San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=x5Hvy3M37Kc újabb remek Bonstonkers videó!Alabama NinersSzupi.
Adja a jó Isten, hogy kaep is annyi örömöt szerezzen mint Joe papa!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=x5Hvy3M37Kc újabb remek Bonstonkers videó!
több mint 11 éve
he7edik
1 239
basszus még mindig tök hihetetlen hogy SB-ben vagyunk, pedig lassan 1 hét telt el. Kemény hogy tavaly is csak 1 fumble-el maradtunk ki...peteyÉs még nem izgulok , igaz a főcsoport döntő előtt se tettem 😊
több mint 11 éve
basszus még mindig tök hihetetlen hogy SB-ben vagyunk, pedig lassan 1 hét telt el. Kemény hogy tavaly is csak 1 fumble-el maradtunk ki...
több mint 11 éve
Bill Walsh...49ers fanoknak kötelező! Respekt! 😊 (Ha valaki most ismerkedne a múlttal).espn.go.com/nfl/story/_/id/8865286/former-49ers-head-coach-bill-walsh-first-book-lives-super-bowl-road-map-espn-magazine
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
The Remixwww.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000130334/Sound-FX-49ers-complete-comeback
49ers Sound FX
több mint 11 éve
JéBé
7 035
www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000128717/Crabtree-is-Super-excited"No distractions baby it's football, that's what i do for a living"
több mint 11 éve
Crabtree és a sexual assault: www.nationalfootballpost.com/Report-Sexual-assault-allegations-not-holding-up-vs-Crabtree.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiÍgy van
Report: Two witnesses say Crabtree did not assault woman
"Two other women who joined Crabtree at a party room at the W Hotel in San Francisco, along with the woman who reported the alleged assault, told investigators that Crabtree did not assault anyone"
www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/report-two-witnesses-say-crabtree-did-not-assault-woman
több mint 11 éve
Crabtree és a sexual assault: www.nationalfootballpost.com/Report-Sexual-assault-allegations-not-holding-up-vs-Crabtree.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
"Gore interrupted Kaepernick’s postgame news conference, answering a question for him.‘He can do whatever.’ Gore said. ‘He’s a hard worker. He’s a different quarterback, how he takes pride and leads us. He’s started [nine] games. Hey, he’s football. If it weren’t for him, it would’ve been a tough game for us.’"
Jó, hogy így érzik a srácok
több mint 11 éve
Brett Jones 3 poszton játszott a 3 bajnoki cím megszerzésekor, RG, LT, C-t játszott, több díjat is megnyert, első kör vége felé jósoljár, max. második kör eleje, így meglehet akár, ha első körben húzzuk. Annyit tutira érne mint AJ Jenkins. Fiatal, nagy , tapasztalt és inteligens játékos, fönyeremény annak aki draftolja.Szerintem kb. mindenkinek támadó falembert vagy QB kell az első körben. mennyi esély lehet megszerezni?he7edikAnnyira nem vagyok otthon NCAA-ben mint Fucu, JJ és még páran, én főleg az Alabamára koncentrálok valamint az elit csapatokra és az SEC-re, nemigazán konkrétan a játékosokra posztspecifikusan. Az biztos Milliner jó lenne, viszont elviszik a 32. hely előtt bőven. Az én draft vágyam Brett Jones lenne center posztra a Crimson Tide-ból, na akkor lenne egy hiper falunk jó pár évre.Alabama NinersDirekt nem írtam semmit most sem a meccs előtt hosszabban, ahogy egy hete sem, csak néztem a TV-ben. Biztos voltam benne, hogy Kaep nem fog futkározni, és nem azért, mert a Falcons D nem engedi, hanem, mert Alex Smith playbookal játszottunk. Ez egy olyan meccs volt amit Alex-el is megnyertünk volna (előző héten nem). JJ-re nem tudtam haragudni (mert alabamai 😀)), tartottam is nagyon tőle, viszont a puskaporukat ellőtték az első félidőben. Én is végig nyugodt voltam, csak akkor lettem izgatott amikor elkezdtünk feljönni. A hazai pályát megkapták abban az elkapás megadásában, viszont a D amikor kellett nagyot villantott! Elővettük az eddig jegelt Vernont, és Ő hozta a meccsen azt a szinfoltot ami a győzelemhez kellett. Gore-ra nincs szó, a mezét vissza kell vonultatni, minden futó frenchize rekord az övé. Örülök a Ravensnek a döntőben, mert ellenük van esélyünk úgy érzem. Jó passzol Flakon, viszont nem az a folyamatos nehéztüzér, és az ilyet jobban tudja kezelni a secondary. Óriási taktikai csata lesz. A mostani edzői stábunkban óriási kvalitás van, ez kijön a SB-ban. Gyűrűt hazavinni az öbölbe! (Zárójelben jegyzem meg tavaly az Alabama a Superdome-ban nyert, úgyhogy ezt is jó ómennek veszem!!!)Alabama NinersTe aki ismered az NCAA-t, szerinted kit lenne érdemes draftolni CB posztra?he7edik
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Szerintem kb. mindenkinek támadó falembert vagy QB kell az első körben. mennyi esély lehet megszerezni?Annyira nem vagyok otthon NCAA-ben mint Fucu, JJ és még páran, én főleg az Alabamára koncentrálok valamint az elit csapatokra és az SEC-re, nemigazán konkrétan a játékosokra posztspecifikusan. Az biztos Milliner jó lenne, viszont elviszik a 32. hely előtt bőven. Az én draft vágyam Brett Jones lenne center posztra a Crimson Tide-ból, na akkor lenne egy hiper falunk jó pár évre.Alabama NinersDirekt nem írtam semmit most sem a meccs előtt hosszabban, ahogy egy hete sem, csak néztem a TV-ben. Biztos voltam benne, hogy Kaep nem fog futkározni, és nem azért, mert a Falcons D nem engedi, hanem, mert Alex Smith playbookal játszottunk. Ez egy olyan meccs volt amit Alex-el is megnyertünk volna (előző héten nem). JJ-re nem tudtam haragudni (mert alabamai 😀)), tartottam is nagyon tőle, viszont a puskaporukat ellőtték az első félidőben. Én is végig nyugodt voltam, csak akkor lettem izgatott amikor elkezdtünk feljönni. A hazai pályát megkapták abban az elkapás megadásában, viszont a D amikor kellett nagyot villantott! Elővettük az eddig jegelt Vernont, és Ő hozta a meccsen azt a szinfoltot ami a győzelemhez kellett. Gore-ra nincs szó, a mezét vissza kell vonultatni, minden futó frenchize rekord az övé. Örülök a Ravensnek a döntőben, mert ellenük van esélyünk úgy érzem. Jó passzol Flakon, viszont nem az a folyamatos nehéztüzér, és az ilyet jobban tudja kezelni a secondary. Óriási taktikai csata lesz. A mostani edzői stábunkban óriási kvalitás van, ez kijön a SB-ban. Gyűrűt hazavinni az öbölbe! (Zárójelben jegyzem meg tavaly az Alabama a Superdome-ban nyert, úgyhogy ezt is jó ómennek veszem!!!)Alabama NinersTe aki ismered az NCAA-t, szerinted kit lenne érdemes draftolni CB posztra?he7edik
több mint 11 éve
Annyira nem vagyok otthon NCAA-ben mint Fucu, JJ és még páran, én főleg az Alabamára koncentrálok valamint az elit csapatokra és az SEC-re, nemigazán konkrétan a játékosokra posztspecifikusan. Az biztos Milliner jó lenne, viszont elviszik a 32. hely előtt bőven. Az én draft vágyam Brett Jones lenne center posztra a Crimson Tide-ból, na akkor lenne egy hiper falunk jó pár évre.Direkt nem írtam semmit most sem a meccs előtt hosszabban, ahogy egy hete sem, csak néztem a TV-ben. Biztos voltam benne, hogy Kaep nem fog futkározni, és nem azért, mert a Falcons D nem engedi, hanem, mert Alex Smith playbookal játszottunk. Ez egy olyan meccs volt amit Alex-el is megnyertünk volna (előző héten nem). JJ-re nem tudtam haragudni (mert alabamai 😀)), tartottam is nagyon tőle, viszont a puskaporukat ellőtték az első félidőben. Én is végig nyugodt voltam, csak akkor lettem izgatott amikor elkezdtünk feljönni. A hazai pályát megkapták abban az elkapás megadásában, viszont a D amikor kellett nagyot villantott! Elővettük az eddig jegelt Vernont, és Ő hozta a meccsen azt a szinfoltot ami a győzelemhez kellett. Gore-ra nincs szó, a mezét vissza kell vonultatni, minden futó frenchize rekord az övé. Örülök a Ravensnek a döntőben, mert ellenük van esélyünk úgy érzem. Jó passzol Flakon, viszont nem az a folyamatos nehéztüzér, és az ilyet jobban tudja kezelni a secondary. Óriási taktikai csata lesz. A mostani edzői stábunkban óriási kvalitás van, ez kijön a SB-ban. Gyűrűt hazavinni az öbölbe! (Zárójelben jegyzem meg tavaly az Alabama a Superdome-ban nyert, úgyhogy ezt is jó ómennek veszem!!!)Alabama NinersTe aki ismered az NCAA-t, szerinted kit lenne érdemes draftolni CB posztra?he7edik
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Direkt nem írtam semmit most sem a meccs előtt hosszabban, ahogy egy hete sem, csak néztem a TV-ben. Biztos voltam benne, hogy Kaep nem fog futkározni, és nem azért, mert a Falcons D nem engedi, hanem, mert Alex Smith playbookal játszottunk. Ez egy olyan meccs volt amit Alex-el is megnyertünk volna (előző héten nem). JJ-re nem tudtam haragudni (mert alabamai 😀)), tartottam is nagyon tőle, viszont a puskaporukat ellőtték az első félidőben. Én is végig nyugodt voltam, csak akkor lettem izgatott amikor elkezdtünk feljönni. A hazai pályát megkapták abban az elkapás megadásában, viszont a D amikor kellett nagyot villantott! Elővettük az eddig jegelt Vernont, és Ő hozta a meccsen azt a szinfoltot ami a győzelemhez kellett. Gore-ra nincs szó, a mezét vissza kell vonultatni, minden futó frenchize rekord az övé. Örülök a Ravensnek a döntőben, mert ellenük van esélyünk úgy érzem. Jó passzol Flakon, viszont nem az a folyamatos nehéztüzér, és az ilyet jobban tudja kezelni a secondary. Óriási taktikai csata lesz. A mostani edzői stábunkban óriási kvalitás van, ez kijön a SB-ban. Gyűrűt hazavinni az öbölbe! (Zárójelben jegyzem meg tavaly az Alabama a Superdome-ban nyert, úgyhogy ezt is jó ómennek veszem!!!)Alabama NinersTe aki ismered az NCAA-t, szerinted kit lenne érdemes draftolni CB posztra?
több mint 11 éve
Ez szép volt!A csapatotok tartásból is jeles!
És mivel Ti játszátok a legnézhetőbb,leg"érdekesebb" támadófocit,valamint a védelmetek erősen a fogamra való/és ettől a "Ray miatt nyerjen a Ravens"-től hányok/,előre a gyűrűért!
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
egész jól sikerült 😊www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000129120/Championship-Remix
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Eszméletlen nagy meccs volt, és Akers kapufájánál azt hittem megtörik a csapat. Végig szorítottam, hogy ne azon múljon és hozták a fiúk a végén. Főleg mikor láttam, hogy valami 8 perc van még hátra a 4. negyedből és támad a Falcons, nem gondoltam volna, hogy amikor megkapjuk a labdát akkor már csak 1:20 lesz hátra. Szerintem ez volt a döntő, hogy sikerült úgy védekeznünk, hogy közben húztuk az időt 😀 Elnézést de ez egy kicsit szokkeres volt de akkor is 😀Örülök, hogy Harbaugh apuka egyik fia SB győztes lesz, és remélem Jim lesz az 😀 Előre a hatodik győzelemért! Álljunk bosszút a clevelandi testvéreinkért akiktől elrabolták a csapatukat!
több mint 11 éve
FBKrisz
643
nagy meccs volt sracok gratula.😊Kicsit haza(West) is huz a szivem, de Ray miatt a Ravensnek drukkolok.
Legyen egy nagyon jo igazi zuzda meccs.
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Én a goal line famblinal voltam a mélyponton, de csodás este lett a vége. Kaep előtt le a kalappal, sztem hihetetlen volt. Hányszor hívta át a playt (és hányszor mondták róla hogy erre nem képes)! Jimbot féltettem az elvesztett chalenge után, azt hittem megüti a gutman 😊. Szívesen meghallgatnám hogy motivált a félidőben. 16-17 percig first downunk sem volt, utána meg....Ravensnek szurkltam és az is bejött. Bár korábban hókszos barátaink azt írták, hogy van elég bajunk, hogy szar a csapatunk én másképpen látom. Büszke vagyok, hogy niners fan vagyok! Faithfull
több mint 11 éve
Direkt nem írtam semmit most sem a meccs előtt hosszabban, ahogy egy hete sem, csak néztem a TV-ben. Biztos voltam benne, hogy Kaep nem fog futkározni, és nem azért, mert a Falcons D nem engedi, hanem, mert Alex Smith playbookal játszottunk. Ez egy olyan meccs volt amit Alex-el is megnyertünk volna (előző héten nem). JJ-re nem tudtam haragudni (mert alabamai 😀)), tartottam is nagyon tőle, viszont a puskaporukat ellőtték az első félidőben. Én is végig nyugodt voltam, csak akkor lettem izgatott amikor elkezdtünk feljönni. A hazai pályát megkapták abban az elkapás megadásában, viszont a D amikor kellett nagyot villantott! Elővettük az eddig jegelt Vernont, és Ő hozta a meccsen azt a szinfoltot ami a győzelemhez kellett. Gore-ra nincs szó, a mezét vissza kell vonultatni, minden futó frenchize rekord az övé. Örülök a Ravensnek a döntőben, mert ellenük van esélyünk úgy érzem. Jó passzol Flakon, viszont nem az a folyamatos nehéztüzér, és az ilyet jobban tudja kezelni a secondary. Óriási taktikai csata lesz. A mostani edzői stábunkban óriási kvalitás van, ez kijön a SB-ban. Gyűrűt hazavinni az öbölbe! (Zárójelben jegyzem meg tavaly az Alabama a Superdome-ban nyert, úgyhogy ezt is jó ómennek veszem!!!)
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
GO NFC WEST! a lesajnált csoport... 😉muszáj lesz szabit kivennem feb.4re 😊
THIS IS THE WAY