Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
"A jó, komoly SB esélyekkel rendelkező csapatok az esetek többségében decemberben már nem szenvednek."
erre írtam a ravenses dolgot.

harvinos dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni pluszba, elbaszták, te is így látod én is. de most megint van olyan érzésem mint russellel tavaly amikor elkezdtük a szezont. első három meccs sitt volt, mindenki a fejét akarta aztán most itt tartunk h nálunk van Black Jesus. egy évet elbasztunk, az h elsőkörös pick is volt benne, high risk high reward. de én még nem írnám le harvint teljesen. láttunk más sérülékeny embert is "megjavulni".

mindenévben azt várod h legyen 4 stabil kezdő a draftokban? 3 éven át belenyúltunk a tutiba, most meg nem. michael majd meglátjuk milyen elsz, hill fasza rotation ember lehet, harper meg nem jött be.
azt meg te is tudod, hogy szezon alatt már nem nagyon lehet olyanokat művelni, hogy egetrengetően megváltozzon egy csapat. pl lehet hogy beszéltek clevelanddel gordon végett, titansal britt végett, csak annyit kértek amire azt mondták h köszi nem. offseasonben tettek érte, ez harvin volt, visszanyalt. az pedig akkor nagy dobás volt. tehát sztem tettek érte.

9ersel kapcsolatban meg azt érzem h megy a szekér akkor minden baba, és most hirtelen jó lett az elkapósor. davis crabtree tényleg jó, de boldin azért már nem az aki volt (nem leírva őt!) maningham meg számomra nem oszt nem szoroz. ha becsúszna nekik egy két shit, akkor már lehet h nem lenne a szemedben ilyen magasan az az egység. nem azt mondom h nekünk jobb lenne bármilyen esetben is. amig Kap az irányító addig valahogy nyugodt vagyok. (és ez is megharaphat majd tudom)

sztem egyébként benne van az is (lehet belemagyarázás/reménykedés) hogy az elmúlt pár hétben azért nagyon elkényelmesedett a csapat. tudják h reálisan nem veszíthetik el az első kiemelést, és h félgőzzel egy meccs meg lesz. hát nem. ezért jó h a héten nyerni/teljesíteni kell, és nem mondjuk három hét henyélés lesz az első meccs előtt. nem vagyok ott, nem tudhatom, csak innen nem csodálkoznék ha ez is bennel enne.

"Az elmúlt x meccsen nem igen futott nekünk a szekér, pedig ilyenkor kell, december van, jön a PO, nem írom le megint, megtettem az előbb is, de erre nem reagáltál valamiért."
erre pedig válaszolok szívesen csak nem teljesen értem h mire gondoltál 😊
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 962
Hát igen, kicsit jobban nézett volna ki azzal az első pickkel egy Keenan Allen.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
tavaly a ravens kirugta az offensive kordinátort decemberben. ne mondjuk már azt h ott minden rendben volt, és mégis nyertek...

az h wr gondok vannak. igen vannak, de szted az lett volna a megoldás h PS emberekkel bohóckodunk? ne röhögtess már. az h lockette vagy xy öltözik be az számít? nem. és valszeg próbálták megoldani szezon alatt, de
1. nem tudtak partnert találni, ki mit akart/kért történet miatt
2. harvinban bíztak h felépül.

nem épült fel, mindenki csinálhat faszságot, ezt elbaszták, azzal h baszakodunk nem fog játszani héten. örülj annak h nem lehetetlenítettte el a franchiset...

a többbi csapat pedig közel nem olyan erős mint ahogy te látod hozzánk képest. ott is megvannak mindenhol a lyukak, csak most épp cindarella story van több helyen. az h crabtree miatt te a 9ers elkapósort top 5be rakod, az sok mindent elárul.
felsoroltak közül egyedül a Carolinatól félek reálisan, h Seattleben el tudnak kapni minket. lehet h ez később visszajön megharapni majd, de így látom. max, nagyon max, egy épp rodgerses packers

nem kell ennyire beparázni, még mindig kibaszott ligaelsők vagyunk, crying out louda.kacsa
Ezt a Ravens O& coord sort nem igazán értem,hogyan gondoltad.
Volt egy bizonyos cserére rendelkezésre álló idő, ahol mi nem igazán próbáltunk meg bármit is tenni.
Szerinted az,hogy gyenge, közepes az elkapósor az kinek a hibája?
JS-PC kettős szerintem Top5 páros a ligában, de azért ne legyünk már annyira elfogultak,hogy a seggüket is kinyaljuk 😊
Harvint nagyon benézték. Nagyon csúnyán. Adtunk neki egy valag pénz, illetve elhasználtuk az első körös draft cetlinket egy elkapóra, akiről köztudott volt,hogy képes sérülést színlelni, és ráadásul kemény sérülésből is jön. Ha befektetsz 5-6 évre a cap space-ből, ráadásul adsz érte egy draft cetlit, és bukik a dolog, kinek a hibája?
A bowl.hu fórumozóké,vagy JS/PC kettősé? 😊

2010-ben hogyan draftoltunk?
Okung, E.T, Tate, Thurmond, Kancellár, McCoy

2011?
Carp, K.J., Sherman, Maxwell, Smith

2012?
Irvin, Wagner, RW, Turbin, Lane, Sweezy

Idén odaadtuk az első körös pickünket Harvinért, ami tekintve,hogy PC ma lenyilatkozta,hogy valószínűleg csak jövőre látjuk majd legközelebb, nevezhető buktának. A Vikingek elvitték a drafcetlinkkel ha jól emlékszem Pattersont, aki elég nagy impact-et mutatott eddig.
Második körös emberünk Michael Christie RB, aki idén kb 5 playben volt fenn, PC elmondása szerint idén nem igen látjuk majd, mert még nincs kész a ligára.
A 3. körös cetlink szintén elkapóra ment( ha az elsőt is beszámítjuk), Harper zéró elkapással fejezte be nálunk a pályafutását, már a GreenBay-ben van.

Ha van egy égető problémád, nevezetesen az,hogy hiányzik a talent az O#-ból, akkor persze,hogy csinálsz valamit. Szerinted nem kell? 😀
Kitettünk minden WR-t aki az offseasonban megfordult a csapatnál, és mire ráeszméltünk,hogy hoppá, addigra mindegyik másik csapat keretében volt.

Tovább nem részletezem,mert úgy tűnhet,hogy ez itt a legnagyobb probléma, pedig nem. JS/PC állat, de idén szarul kalkuláltak az O# terén. Harvin nagyon megette őket, ugyanis vagy ők ketten hibáztak, és megvették annak ellenére,hogy szar állapotban van ( kb 10 játékot volt fenn, abból 4x ha maximum kontakt érte és már megsérült ), vagy Harvin verte át őket, esetleg megint csak színlel vagy egy kis fájdalommal már nem képes játszani. Én még emlészem amikor megvettük a Viking fanok annyira nem sajnálták....

Arra kíváncsi lennék,hogy mit árul el számodra,hogy egy Vernon Davis - Crabtree - Boldin - MM elkapósort Top5-be sorolok 😊 Talán kifejted.

Az elmúlt x meccsen nem igen futott nekünk a szekér, pedig ilyenkor kell, december van, jön a PO, nem írom le megint, megtettem az előbb is, de erre nem reagáltál valamiért.

Szerintem nincs olyan,hogy ligaelsők.
Van kb 4-6 csapat az egész ligában egy szinten, akik rendelkeznek a megfelelő kerettel,hogy győzzenek a végén. Mi vagyunk az egyik, és amíg év közben az 1-7 pont között eldőlt meccsek zömét mi nyertük, most bukjuk őket, ami kicsit szürkíti a csapat érdemeit, de ettől még kikaptunk egy szánalmas O# teljesítménnyel 2x is elit védelem ellen, úgy,hogy kb sanszunk nem volt.
Valami 7 3rd&out volt a Cardinals ellen!
Szerintem teljesen jogos kicsit csökkenteni az elvárásokat, annyira kiszámíthatóak vagyunk támadásban,hogy hihetetlen.
Ettől még megtáltosodhatunk, rommá és bucira verhetünk minden ellenfelet, de az biztos,hogy nem vagyunk jó formában, míg a Panthers-Frisco kettős meg igen.
több mint 12 éve
tavaly a ravens kirugta az offensive kordinátort decemberben. ne mondjuk már azt h ott minden rendben volt, és mégis nyertek...

az h wr gondok vannak. igen vannak, de szted az lett volna a megoldás h PS emberekkel bohóckodunk? ne röhögtess már. az h lockette vagy xy öltözik be az számít? nem. és valszeg próbálták megoldani szezon alatt, de
1. nem tudtak partnert találni, ki mit akart/kért történet miatt
2. harvinban bíztak h felépül.

nem épült fel, mindenki csinálhat faszságot, ezt elbaszták, azzal h baszakodunk nem fog játszani héten. örülj annak h nem lehetetlenítettte el a franchiset...

a többbi csapat pedig közel nem olyan erős mint ahogy te látod hozzánk képest. ott is megvannak mindenhol a lyukak, csak most épp cindarella story van több helyen. az h crabtree miatt te a 9ers elkapósort top 5be rakod, az sok mindent elárul.
felsoroltak közül egyedül a Carolinatól félek reálisan, h Seattleben el tudnak kapni minket. lehet h ez később visszajön megharapni majd, de így látom. max, nagyon max, egy épp rodgerses packers

nem kell ennyire beparázni, még mindig kibaszott ligaelsők vagyunk, crying out loud
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
"He couldn't sleep. And I couldn't sleep. So we found ourselves sitting in the room watching the film together."

Mondtam én, hogy nem lesz alvás, elemzés orrvérzésig. Kemény hét lesz a srácoknak, meg szerintem egy kicsit elbaltázták a saját Karácsonyukat is ezzel a zakóval. Most viszont már élesre kell húzni mindent.
Harvinnál meg valaki rúgja már be a motort, ne legyünk lúzerek, mint pl. Flynn esetében.garrett27
Az a probléma,hogy nekik kellene elemezni. Nem nekik, és nem most.
A jó, komoly SB esélyekkel rendelkező csapatok az esetek többségében decemberben már nem szenvednek.
Decemberre a stábnak már van ideje és megfelelő mennyiségű filmje arra,hogy a vélt/valós problémákat orvosolja, alkalmazkodjon gameplan és rendszer terén a látottakhoz.
Mi most ott tartunk,hogy decemberben eddig 1-2 a mérleg, kilátástalan silány O# játékkal fűszerezve. Két meccsen a védelem adott 9(!!!!!!) labdabirtoklást a támadóknak, és így is csak 30 pont körül pakoltunk fel.

Hiába lehetne úgy érvelni,hogy két erős PO kaliber csapattól szenvedtünk vereséget, mert pont,hogy ilyen csapatok jönnek majd velünk szembe a rájátszásban. Egy Panthers-Frisco és esetleg Cards védelem, mi pedig igen csúnyán lebőgtünk ellenük már idén ami a támadóinkat illeti.

1.Nem orvosoltuk a WR problémát. Év elején elfogadom, még jól álltunk. Papíron Rice legitim elsőszámú elkapó, jött Harvin, a Tate-Doug kettős pedig jó kis kiegészítő sor. Amit nem értek,hogy Rice és Harvin kiesése után miért nem hoztunk valakit. Miért nem próbáltuk orvosolni. Legalább valami mozgás lett volna a gyakorló keretben, ami jelzi,hogy próbálunk egy M.Williams szerű tranzakciót lenyomni.
2.O# fal úgy büdös ahogyan van. Visszanéztem a filmet, Unger pocsék, holott Ő az egység vezére, Okung szint alatt, a többiekről nem is beszélve.
3. Bevell hatalmas koponya, ha beválik az előre eltervezett gameplan, de változtatni nem igazán tud mostanában. Nem tudom ez miért van, de az biztos,hogy nem nyúl bele kellően. Lehet,hogy Ő látja ez az O# még annál is korlátoltabb,mint ahogyan mi látjuk. Megeshet.
Horizontálisan nem is játszunk passzokat amúgy ez most már nagyon idegesítő. Abszolút számolhatnánk vele,hogy agyonverik a falunkat, és így tervezhetne, de nem. Csak a két T közötti futás, meg a vertikális rakéta.

ÉN most kicsit átértékeltem az elvárásaimat a PO-ra.
Jelenleg úgy gondolom,hogy ha minden csapat csak egyforma mértékű hibákat követ el, egyforma számban, akkor kb így nézhet ki most az erősorrend:
1.Frisco-dinamikus lett a támadásuk, kb liga top5 elkapó egység + védelem
2.Panthers-Smith kiesése fájhat,nem tudom mennyire súlyos, de ha játszhat PO-ban akkor nálam ők amásodikak
3. Cardinals (Saint kárára még bejuthatnak azt hiszem)- náluk a momentum, aktuális "hot" csapat, akikhez bottal sem szeretnél hozzányúlni
4. Hawks
5.Phily- ez az O# egyedülálló, érdemes nézni a meccseiket,mert nem minden nap lát ilyen számokat az ember
6. Chicago-GreenBay
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
"He couldn't sleep. And I couldn't sleep. So we found ourselves sitting in the room watching the film together."

Mondtam én, hogy nem lesz alvás, elemzés orrvérzésig. Kemény hét lesz a srácoknak, meg szerintem egy kicsit elbaltázták a saját Karácsonyukat is ezzel a zakóval. Most viszont már élesre kell húzni mindent.
Harvinnál meg valaki rúgja már be a motort, ne legyünk lúzerek, mint pl. Flynn esetében.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 574
A Cards meccs nem adott valami jó szájízt az embernek az ünnepi menühöz, de abban bízva, hogy a Kosok ellen helyreáll majd a rend, kívánok mindenkinek Áldott Békés és Boldog Karácsonyt! A mindenkibe ma még a Frisco-Cards-Rams fanok is beletartoznak. Nélkülük unalmas lenne az életünk. Egy pillanatra békéljünk meg, aztán indulhat a háború újra!garrett27
KKÜ belétek! 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Boldog fenyőt belétek is... 😀
több mint 12 éve
Kellemes Ünnepeket minden fórumozónak!

Percy amúgy nem edzett most sem természetesen, és egyre inkább csepegtetik a médiának is,hogy idén már nem fog játszani, s ezzel a JS/PC kettős méltón páláyzik a legbalekabb offseason húzásra.
Kb 50 yardot tett hozzá eddig.

RW , PC elmondása szerint a meccset követő reggelen már 4 órakor bent volt a V-Mac-ben és elemzett, szóval minden spekuláció ami kint szárnyra kapott,hogy vanillát tolunk, az itt ugrott is a kukába 😊
több mint 12 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Boldog Karácsonyt a kollektívának!
több mint 12 éve
A Cards meccs nem adott valami jó szájízt az embernek az ünnepi menühöz, de abban bízva, hogy a Kosok ellen helyreáll majd a rend, kívánok mindenkinek Áldott Békés és Boldog Karácsonyt! A mindenkibe ma még a Frisco-Cards-Rams fanok is beletartoznak. Nélkülük unalmas lenne az életünk. Egy pillanatra békéljünk meg, aztán indulhat a háború újra!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! 😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ha a rams ellen is ilyen ótvarszar lesz az offense akkor tökmind1 a 1.seed v 5.seed. első fordulóban repülünk.
több mint 12 éve
Tényleg gyengék voltunk támadásban, talán idén a leggyengébbek. Most még Wilsonnak sem nagyon jutott eszébe semmi. A WR sor max átlag, ami nem könnyíti meg a helyzetét, mert a fal lyukas mint a szita. Most még Unger is többször csúnyán benézte a dolgokat. Futás meccsek óta 0. Lynch erőfutó, tolja a betonfalat is ha kell, de hiányzik egy mozgékonyabb Peterson-McCoy stílusú gyík, aki besurran a réseken, nem maga csinálja folyamatosan. Most már tudatosan készülnek a futásainkra és mivel TE passz a világon sincs, elég az amúgy sem acélos WR sort megfogni. Kész is a recept. Ha pedig ehhez jönnek olyan bírói hibák, mint most (Bennett fumblija amit nem adtak meg és persze a nyilvánvalóan földet ért utolsó labda), akkor nincs esély. A védelem nagyon jó volt, az egyetlen benézett nagy játék belefér, ők megtették amit kellett, néha többet is.
Nagyon remélem, hogy ez nem a hanyatlás kezdete, csak egy elb.....ott meccs, amivel a hazai pálya bevehetetlensége nevű majmot is ledobtuk a hátunkról. Innen már ez a tét se nyom. Jönnek a kosok és nyerni kell.
Szerintem RW most napokig nem alszik és még a karácsonyfa alatt is elemezni fogja a play-eket. Ő ilyen és még mindig őt tartom a nyerő emberünknek. Viszont hálistennek ő is csak egy ember, aki hibázhat. Ez megvolt, a csapatot felbosszantották, meg kell verni a Kosokat és kész!

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 962
Még egy pozitívumot kiemelnék amiről eddig nem beszéltünk. KJ hiányát eddig nem érezzük meg túlságosan, pedig én nagyon féltem tőle, hogy az amúgy sem túl elit LB-sor nélküle gyenge lesz.
több mint 12 éve
Olvasmány annakaki kíváncsi rá. PC-től és RW-től:
PC:
 blogs.seattletimes.com/seahawks/2013/12/22/seahawks-coach-pete-carroll-all-in-all-they-did-a-better-job-than-we-did/?syndication=rss

RW:
 blogs.seattletimes.com/seahawks/2013/12/22/seattle-qb-russell-wilson-we-should-have-won-that-game-we-felt-like/?syndication=rss

Ahogy Helm is írta, már kb 1,5 éve ki lett beszélve a csapat legnagyobb hiányossága/hiányosságai. Ez a Cable féle rendszer egyszerűen nem működik. Bele tettünk nem kevés cap space-t és hoztunk draftról is embert, de ez valami szörnyű,hogy mennyire gyenge , pedig az O# fal az egység motorja.

A tavalyi szezonnak úgy indultunk neki,hogy 7-9-ről el kellene mozdulni. Jött RW, az O# még mindig akadozott, de egy idő után amikor hoztuk a readoption-t, egyszerűen megindult a szekér. Biztosan emlékszem egy akkori statisztikára, ami Lynch yardjait mutatta RO előtt és után.

A tény,hogy a liga 2. legjobb futó csapata vagyunk annak köszönhető,hogy RW az egész ligában legtöbb yardot futó Qb, és ez a dual fenyegetés a falnak is segített a RB futásnál.
Most,hogy a RO már kiveszett a játékunkból, vagy legalábbis elvétve, nyomokban fedezhető csak fel, egyszerűen nem megy a futásblokk.
Cable hibájának tartom én is ahogyan Helm is. Egyszerűen a fószer még nem rakott össze elit runblokkot soha az NFL-ben.

A legnagyobb tanulsága a meccsnek,hogy az lmúlt 1 év elhitette,hogy az O# több mint a run-run-boom! Félreértés ne essék, én szeretem ezt a rendszert, és jónak is tartom. Futásorientáltság hatékony passzjátékkal. Viszont ennek a játéknak az alapja,hogy működjön a futás. Nem a liga 50%-a ellen, hanem a liga 90%-a ellen. Az elmúlt 5 hétből is látjuk,hogy ez nincs így, szar a runblokk, és egy run-run-boom csapat nem rendelkezik olyan WR sorral, ami alkalmas lenne arra,hogy pass-heavy-re váltsunk, arról nem is beszélve,hogy a fal szar benne.

A helyzet az,hogy az elmúlt x meccs mind beleillik PC filozófiájába. Brutál D#, kevés labdavesztés, én low-score O#!
Frisco és Cards elleni mecs is iylen volt, csak egyszerűen rossz oldalon álltunk a végelszámolásnál.
A futást kell helyretenni,mert addig kevesek vagyunk.
több mint 12 éve
szereted a szőlőt Szila? És nem savanyú? 😊Fucu
így hogy kérdezed, igen... és nem savanyú, jó bor lett belőle... de am tényleg lenyűgözött gyorsaságod, amivel a tegnapi eredménykövető egyik fontos kérdésére ilyen gyorsan reagáltál, lenyűgöz teljesítményed... taníts mester 😀SeaSzilaHawk
Mindig csak a vérszívás 😀silent7939
hát de nem? Fucu azt hiszi, hogy kemény fas.ú, aztán kiderül, hogy a kék bogyó nélkül csak a bowl.hu marad... 😀SeaSzilaHawk
ha te így vezeted le a feszültséget, legyen.Fucu
kemény vagy, mint a kád széle 😀SeaSzilaHawk
sajnos nem írhatom le mit gondolok rólad
részemről befejezve.Fucu
egyszer megérteném ezeknek a "beszólásoknak" a lényegét...
mégha élőben lennénk talán talán, de így.
(Fucu nem neked szól)
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
így hogy kérdezed, igen... és nem savanyú, jó bor lett belőle... de am tényleg lenyűgözött gyorsaságod, amivel a tegnapi eredménykövető egyik fontos kérdésére ilyen gyorsan reagáltál, lenyűgöz teljesítményed... taníts mester 😀SeaSzilaHawk
hát de nem? Fucu azt hiszi, hogy kemény fas.ú, aztán kiderül, hogy a kék bogyó nélkül csak a bowl.hu marad... 😀SeaSzilaHawk
kemény vagy, mint a kád széle 😀SeaSzilaHawk
sajnos nem írhatom le mit gondolok rólad
részemről befejezve.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
kemény vagy, mint a kád széle 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
ha te így vezeted le a feszültséget, legyen.

több mint 12 éve
hát de nem? Fucu azt hiszi, hogy kemény fas.ú, aztán kiderül, hogy a kék bogyó nélkül csak a bowl.hu marad... 😀

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mindig csak a vérszívás 😀
több mint 12 éve
így hogy kérdezed, igen... és nem savanyú, jó bor lett belőle... de am tényleg lenyűgözött gyorsaságod, amivel a tegnapi eredménykövető egyik fontos kérdésére ilyen gyorsan reagáltál, lenyűgöz teljesítményed... taníts mester 😀

több mint 12 éve
szereted a szőlőt Szila? És nem savanyú? 😊

több mint 12 éve
És a hazai veretlenség is megszakadt. Ezután már nem lesz olyan "félelmetes" bármelyik csapatnak ha hozzánk jön játszani...
😕funkyparduc
Hány meccs volt? 😊catattack
talán 13-14 franc se tudja!Helmut Zimmer
14 volt.Fucu
köszönjük Fucu, egy élő almanach vagy... vagy csak kinézted valahonnan?... áhh nem, csak biztosan próbára tettél a tegnap...😀