San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Van valami kósza infó arról, hogy Alex Smith kell e valakinek?
több mint 11 éve
blog.49ers.com/2013/02/15/2012-plays-of-the-year-touchdownsa link helyesen 😉
mit is várhatunk egy olyan szurkolótábortól akik végighisztizték azt hogy nem PC lett az év edzője, Schneider az év GM-je, WIlson az OROY, Wagner a DROY 😂 érdekes módon csak ide jönnek. az a baj hogy én kedvelem nagyon Wilsont, és nem semmi csatákat fognak tolni Kaeppel a következő években. de hát ez van. F the Seahawks.
törődjünk magunkkal. Kaep már tolja is Lockettel és Hallal a felkészülést. AJJ hamarosan csatlakozik.
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2013/02/opportunity-knocks-wideouts-lockette-hall-working-with-kaepernick-in-atlanta.html
Partly to escape that onslaught of attention, Kaepernick instead has gone to Atlanta and the Competitive Edge Sports training facility. That's where he prepared for the 2011 draft (Connection: His Bay Area throwing coach, Roger Theder, used to work with quarterbacks there) and he currently spends his days training with NFL hopefuls.
több mint 11 éve
red6t6
988
Helmut, savanyú a szőlő...először nyerjétek meg legalább a csoportot, aztán lehet arcoskodni. Addig ez csak patakcsobogás...
több mint 11 éve
lehet szavazni a legszebb TD-re blog.49ers.com/2013/02/15/2012-plays-of-the-year-touchdowns/, Colin GB elleni TD-je nagyon vezet (nem volt sajnos hóksz TD a választási lehetőségek között, ezért én is erre szavaztam)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Azért jó, hogy nfl-ből nem lehet kiesni. Ha Justin nem épül fel kiesnénk.Az a baj a ninerssel, hogy egy szar csapat. És mi ezért vagyunk frusztráltak. Derék hókszos barátaink ezt már az alapszakaszban is leírták. Azt nem értem, hogy mi miért nem látjuk be, hogy jó csapatrészek, jó játékosok csak a hóksznál vannak. Legjobb QB, legjobb O#, Legjobb DL (kivéve Justin), legjobb front 7, A szar Aldonnal Irvin jobb stb. Aminek örüljünk, az a megtiszteltetés, hogy statisztálhatunk évente kétszer szar csapatunkkal a nagyszerű Washington állambeli gárdának.És az hogy idegenben, két lábbal rendelkező irányítóval felálló csapat ellen, is fog menni afelől ne legyen kétségünk. Javaslom a 2013-as szezonban csak a 2. helytől lefelé legyenek meccsek, a gyűrű elkelt. De mi azért szurkolunk mazochistán. Elfogultan jó LB-nek gondoljuk Aldont. A rohadt blama Willis Bowmann duóról már ne is beszéljünk. De 4-5 év alatt talán drafton összevakarunk a szar D# helyére vkiket, talán Irvin is FA lesz és meg tudjuk szerezni. Addig meg megelégszünk az olyan szar szezonokkal mint az idei volt.
több mint 11 éve
Helmut ZimmerBezzeg Irvin esetében nem így lenne, abban az esetben Justin lenne aki azt mondja dübörögnek.Aldon és Justin kapcsolatát remekül leírja a vicc az elefánttal és az egérkével..."ugye milyen jól dübörgünk". Szerintem meg kell nézni a Century linken mutatott remekjó teljesítményt. Na pont annyit ér az egész fjúcsörholloffém LB corps egészséges Justin Smith nélkül.justin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......Alabama Niners
braxa88
Helmut Zimmer
Ez tőled elég komolytalan volt.petey
több mint 11 éve
Aldon és Justin kapcsolatát remekül leírja a vicc az elefánttal és az egérkével..."ugye milyen jól dübörgünk". Szerintem meg kell nézni a Century linken mutatott remekjó teljesítményt. Na pont annyit ér az egész fjúcsörholloffém LB corps egészséges Justin Smith nélkül.Ez egy kicsit azért túlzás.
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Nem akarom elvenni mások szórakozását!ki nyeri az SB-t 2013-ban ha már így mondod a fixet? 😀peteyJó Justin Smith mögött én is csinálnék sacket 😊 már a tavalyi mögött, az idei a jövő évi mögött meg Aldon sem fog 😀Helmut Zimmerjustin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......Alabama Niners
braxa88
Érdekes egybeesés, Maybin is MMA-zik, sőt a feleségem is elkezdett tavaly. Olyan divat ez, mint a Pilates volt.
Aldon és Justin kapcsolatát remekül leírja a vicc az elefánttal és az egérkével..."ugye milyen jól dübörgünk". Szerintem meg kell nézni a Century linken mutatott remekjó teljesítményt. Na pont annyit ér az egész fjúcsörholloffém LB corps egészséges Justin Smith nélkül.
több mint 11 éve
Na, én nem fikáztam, sőt, elismerem hogy Aldon kiváló játékos. Ez nem változtat azon a tényen, hogy Justin nélkül újra kell gondolni a front7 koncepcióját. Gyurma Pappanem is rád gondoltam 😊 de igen, muszáj lesz az edzői stábnak továbblépni, gondolom ők is látják ezt. azért nem rossz prospectek vannak idén DL-ben. Alex Okafor, Hankins, Wiliams mind jól jönne
több mint 11 éve
Na, én nem fikáztam, sőt, elismerem hogy Aldon kiváló játékos. Ez nem változtat azon a tényen, hogy Justin nélkül újra kell gondolni a front7 koncepcióját.
több mint 11 éve
mondjuk nem segített sokat hogy sérült volt a válla, azt hiszem a NE meccs után..szar ügy hogy pont akkor dőlt ki Justin is.de nem is kell úgy tenni mintha csak miatta élne meg Aldon. ha nézed a mozgását, technikáját azért látszik hogy van mögötte tudás is, nem csak bullrush. bár tudom ez most a trendi fika.
Aldon elkezdett MMA edzést tolni:
több mint 11 éve
Aldon a NE meccsig kiosztott 19,5 sacket, ami meccsenként 1,5. Mennyit osztott ki az utána következő 6-on? Pontosan 0-át. Meccsenként adott előtte 4,4 tacklet. Utána? 2,5.Jó Justin Smith mögött én is csinálnék sacket 😊 már a tavalyi mögött, az idei a jövő évi mögött meg Aldon sem fog 😀Helmut Zimmerjustin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......Alabama Niners
braxa88
Aldon nagyon jó játékos, de jelenleg annyira JS-re épül a front7, hogy felesleges is erről beszélni. Lehet, hogy később, amikor sikerül alkalmazkodni az a helyzethez, akkor megint minden fasza lesz. Még a SB előtt nézegettem a Falcons elleni meccset, és annyira látványos volt, a változás mondjuk a Saints elleni második félidőhöz képest, amit szintén elemezgettem, hogy az én lassabb játékhoz szokott szemem is érzékelte a különbséget, amit edzőként húztak (nem mondom, hogy eredeti sebességen szét tudtam elemezni azért 😊 )
több mint 11 éve
ki nyeri az SB-t 2013-ban ha már így mondod a fixet? 😀Jó Justin Smith mögött én is csinálnék sacket 😊 már a tavalyi mögött, az idei a jövő évi mögött meg Aldon sem fog 😀Helmut Zimmerjustin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......Alabama Niners
braxa88
több mint 11 éve
Jó Justin Smith mögött én is csinálnék sacket 😊 már a tavalyi mögött, az idei a jövő évi mögött meg Aldon sem fog 😀justin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......Alabama Niners
braxa88
több mint 11 éve
justin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.na persze.......
braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
justin smith mögött Irvin is csinálna 15 sacket minimum.
több mint 11 éve
😊 a rookiek közül ő szerezte a legtöbb sacket! 😛Lássuk be (Aldon- Justin) Smith= Aaron Maybin! (ez volt a kötelező szurka 😊 )Helmut ZimmerBruce Irvin hogy vált be, mint szegény ember Aldon Smithje? 😛
a többit adom, épüljön fel a Cowboy, 3 hónap a rehab és aztán jöhet az edzés. aztán meglátjuk mi lesz drafton, udfa stb.
petey
több mint 11 éve
Brooks 2013-as fizuját lecsökkentik bizonyos szerződésben foglaltak szerint. 4.3-ról 2.7-re.The "de-escalator" would have voided if the 49ers had won 12 games in the regular season and Brooks had played 93.2 percent of the 49ers' defensive snaps. The 49ers finished 11-4-1, and Brooks took part in 92.2 percent of the play time.
Tom Gamble(director of player personnel) elment Philadelphiába VP of player personnel-nek. Ott kezdett így szinte hazament. Sok sikert neki és köszönjük az elmúlt 8 évet.
több mint 11 éve
Ebben vszleg benne van, hogy ő nem tavaly játszotta az első PO meccsét niners mezben 😀Jennings long snapperként 1.16 millát keres, az nem rossz.Alabama Ninersninercaphell.com/Pfuu ez tényleg nagyon jó oldal, sokat megtudtam belőle. Mondjuk ezek alapján számomra tök egyértelmű Alex cutja (v. trade), Akers cut. És mondjuk egy Haralson cut még mellé 16,2-18,2 M-ra emelné a jelenlegi 2,1-es cap space-t. Nem mindegy.
amit a sapiról tudni kell. hasznos oldal nagyon sok remek infoval.petey
(Egy két fizetés azért számomra döbbenetes volt, plussz, minusz irányba is)diverdoc
több mint 11 éve
Jennings long snapperként 1.16 millát keres, az nem rossz.ninercaphell.com/Pfuu ez tényleg nagyon jó oldal, sokat megtudtam belőle. Mondjuk ezek alapján számomra tök egyértelmű Alex cutja (v. trade), Akers cut. És mondjuk egy Haralson cut még mellé 16,2-18,2 M-ra emelné a jelenlegi 2,1-es cap space-t. Nem mindegy.
(Egy két fizetés azért számomra döbbenetes volt, plussz, minusz irányba is)diverdoc
több mint 11 éve
ninercaphell.com/Pfuu ez tényleg nagyon jó oldal, sokat megtudtam belőle. Mondjuk ezek alapján számomra tök egyértelmű Alex cutja (v. trade), Akers cut. És mondjuk egy Haralson cut még mellé 16,2-18,2 M-ra emelné a jelenlegi 2,1-es cap space-t. Nem mindegy.
(Egy két fizetés azért számomra döbbenetes volt, plussz, minusz irányba is)
több mint 11 éve
ninercaphell.com/amit a sapiról tudni kell. hasznos oldal nagyon sok remek infoval.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Viszanéztem a prospect ismertetőt Jenkinsről: "Igazi boom or bust" 😀 😕
több mint 11 éve
Rookie éve volt, és nem 20 célpontos O vagyunk, így nem meglepőek a számok. Nem éppen rá hegyeztük ki azt a 3 meccset 😀 Lesz bőven ideje bizonyítani még.Kint is annyira optimisták vele kapcsolatban... Nyilatkozatai alapján tényleg igyekszik a srác és ez a közös edzés is szimpi dolog de nagyon meglepődnék ha ő lenne a megoldás. Kinti oldalakon Crabtreet hozzák fel példának de szerintem nagyon rossz példa. Ő saját maga (és az ügynöke) faszságának valamint a sérülésének köszönhette a lassabb kezdést de így is elkapkodott 600+ yardot, Jenkinsnek ha valaha lesz 600 yardos szezonja már örülni fogok. Sok munka és bizalom mellett 0 catch 1 target 1 drop 3 aktív meccs az több mint ijesztő de ne legyen igazam 😊JayBÉn a Welker/Harvin vonalat nem értem, inkább egy deep threet srác kéne ami ugye Wallace lenne. JayBElvileg az lenne Jenkinspetey
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Kint is annyira optimisták vele kapcsolatban... Nyilatkozatai alapján tényleg igyekszik a srác és ez a közös edzés is szimpi dolog de nagyon meglepődnék ha ő lenne a megoldás. Kinti oldalakon Crabtreet hozzák fel példának de szerintem nagyon rossz példa. Ő saját maga (és az ügynöke) faszságának valamint a sérülésének köszönhette a lassabb kezdést de így is elkapkodott 600+ yardot, Jenkinsnek ha valaha lesz 600 yardos szezonja már örülni fogok. Sok munka és bizalom mellett 0 catch 1 target 1 drop 3 aktív meccs az több mint ijesztő de ne legyen igazam 😊Én a Welker/Harvin vonalat nem értem, inkább egy deep threet srác kéne ami ugye Wallace lenne. JayBElvileg az lenne Jenkinspetey