San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Not an April Fool's 49ers fans. RT @JasonLaCanfora The Browns have dealt QB Colt McCoy to the 49ers.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
kb.Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninerssajnalom a Dallast. Romoval sehova nem jutnak, meg 2019-ig..Vegita
több mint 11 éve
és még egy jó hír: blog.sfgate.com/49ers/2013/03/29/rb-hunter-will-be-ready-for-start-of-training-camp/Four months after he sustained a torn Achilles, Kendall Hunter has resumed running and will be back for the start of training camp, a source close to the 49ers running back said today.
több mint 11 éve
Manning összesen már többet keresett amit kézhez is kapott, talán Brady is elérte már. Volt erről a profootball blogon cikk még tavaly talán vagy régebben. Ki mennyit kapott is meg. Illetve ott megvan a 100 milliós szerződésekről külön cikk is.sztem csak egy-két évet akarnak kibírni vele és a fizetése miatt vagy cutolják, vagy átstruktúrálják a szerződését.Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninerssajnalom a Dallast. Romoval sehova nem jutnak, meg 2019-ig..Vegita
Egyébként volt már olyan játékos aki meg is kapta a neki járó összes 100 millát?Csiriba
több mint 11 éve
sztem csak egy-két évet akarnak kibírni vele és a fizetése miatt vagy cutolják, vagy átstruktúrálják a szerződését.Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninerssajnalom a Dallast. Romoval sehova nem jutnak, meg 2019-ig..Vegita
Egyébként volt már olyan játékos aki meg is kapta a neki járó összes 100 millát?
több mint 11 éve
Vegita
363
Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninerssajnalom a Dallast. Romoval sehova nem jutnak, meg 2019-ig..
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
És még nem is mondtál sokat. 😊Ha úgy fejlődik, ahogy szeretnénk, akkor leszünk bajban a hosszabbításánál, mármint pénzügyi szempontból! Így is a következő két év érdekes lesz cap szempontból (hacsak nem kezd el nőni nagyot), mert az LB sorunk fejenként 6-8M szerződéssel rendelkezik majd.Alabama NinersRomo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninersezt majd főleg Kaep hosszabbításánál fogod így gondolni 😊kristof
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ha úgy fejlődik, ahogy szeretnénk, akkor leszünk bajban a hosszabbításánál, mármint pénzügyi szempontból! Így is a következő két év érdekes lesz cap szempontból (hacsak nem kezd el nőni nagyot), mert az LB sorunk fejenként 6-8M szerződéssel rendelkezik majd.Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninersezt majd főleg Kaep hosszabbításánál fogod így gondolni 😊kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.Alabama Ninersezt majd főleg Kaep hosszabbításánál fogod így gondolni 😊
több mint 11 éve
Romo új szerződését nézve, illetve az off season-ben folyó QB mozgásokat és fizetéseket Smith-t nem adtuk el sokért. Kicsit nagyon túlértékelt a QB helyzet. Szerintem egészségtelen ez más posztokon játszókkal szemben.
több mint 11 éve
Kyle Williams elkezdte a terheléses edzéseket, futás már megy, ez jó hír.WR draft gondolom a hátsóbb körökben jön, mert a Crabtree-Boldin-Manningham-AJ Jenkins-K. Williams ötös azért elég erős. Gondolom a játékunkon is látszik majd, hogy nagyobb hangsúly lesz a passzokon. Ne felejtsük, hogy emellett ott van Vernon Davis is, továbbá a futó részlegünk is jó elkapásban Gore-Hunter-LMJ. Ilyen keretnél sokkal kiszámíthatatlanabb lesz a játékunk ugye a futóink sem kezdők. Mindemellett Ertz/Eifert picket túlzottan luxusnak tartanám, amikor DE és S poszton meggyengültünk.
blogs.mercurynews.com/49ers/2013/03/26/wr-williams-back-on-the-run-after-acl-tear/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+49ersHotRead+%2849ers+Hot+Read%29
KW10 megbízható célpont, és ha MM is visszatér teljesen akkor Boldinnal kiegészülve ütős WR corp ez, remélhetőleg AJ is villant idén, ettől függetlenül lesz WR draft. mondjuk azért annyira nem lennék meglepve Ertzen sem.petey
több mint 11 éve
Kyle Williams elkezdte a terheléses edzéseket, futás már megy, ez jó hír.blogs.mercurynews.com/49ers/2013/03/26/wr-williams-back-on-the-run-after-acl-tear/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+49ersHotRead+%2849ers+Hot+Read%29
KW10 megbízható célpont, és ha MM is visszatér teljesen akkor Boldinnal kiegészülve ütős WR corp ez, remélhetőleg AJ is villant idén, ettől függetlenül lesz WR draft. mondjuk azért annyira nem lennék meglepve Ertzen sem.
több mint 11 éve
Vegita
363
a mock draftnal rohejebbet meg nem lattam. pont mindig kb. az elso 4-et eltalaljak, aztan hello.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Vegita
363
Nem tudom mi ez az új őrület az nfl.com szakírók mock draftjában, hogy TE-t vizionálnak első körben nekünk Eifert/Ertz-et. Véleményem szerint teljesen luxus lenne, Vernon Davis mellé elég egy közepes back-up is, most van bőven WR célpont akik életképesek. Így is kevés labdát kap Vernon mint szeretne. Nincs még leszállóágban, hogy gondoskodni kellene a pótlásáról. Az első két körben S, DE, CB kellene szerintem.Alabama Ninersmiert, az a cikk mennyivel eletkepesebb, h amendola jobb, mint welker? 😀
több mint 11 éve
Nem tudom mi ez az új őrület az nfl.com szakírók mock draftjában, hogy TE-t vizionálnak első körben nekünk Eifert/Ertz-et. Véleményem szerint teljesen luxus lenne, Vernon Davis mellé elég egy közepes back-up is, most van bőven WR célpont akik életképesek. Így is kevés labdát kap Vernon mint szeretne. Nincs még leszállóágban, hogy gondoskodni kellene a pótlásáról. Az első két körben S, DE, CB kellene szerintem.
több mint 11 éve
Jó QB volt egyetemi szinten, akkoriban elég sok WV meccset láttam, jó kis csapat volt a Mountneers, White volt az ász. A Dolphinsnál Wildcat-ben használgatták, csak oda már kevés volt, meg összetörték szegényt. Olyannak, mint, ahogy Kaep-et használtuk szituációkban biztos használható lenne, bár nem hiszem, hogy leigazoljuk.Felmerült Pat White (West Virginia, Dolphins) QB neve mint 3. QB. Jim felhívta a VW pro day után.emlékszem erre a meccsre, durva volt az ütközés, ügyes gyerek de remélem azóta felszedett egy kis súlyt magáraGábor
Itt épp agyonüti Ike Taylor: www.youtube.com/watch?v=FzdRhcwIRBE
Legszebb pillanata az egyetemről: www.youtube.com/watch?v=aub3XIWHLcsAlabama Niners
több mint 11 éve
Gábor
590
Felmerült Pat White (West Virginia, Dolphins) QB neve mint 3. QB. Jim felhívta a VW pro day után.emlékszem erre a meccsre, durva volt az ütközés, ügyes gyerek de remélem azóta felszedett egy kis súlyt magára
Itt épp agyonüti Ike Taylor: www.youtube.com/watch?v=FzdRhcwIRBE
Legszebb pillanata az egyetemről: www.youtube.com/watch?v=aub3XIWHLcsAlabama Niners
több mint 11 éve
Felmerült Pat White (West Virginia, Dolphins) QB neve mint 3. QB. Jim felhívta a VW pro day után.Itt épp agyonüti Ike Taylor: www.youtube.com/watch?v=FzdRhcwIRBE
Legszebb pillanata az egyetemről: www.youtube.com/watch?v=aub3XIWHLcs
több mint 11 éve
Amíg ilyen a sebbessége szerintem semmi gond a lábával! 😀
több mint 11 éve
a testfelépítése alapján elbírja az izomzatot a felsőteste, láb meg lehet izmos anélkül is hogy úgy nézzen ki a lába, mint egy súlyemelőnek.szóval nem kell rettenet sokat rágyúrni hogy izomtömeg legyen a lábán.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
mikor még draft előtt kérdeztük tőle iktriadon keresztül (talán haromt) akkor azt mondta, hogy az is erős, csak nem látszik 😛
több mint 11 éve
red6t6
988
Remélem lábra is gyúr, mert arra kéne csak izom igazán 😊
Az állatja 😊
Jim közben aggódik hogy túl izom lesz Kaep. www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/harbaugh-warns-kaepernick-about-being-too-big-too-strong
Megpróbálunk utánamenni Idonijének a Bearsből. szolid igazolás lenne a DL rotációba.petey
több mint 11 éve
Az állatja 😊
Jim közben aggódik hogy túl izom lesz Kaep. www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/harbaugh-warns-kaepernick-about-being-too-big-too-strong
Megpróbálunk utánamenni Idonijének a Bearsből. szolid igazolás lenne a DL rotációba.
több mint 11 éve
Ted Ginn aláírt egy évre a párducicákhoz.