve
ST power.Nnamdi is ment, látott, de nem történt semmi 😊
több mint 11 éve
Dan Skuta jött, látott, aláírt. Még nem tudni mennyiért 2 évre.
több mint 11 éve
Barrows tweetje:mindenki benyalta, én is 😀FucuDelmas aláírt.lol pont akartam írni mekkora hoaxpetey
Nem még nincs Delmas dealFucu
S Louis Delmas currently is meeting with the #49ers. A deal could be coming, but he only recently stepped through the door.
RJF meg kezdő pénzt kapott. not bad.
több mint 11 éve
mindenki benyalta, én is 😀Delmas aláírt.lol pont akartam írni mekkora hoaxpetey
több mint 11 éve
Delmas aláírt.lol pont akartam írni mekkora hoax
több mint 11 éve
Delmas aláírt.RJF szerződése pedig teljesen vállalható
Nem még nincs Delmas deal
több mint 11 éve
RJF 4 évre 22M (!!!???) a Coltsnál.
több mint 11 éve
Cincinnati free-agent LB Dan Skuta, a good special teams player, is visiting San Francisco.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
...már annyira nem is kell, jöjjön a draftról valaki a 4. körben inkább.Alabama NinersDorsey aláírása után már mindenhol csak annyit írnak, hogy "former 49ers"
több mint 11 éve
...már annyira nem is kell, jöjjön a draftról valaki a 4. körben inkább.Nem fog kis pénzért menni sehova. Végigjárja a lehetséges helyeket, az Eagles már nem adott neki eleget (semmi meglepő, Sopoaga mellett minek megfizetni).Gyurma PappaDorsey megszerzése És Ian Williams szerződése azt jelenti, hogy RJF már nemigazán kell nekünk.Alabama Ninerskis pénzért visszajöhet.
Dorsey jó fogás, DT nickelben és futás ellen is remek,lehet rotálni a DL-t. kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Tomsula, ha RJF(7.kör) ilyet faragott. Jesse Williams és 98%-ra kész a depth.petey
több mint 11 éve
Nem fog kis pénzért menni sehova. Végigjárja a lehetséges helyeket, az Eagles már nem adott neki eleget (semmi meglepő, Sopoaga mellett minek megfizetni).Dorsey megszerzése És Ian Williams szerződése azt jelenti, hogy RJF már nemigazán kell nekünk.Alabama Ninerskis pénzért visszajöhet.
Dorsey jó fogás, DT nickelben és futás ellen is remek,lehet rotálni a DL-t. kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Tomsula, ha RJF(7.kör) ilyet faragott. Jesse Williams és 98%-ra kész a depth.petey
több mint 11 éve
Attól, hogy ők jönnének (bár Reed Houston felé is kacsingat), még lehet fiatal CB,S draft az első körökben. Nem kell azokat a srácokat egyből mély vízbe dobni, meg lenne is akiktől lássak a szakma finomságait. Most rámegyünk nagyon a gyűrűre, de hát ki is hibáztatna emiatt minket.Nem öregszek, hanem öregszem... 😛Delmas jött/itt van/jön vizitre, Woodson is volt, nem úgy néz ki hogy drafton akarják megoldani a dolgot.JayBAzért nem szeretnék egy öreg sec-et (Woodson, Reed)he7edik
Én úgy látom, hogy nem hosszútávra megy az építkezés, hanem rámennek az SB-re. Woodsonnak és Reednek is van még egy-két jó éve, ha ebbe még egy gyűrű is összejönne, az mindenkinek jó.red6t6
több mint 11 éve
red6t6
988
Nem öregszek, hanem öregszem... 😛Delmas jött/itt van/jön vizitre, Woodson is volt, nem úgy néz ki hogy drafton akarják megoldani a dolgot.JayBAzért nem szeretnék egy öreg sec-et (Woodson, Reed)he7edik
Én úgy látom, hogy nem hosszútávra megy az építkezés, hanem rámennek az SB-re. Woodsonnak és Reednek is van még egy-két jó éve, ha ebbe még egy gyűrű is összejönne, az mindenkinek jó.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Delmas jött/itt van/jön vizitre, Woodson is volt, nem úgy néz ki hogy drafton akarják megoldani a dolgot.JayBAzért nem szeretnék egy öreg sec-et (Woodson, Reed)
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Delmas jött/itt van/jön vizitre, Woodson is volt, nem úgy néz ki hogy drafton akarják megoldani a dolgot.
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy ezek után Jessie Williams-et húznánk, lehet csak későbbi körben jön DT. A Cowboy utódját kellene megtalálni. Nálam most az első 2 kör 3 pickje: CB,S,DE nem feltétlen ebben a sorrendben. CB és S akkor is, ha FA-ról jönnének kezdő kaliberű játékosok. Fura kicsit, hogy a ligaelit D-t kell az O-val szemben erősíteni, viszont a hosszútávú érdekek ezt kívánják. Bármilyen meglepő is az O most tutira rendben van, szuper fal, minőségi futók, remek elkapók és sztárjelölt QB. Jajj pár éve meg mi volt.....Dorsey megszerzése És Ian Williams szerződése azt jelenti, hogy RJF már nemigazán kell nekünk.Alabama Ninerskis pénzért visszajöhet.
több mint 11 éve
Dorsey megszerzése És Ian Williams szerződése azt jelenti, hogy RJF már nemigazán kell nekünk.Alabama Ninerskis pénzért visszajöhet.
Dorsey jó fogás, DT nickelben és futás ellen is remek,lehet rotálni a DL-t. kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Tomsula, ha RJF(7.kör) ilyet faragott. Jesse Williams és 98%-ra kész a depth.
több mint 11 éve
Dorsey megszerzése És Ian Williams szerződése azt jelenti, hogy RJF már nemigazán kell nekünk.
több mint 11 éve
8 és fél Misi? LMAO, jóóóólvan, sok sikert a Hawknakennyit nem ért meg nekünk, a Bucs-nak igen.hát azért debraxa88Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama NinersÉn nagyon csípem Goldsont de ennyit tényleg nem ér.he7edik
Igazi kőkemény hard hitter volt, ami látványos, sokan ezért szerették, én is.
Amitől viszont pipa voltam rá sokszor, azok a felesleges keménységek, akció utáni szabálytalanságok, amiért nemegyszer 15y-al fizettünk.Alabama Niners
több mint 11 éve
ennyit nem ért meg nekünk, a Bucs-nak igen.hát azért debraxa88Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama NinersÉn nagyon csípem Goldsont de ennyit tényleg nem ér.he7edik
Igazi kőkemény hard hitter volt, ami látványos, sokan ezért szerették, én is.
Amitől viszont pipa voltam rá sokszor, azok a felesleges keménységek, akció utáni szabálytalanságok, amiért nemegyszer 15y-al fizettünk.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
hát azért deGoldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama NinersÉn nagyon csípem Goldsont de ennyit tényleg nem ér.he7edik
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama NinersÉn nagyon csípem Goldsont de ennyit tényleg nem ér.
több mint 11 éve
sehol nem írtam, hogy írjon alá.jójó de ha nem kap a 49erstől szerződés ajánlatot akkor mit írjon alá? A TB egyébként már tavaly meg akarta szerezni, most sikerült.Fucu....hát persze, hogy ilyen fétisem van. Had éljem ki már a fétisem, annyi évig nem lehetett 😀Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama Ninersgyűrű fétised van. közölném a tényt, hogy a 49ers nem ajánlott neki szerződést.Fucu
Tudom, hogy nem adtunk neki szerződést, mert nem kívántunk ennyit adni, neki meg a pénz kellett. Nem egy Brady a srác, ezt mindig tudtuk.Alabama Niners
Azt Te is tudod, hogy egyeztettek már tavaly is elég sokat, a tag után. Hosszútávú azért nem lett, mert az igényeit nem akartuk megadni.
több mint 11 éve
jójó de ha nem kap a 49erstől szerződés ajánlatot akkor mit írjon alá? A TB egyébként már tavaly meg akarta szerezni, most sikerült.....hát persze, hogy ilyen fétisem van. Had éljem ki már a fétisem, annyi évig nem lehetett 😀Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama Ninersgyűrű fétised van. közölném a tényt, hogy a 49ers nem ajánlott neki szerződést.Fucu
Tudom, hogy nem adtunk neki szerződést, mert nem kívántunk ennyit adni, neki meg a pénz kellett. Nem egy Brady a srác, ezt mindig tudtuk.Alabama Niners