San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Tudod a munkássága... 😀Moss jobban megérdemli! he7edika gyűrűt?
Gore
Justin Smith
Alex(igen)
PWill
Bow
OL
DL
csak hogy említsek párat még 😊petey
több mint 11 éve
Moss jobban megérdemli! he7edika gyűrűt?
Gore
Justin Smith
Alex(igen)
PWill
Bow
OL
DL
csak hogy említsek párat még 😊
több mint 11 éve
Jó érzésem van. tisztelem a Ravenst, de ez a nyerjünk Raynek gyűrűt, meg a "team of destiny", meg Isten azt akarja hogy nyerjek, és sírok is Ray Lewis már kicsit sok.a zoknikra vigyázzatok! 😊
azt mondom menjünk és rúgjuk seggbe 😀petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Jó érzésem van. tisztelem a Ravenst, de ez a nyerjünk Raynek gyűrűt, meg a "team of destiny", meg Isten azt akarja hogy nyerjek, és sírok is Ray Lewis már kicsit sok. azt mondom menjünk és rúgjuk seggbe 😀
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Kíváncsi vagyok mennyi 9-ers szurkoló lesz. Szerintem többen leszünk mint a bolti mórok .
több mint 11 éve
Öt ok, ami miatt nyerünk!!"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
meg Zsazsane rázogasd a pofonfát 😀www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapHajrá Canucks!he7edik
Couture nyomott egy Kaepernickinget a gólja után, remélem a Sharks is magasba emelheti végre a Stanley kupát.petey
1 nap még uraim illetve kedves Berni 😊petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
király vagy Ik! 😀Emlékszem a draft előtt volt egy bowl.hus podcast és nálunk Höri fölemlegette, hogy Garrardnak jön egy utódja. Haromt viccesen élcelődve rávágta hogy majd jön Collin mint LOL pick(nagyon érdeklődtünk utána a draft előtt -mint kiderült ez csak smokescreen volt sajna). Hát enyhén jobban jártunk volna vele, mint végül Gabberttel...
imádom ezt a srácot, most már tudjuk Harbó miért vitte a 2. körben. emlékszem volt lolozás a csetben, talán csak Igor mondta hogy mekkora pick. 😊petey
Ja és a londoni meccs Khan (a tulajunk) tudomása szerint már sold out-os, gondolom elsősorban a 49ers miatt. Mi nem vagyunk túl attraktívak és akkor még finoman fogalmaztam...
Ezért is lenen hó ha nyernétek, mert akkor így a Superbowl győztes ellen játszanánk először Europában).
Mondjuk blowout L lesz az a meccs nekünk, hacsak Caldwell nem kéri el Roman jegyzeteit, szigorúan jóbaráti alapon.
több mint 11 éve
catattack
3 520
akinek a kegyét keresi az egész bowl.hu 😀 a mi drágaszágunkÉn is megyek, szóval nem sok az esélyetek! 😛
bowl.hu/user/15292petey
több mint 11 éve
akinek a kegyét keresi az egész bowl.hu 😀 a mi drágaszágunkBerni?he7edikne rázogasd a pofonfát 😀www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapHajrá Canucks!he7edik
Couture nyomott egy Kaepernickinget a gólja után, remélem a Sharks is magasba emelheti végre a Stanley kupát.petey
több mint 11 éve
király vagy Ik! 😀imádom ezt a srácot, most már tudjuk Harbó miért vitte a 2. körben. emlékszem volt lolozás a csetben, talán csak Igor mondta hogy mekkora pick. 😊
több mint 11 éve
Kotorásztam az archívumomban és rátaláltam erre. Gondoltam belinkelem ide - Chat Kaeprenickkel még a draftja előtt. Anno egy csomó (általam feltett) bowl.hu-s kérdésre válaszolt. Még Haromt lábvastagságát kritizáló felvetésére is. 😊 www.bigcatcountry.com/2011/2/10/1985962/colin-kaepernick-live-chat
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Berni?ne rázogasd a pofonfát 😀www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapHajrá Canucks!he7edik
több mint 11 éve
ne rázogasd a pofonfát 😀www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapHajrá Canucks!he7edik
1 nap még uraim illetve kedves Berni 😊
több mint 11 éve
he7edik
1 239
www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapHajrá Canucks!
több mint 11 éve
he7edik
1 239
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!És milyen fehérnemű lesz rajtad? 😀 😀 😀
lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊Cardinalis
több mint 11 éve
www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapAz lenne a teljes Bay Area tarolás, ha az SF Giants World Series és a 49er Super Bowl (eljövendő) győzelme után a SJ Sharksé lenne a Stanley Cup a nagy BIG S3!! Arra kicsi az esély, hogy a GS Warriors megnyerje az NBA-t.
több mint 11 éve
www.nhl.com/ice/recap.htm?id=2012020100&navid=sb:recapCouture nyomott egy Kaepernickinget a gólja után, remélem a Sharks is magasba emelheti végre a Stanley kupát.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
TOP 10 play a szezonból:www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/0ap2000000133601/Top-10-Niners-plays-of-2012