San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
....hát persze, hogy ilyen fétisem van. Had éljem ki már a fétisem, annyi évig nem lehetett 😀Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama Ninersgyűrű fétised van. közölném a tényt, hogy a 49ers nem ajánlott neki szerződést.Fucu
Tudom, hogy nem adtunk neki szerződést, mert nem kívántunk ennyit adni, neki meg a pénz kellett. Nem egy Brady a srác, ezt mindig tudtuk.
több mint 11 éve
Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!Alabama Ninersgyűrű fétised van. közölném a tényt, hogy a 49ers nem ajánlott neki szerződést.
több mint 11 éve
Goldsont a Bucs megdobta áltag 8,25M/éves fizuval 5 évre , 22M garantáltal. Akinek lóvé, és nem gyűrű kell, az mehet!
több mint 11 éve
Nnamdi Asomugha ? vélemény?he7edikén tegnap óta esélyesnek látom a dolgot
több mint 11 éve
Dorsey szép igazolás, picsába így halványult a Jesse Williams elméletem 😊
több mint 11 éve
Glenn Dorsey vittétek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Kell nekünk a nyugger Reed?Pollard? 😀JayBmeg Reed is, és Whitner mehet máshova! 😀Alabama Niners
több mint 11 éve
Pollard? 😀JayBmeg Reed is, és Whitner mehet máshova! 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Pollard? 😀
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Szegény ember superbowlja 😀Ismétlés a tudás anyja: 42-13 😛Helmut ZimmerEnnyi, hiába Harvin, aki ha nem játssza végig a szezont akkor megérte ilyen drágán odavinni, ráadásul a WR mellett a run D amit fel kell turbózniuk.A halászokat szerintem jó futással ütni lehet majd, ha nem erősítenek.Az durva, szegény kicsi Cardinals mit fog idén kapni 😀flzolitolunk vagy a hoksztol? 😀 😂Vegita
Nálatok meg a front7-ben érzek gyengülést, inkább a falembereknél. Látszott, hogy Justin Smith hiánya mennyire meglőtte ezt az egységetflzoli
Nekünk "csak" DL és secondary depth kell. HA Sean Smith is idekerül már rendben van a FA 😊
az hogy 15 pickünk van így kell kihasználni. akkor Goldson 100% csomagol is.petey
több mint 11 éve
bizony, csak nehogy elfelejtsd.Ismétlés a tudás anyja: 42-13 😛Helmut ZimmerRemélem, még ebbe kell kapaszkodnod évekig... 😛red6t6
több mint 11 éve
red6t6
988
Ismétlés a tudás anyja: 42-13 😛Helmut ZimmerRemélem, még ebbe kell kapaszkodnod évekig... 😛
több mint 11 éve
Ismétlés a tudás anyja: 42-13 😛Ennyi, hiába Harvin, aki ha nem játssza végig a szezont akkor megérte ilyen drágán odavinni, ráadásul a WR mellett a run D amit fel kell turbózniuk.A halászokat szerintem jó futással ütni lehet majd, ha nem erősítenek.Az durva, szegény kicsi Cardinals mit fog idén kapni 😀flzolitolunk vagy a hoksztol? 😀 😂Vegita
Nálatok meg a front7-ben érzek gyengülést, inkább a falembereknél. Látszott, hogy Justin Smith hiánya mennyire meglőtte ezt az egységetflzoli
Nekünk "csak" DL és secondary depth kell. HA Sean Smith is idekerül már rendben van a FA 😊
az hogy 15 pickünk van így kell kihasználni. akkor Goldson 100% csomagol is.petey
több mint 11 éve
Köszönöm, hogy Eagles drukkerként nem nekem kellett erre reagálnom 😛Szerintem jól jártunk vele, legalábbis bízom benne 😀
több mint 11 éve
A liga 99%-a 2 évvel ezelőtt egy negyed negyeddolláros negyedét sem adta volna azért, hogy a 49ers (és az egész NFC W, úgy ahogy van) a következő 10 évben egyáltalán közel lesz ahhoz, hogy SB játsszon.szopoaga vélemények?gyűrűre biztosan nem...Alabama Niners
mire jut az eaglesben?Janek
Nem örülök, hogy Sopoaga az Eagles-é lett, de örülök, hogy nem ment Atlantába.
több mint 11 éve
micsoda szakértői vélemény...szopoaga vélemények?gyűrűre biztosan nem...Alabama Niners
Az Eagles szerzett egy megbízható NT-t, ami fontos a 3-4-re váltáshoz.
Így Ian Williams lesz a kezdő NT? Hmm.
több mint 11 éve
szopoaga vélemények?gyűrűre biztosan nem...
több mint 11 éve
Woodson jön ma vizitre, és állítólag Ed Reed a kiszemeltjeink között, továbbá Sean Smith-re is vadászunk.
több mint 11 éve
szopoaga vélemények?mire jut az eaglesben?
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Goldsonért meg magángép jött a Bucstól 😀peteyMajd egymás mellett játszanak Revisel 😊
Sokba lesz ez a sec a Tampának.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Jól sejtettem, Delanie Walker TE a Titansba ment.Alabama NinersTúléljük
több mint 11 éve
Jól sejtettem, Delanie Walker TE a Titansba ment.