San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
49ers coach Jim Harbaugh confirmed at the Combine that Mario Manningham (ACL, PCL surgery) will not be ready for training camp.
több mint 11 éve
Alapvetően egyetértünk. Szerintem Smith több csapatban lehet kezdő, ezzel a fizuval is, eltradelni lenne nekünk a legideálisabb. Reálisan egy 4. körért már én(!) elengedném. Amiért elkezdtem az elmélkedést, hogy nagy volt a csend körülötte. Biztosan ennek hatására nyilatkozott pont erről Harbough 😀, és szellőztették meg a Chiefs (és a Cardinals) érdeklődését. A Chiefs is jobban járna vele és LT Joeckel draftal, mint, ha Genos Smith húznák be 1/1-re. Aztán az érte kapott picken kellene valami QB-t szerválni, aki Kaep stílusában tud játszani. Na azt nem tudom ki lehet.Alabama NinersAkkor legalább itt ne legyen csend körülötte! 😀
Megnéztem, hogy kik vannak előtte a fizetési listán, meg ez a Chiefs-Cards spekuláció is megmozgatta az agyamat. Megértem, hogy egy 4. körért már elengednéd (szerinted megér annyit), szerintem semmit nem fogtok érte kapni. S ezzel a fizuval (kb. 10 millió/év) nem fogják szerződtetni.
Smith alapvetően illik abba a sorba, amelyet Cassel, Kolb, Flynn fémjelez: valamilyen úton-módon, kisebb-nagyobb ideig kezdő irányítóvá váló QB eladó. Ezek a projektek kivétel nélkül besültek.
Smith annyiban különbözhetne, hogy ő kezdőnek lett húzva, nem is akárhol. Viszont 1/1-ként az első öt éve az ordas nagy bust és az éppen nem bust között mozgott. Ami végül is ugyanolyan súlyú red flag, mint a fenti három ember induló tehetség szintje.
Cassel egy komplett idény után (11-5 és minden mutatójában TOP 10 irányító volt) ért meg egy 2. kört a Chiefs-nek. Szabadon állapodhattak meg a fizetéséről (franchise QB pénzt kapott). Volt egy viszonylag elfogadható éve cserébe és három katasztrofális.
Kolb segítségével az Eagles kifosztotta a Cardinals-t, szintén franchise QB fizetést kapott. Maradjunk annyiban, hogy nem volt jó üzlet.
Flynn ingyen ment a Seahawks-hoz, erős közepes fizetést kapott. Edzőtáborban kiszorította egy 3. körös projekt QB, akiről év végére ugyan kiderült, hogy nagyon jó, de az év eleji teljesítménye inkább tükrözte a draft helyét.
Közben a máshonnan induló, de hasonló szintre jutó (egy jó év) Fitzpatrick franchise szerződést kapott. Ma már a Bills szurkolók többsége szerint indokolatlanul.
Nézzük a listát. Brees, a Manning testvérek, Brady, BigBen és Rodgers más kategória. Rivers szerződés kötése idején szintén ehhez a csoporthoz tartozott. Bradford, Stafford és Ryan az eszement újoncszerződéseikben játszanak, ki meghálálva, ki kevésbé ezt a pénzt. Kolb, Cassel, Fitzpatrick, (sajnos) Palmer és Sanchez konszenzusos tévedések ebben a kategóriában. Egyikük sem lehet mérvadó Smith jövőbeni fizetéséhez.
Marad Schaub, Cutler és Romo. Hát, még mindig nem az igazi, de az kétségtelen, hogy mindhármuknál lehet kisebb-nagyobb kérdőjeleket találni. De van egy alapvető különbség Smith-hez képest. Mindegyik csapata megkérdőjelezhetetlen kezdő irányítója. Ettől a státusztól pedig Smith-t éppen a saját csapata fosztotta meg másfél jónak és nagyon jónak nevezhető idény után. Az az edző vette el tőle a kezdőt, aki kibányászta a gödörből. Olyan felső limitje van a döntés alapján, amely nem teszi lehetővé, hogy még a neki teljesen megfelelő rendszerben érjen el kimagasló sikert. A "Nem franchise QB" feliratot éppen Harbaugh ütötte a Smith-dossziéra. Miután az előző ilyet nagy nehezen leradírozta másfél év alatt.
Ezek után pont az a két csapat fog draft cetliben gondolkodni Smith-ért, amelyik nagyon hasonló projektben ingét-gatyáját kifizette a nagyjából semmiért és nem mellesleg az átlagon felüli roster-ét hagyta évekig parlagon heverni, öregedni? Vegyenek egy esetleg felturbózott Cassel-t/Kolb-ot évi 10 millióért?
Smith szerződésének olyan a szerkezete, hogy most tudja a 49-ers szinte ingyen kidobni. Smith reális értéke szerintem legfeljebb a 6-7 millió/év tartományban mozog. Harbaugh nyilatkozhat akármennyit, szivárogtathatnak ki fals információkat, nagyjából mindenki tudja, hogy Smith a roster bónusz kifizetése előtt a piacon lesz.
A Chiefs-nek azt kell eldöntenie, hogy az Alex Smith-Joeckel duó többet ér-e, mint a Geno-Albert duó. Valóban reális lehetőség mindkettő, de nem Alex pillanatnyi (becsült) árával.
Btw annyi pick-etek van mint a szemét! Meg tudjátok oldani enélkül is Kaep backup-ját. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Manuel? Ő még bent lesz szerintem 4-ben.OK, csak abból indultunk ki, hogy Te állapítottad meg, hogy nem igazán kell senkinek. A szerződésével és amennyit szeretne érte kapni a FO-otok, ezt a csomagot eddig senki nem adná meg a jelek szerint.Alapvetően egyetértünk. Szerintem Smith több csapatban lehet kezdő, ezzel a fizuval is, eltradelni lenne nekünk a legideálisabb. Reálisan egy 4. körért már én(!) elengedném. Amiért elkezdtem az elmélkedést, hogy nagy volt a csend körülötte. Biztosan ennek hatására nyilatkozott pont erről Harbough 😀, és szellőztették meg a Chiefs (és a Cardinals) érdeklődését. A Chiefs is jobban járna vele és LT Joeckel draftal, mint, ha Genos Smith húznák be 1/1-re. Aztán az érte kapott picken kellene valami QB-t szerválni, aki Kaep stílusában tud játszani. Na azt nem tudom ki lehet.Alabama Niners
Felvetettük, hogy túl sok a pénze, szerinted nem. Felvetettem, hogy nem akarnak draft cetlit adni érte, szerinted megér 3.-4. kört. Tehát szerinted Smith legitim NFL kezdő QB, aki mégis megéri a pénzét és a középső körös picket (Smith nem béna). Kizárásos alapon egy eset maradt (feltételezve, hogy az NFL csapatok vezetői stábjai nem a hülyék gyülekezete): a 49-ers tárgyalási helyzete gyenge, a többi csapat szerint nem igazán engedheti meg magának, hogy egy ilyen képességű irányítót backup-ként ennyi pénzért megtartson. Ha meg tudják oldani az alacsonyabb szerződést - Smith belenyugszik a tartalék szerepbe, akkor nem is kell nekünk kezdőnek Smith. Ha nem adja be a derekát, akkor pedig előbb-utóbb piacra fogja engedni (kivágja) a 49-ers. Smith reális piaci ára nem magasabb a jelenlegi pénzénél.tomi-tomi
több mint 11 éve
OK, csak abból indultunk ki, hogy Te állapítottad meg, hogy nem igazán kell senkinek. A szerződésével és amennyit szeretne érte kapni a FO-otok, ezt a csomagot eddig senki nem adná meg a jelek szerint.Alapvetően egyetértünk. Szerintem Smith több csapatban lehet kezdő, ezzel a fizuval is, eltradelni lenne nekünk a legideálisabb. Reálisan egy 4. körért már én(!) elengedném. Amiért elkezdtem az elmélkedést, hogy nagy volt a csend körülötte. Biztosan ennek hatására nyilatkozott pont erről Harbough 😀, és szellőztették meg a Chiefs (és a Cardinals) érdeklődését. A Chiefs is jobban járna vele és LT Joeckel draftal, mint, ha Genos Smith húznák be 1/1-re. Aztán az érte kapott picken kellene valami QB-t szerválni, aki Kaep stílusában tud játszani. Na azt nem tudom ki lehet.
Felvetettük, hogy túl sok a pénze, szerinted nem. Felvetettem, hogy nem akarnak draft cetlit adni érte, szerinted megér 3.-4. kört. Tehát szerinted Smith legitim NFL kezdő QB, aki mégis megéri a pénzét és a középső körös picket (Smith nem béna). Kizárásos alapon egy eset maradt (feltételezve, hogy az NFL csapatok vezetői stábjai nem a hülyék gyülekezete): a 49-ers tárgyalási helyzete gyenge, a többi csapat szerint nem igazán engedheti meg magának, hogy egy ilyen képességű irányítót backup-ként ennyi pénzért megtartson. Ha meg tudják oldani az alacsonyabb szerződést - Smith belenyugszik a tartalék szerepbe, akkor nem is kell nekünk kezdőnek Smith. Ha nem adja be a derekát, akkor pedig előbb-utóbb piacra fogja engedni (kivágja) a 49-ers. Smith reális piaci ára nem magasabb a jelenlegi pénzénél.tomi-tomi
több mint 11 éve
OK, csak abból indultunk ki, hogy Te állapítottad meg, hogy nem igazán kell senkinek. A szerződésével és amennyit szeretne érte kapni a FO-otok, ezt a csomagot eddig senki nem adná meg a jelek szerint.Felvetettük, hogy túl sok a pénze, szerinted nem. Felvetettem, hogy nem akarnak draft cetlit adni érte, szerinted megér 3.-4. kört. Tehát szerinted Smith legitim NFL kezdő QB, aki mégis megéri a pénzét és a középső körös picket (Smith nem béna). Kizárásos alapon egy eset maradt (feltételezve, hogy az NFL csapatok vezetői stábjai nem a hülyék gyülekezete): a 49-ers tárgyalási helyzete gyenge, a többi csapat szerint nem igazán engedheti meg magának, hogy egy ilyen képességű irányítót backup-ként ennyi pénzért megtartson. Ha meg tudják oldani az alacsonyabb szerződést - Smith belenyugszik a tartalék szerepbe, akkor nem is kell nekünk kezdőnek Smith. Ha nem adja be a derekát, akkor pedig előbb-utóbb piacra fogja engedni (kivágja) a 49-ers. Smith reális piaci ára nem magasabb a jelenlegi pénzénél.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
egy 3. vagy 4. kör nem vállalhatatlanul sok egy kezdő QB-ért. Mondjuk a Chiefs-nek, akik 1/1-re egy frencsájz LT-t draftolhatnak mellé. Szerintem nem számít a FO ennél nagyobb pickre Smith-ért.Ahogy most kinéz nemigazán kell senkinek sem Alex Smith. Alabama Ninersha valahol kezdőként számítanak rá, akkor nem egy vállalhatatlan a szerződése. Alabama NinersAkkor béna. 😀 S reális lehetőség, hogy kivágás után újra szerződtetitek.
Komolyra fordítva, a Te verziód akkor valósulhat meg, ha Alex belátja/elfogadja és/vagy az összes NFL csapat úgy látja, hogy nem kezdő NFL QB kaliber. A belátás szinte kizárt, a hírek szerint néhány csapat lát benne kezdő potenciált; eljutottunk Fucu forgatókönyvéig.
Lehet, hogy vállalható a szerződése, de a 49-ers még pick-et is szeretne érte kapni. A kettő együtt már lehet túlzott ár.tomi-tomi
több mint 11 éve
Ahogy most kinéz nemigazán kell senkinek sem Alex Smith. Alabama Niners
ha valahol kezdőként számítanak rá, akkor nem egy vállalhatatlan a szerződése. Alabama NinersAkkor béna. 😀 S reális lehetőség, hogy kivágás után újra szerződtetitek.
Komolyra fordítva, a Te verziód akkor valósulhat meg, ha Alex belátja/elfogadja és/vagy az összes NFL csapat úgy látja, hogy nem kezdő NFL QB kaliber. A belátás szinte kizárt, a hírek szerint néhány csapat lát benne kezdő potenciált; eljutottunk Fucu forgatókönyvéig.
Lehet, hogy vállalható a szerződése, de a 49-ers még pick-et is szeretne érte kapni. A kettő együtt már lehet túlzott ár.
több mint 11 éve
Ez a szerződése ami most van, és kezdőként kapta jelenleg, a 20. az össze QB-t véve, tehát ha máshova menne ennél nemigazán kötne kisebb szerződést. Ergo, ha valahol kezdőként számítanak rá, akkor nem egy vállalhatatlan a szerződése.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Most azt híresztelik, hogy leginkább a Chiefs érdeklődik egy esetleges trade iránt.Ezzel a szerződéssel nem kell senkinek. Hogyne tetszene Harbough-nak két ilyen QB a keretben! Szerintem csak úgy tudnátok megtartani, ha átdolgozzátok a szerződését. De miért maradna Frisco-ban X-ért tartaléknak, ha máshol legalább X-ért kezdő lehet?Jaja, kb. ugyanaz, mint nálunk Flynn esete, csak Smith-t könnyebb szívvel lehet cutolni, 1 M körül van a dead money(miközben több mint 6 M felszabadul), mi többet szopunk a cuttal. Átstrukturálva jobb trade alap lenne Smith, amibe sztem bele is menne, ha máshol kezdeni akar(és ugye akar...).Medvepapa
Összességében az sem mutat egyébként rosszul, hogy 11,5 millióért van két ilyen képességű irányító a roster-en. Csak furcsa érzéseket kelthet, hogy a backup kerül majdnem tízbe.
Nem látok reális esélyt, hogy maradni fog.tomi-tomi
több mint 11 éve
Ezzel a szerződéssel nem kell senkinek. Hogyne tetszene Harbough-nak két ilyen QB a keretben! Szerintem csak úgy tudnátok megtartani, ha átdolgozzátok a szerződését. De miért maradna Frisco-ban X-ért tartaléknak, ha máshol legalább X-ért kezdő lehet?Jaja, kb. ugyanaz, mint nálunk Flynn esete, csak Smith-t könnyebb szívvel lehet cutolni, 1 M körül van a dead money(miközben több mint 6 M felszabadul), mi többet szopunk a cuttal. Átstrukturálva jobb trade alap lenne Smith, amibe sztem bele is menne, ha máshol kezdeni akar(és ugye akar...).
Összességében az sem mutat egyébként rosszul, hogy 11,5 millióért van két ilyen képességű irányító a roster-en. Csak furcsa érzéseket kelthet, hogy a backup kerül majdnem tízbe.
Nem látok reális esélyt, hogy maradni fog.tomi-tomi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ezzel a szerződéssel nem kell senkinek. Hogyne tetszene Harbough-nak két ilyen QB a keretben! Szerintem csak úgy tudnátok megtartani, ha átdolgozzátok a szerződését. De miért maradna Frisco-ban X-ért tartaléknak, ha máshol legalább X-ért kezdő lehet?Összességében az sem mutat egyébként rosszul, hogy 11,5 millióért van két ilyen képességű irányító a roster-en. Csak furcsa érzéseket kelthet, hogy a backup kerül majdnem tízbe.
Nem látok reális esélyt, hogy maradni fog.
több mint 11 éve
ha egyszer kivágjátok nem fog visszaigazolni ebben biztos vagyok, mivel sok csapat érdeklődne érte ha szabadon igazolhatóvá válna és kezdő szeretne lenni.
több mint 11 éve
Ahogy most kinéz nemigazán kell senkinek sem Alex Smith. Viszont Harbough-nak meg tetszik, hogy van 2 ilyen kaliberű QB a keretben. Mennyire lehet az életszerű, hogy Alex-et kivágjuk, majd kevesebbért visszaigazoljuk és marad? Nem biztos, hogy neki ez lenne a legjobb, viszont a csapatnak nem lenne rossz, mert, ha bármi lenne Kaep-el, ott van mögötte egy tapasztalt, rutinos és megbízható QB.
több mint 11 éve
Update: Per his agent, #49ers A.J. Jenkins will arrive at CES Performance outside Atlanta on Sunday to begin training with Colin Kaepernick. kámón AJ
több mint 11 éve
Így viszont úgy tűnik, Sopoaga nem lesz többet 9ers tag. Ha így lesz, akár nagyobb összeget is tennék rá, hogy arany-fekete vagy piros-fekete lesz jövőre a meze.Gyurma Pappalesz rá kérő bőven
több mint 11 éve
Így viszont úgy tűnik, Sopoaga nem lesz többet 9ers tag. Ha így lesz, akár nagyobb összeget is tennék rá, hogy arany-fekete vagy piros-fekete lesz jövőre a meze.
több mint 11 éve
A nagy csöndességben pár dolog amit mostanában sikerült leszűrnöm a csapat háza tájékáról, elsősorban Baalke sajtótájékoztatóíból. Mondjuk a mellébeszélés, ködösítés, konkrétumok nélküli válaszoktól már zúg a fejem. Jó politikusok ezek a srácok. Baalketól a legszebb kérdés válasz kombó: You’re a Super Bowl team, what do you do with 14 draft picks?“Draft them.” 😊
Na ami viszont elég biztosnak látszik: Justin ra rövid rehab vár és Baalke szerint a full training camp programban részt tud venni, Harbaugh 2-3 hónapos rehabilitációt mondott.
Prioritásnak nevezték Goldson megtartását, és itt még a tag lehetőségét is felvetteték"definitely a priority. Are we going to be able to do it? We don’t know that. We’re going to work awfully hard to make that happen.” és ez mellett TB még Walkert és RJF-t nevezte meg prioritásnak"Tight end Delanie Walker and backup defensive lineman Ricky Jean Francois are likely two of the team's top priorities, along with Goldson, to re-sign"
Gamble pozicióját csak a draft után töltik be, de Joel Patten a college scouting vezér az esélyes.
Alexről csak ködösítés van. TB vele és a feleségével kajálgatott és hosszan tárgyalt, ez az ami tuti. Chiefs, Browns és a pintyek jöttek szóba ahol landolhatna, de úgy tünik jobban szeretnék az AFC-be elengedni és nem Arizonába. Közben Rex Ryan úgy nyilatkozott, hogy nem akarják Revist tradelni.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Még az offseasonba is belefér egy kis szurka-piszka. Nagy csaták lesznek itt ősszel. Meg aztán hülyén is nézne ki, ha a 49-ers és a Hox drukkerek közösen járnának moziba. Ez így van rendjén. Baromi jó csapatotok van, ez nem vitás, de nincs már olcsó bőr az NFC Westben. Legalább sok hétfő esti rangadóba beférünk majd.Bocs az off-ért.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Az lehet. De a szűk capspacekkel egy 9 millás QB fizetés, nem biztos, hogy bejönne, ergo trade-nél sztem lejebb kellene menni (ha ez mehet jogilag, mert ezzel nem vagyok tisztában). Ha megkapná, akkor OK, de kétlem.Száncsó Panzát kiszorítaná a kezdőből, és a Jetsnek is lenne egy megbízható QB-ja. Az a kédés, h ez a csere mennyibe fájna nekünk. Revis is biztos inkább jönne hozzánk egy SB esélyes csapatba, mint a középszerű Bucs-ba.Alabama NinersRemélem hozzánk jön Darrelle:Bizony jó lenne. Mondjuk egy Smith-Revis csere trade sztem Alexünknek nem biztos, hogy tetszene.diverdoc
www.nfl.com/news/story/0ap1000000140363/article/jets-should-trade-darrelle-revis-to-49ers-or-bucs-build-for-future?campaign=Facebook_writers_scheinhe7edik
Revis meg persze, hogy drága, de ez relatív Brown közel 4 millás, vagy Rogers 7,5 millás fizetését figyelembe véve. Cut azt van pénz. Meg azt, hogy a secondarynk nem túl acélos. Ráadásul lehet, hogy Cullivert kell lehet safetyvé konvertálni, ki tudja mi lesz Goldsonnal, Whitnerrel (Bár, ahogy olvasom ezt inkább draftról CYprian (Florida), Thomas (Fresno) akarják megoldani. Nagyon kellene elit secondary játékos. (Mondjuk az egészségi állapota ami miatt ez kétséges sztem is)
több mint 11 éve
sztem meg drága lenne, 2013 végén meg FA lesz, és mostanában nem egészséges.
több mint 11 éve
Száncsó Panzát kiszorítaná a kezdőből, és a Jetsnek is lenne egy megbízható QB-ja. Az a kédés, h ez a csere mennyibe fájna nekünk. Revis is biztos inkább jönne hozzánk egy SB esélyes csapatba, mint a középszerű Bucs-ba.Remélem hozzánk jön Darrelle:Bizony jó lenne. Mondjuk egy Smith-Revis csere trade sztem Alexünknek nem biztos, hogy tetszene.diverdoc
www.nfl.com/news/story/0ap1000000140363/article/jets-should-trade-darrelle-revis-to-49ers-or-bucs-build-for-future?campaign=Facebook_writers_scheinhe7edik
több mint 11 éve
Remélem hozzánk jön Darrelle:Bizony jó lenne. Mondjuk egy Smith-Revis csere trade sztem Alexünknek nem biztos, hogy tetszene.
több mint 11 éve
Van valami kósza infó arról, hogy Alex Smith kell e valakinek?Alabama Ninersitt egy egész jó cikk összefoglalva hogy mi lesz/lehet:
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/02/the-five-myths-about-the-49ers-and-alex-smith.html