San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
😂állítólag pont őket előztük a Harvin dealben, Pats volt a 3. 😊
Jobb, mint Harvin és sokkal olcsóbb is.empty taxi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Mekkora deal megint...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
vétó
több mint 11 éve
😂Jobb, mint Harvin és sokkal olcsóbb is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az se gyenge... 😊 Baalke mindenkinek nyalja a seggét?? 😀 6. kör... 😂 Jó lesz ez az NFC West csata! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
a hírek szerint egy hatodik körös draft pickért megszereztétek Anquan Boldin-t, hát basszátok meg 😊Moss pótlónak talán megteszi, talán... 😛
több mint 11 éve
49ers signed Ian Williams to a 2-year, $3.2 million extension, including a $1 million signing bonus.CSN Bay Area's Matt Maiocco reports the 49ers are expected to "make a run at the right price" on free agent Sean Smith.
The 49ers are in the market for a "cornerback with size," and Smith obviously fits that mold at 6-foot-3 and 214 pounds. Per Maiocco, the Niners will have to fend off the Eagles, Chiefs, and Buccaneers for Smith. Smith has made it blatantly obvious that he will sign with the highest bidder. Of the aforementioned group, San Francisco easily has the least amount of salary cap room.
Madden hates me.
több mint 11 éve
hírek szerint érdeklődést fejeztünk ki Cribbs és Welker iránt.RJF felől is érdeklődik 5 klub, holnaptól FA lesz.
több mint 11 éve
ide is jön Abraham vizitre. ha egy Moss szintű deal meglenne fasza lenne. Aldon/Cowboy/Abraham rotáció, plusz DL top draft rookie, elég iszonyat lenne. persze a helyes árért.
több mint 11 éve
Gábor
590
valamint a 2012-es elejét, a Green Bay elleni 63 yardost sosem fogom elfelejteni 😊Adam SchefterEz egyértelmű volt.
San Francisco 49ers announced they have released K David Akers.Double B
Köszönjük neki a 2011-es szezont!diverdoc
több mint 11 éve
nem is kell foglalkozni ezzel, fölösleges. igen,nem,talán,mégsem 😊Hát ezt se magyar munkatempóban építik, nálunk még csak az első közbeszerzést támadta volna meg épp a vesztes fél 😀
az új stadionunk valami szépség lesz, marha nagy jumbotronnal: espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/93037/shots-from-inside-49ers-new-stadiumpetey
több mint 11 éve
Adam SchefterEz egyértelmű volt.
San Francisco 49ers announced they have released K David Akers.Double B
Köszönjük neki a 2011-es szezont!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Adam SchefterSan Francisco 49ers announced they have released K David Akers.
több mint 11 éve
nem is kell foglalkozni ezzel, fölösleges. igen,nem,talán,mégsem 😊az új stadionunk valami szépség lesz, marha nagy jumbotronnal: espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/93037/shots-from-inside-49ers-new-stadium
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreerMy understanding is that the Niners aren't talking with the Jets on Revis. At least not now. SF source: "We're not in it."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterNY Daily News reports Jets have two teams interested in Darrelle Revis. This much is known: Jets are shopping him and determined to deal him
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Falcons, 49ers on list of possible Darrelle Revis trade partners for Jets
több mint 11 éve
Szerintem kimondottan szimpatikus és okos döntés lenne, ha hagynák menni Goldsont, közel nem ér annyit, mint amennyit kér, de így is lesz, ahol megfizetik. És ha neki a pénz a fontos, pont le fogja szarni az SB esélyeket (ugye-ugye, Mario Williams vagy Carl Nicks).
több mint 11 éve
Dashon Goldson @thehawk38ez csak azt mondja hogy szeretne maradni, Jed York is twittelte hogy reméli marad, de akkor már egy megbízható S aki tud embert fogni. szerintem bankot nem fogunk robbantani érte.
I'm very thankful I didn't get the franchise tag again but still hopeful this means something long term with the San Francisco 49ers!
twitter.com/intent/user?screen_name=thehawk38&tw_i=308694237422170112&tw_p=tweetembed
Secondarynk nagyon nem volt toppon. Frissités így is-úgy is szükséges. De az utolsó twittje, nem arról szól egyértelműen, hogy megy.diverdoc
több mint 11 éve
Dashon Goldson @thehawk38 I'm very thankful I didn't get the franchise tag again but still hopeful this means something long term with the San Francisco 49ers!
twitter.com/intent/user?screen_name=thehawk38&tw_i=308694237422170112&tw_p=tweetembed
Secondarynk nagyon nem volt toppon. Frissités így is-úgy is szükséges. De az utolsó twittje, nem arról szól egyértelműen, hogy megy.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
kb. ennyi. én nagyon szeretem a Sólymot, de többször is sebezhető volt a nagy playekben, illetve az intre meg hitekre ment.Igazi monster a csávó, viszont van határa, hogy mennyit ér. Neki is tudni akell, hogy mit akar, SB esélyes csapatban nyomni, vagy olyan helyen ahol évi 1-2 millával többet kap.
azt hiszem lesz helye a draft pickjeinknek ha nem marad 😊 én örülnék ha vmi szerződést nyélbe ütnének azért, viszont 7-8 misi per év azért sok lenne.
/mondjuk Schefter 2 éve tutira azt mondta hogy Jim Miamiban köt ki/
petey
több mint 11 éve
kb. ennyi. én nagyon szeretem a Sólymot, de többször is sebezhető volt a nagy playekben, illetve az intre meg hitekre ment.azt hiszem lesz helye a draft pickjeinknek ha nem marad 😊 én örülnék ha vmi szerződést nyélbe ütnének azért, viszont 7-8 misi per év azért sok lenne.
/mondjuk Schefter 2 éve tutira azt mondta hogy Jim Miamiban köt ki/
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter doesn't expect free agent FS Dashon Goldson to re-sign with the 49ers.Face-en azt írják hogy Goldson aláírt!?he7ediknem kapott franchise tag-et és hosszútávút sem kötöttetek vele.Fucu
"Goldson's going to be gone," tweeted Schefter. The 49ers refused to franchise tag Goldson for the second straight year, and he is seeking $8 million annually. Keeping him is thought to be a priority for San Francisco, but he may be too rich for their tastes. The 49ers could use the No. 34 pick they got from the Chiefs to find Goldson's replacement in what appears to be a strong safety class.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Dee Milliner-röl mit lehet tudni?he7edikItt megtalálod: és hogy valószínűleg a top 8-ban ki fog menni 😊
Face-en azt írják hogy Goldson aláírt!?he7ediknem kapott franchise tag-et és hosszútávút sem kötöttetek vele.