San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Vegita
363
ooo 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Vegita
363
mint kivulallo, azert eddig eleg sok meccsen lehetett latni ahogy a jatekosokban eg a tuz. ezt most nem latok. mikor a himnuszt enekeltek 😂 (vagy reppeltek, vagy mit, mert a zusaban mindenhogyan jol szol a himnusz), Colin arcan nem lattam azt a tuzet. es a tobbieknel sem. ellenben a ravensnel.most kene gyors td, esetleg baro joe flaccot meg megfogni, meg 1 td es a negyed negyedben mar lenne esely.. de nem lehet mindig ebben bizni..
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Áhh.. sok mindenre számítottam, de erre nem... 😕
több mint 11 éve
Vegita
363
reszemrol teljes csod 😕hihetetlen.. 😕
több mint 11 éve
Vegita
363
szamomra is teljesen hihetetlen, meg mindig!mellesleg remelem azert, kis gonosz modon, h most flacco nem fog remelekni! az egesz rajatszasban tul volt 😛
több mint 11 éve
Vegita
363
azert a ravens is megerdemli. nem a nyerjunk raynek egy gyurut, hanem az, h az Istenitett peytont otthon marasztaltak, patset is idegenben... raadasul flacco is vegre elit 😀 ettol fuggetlenul nyernunk kell, nincs mese. mocskosul izguloooooooooooook!
több mint 11 éve
Az eredménykövetőben tuti nem.Hát akkor elérkezett.
GO NINEEEEEEERS, GO!!!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
😀 psszt!!! 😀Héééé..!!! Hát hol van mindenki??? 49ersfaneredménykövetőben 😊petey
több mint 11 éve
Héééé..!!! Hát hol van mindenki??? 49ersfaneredménykövetőben 😊
több mint 11 éve
A Papa nagyon szimpi! 😀 Meg az egész Harbaugh family...
több mint 11 éve
Pfhu ne is mondd! Minden elismerésem az övé, de de már tele van vele a @-om...Sziasztok Fiúkák!!! Hogy vagytok??? *Stresszparahalálfélelem?!* 😀49ersfanmég nem, de már unom a felvezetést, nem bírok ki még egy Ray sztorit 😀Gábor
😀
több mint 11 éve
Sziasztok Fiúkák!!! Hogy vagytok??? *Stresszparahalálfélelem?!* 😀49ersfanszerintem a 4. negyedre lefárasztják a Ravenst, fiatalabbak, erősebbek, gyorsabbak vagyunk. Ilyen védelmet meg még nem látott a Ravens idén.
több mint 11 éve
Gábor
590
Sziasztok Fiúkák!!! Hogy vagytok??? *Stresszparahalálfélelem?!* 😀49ersfanmég nem, de már unom a felvezetést, nem bírok ki még egy Ray sztorit 😀
több mint 11 éve
Ha Reed lezúzza Kaeperniket. Ha Rice begyújtja a rakétákat. Ha Flakont megint megszállja a szentlélek. Minden más esetben nyer a 9ers 😉 . Csak egy jó meccsben bízom... :-P
több mint 11 éve
Jó érzésem van. tisztelem a Ravenst, de ez a nyerjünk Raynek gyűrűt, meg a "team of destiny", meg Isten azt akarja hogy nyerjek, és sírok is Ray Lewis már kicsit sok.Szívemből szóltál!!! 😊
azt mondom menjünk és rúgjuk seggbe 😀petey
több mint 11 éve
Sziasztok Fiúkák!!! Hogy vagytok??? *Stresszparahalálfélelem?!* 😀
több mint 11 éve
Szerintem Peti érdemli meg a legjobban 😊
több mint 11 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egész nyugodt vagyok. Na jó, még most... úgy a kezdőrúgásig. 😀Petroszazért nem lesz az olyan sima menet. bár legyen igazad! 😊
több mint 11 éve
hajrá, hajrá! ... mind megérdemli! és igen, szerintem Akers is!!!
több mint 11 éve
Petrosz
92
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egész nyugodt vagyok. Na jó, még most... úgy a kezdőrúgásig. 😀