San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Gábor
590
baszki 😕 😕szerencsétlen 😕
blog.sfgate.com/49ers/2013/02/06/aunt-and-uncle-of-te-delanie-walker-killed-by-suspected-drunk-driver/JayB
"Alice and Bryan Young my aunt and uncle was killed on Monday at 5 am after the super bowl by a drunk," Walker posted to his Twitter account Wednesday. "Im going to miss y'all but i know they are in a better place."
ez a tragédia, nem pedig egy vereség a sportban, akár SB döntő 😕 részvétem.
de megint a vétkes szállt ki kisebb karcolásokkal...dühítőpetey
részvétem 😕
több mint 11 éve
SoundFX-ek, kötelező!csodálom EZT kihagytad 😀
JayB
www.49ers.com/media-gallery/videos/Micd-Up-Michael-Crabtree/6d5eee56-d522-4fb3-bd3e-f858e441306e
több mint 11 éve
JéBé
7 035
SoundFX-ek, kötelező!www.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/0ap2000000136909/Sound-FX-Harbaugh-brothers-meet-pregame?continuous=true (John mennyivel lazább volt...)
www.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/0ap2000000136912/Sound-FX-Lights-go-out-in-New-Orleans
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000136915/Sound-FX-Ravens-win-Super-Bowl-XLVII
több mint 11 éve
nem csípem túlságosan Peter Kinget, de ő is látta amit én is vasárnap. a kiba nagy holdingot KO Ret TD-nél. Peter King @SI_PeterKingItt meg egy cikk mi lett volna HA kiállítják Williamset.
For officials to miss that incredibly plain hold by 2 players (Ayanbadejo+another whose # I can't make out) on the 108-yd TD is startling.
Expand
17h Peter King Peter King @SI_PeterKing
Watching NFLNet's SB replay, worst SB non-call, aside from Williams shoving ref, was 49er Bruce Miller held/mugged by 2 Ravens on KO TD ret.
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130205/super-bowl-xlvii-peter-king-mailbag/index.html
mielőtt megkapom: nem bírózóm, csak a nyilvánvaló amit mások is mondanak, ettől függetlenül mi kaszáltuk el magunkat az első félidőben. remélem legközelebb olyan csapattal játszunk SB-t akiből senki nem vonul vissza 😀 vagy szerzünk 50 pontot 😀
a másik LMJ fumble, tavaly ilyenkor Bradshownál egyből fújtak a forward progressre és nem adták nekünk a labdát.
és Jay esete, a Crabteree h2h.
érdekes esetek, de csak tanulni lehet belőle.
több mint 11 éve
Az idén kezdődő szezon végén (azaz 2014-ben) elbontják a 49ers ikonikus stadionját a CANDELSTICK PARK-ot! Megyünk a hipermodern új stadionunkba Santa Clarába.Top 10 momentum a Candelstick Parkból:
több mint 11 éve
szerencsétlen 😕
blog.sfgate.com/49ers/2013/02/06/aunt-and-uncle-of-te-delanie-walker-killed-by-suspected-drunk-driver/JayB
"Alice and Bryan Young my aunt and uncle was killed on Monday at 5 am after the super bowl by a drunk," Walker posted to his Twitter account Wednesday. "Im going to miss y'all but i know they are in a better place."
ez a tragédia, nem pedig egy vereség a sportban, akár SB döntő 😕 részvétem.
de megint a vétkes szállt ki kisebb karcolásokkal...dühítő
több mint 11 éve
JéBé
7 035
szerencsétlen 😕blog.sfgate.com/49ers/2013/02/06/aunt-and-uncle-of-te-delanie-walker-killed-by-suspected-drunk-driver/
több mint 11 éve
After losing 34-31 to the Baltimore Ravens in New Orleans on Sunday, Kaepernick said he'll only be able to remember his breakout season "as not being good enough.😕 ez lesz a motivációja
espn.go.com/nfl/story/_/id/8917895/colin-kaepernick-san-francisco-49ers-start-training-week
az utolsó 4 play elemzése. amikor időt kért Harbaugh egy Kaep futás lett volna, és ahogy kinézett be is gyalogolt volna talán, csak kifutott az időből.
és a legutolsó legnagyobb sansz amit Jay linkelt. Walker(nem VD) volt tökegyedül középen, csak be kellett volna dőlnie. de jövőre biztos nem csak Crabtreet keresi majd állandóan 😊
www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/closer-look-49ers-final-four-plays
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Revis.....hát nem tudom, szuper játékos, viszont mint ember vannak vele fenntartásaim.Mossnál is volt ilyen para aztán milyen jól sült el a dolog ill. gondolom az se mindegy hogy egy bajnok esélyes csapat hívja.
több mint 11 éve
Alexet trédelni szándékoznak, hogy jöjjön érte valami, pár csapatban elkarcolna mint kezdő QB.Jó lenne valamit kapni Alexért, mert a Chiefs, Jets, Browns szintű csapatoknál 2-3 évig lehet még kezdő.
Goldson maradni akar, de ugye neki új szerződés kell mert tavaly nem tudtak megegyezni vele, így kicsit borsos ára lesz de pay da man!
Revis nem kell, sokba fájna, így marad a draft ahogy szoktuk.
Goodwin helyére ha jól tudom Kilgore a kiszemelt Center. meglátjuk hogy teljesít majd OTA, TC stb alatt.
most olvastam hogy AJJ megy Kaeppel edzeni hogy kialakuljon köztük a kémia. én még nem mondtam le a srácról, nyomjon egy hasonló karriert mint Crabs és akkor aztán lesz itt célpont, pláne mivel ő ellég jó deep threat.
Kaep mögött a backup QB Tolzien lesz szerintem. de majd meglátjuk kit hoznak, elvileg Tolzi már pár éve itt van, igaz ő pocket passer.
DB-k nem katasztrófálisak, de ami igaz hogy az uccsó két meccsen betliztek rendesen, ide kell mindenképp depth.
DL ide kell rendesen pick. Sopo és RJF szerződése is lejár. Justin Smith pedig kés alá fekszik, 3 hónap a rehab. egy JJ Watt féle DE jöhetne és akkor terror DL-ünk lehetne.
Kaep nem tököl, már megy is Atlantába edzeni, mikor megkérdezték hogy hogyan értékeli a szezonját azt mondta, hogy rossz volt. nagyon nyerni akar, szóval jövőre vigyázat.
Kaepernick is reportedly steamingpetey
Örülnék ha Goldson maradna, de ne valami ultra horror pénzért, illetve leszokhatna a sok personal faultról is!
Sopoaga és RJF szerződése meglesz, és kell oda majd a Cowboy pótlására valaki.
AJJ meg szedje össze magát, mert kellenek a célpontok Kaepnek!
több mint 11 éve
Igen, ez megnehezíti, hogy vele szemben a szerződéshosszabbítást.LB: egy szenzációs sorunk van, akik nem sérülékenyek szerencsére, mindenkinek hosszútávú szerződése. Itt a legrosszabb most back-up-nak lenni.Naja, Grant szerintem majnem mindenhol kezdő lenne...JayB
Alabama Niners
több mint 11 éve
Alexet trédelni szándékoznak, hogy jöjjön érte valami, pár csapatban elkarcolna mint kezdő QB. Goldson maradni akar, de ugye neki új szerződés kell mert tavaly nem tudtak megegyezni vele, így kicsit borsos ára lesz de pay da man!
Revis nem kell, sokba fájna, így marad a draft ahogy szoktuk.
Goodwin helyére ha jól tudom Kilgore a kiszemelt Center. meglátjuk hogy teljesít majd OTA, TC stb alatt.
most olvastam hogy AJJ megy Kaeppel edzeni hogy kialakuljon köztük a kémia. én még nem mondtam le a srácról, nyomjon egy hasonló karriert mint Crabs és akkor aztán lesz itt célpont, pláne mivel ő ellég jó deep threat.
Kaep mögött a backup QB Tolzien lesz szerintem. de majd meglátjuk kit hoznak, elvileg Tolzi már pár éve itt van, igaz ő pocket passer.
DB-k nem katasztrófálisak, de ami igaz hogy az uccsó két meccsen betliztek rendesen, ide kell mindenképp depth.
DL ide kell rendesen pick. Sopo és RJF szerződése is lejár. Justin Smith pedig kés alá fekszik, 3 hónap a rehab. egy JJ Watt féle DE jöhetne és akkor terror DL-ünk lehetne.
Kaep nem tököl, már megy is Atlantába edzeni, mikor megkérdezték hogy hogyan értékeli a szezonját azt mondta, hogy rossz volt. nagyon nyerni akar, szóval jövőre vigyázat.
Kaepernick is reportedly steaming
több mint 11 éve
"A támadósor: QB: Kaepernick innen kezdő ez tény, neki egy új szerződést kell majd adni, arra szabadul fel Alex elmenetele után. Vajon Alexet hányadik körös pickért adjuk oda? Nem számítok 5. körösnél jobbra. Milyen stílusú QB-t hozunk Kaep mögé?"Nem számítok annál többre, mert ugye átveszik a fizuját ami tartalmaz egyszeri 7.5 millát, aztán lehet egyszerűen csak cut lesz, és nem kapunk érte semmit, azaz egy 5. kör még nem is a legrosszabb lehetőség.
Az 5. körös pick az kb. mintha ingyé engednénk el???
Revisre pedig mindenképp rá kell mozdulni bár gondolom horror a fizuja és Goldsont én mindenképp megtartanám.
És ha jól csalódom Shermannek is lejár a szerződése a Haxnál.
he7edik
Goldsont én is megtartanám csak nála benne van az a lehetőség, hogy a nagy lóvéra megy, tavaly sem tudtunk vele hosszúban megegyezni.
Revis.....hát nem tudom, szuper játékos, viszont mint ember vannak vele fenntartásaim.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Alex mehetne cserébe Revisért."A támadósor: QB: Kaepernick innen kezdő ez tény, neki egy új szerződést kell majd adni, arra szabadul fel Alex elmenetele után. Vajon Alexet hányadik körös pickért adjuk oda? Nem számítok 5. körösnél jobbra. Milyen stílusú QB-t hozunk Kaep mögé?"Revisnek hatalmas pénzt kell fizetni plusz még a hírek szerint kérnek érte egy 1 és 2. körös picket.
Revisre pedig mindenképp rá kell mozdulni bár gondolom horror a fizuja és Goldsont én mindenképp megtartanám.
he7edik
Sherm még csak harmadéves lesz, szóval még legalább két idényig alázza Crabtreet!😛Tessu
több mint 11 éve
Tessu
151
"A támadósor: QB: Kaepernick innen kezdő ez tény, neki egy új szerződést kell majd adni, arra szabadul fel Alex elmenetele után. Vajon Alexet hányadik körös pickért adjuk oda? Nem számítok 5. körösnél jobbra. Milyen stílusú QB-t hozunk Kaep mögé?"Revisnek hatalmas pénzt kell fizetni plusz még a hírek szerint kérnek érte egy 1 és 2. körös picket.
he7edik
Sherm még csak harmadéves lesz, szóval még legalább két idényig alázza Crabtreet!😛
több mint 11 éve
JéBé
7 035
LB: egy szenzációs sorunk van, akik nem sérülékenyek szerencsére, mindenkinek hosszútávú szerződése. Itt a legrosszabb most back-up-nak lenni.Naja, Grant szerintem majnem mindenhol kezdő lenne...
Alabama Niners
több mint 11 éve
he7edik
1 239
"A támadósor: QB: Kaepernick innen kezdő ez tény, neki egy új szerződést kell majd adni, arra szabadul fel Alex elmenetele után. Vajon Alexet hányadik körös pickért adjuk oda? Nem számítok 5. körösnél jobbra. Milyen stílusú QB-t hozunk Kaep mögé?"Az 5. körös pick az kb. mintha ingyé engednénk el???
több mint 11 éve
Szerintem most már a figyelmünket az offseason felé kell terelni! Egy év múlva majd úgysem győzünk örvendezni a SB győzelem után! Engem egyre jobban izgat, hogy mi lesz a csapat megerősítésének filozófiája. Az (nálam) egyértelműen látszik, hogy a secondary-vel kezdeni kell valamit. Ott meg vagyunk rogyva. Rogers sem villogott annyira idén, Brown/Culliver duó sem az igazi. Whitnernél is vannak problémák. Goldson fog maradni? Akarjuk marasztalni? Várhatóan óriási lovét szándékozik kérni.
A támadósor: QB: Kaepernick innen kezdő ez tény, neki egy új szerződést kell majd adni, arra szabadul fel Alex elmenetele után. Vajon Alexet hányadik körös pickért adjuk oda? Nem számítok 5. körösnél jobbra. Milyen stílusú QB-t hozunk Kaep mögé?
OL: itt most összeállt egy nagyon jó anyag, egyedül a C poszton kell majd frissíteni, Goodwin már nem fiatal. A többieknek van hosszútávú szerződése is. Brett Jones az Alabamából az én első körös álompickem. Olyan falunk lenne vele, hogy....
TE: Vernon kezd összejönni Kaeppel az utolsó 2 meccsen egyaránt 100+y-ot hoztak, szerődése még van pár évig. Walker FA lesz remélem hosszabbítunk vele, remek kiegészítő TE. Celek blokkolásban jó, nálam maradhat.
RB/FB: ez atom erős corp, Gore, Hunter, LMJ, Dixon, Miller. Mindegyiküket szeretném ha maradna. Viszont lassan el kell gondolkodni majd Franky pótlásáról is, a többi futónk nem olyan stílusú mint Ő. Reményeim szerint még van legalább 2-3 jó év benne.
WR: Crabtree végre hozta amit már várunk tőle, még jobb idényt kérek tőle a 2013-as szezonban. Manningham jó lenne, ha nem sérült lenne állandóan, mert nincs igazi jó WR2-nk. Moss amennyiben vállal még egy évet maradhat, a rutinja nagyon sokat ér, és a fiataloknak is jó egy ilyen ikon példának.
DL: ez az egy csapatrészünk ami kezd öregedni, még nem vészes, viszont ide kell majd a frissítés, még nem a kezdők terén. Sajnos Smith kiesése (és visszatérése) után már nem volt meg az idény első felében és tavaly látható forma. Futás ellen még remekek, csak mát ott is kicsit esnek vissza. Ide jöhet ember drafton 3-4. körben.
LB: egy szenzációs sorunk van, akik nem sérülékenyek szerencsére, mindenkinek hosszútávú szerződése. Itt a legrosszabb most back-up-nak lenni.
CB: ide kell frissítés FA piacról és draftról is.
S: Whitner teljesítménye esik vissza, Goldson marad e? Sok a kérdés.
P: Lee a legjobb a ligában!
K: Akersnek game over. Honnan jön majd új rugó? FA, trade, draft?
több mint 11 éve
red6t6
988
Azért sem értem, hogy miért hoztok fel bírói tévedéseket, mert ha az is volt, mit változtat a végeredményen...semmit. Igaza van Petey-nek, ha VD-t választja Kaep, akkor most eszetekbe sem jutnak a bírók. Nekem az összes edzőm azt mondta, hogy nem kell a bíróval foglalkozni, játszani kell, jobbnak kell lenni az ellenfélnél, ha jobb vagy, akkor a bíró sem tud segíteni rajtuk. Ennyi...
több mint 11 éve
Ha már a hollóknál megtettem akkor itt még inkább megfogom és Gratulálok nektek is. Igaz kicsit később láttam az SB-t (hála az égnek nem tudtam az eredményt). Nektek drukkoltam már csak Crab miatt is és egy rohadt nagy comebacket toltatok,már csak ezért is gratula ! Bár Colint még most se csípem,a jövőben tuti sokra viszitek vele.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
és alapvetően az itteni 49ers tábornak ezért dícséret jár. Amerikában hihetetlen mocskolódás megy.diverdocAzért ha kint lettem volna a stadionba nem biztos hogy nem az őrsön éjszakázom 😊
Amúgy meg miért anyázzuk a fórumos Ravens szurkolókat mikor nincs velük bajunk és annyian nem is járunk a fórumra hogy ne lenne "családias" a hangulat.dcsicsak
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Ehhez írtam, hogy a 4,5 yardos vonalon ment ki. Nem védeni akarom a bírókat, csak annyit akarok mondani, hogy ha fumble-nek ítélték (és ezért nem volt h2h), akkor azt mulasztották el, hogy kb 50 cm-el előrébb menjen a los, azaz ebből nagyobb hátránya a csapatnak nem alakult ki. Persze a szabályokat nyilván be kéne tartatnia a bíróknak...A labda a 4,5 yardos vonalon ment ki, persze tény, hogy nem ment előrébb a los.Olyan verzió tudtommal nincs hogy valaki már futójátékos és incomplete pass, olyan van hogy futó és fumble vagy védtelen és incomplete. Az ítélet incomplete pass ergó szemet hunytak a kurva nagy helmet hit fölött. De az tényleg vicces hogy kint mindenki (Jimmel együtt) az utolsó playen lovagol ami az égvilágon semmi nem volt... JayB
dcsicsak
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Olyan verzió tudtommal nincs hogy valaki már futójátékos és incomplete pass, olyan van hogy futó és fumble vagy védtelen és incomplete. Az ítélet incomplete pass ergó szemet hunytak a kurva nagy helmet hit fölött. De az tényleg vicces hogy kint mindenki (Jimmel együtt) az utolsó playen lovagol ami az égvilágon semmi nem volt...Nem akarok én sem bírózni, az utolsó playnél lévő hiszti meg felesleges, meg az újra rugatott FG nekünk kedvezett.A labda a 4,5 yardos vonalon ment ki, persze tény, hogy nem ment előrébb a los.
DE!!! Volt két momentum ami sztem rettenetesen befolyásolta a mérközést. Opening drive-unknál Kaep nagyon jól nyitott és illegal formation miatt visszafújták, majd lett egy 3 and out belőle. Nem akarom ecsetelni egy jó, akár pontokkal tarkított első drive után más lett volna a gyerek fekvése (asszem 40 y-nál volt az elkapás). Ennél sokkal fontosabb a 2. TO-verünk. A fumble előtt már réges rég nem volt forward progression!!! És a már belinkelt helmet to helmet is magáért beszél. Volt olyan kommentár, hogy akkor már futó játékos és nem elkapó volt. Na ezt viszont nem értem, mert akkor meg fumble és az oldalvonalon ment a tojás ki. Szóval hogy is van ez? Mindenesetre az incomplete pass röhejes döntés.diverdoc
dcsicsak
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Nem akarok én sem bírózni, az utolsó playnél lévő hiszti meg felesleges, meg az újra rugatott FG nekünk kedvezett.A labda a 4,5 yardos vonalon ment ki, persze tény, hogy nem ment előrébb a los.
DE!!! Volt két momentum ami sztem rettenetesen befolyásolta a mérközést. Opening drive-unknál Kaep nagyon jól nyitott és illegal formation miatt visszafújták, majd lett egy 3 and out belőle. Nem akarom ecsetelni egy jó, akár pontokkal tarkított első drive után más lett volna a gyerek fekvése (asszem 40 y-nál volt az elkapás). Ennél sokkal fontosabb a 2. TO-verünk. A fumble előtt már réges rég nem volt forward progression!!! És a már belinkelt helmet to helmet is magáért beszél. Volt olyan kommentár, hogy akkor már futó játékos és nem elkapó volt. Na ezt viszont nem értem, mert akkor meg fumble és az oldalvonalon ment a tojás ki. Szóval hogy is van ez? Mindenesetre az incomplete pass röhejes döntés.diverdoc
A 2. TO tényleg érdekes volt, de ha párba rakjuk a running into the kicker-el akkor kb 1 eset (az a fél yard 3&gólnál) amennyivel többet tévedtek a bírok a Ravens oldalára. Ennyiért _szerintem_ tényleg nem érdemes bírózni és alapvetően az itteni 49ers tábornak ezért dícséret jár. Amerikában hihetetlen mocskolódás megy.
több mint 11 éve
Nem akarok én sem bírózni, az utolsó playnél lévő hiszti meg felesleges, meg az újra rugatott FG nekünk kedvezett.DE!!! Volt két momentum ami sztem rettenetesen befolyásolta a mérközést. Opening drive-unknál Kaep nagyon jól nyitott és illegal formation miatt visszafújták, majd lett egy 3 and out belőle. Nem akarom ecsetelni egy jó, akár pontokkal tarkított első drive után más lett volna a gyerek fekvése (asszem 40 y-nál volt az elkapás). Ennél sokkal fontosabb a 2. TO-verünk. A fumble előtt már réges rég nem volt forward progression!!! És a már belinkelt helmet to helmet is magáért beszél. Volt olyan kommentár, hogy akkor már futó játékos és nem elkapó volt. Na ezt viszont nem értem, mert akkor meg fumble és az oldalvonalon ment a tojás ki. Szóval hogy is van ez? Mindenesetre az incomplete pass röhejes döntés.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P