San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 11 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
remelem smith komolyat fog produkalni, muszaj leszek a kc-nek alex miatt szoritani!
az opcionalis pick az mit jelent?

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Most mehet tovább ez a 2. kör Revisért.Stez
...akár, viszont nem vagyok benne biztos, hogy Ő lenne a legjobb megoldás nekünk.
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
1/31 + 2/2 ideális ajánlat egy éhenkórász franchise-nak ha fel akar tradelni valamennyit Harbaugh.Höri
Nem biztos, hogy ebből a helyzetből feljebb kell menni. Mindenhol azt mondják, hogy elég homogén a kínálat, lehet jobb ezen a 2 picken 2 playert szerezni, mint mondjunk 1/15-20 között 1 playa.
Az viszont tény, hogy nagyon jó áron passzoltuk el Alexet, az én várakozásaimat messze meghaladja.Alabama Niners
igaz de #49ers five top-100 picks are Nos. 31, 34, 61, 74, and 93. Also have a 4th-rounder, 2 5th-rounders, 2 6th-rounders, and 2 7th-rounders.

Én sose szerettem ha egy csapat direktbe a waiverre draftol.Höri
Biztos fogunk ennyi pickel feljebb menni, csak talán nem az 1/31+2/2-t kellene becserélni 1/15-20-ra, hanem későbbi pickeket, amik tutira be fognak következni. A 3.-4. körben kiszemeltekért felmenni. Jó a keretünk, reálisan újra SB eséklyes, ennek ellenére vannak posztok ahol erősíteni kell: CB, S, DL, WR, K. Mivel hihetetlenül nagy cap space nincs (Goldson sokat elvisz majd belőle), a 3.-4. körökben kell a lehető legjobbakat elhozni, hogy minél több posztunkat feltöltsük, és ezek aligha lesznek kezdők egyből.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Most mehet tovább ez a 2. kör Revisért.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1/31 + 2/2 ideális ajánlat egy éhenkórász franchise-nak ha fel akar tradelni valamennyit Harbaugh.Höri
Nem biztos, hogy ebből a helyzetből feljebb kell menni. Mindenhol azt mondják, hogy elég homogén a kínálat, lehet jobb ezen a 2 picken 2 playert szerezni, mint mondjunk 1/15-20 között 1 playa.
Az viszont tény, hogy nagyon jó áron passzoltuk el Alexet, az én várakozásaimat messze meghaladja.Alabama Niners
igaz de #49ers five top-100 picks are Nos. 31, 34, 61, 74, and 93. Also have a 4th-rounder, 2 5th-rounders, 2 6th-rounders, and 2 7th-rounders.

Én sose szerettem ha egy csapat direktbe a waiverre draftol.

több mint 11 éve
Az viszont tény, hogy nagyon jó áron passzoltuk el Alexet, az én várakozásaimat messze meghaladja.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1/31 + 2/2 ideális ajánlat egy éhenkórász franchise-nak ha fel akar tradelni valamennyit Harbaugh.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer ‏@JayGlazer
49ers have completed a trade with the Chiefs for Alex Smith, tho can't be official til March 12. Chiefs really made a commitment to Smith
több mint 11 éve
Előre figyelmeztetek mindenkit ez nagyon meredek lesz! Elmegy Alex valahova, kell nekünk egy QB aki stílusban passzol a Kaepernick-re épített rendszerbe. Tebow? Úgyis kinyomja a Jets, FA piacról bagóért meg lehetne szerezni. Természetesen back-up pozícióba. A stílusuk persze nem teljesen ugyanaz, mert Tebow messze nem passzol úgy mint Colin. Viszont abban a kreatív play sémában amiben játszunk/játszani fogunk nem hangzana szentségtörésnek. Vagy mégis? Vitaindítónak szánom, nem azt mondom, hogy kellene nekünk, játszunk el a gondolattal.
Továbbá várnám a draftolható QB-k közül szerintetek kit lenne érdemes választani. Alabama Niners
erre csak fricskaval tudok reagalni: tebow tovabb vitte a denvert a po-ban, mint peyton 😀 😀
btw valoban meredek, de szerintem van annyi pickunk, h inkabb draftrol hozunk majd valakit.

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Előre figyelmeztetek mindenkit ez nagyon meredek lesz! Elmegy Alex valahova, kell nekünk egy QB aki stílusban passzol a Kaepernick-re épített rendszerbe. Tebow? Úgyis kinyomja a Jets, FA piacról bagóért meg lehetne szerezni. Természetesen back-up pozícióba. A stílusuk persze nem teljesen ugyanaz, mert Tebow messze nem passzol úgy mint Colin. Viszont abban a kreatív play sémában amiben játszunk/játszani fogunk nem hangzana szentségtörésnek. Vagy mégis? Vitaindítónak szánom, nem azt mondom, hogy kellene nekünk, játszunk el a gondolattal.
Továbbá várnám a draftolható QB-k közül szerintetek kit lenne érdemes választani. Alabama Niners
Hát több mint meredek. Sztem nagyon nem kellene. Korábban felvetetted Manuelt, sztem, ő hamartabb el fog kelni, mint mi QB-t draftolnánk. Sztem csak hátsóbb körös jön szóba (4-5.ben max). Landry Jones mondjuk, bár őt is sokan nézegetik, többek között a Cardsról is olvastam. Ahogy nézegettem a prospecteket nekem Matt Scott teszene.
Fut is dob is talán sokáig benn is marad. He is one of the more athletic quarterbacks this class has to offer. - Dane Brugler, NFLDraftScout.com
 www.youtube.com/watch?v=U8zibVj6qTQ

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Továbbá várnám a draftolható QB-k közül szerintetek kit lenne érdemes választani.
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
az teny, h Akers sok(rengeteg 😀 ) kellemetlen percet okozott(tenyleg ezen a poszton mi lesz vajon? draft?), de azert tegyuk hozza, nem csak rajta mult a dontetlen es a vereseg 😛Vegita
Nagyon sajnálom Akerst, de ő tuti cut lesz, már csak az anyagiak miatt is. Sanyarú a rugók sorsa, de egy ennyire betli szezon után sehol sem tartanák meg.
11-5 (12-4 otimista version) a tippem, skins, hóksz (i), szentek elleni W, a Hoston, Atlanta, GB-ből vmerlyik nem lesz meg sztem, idegenben rams is necces.

több mint 11 éve
az teny, h Akers sok(rengeteg 😀 ) kellemetlen percet okozott(tenyleg ezen a poszton mi lesz vajon? draft?), de azert tegyuk hozza, nem csak rajta múlt a döntetlen es a vereseg 😛Vegita
Mondhatni, hogy rajta múlt, mert a döntetlennél, kihagyott egy rúgást és nem nyertünk, a vereségnél szintén kihagyott egy rúgást és ha az megvan nyerünk.

A két legmagasabban jegyzett rugó Sturgis (Florida) és Hopkins (Florida State). Most igyekszem utánuk nézni. Ötödik kör előtt nagyon ritkán húznak be rugót, pickünk meg van dögivel.

QB-kat nézegettem, és a jelenlegi rendszerünket figyelve EJ Manuel illeszkedne hozzánk. Hasonlít Kaepre, jól fut, erős kar, persze a pontossággal még vannak gondok, viszont felépíthető a srác, hogy a későbbiekben bevethető legyen. Harmadik körben várhatóan bent lesz még, lehet a 4.-ben is.
több mint 11 éve
az teny, h Akers sok(rengeteg 😀 ) kellemetlen percet okozott(tenyleg ezen a poszton mi lesz vajon? draft?), de azert tegyuk hozza, nem csak rajta mult a dontetlen es a vereseg 😛

több mint 11 éve
ajjajj, en azert a ramsra is morcosan nezek. kb 9 gyozelemre tippelek.Vegita
jogos, bár ott azért még alakulóban vannak a dolgok, nekik még 1-2 év kell. Igaz 2012-ben nem ment ellenük nekünk, hála Akersnek....
több mint 11 éve
ajjajj, en azert a ramsra is morcosan nezek. kb 9 gyozelemre tippelek.

több mint 11 éve
A 10 győzelemnek meg kell lennie, mert azalatt aligha lesz PO, nem beszélve az NFC W győzelemről. Ahogy Petey is írja, otthon hozható akár mind, persze formaingadozás miatt becsúszhat 1-2 zacskó. A sorsolás nem egy "leányálom", viszont jól felkészít a PO-ra. Otthon a Seattle-Houston-Atlanta-GB négyes ellen komoly meccs lesz. Idegenben a Seattle-NO-Washington 3 meccs lesz igazán parázs. A csoportunk rendesen megerősödött pár év alatt a lesajnált csoportból az egyik legerősebb lett.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
draft/FA előtt még sok minden lehet, plusz ugye lutri hogy melyik csapattal mi lesz a szezon előtt(sérülés, holdout ilyesmi)
de elég combos kis schedule. a horzsolós meccseket letudjuk otthon, idegenben meg tudunk nyerni.
12-4 ha mindenki egészséges, jó draft és offseason. akár mind a 8 hazai meglehet. Idegenben NO, WASH és bármelyik csoportellenfél nem vicc. 10+ meglesz.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
2013-as menetrend

Otthon: Arizona, St. Louis, Seattle, Atlanta, Carolina, Houston, Indianapolis, Green Bay

Idegenben: Arizona, St. Louis, Seattle, New Orleans, Tampa Bay, Jacksonville, Tennessee, Washington

Gondoltam beszélgesünk róla. (Köszi Petey az infot)

A Vikings kivételével az összes rájátszásba (NFC) jutottal játszunk. Mind a 3 ujonc irányítóval is egyben.
Jó felmérő lesz a szezon a következő SB-re.zsazsa
11-5-re tippelek 😀 kb hasonlóan mint az idén, plusz-minus egy meccs
több mint 11 éve
zsazsa San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 39
2013-as menetrend

Otthon: Arizona, St. Louis, Seattle, Atlanta, Carolina, Houston, Indianapolis, Green Bay

Idegenben: Arizona, St. Louis, Seattle, New Orleans, Tampa Bay, Jacksonville, Tennessee, Washington

Gondoltam beszélgesünk róla. (Köszi Petey az infot)

A Vikings kivételével az összes rájátszásba (NFC) jutottal játszunk. Mind a 3 ujonc irányítóval is egyben.
Jó felmérő lesz a szezon a következő SB-re.

"Az igazságból elveszett az i."
több mint 11 éve
na tessék:
The 49ers are talking to teams about a trade for Alex Smith but currently do not have a deal in place, league sources said Sunday and Monday.

Read more here:  blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/02/sources-49ers-still-shopping-smith.html#storylink=cpy

több mint 11 éve
hm, Chiefs lesz az 😉 Jags a hírek szerint nem ment Smitty után.
mondjuk az elég érdekes hogy Március 12 előtt már megvan a deal? ráadásul akár várhatnának is TC-ig mert ugye akkor is lesz pár csapat akik megadnának sokmindent egy kezdő QB-ért.
szóval ez nekem elég gyanús hogy nem igaz.

Goldsont ha nem tageljük és nem lesz hosszútávú szerződés akkor bizony S draft kipipálva.

több mint 11 éve
The 49ers are leaning toward not placing the franchise tag on two-time Pro Bowl safety Dashon Goldson, multiple league sources told CSNBayArea.com.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 847 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kovács Sanyi elpasszolva - kérdés ki a vevő.

The 49ers have expressed to others that a deal for QB Alex Smith is effectively complete. (LaCanfora)
több mint 11 éve
49ers coach Jim Harbaugh confirmed at the Combine that Mario Manningham (ACL, PCL surgery) will not be ready for training camp.vassadi
Akkor WR draft jön legkésőbb a 3. körben.