San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Lauren Silberman...Pay da Girl! 😀Akerst valószínűleg cutoljátok még FA előtt.empty taxiszerintem nem ér senkit sem sokként a hír 😀 K draft a 6. körben pipapetey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Akerst valószínűleg cutoljátok még FA előtt.empty taxiszerintem nem ér senkit sem sokként a hír 😀 K draft a 6. körben pipa
több mint 11 éve
Akerst valószínűleg cutoljátok még FA előtt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Moss nem tér vissza 2013-ban.Sajnálom, hogy Moss már nem tér vissza.
Per a league source, the Niners were making it clear at the Scouting Combine that they intend to steer clear of Moss in 2013.
Cullen Jenkins jön kedden vizitre, de esélyes hogy a Seahawksnál már odanyomnak neki egy szerződést.petey
Akkor WR draft is bejátszik a draft elején!
több mint 11 éve
Moss nem tér vissza 2013-ban. Per a league source, the Niners were making it clear at the Scouting Combine that they intend to steer clear of Moss in 2013.
Cullen Jenkins jön kedden vizitre, de esélyes hogy a Seahawksnál már odanyomnak neki egy szerződést.
több mint 11 éve
Ha Sopoaga és/vagy RJF elmennek akkor a NT lép fel a legnagyobb need-ként. Szerencsére az idei DL felhozatal elég erős. Abban bízom, azért észnél vannak Baalke-ék és nem engedik el mindkettőt.Alabama NinersRJF 4-3 DE-ként lenne tökéletes, 3-4 run stopperként nem jó, viszont pass rushban elég oké. ha elkezdődik a lictháború nem hinném hogy Baalke belemenne hogy itt tartsa. NT-nek sem rossz de kicsi, és vannak jobb opciók rosteren(Ian Williams, Tony-Jerod Eddie pl)
Sopo egy jobb árért maradhat, ha draftolunk egy jó DL játékost aki betanulhatna mögötte.
szóval van opció, szerencsére ez a draft nagyon erős DL pozícióban is, meg védelemben úgy cakompakk.
több mint 11 éve
Ha Sopoaga és/vagy RJF elmennek akkor a NT lép fel a legnagyobb need-ként. Szerencsére az idei DL felhozatal elég erős. Abban bízom, azért észnél vannak Baalke-ék és nem engedik el mindkettőt.
több mint 11 éve
Nocsak-nocsak, nemcsak nekem másnak is Matt Scott tetszettRuss Lande, director of scouting for National Football Post, is high on Matt Scott (Arizona) for the 49ers as a fourth- or fifth-round selection. The 49ers expect to have a compensatory selection at the end of the third or fourth round.
"He's an underrated athlete who has a knack for making plays when plays break down," Lande said of Scott (6-foot-2, 213 pounds). "He has a lot of traits that you're looking for. He was seen as borderline draftable before the combine, and he really helped himself there."
www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/49ers-turn-attention-backup-qb-job
Egy kis szemezgetés az ujdonságokból, hírekből:
Aldon, Ahmad Brooks, Ray McD a snapek több mint 90%-ában Justin közel 80%-ában pályán volt, és a depth hiányát vetették fel Baalkenak, aki ezt inkább filozófiai, mint személyi kérdésnek tartja.
Sopoaga egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy menni fog, és RJF-a is neccesnek tűnik, Baltimore?, GB?. Szóval NT is need lesz így.
2013as salary cap 123 millio, 8,5 fél M Alexszel kipucolva
The 49ers "are not inclined to pursue Darrelle Revis at this time," a source told ESPN's Chris Mortensen.
Joe Hastings re-signed
Alldon Smith a Team MVP (Walsh Award), Jim Harbaugh Blue Collar POY-jei: D#:Ray McD, O#: Frank Gore, ST:C.J. Spilmann. További csapat díjazottak még: Justin Smith(Eshmont), RMcD (Hazeltine Iron Man),Anthony Davis (McKittrick), Kyle Williams (Ed Block Courage Award), Michael Wilhoite (Herrion Memorial)
Gratula nekik
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Aldonplayer.theplatform.com/p/pcPFDC/cjUkU8H8GQs9/embed/select/VAB5VADK238T?autoPlay=true¶ms=zone%3D49ers
(Bár tudom leírták már itt hogy sokak nagymamája is ezt csinálja 😊)
több mint 11 éve
Szerintem iszonyat nagy rablás volt amit kaptunk Smittyért, de ha hagyják miért ne 😀 zseniális lenne egy 2014 + 2.kör...és még így kipucoltunk 9.75M a sapiból. Jöhetne már a draft.Én ezzel már így voltam egy korábbi QB-nk miatt eddig is 😊
szurkoljunk mostmár a Chiefsnek is 😊
petey
több mint 11 éve
Szerintem iszonyat nagy rablás volt amit kaptunk Smittyért, de ha hagyják miért ne 😀 zseniális lenne egy 2014 + 2.kör...és még így kipucoltunk 9.75M a sapiból. Jöhetne már a draft. szurkoljunk mostmár a Chiefsnek is 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/28/niners-clear-9-75-million-in-cap-space-by-trading-smith/
több mint 11 éve
Jöttem ruhát szaggatni, hamut hinteni a fejemre és a tojáshéjat leverni a seggemről. A bánatos égért kell nekem a nagyok dolgáról elmélkednem?!!"Hát, erre azért nem gondoltam!"
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Baalke. nem hiába volt tavaly előtt az év GM-e, lassan a legnagyobbak felé hasít. hihetetlen ez a faszi. peteySztem is nagyot húzott, most is. Kiváló GM.
Erről jut eszembe. Te megmondtad egyik elsőként, hogy Alex a Chiefsbe megyen. Igazad is lett.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
már pedzegettük, 1 év aztán csillagos ég a fizetés, plusz a sérülések.hanem? 😀braxa88Most mehet tovább ez a 2. kör Revisért.Stez...akár, viszont nem vagyok benne biztos, hogy Ő lenne a legjobb megoldás nekünk.Alabama Niners
Goldson sem biztos marad, ha már taget nem kap. RJF iránt pedig érdeklődik a Packers.
Harvin is opció lehet még...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
hanem? 😀Most mehet tovább ez a 2. kör Revisért.Stez...akár, viszont nem vagyok benne biztos, hogy Ő lenne a legjobb megoldás nekünk.Alabama Niners
több mint 11 éve
Baalke. nem hiába volt tavaly előtt az év GM-e, lassan a legnagyobbak felé hasít. hihetetlen ez a faszi.
több mint 11 éve
Updated 49ers 2013 picks:...és még van 2db 7. kör kompenzációs pick is, ha jól tudom. 😀
1. First round, No. 31 (No. 31 overall): Own pick
2. Second round, No. 2 (No. 34 overall): Pick from Kansas City for Alex Smith trade, which can be completed March 12
3. Second round, No. 31 (No. 61 overall): Own pick
4. Third round, No. 12 (No. 74 overall): From Carolina in trade-back during 2012 draft
5. Third round, No 31 (No. 93 overall): Own pick
6. Fourth round, No. 31 (TBA): Own pick
7. Fifth round, No. 24 (TBA): From Indianapolis in trade-back during 2012 draft
8. Fifth round, No. 31 (TBA): Own pick
9. Sixth round, No. 12 (TBA): From Miami in trade-back during 2012 draft
10. Sixth round, No. 31 (TBA): Own pick
11. Seventh round, No. 21 (TBA): From Cincinnati for Taylor Mays
12. Seventh round, No. 31, (TBA): Own pick
The 49ers also expect three compensatory picks that cannot be traded. The 49ers expect a compensatory pick at the end of the third or fourth round, as well as two compensatory selections in the late rounds. Those picks will be announced next month.diverdoc
több mint 11 éve
Van élet... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Updated 49ers 2013 picks:1. First round, No. 31 (No. 31 overall): Own pick
2. Second round, No. 2 (No. 34 overall): Pick from Kansas City for Alex Smith trade, which can be completed March 12
3. Second round, No. 31 (No. 61 overall): Own pick
4. Third round, No. 12 (No. 74 overall): From Carolina in trade-back during 2012 draft
5. Third round, No 31 (No. 93 overall): Own pick
6. Fourth round, No. 31 (TBA): Own pick
7. Fifth round, No. 24 (TBA): From Indianapolis in trade-back during 2012 draft
8. Fifth round, No. 31 (TBA): Own pick
9. Sixth round, No. 12 (TBA): From Miami in trade-back during 2012 draft
10. Sixth round, No. 31 (TBA): Own pick
11. Seventh round, No. 21 (TBA): From Cincinnati for Taylor Mays
12. Seventh round, No. 31, (TBA): Own pick
The 49ers also expect three compensatory picks that cannot be traded. The 49ers expect a compensatory pick at the end of the third or fourth round, as well as two compensatory selections in the late rounds. Those picks will be announced next month.
több mint 11 éve
KezdődikCBS' Clark Judge suggests the 49ers make a run at Darrelle Revis after reportedly acquiring the No. 34 pick in the Alex Smith trade.