Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=5gu74DUvC9k
Egyszer láttam egy videot amikor Snoop one-in-one-t játszott Shermannal 😊 Jó kis felvétel volt..Ginola
több mint 12 éve
Akkor már írjuk be a címet is:www.seahawks.com/videos-photos/photo-gallery/50-Best-Photos-of-2013/d6cf1f18-09ab-4390-9f1c-2b258baf4483
Az én személyes kedvenceim:
LOB alapítói:

Tate TD (Azt hiszem ezt visszafújták):

Smith pick6 endzone a záró meccsről:
több mint 12 éve

Egyszer láttam egy videot amikor Snoop one-in-one-t játszott Shermannal 😊 Jó kis felvétel volt..
több mint 12 éve
Nehany idei kiraly kep a hivatalos oldalrol. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Es tenyleg. Futott egyet..15 perces passz-session-t is tartott kontakt nélkül RW-vel, utána csak limitáltan edzett.
endorphyn
Az a kérdés,hogy a terhelésre hogyan reagál a csípő, majd utána pedig az,hogy kontaktra hogyan.
több mint 12 éve
Tippre azt mondom, hogy a Saints-et fogjuk fogadni, majd 49ers-t. De lehet hogy csak ezt szeretném... 😛Medvepapahát ezzel én is is kiegyeznék (Y)
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Az a gárda domináns volt, a mostani 1st seed ide-oda fekete ló!Én nem mentem annyira vissza gondolatban, csak 3-4 évet. Én az egyetlen SB döntő óta vagyok Hawks fan, az meg már régen volt. Az a gárda tényleg jó volt. Aztán jött a leszállóág, na akkor kellett türelem. Én erre gondoltam.garrett27Nono és a Jones-Hutchinson-Strong-Alexander front az smafu?SebiiSziasztok!Szevasz! Jókor kapcsolódtál be, a "Lynch futása" előtti időszakot már mi sem sírjuk vissza.garrett27
Új vagyok az oldalon,ezért kicsit írok magamról😊
31 éves vagyok,Németországban nem sokkal München mellett élek és van 2 gyönyörű gyermekem.
A 2011-es Lynch futás óta szurkolók a Hawksnak és azóta követem a liga eseményeit.
Boldog Új Évet és persze SB-t Kívánok Mindenkinek!!Ginola
több mint 12 éve
Én nem mentem annyira vissza gondolatban, csak 3-4 évet. Én az egyetlen SB döntő óta vagyok Hawks fan, az meg már régen volt. Az a gárda tényleg jó volt. Aztán jött a leszállóág, na akkor kellett türelem. Én erre gondoltam.Nono és a Jones-Hutchinson-Strong-Alexander front az smafu?SebiiSziasztok!Szevasz! Jókor kapcsolódtál be, a "Lynch futása" előtti időszakot már mi sem sírjuk vissza.garrett27
31 éves vagyok,Németországban nem sokkal München mellett élek és van 2 gyönyörű gyermekem.
A 2011-es Lynch futás óta szurkolók a Hawksnak és azóta követem a liga eseményeit.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Tud valaki valami új infót Harvinnal kapcsolatban. Edz mostanában? Jó lenne ha játszana már egy keveset, mert Wilsonnak lassan már a karbantartóktól kell célpontokat keresni. Tényleg nem lehetséges az, hogy egy-két játék erejéig egy CB ugrik be WR-nek? Tudom-tudom a playeket meg kell tanulni, de akkor is.BigBaltazarPercy Harvin was limited in the Seahawks’ bonus practice Thursday during their playoff bye week. But just the thought of getting his unlimited big-play potential back for next Saturday’s divisional playoff game has his teammates excited.
több mint 12 éve
Remélem a családi béke megmarad február után is😊 De szerintem nem lesz vita, hiszen a jéghideg Lambeaun vége lesz az szezonnak...😛Sziasztok!Bratyód meg nálunk? Fasza lehet! Mindegy, így egyikötök SB-nak örülhet majd 6 hét múlva😉diverdoc
több mint 12 éve
Sziasztok!Bratyód meg nálunk? Fasza lehet! Mindegy, így egyikötök SB-nak örülhet majd 6 hét múlva😉

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nono és a Jones-Hutchinson-Strong-Alexander front az smafu?Sziasztok!Szevasz! Jókor kapcsolódtál be, a "Lynch futása" előtti időszakot már mi sem sírjuk vissza.garrett27
több mint 12 éve
Na azert 2005 sem volt akarmi..Sziasztok!Szevasz! Jókor kapcsolódtál be, a "Lynch futása" előtti időszakot már mi sem sírjuk vissza.garrett27
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Köszi az üdvözléseket!😊WR kérdés miatt én sem aggódom,akinek kell az ott lesz a Saints elleni meccsen...Bár én Lockettet nem igazán erőltetném,talán csak mikor egy returnert kell legallyazni😊Ja és ebből kifolyólag remélem hogy a szentek jönnek,,aztán egy igazi főcsoportdöntő a szeretett niners ellen!
több mint 12 éve
Boldog ùj évet kìvànok mindenkinek! Bàr nekünk még nem ért véget igazàn az év... 😀Igazad van, Turbinának kellene már valamit pukkantania. Remélem a gyermeteg fumblija a Cards ellen nem vetette vissza nagyon.
Üdv köztünk Ginola! Reméljük gyakran jössz! Kicsit én is aktìvabb leszek most màr reményeim szerint. Ha ez valakinek nem tetszik, most szòljon! 😀
A WR helyzet miatt nem aggódok, sok idő van még a meccsig. Szerintem Harvin is lesz. Willsonra is van esély. Nem lepődnék meg ha előhùznànk Millert is vagy 6-7 target képében, ami őt ismerve szinte 6-7 elkapàst jelent. Plusz Kearse és Lockette. Nagyjàbòl megvagyunk, persze lehetne jobb a helyzet nyilvàn. Sokkal jobban aggòdok a futàs miatt, annak hatékonynak kell lennie a PO-ban, de bìzok Lynchben. Kìvàncsi leszek, hogy a coaching hogy keveri majd a lapokat. Itt mondanàm el, hogy az interjùkkal sem igazàn kell törődni, itt mindenki a Lombardit akarja, az az első!
Tippre azt mondom, hogy a Saints-et fogjuk fogadni, majd 49ers-t. De lehet hogy csak ezt szeretném... 😛Medvepapa
Harvin szerintem lesz, már csak azért is, mert többen ki akarták rúgni. Az ürge berágott és ebből még jól is kijöhetünk.
Továbbra is azt mondom, hogy nagyon kellene a TE játék (na nem Kellen Davis-el). Igazából azt sem tudom ki lenne jó ellenfélnek, de valahogy a Friscot nem akarom.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Sziasztok!Szevasz! Jókor kapcsolódtál be, a "Lynch futása" előtti időszakot már mi sem sírjuk vissza.
több mint 12 éve
Boldog ùj évet kìvànok mindenkinek! Bàr nekünk még nem ért véget igazàn az év... 😀Üdv köztünk Ginola! Reméljük gyakran jössz! Kicsit én is aktìvabb leszek most màr reményeim szerint. Ha ez valakinek nem tetszik, most szòljon! 😀
A WR helyzet miatt nem aggódok, sok idő van még a meccsig. Szerintem Harvin is lesz. Willsonra is van esély. Nem lepődnék meg ha előhùznànk Millert is vagy 6-7 target képében, ami őt ismerve szinte 6-7 elkapàst jelent. Plusz Kearse és Lockette. Nagyjàbòl megvagyunk, persze lehetne jobb a helyzet nyilvàn. Sokkal jobban aggòdok a futàs miatt, annak hatékonynak kell lennie a PO-ban, de bìzok Lynchben. Kìvàncsi leszek, hogy a coaching hogy keveri majd a lapokat. Itt mondanàm el, hogy az interjùkkal sem igazàn kell törődni, itt mindenki a Lombardit akarja, az az első!
Tippre azt mondom, hogy a Saints-et fogjuk fogadni, majd 49ers-t. De lehet hogy csak ezt szeretném... 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Tud valaki valami új infót Harvinnal kapcsolatban. Edz mostanában? Jó lenne ha játszana már egy keveset, mert Wilsonnak lassan már a karbantartóktól kell célpontokat keresni. Tényleg nem lehetséges az, hogy egy-két játék erejéig egy CB ugrik be WR-nek? Tudom-tudom a playeket meg kell tanulni, de akkor is.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Sziasztok!Üdv a fedélzeten, érezd magad otthon.
több mint 12 éve
Sziasztok!Szia Ginola! Udvozlunk a sasfeszekben! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Sziasztok!Új vagyok az oldalon,ezért kicsit írok magamról😊
Boldog Új Évet és persze SB-t Kívánok Mindenkinek!!
több mint 12 éve
Én is Jó Egészséget és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!undisputedly
több mint 12 éve
Semmit nem jelent.2014-es ellenfelek:idegenben 8ból 5 PO csapat + a 10-6os Cards.. erősbraxa88
Otthon: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Dallas Cowboys, New York Giants, Green Bay Packers, Denver Broncos, and Oakland Raiders.
Idegenben: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Carolina Panthers, Kansas City Chiefs, and San Diego Chargerskrankovics
Tavaly ilyenkor még az is fogta a fejét aki a Texans/Skins/Atlanta hármas ellen volt kiírva, aztán látjuk mi lett belőlük.
Fontosabb,hogy ne kelljen annyit utazni, illetve a konferenciabeli ellenfeleket otthon fogadjuk.
endorphyn
undisputedly