San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/20/Kaepernick_Megrikatjuk_a_Falcons_drukkereit/Ennyire ostoba nem lehet.
szimpatikus ahogy játszik, de ekkora arccal nagyon fájni fog a pofára esés (még ha én is a 49erst tartom esélyesnek). 😊MarioAna
Ez a blog pedig nem a legautentikusabb hírforrás. Először látnám az eredetit, ugyanis nem tüntették fel a forrást!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/20/Kaepernick_Megrikatjuk_a_Falcons_drukkereit/szimpatikus ahogy játszik, de ekkora arccal nagyon fájni fog a pofára esés (még ha én is a 49erst tartom esélyesnek). 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Idén eddig ez a legjobb:Hátha vki az Atlanta topikján nem látta. Tényleg nagyon jó
www.nfl.com/videos/movie-trailers/0ap2000000127767/A-tale-of-Fire-and-Ice-49ers-vs-Falconscsizizoli
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Chad Hall a 14-es számú játékos. Azért ez tuti Crabtree miatt van.( Mondjuk 3 éves ideje is lejárt PS-ben, ugyhogy másik megoldás a cut lett volna.)Az ügyvédjének a közleménye eléggé semmitmondó, de nem is vártunk mást
“On Friday, January 18, 2013, Michael Crabtree voluntarily met with the San Francisco Police Department and provided a statement. Michael fully cooperated with the inspectors and will continue to do so throughout the investigation. We have confidence in the process. Out of respect and integrity for the process, we have no further comment at this time.”
több mint 11 éve
azért azt illene tudni, hogy mikor vannak a konferencia döntők...Természetesen nem dölt össze a világ. Nem arra írtam. De ha vki azt olvasta, akkor ez megzavarhatta. Illene, vagy nem illene tudni???Érdekes hozzáállás egy szerkesztőtől. Akkor miért írtátok oda? Hisz illene tudni. Én a lenéző, ekéző válaszra írtam, ami ráadásul egy admintzól jött. De ne offoljuk szét. Ma konferenciadöntőt játszik a csapatunk és ez a lényeg.
jaj istenkém kimaradt, hogy vasárnap összedőlt a világFucu
több mint 11 éve
azért azt illene tudni, hogy mikor vannak a konferencia döntők...jaj istenkém kimaradt, hogy vasárnap összedőlt a világ
több mint 11 éve
Egyszerűbb kapásból játszani a földművest 😊 Köszi diver, így nem rohanok haza.és ezt nem a bowl.hu-n találtad?jjncaaDe. Pont ezért írtam. Ma lett kirakva, hogy magyar idő szerint 21:00-kor. Nem vasárnap 21:00-kor. Ha vki ezt olvasta megzavarodhatott esetleg, hogy ma van a meccs. Te egy másik bowl.hu-s linket "nézd csak mit találtál", ahol helyesen szerepel, mások esetleg a bowl.hu főcímén szereplő cikkét "nézd csak mit találtak", ahol meg nem. Ez utóbbit többen olvassák gondolom, mint a tv műsort. diverdoc
több mint 11 éve
és ezt nem a bowl.hu-n találtad?jjncaaDe. Pont ezért írtam. Ma lett kirakva, hogy magyar idő szerint 21:00-kor. Nem vasárnap 21:00-kor. Ha vki ezt olvasta megzavarodhatott esetleg, hogy ma van a meccs. Te egy másik bowl.hu-s linket "nézd csak mit találtál", ahol helyesen szerepel, mások esetleg a bowl.hu főcímén szereplő cikkét "nézd csak mit találtak", ahol meg nem. Ez utóbbit többen olvassák gondolom, mint a tv műsort.
több mint 11 éve
együttműködött a hatóságokkal, kikérdezték és ennyi. ártatlan amíg nem bizonyul bűnösnek.Nagyon fasza... Bár ilyen esetekben én nagyon megkérdőjelezem a lánykák szerepét is. Miért azoknál a kőgazdag srácoknál történik mindig ilyen akik egyébként akárkit megkaphatnak? Véletlen?JayBnekem is mindig ez jut eszembe az ilyenekről...
de remélem holnap ez nem látszódik meg a csapatonGábor
elutazott a csapattal. de ha igaz ami történt akkor repül. Harb is megmondta hogy ezt az egyet nem tudja megbocsátani és annak nincs helye a csapatában.
több mint 11 éve
és ezt nem a bowl.hu-n találtad?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Valaki mintha pénzt akarna...miért tegnap?peteyja vszeg ez van a háttérben. csak ne zavarja meg a fejeket!
több mint 11 éve
Pedig a bowl.hu-n mindig jó minden.nézd csak mit találtam!Ma lesz meccs srácok vagy holnap?silent7939Nézd csak mit találtam!
www.sport1tv.hu/Musorujsag/2013/01/20
catattack
bowl.hu/tv-musorjjncaa
Upsz nézd csak mit találtam!
"Atlanta Falcons - San Francisco 49ers, magyar idő szerint 21:00-kor, Georgia Dome"
Egy egyszerű "holnap" a válasz. Mondjuk kevésbé ironikus az tény.
több mint 11 éve
Igazán rendesek vagytok... köszi a segítséget. Bár a műsorújságot én is megtaláltam volna de nem szeretek telefonról böngészni.Ma lesz meccs srácok vagy holnap?silent7939Nézd csak mit találtam!
catattack
több mint 11 éve
nézd csak mit találtam!Ma lesz meccs srácok vagy holnap?silent7939Nézd csak mit találtam!
catattack
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ma lesz meccs srácok vagy holnap?silent7939Nézd csak mit találtam!
több mint 11 éve
Ma lesz meccs srácok vagy holnap?
több mint 11 éve
Gábor
590
Nagyon fasza... Bár ilyen esetekben én nagyon megkérdőjelezem a lánykák szerepét is. Miért azoknál a kőgazdag srácoknál történik mindig ilyen akik egyébként akárkit megkaphatnak? Véletlen?JayBnekem is mindig ez jut eszembe az ilyenekről...
de remélem holnap ez nem látszódik meg a csapaton
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Nagyon fasza... Bár ilyen esetekben én nagyon megkérdőjelezem a lánykák szerepét is. Miért azoknál a kőgazdag srácoknál történik mindig ilyen akik egyébként akárkit megkaphatnak? Véletlen?
több mint 11 éve
Elég baj ez. A Packers elleni meccs után történt állítólag, a Special Victims Unit nyomoz. Atlantába elrepült, de biztos megzavarja őt és a csapatot egy ilyen ügy."We are aware of the allegation against Michael and understand that he has fully cooperated with authorities," 49ers general manager Trent Baalke said in a statement Friday night.
"The 49ers take such matters very seriously. We will have no further comment at this time as the legal process is ongoing. Additional requests for comment should be directed to Michael's attorney."
több mint 11 éve
#SFPD says #49er wide receiver #MichaelCrabtree is being investigated for an alleged sexual assaultupdate Michael Crabtree hasn't been detained/arrested, BUT questioned about alleged sexual assault.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Adam SchefterSan Francisco 49ers today announced they have waived K Billy Cundiff.
kár azért a tavalyiért, nem lenne rossz rúgó.. :/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
itt egy jó elemzés hogy szedte szét a TE játék a Falcons védelmét.Nice one.
gondoljátok VD nyalogatja az ujjait? 😀
nfl.si.com/2013/01/16/break-it-down-can-vernon-davis-copy-zach-millers-success/?xid=si_nfl
add hozzá Kaep lábait, karját plusz a futójátékunk és máris jobban érzed magad 😊 kérdés a védelem mit tesz hozzá, mert Julio, Gonzo és Roddy csúnyán leégetheti őket. remélem azért a Smith tesók játszani mennek és a D nem hagyja hogy szétkapják őket. petey
Itt pedig arról megy az értekezés h Gonzo mit csinált Kancellárral az end zone-ban és a szerző szerint Whitner eléggé hasonló típusú playa.
www.nationalfootballpost.com/49ersFalcons-Is-Whitner-ready-for-Gonzalez.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
itt egy jó elemzés hogy szedte szét a TE játék a Falcons védelmét.gondoljátok VD nyalogatja az ujjait? 😀
nfl.si.com/2013/01/16/break-it-down-can-vernon-davis-copy-zach-millers-success/?xid=si_nfl
add hozzá Kaep lábait, karját plusz a futójátékunk és máris jobban érzed magad 😊 kérdés a védelem mit tesz hozzá, mert Julio, Gonzo és Roddy csúnyán leégetheti őket. remélem azért a Smith tesók játszani mennek és a D nem hagyja hogy szétkapják őket.
több mint 11 éve
Mr.D, Charles Haley és Bryant Young lesznek a coin tossnal a tiszteletbeli kapitányok.
Jaj de jó lenne, ha megint egy hasonló korszak jönne!