NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a punt return TD után volt. Tuti kézben lévő meccset tettek ezzel a zebrák kétségessé, ráadásul visszanézte JH is mint mindenki. Emocionális ember, 1000 fokon ég. Ez sokaknak nem jön be, de inkább ilyen legyen egy edző mint mondjuk a Szamuráj volt. Szerintem inkább zseni.diverdocSzerintünk Payton is az, de a liga meg úgy általában becsléseim szerint az emberiség 87,73% szerint egy borzasztó nagy s.fej. Szóval a határ vékony 😊
több mint 12 éve
Ez a punt return TD után volt. Tuti kézben lévő meccset tettek ezzel a zebrák kétségessé, ráadásul visszanézte JH is mint mindenki. Emocionális ember, 1000 fokon ég. Ez sokaknak nem jön be, de inkább ilyen legyen egy edző mint mondjuk a Szamuráj volt. Szerintem inkább zseni.1 elit csapat pipa 😊Ez az ember nem tudom eldönteni hogy egy nagy se..fej vagy hatalmas zseni! (gyanítom mind kettő) Rohadt jó meccset nyertetek meg! Gratula 😀ParadSEC
következő vasárnap sem lesz könnyű, de otthoni SNF lesz, ráadásul a tavalyi hirig újrajátszása 😊 most nem fog Schwartz pökhendi képpel mutogatni a false startokat 😀
annyiban "könnyebb" lesz hogy a DL kivételével a védelmük sebezhetőbb, mint a Packsé, illetve WR-ben sem tudják széthúzni a mezőnyt. lényeg hogy az OL ne adja lejjebb. Boone kiváló volt RG-ben.
de ez 😂
petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
1 elit csapat pipa 😊Ez az ember nem tudom eldönteni hogy egy nagy se..fej vagy hatalmas zseni! (gyanítom mind kettő) Rohadt jó meccset nyertetek meg! Gratula 😀
következő vasárnap sem lesz könnyű, de otthoni SNF lesz, ráadásul a tavalyi hirig újrajátszása 😊 most nem fog Schwartz pökhendi képpel mutogatni a false startokat 😀
annyiban "könnyebb" lesz hogy a DL kivételével a védelmük sebezhetőbb, mint a Packsé, illetve WR-ben sem tudják széthúzni a mezőnyt. lényeg hogy az OL ne adja lejjebb. Boone kiváló volt RG-ben.
de ez 😂
petey
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Szép skalp. Sajnos nem láttam, de holnap remélem elkapom az nfl shortcut-ot és megnézem fél óra alatt a meccset. 😊www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AegU0v17-dE#!
Handshake Bowlra fel 😀Fucu
egy fél órás öf. remélem ez is jó lesz 😊
több mint 12 éve
Szép skalp. Sajnos nem láttam, de holnap remélem elkapom az nfl shortcut-ot és megnézem fél óra alatt a meccset. 😊Handshake Bowlra fel 😀
több mint 12 éve
Előzetesen ezt a meccset L-re tettem. De nagy öröm, hogy tévedtem. Zseniális volt. Harbaugh!!!!!Ja meg a 63 y FG. sok ilyen meccset!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
1 elit csapat pipa 😊 következő vasárnap sem lesz könnyű, de otthoni SNF lesz, ráadásul a tavalyi hirig újrajátszása 😊 most nem fog Schwartz pökhendi képpel mutogatni a false startokat 😀
de ez 😂
több mint 12 éve
doka
111
Ilyen szezon kezdésről álmodtam 😊
több mint 12 éve
Laza... 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Gratu Srácok!Pít, válaszoltam az eredménykövetőben!
üdv
H
több mint 12 éve
Szép volt srácoksilent7939kösz 😊
azért az az ajándék PR TD a Packersnek kicsit beszorította azt a bizonyos zabszemet 😀 mondjuk az első TD-jük előtti DPI is megér egy újranézést. szerk: áh, semmi nem volt, pláne Finley hogy rájátszott utána, ez megye 2-ben elmenne 😀 www.youtube.com/watch?v=y6XLl1q8CU0, aztán ebből lett TD utána.
Helm, köszi láttam.
több mint 12 éve
Szép volt srácok
több mint 12 éve
Wooohhoooo!!! Igen igen igen!!! Fantasztikus game volt!!! És a Packerst vertük meg... A Packerst!!!! Jól fog állni Rodgers-nek Alex Smith meze!!! 😀😀😀 Wááhhháááhhhááá....
több mint 12 éve
Meg kell ütni Rodgerst sokszor, a zsebben kell tartani. Nagy adag rb-vel kell tömni a védelmüket, abszolút partiban vagyunk.
több mint 12 éve
A győzelmünk kulcsa a támadósorunk! A védelmünk jó lesz mint mindíg, viszont 0 ponton nem fogják tudni tartani a GB-t, így csak akkor nyerhetünk, ha Alex vezette O pontokat tesz fel a táblára! Ne Akersnek kelljen 14db FG rugnia a győzelemért!
több mint 12 éve
Megint jövök belepofázni 😊A jobb irányítók közül, akikkel idén találkozni fogtok, Rodgers a legkellemetlenebb a 9ers védelemnek, mivel a félelmetes passrush kevésbé tud érvényesülni az állandó mozgásban lévő QB ellen.
Nagyon kíváncsi leszek az offensere, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy ez hogy fog működni, de nem is nekem kell tudni 😊
több mint 12 éve
red6t6
988
Én úgy vélem, a secondaryn múlik minden. Ha a tavalyi formát hozzák, akkor Rodgers szétdobál minket. Futni nem fognak ellenünk, attól nem kell tartanunk. A megerősített elkapó sorral jönnie kell a passzjátéknak is, így a futóinkon is kisebb lesz a nyomás. A preseason meccseken gyanúsan kevés labdát kaptak az új fiúk, nem véletlenül... 😉
több mint 12 éve
Jep jep! Itthon is vagyok! 😀 Azt mondták, nincs busy, és csak feltartok mindenkit! 😀 inkább menjek haza! 😀 Jipppííí! 😀
több mint 12 éve
Jhaj én már sokkos vagyok! 😀 És most kell mennem dolgozni... sok hasznomat nem veszik ma, az biztos! "együtt nézzük a meccset?" 😛49ersfanlesz majd eredménykövető topik. ott lehet majd szurkolni 😉
több mint 12 éve
Jhaj én már sokkos vagyok! 😀 És most kell mennem dolgozni... sok hasznomat nem veszik ma, az biztos! "együtt nézzük a meccset?" 😛
több mint 12 éve
Üdv minden 9ers szurkolónak. Én is nagyon várom az esti meccset. A védelemre vagyok nagyon kíváncsi, főleg Aldon játékára. Szerintetek több szerepet kap, mint tavaly, vagy nem?dokaIgen többet, mivel teljes értékű kezdő lett. Viszont kérdéses, hogy ugye tavaly leginkább egyértelmű passz szituációkban használták, most viszont a futások ellen hogy teljesít majd. Illetve ha vissza kell lépnie a TE-et levédekezi.
több mint 12 éve
doka
111
Üdv minden 9ers szurkolónak. Én is nagyon várom az esti meccset. A védelemre vagyok nagyon kíváncsi, főleg Aldon játékára. Szerintetek több szerepet kap, mint tavaly, vagy nem?
több mint 12 éve
Gábor
590
köszi az infot 😊Én rendeltem már, 3-szor is, és eddig semmi gond nem volt. Ide 2 hét alatt ideért minden, volt ami 10 nap alatt itt volt.(a két hét az karácsony körül volt, szóval lehet csak azért.) De szerintem az sem sok! Nagyon korrektül ment minden. Én mindig nyugodt szívvel rendelek! 😊Sziasztok,Hahhó! Senki sem nézi a Giants meccset? 49ersfanén néztem, de van egy eredménykövető topik, minden meccshez, hogy ne a csapatfórunok legyenek szétoffolva 😊
Körkérdés: ki mit vár a hétvégétől, mit szeretne látni? oké hogy győzelmet 😊 de hogy mit csinálunk, mi lehet a taktika ilyesmi..petey
Régi 49ers drukker vagyok, de új itt a fórumon 😊
Nagyon várom a vasárnapi meccset 😊
Leginkább sok three and outot szeretnék látni, és nem tőlünk 😀
Alap, hogy hosszú támadásokat kell vezetnünk, de remélem nem csak harmadikra passzolunk..
Védekezésben jó pass rush kell 3 max 4 emberrel, remélem a secondary jó formában lesz..
Rendelt már innen valaki a 49ers shoppol? Rendben ment minden?Gábor
--------------------------------------------
Hat igazából nem is tudom mit várok a vasárnapi meccstől. Valamiért úgy érzem, hogy Harbaugh papa tartogat valami meglepit. 😛
--------------------------------------------
Jha és a Saints-es ítélettől leszakadt az arcom!!! 😮 😮 😮
49ersfan