Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 13 éve
februárra van betervezve a következő, készülj így 😀shawnkaÉrtettem 😀
Más. Meccs utáni kép :')
több mint 13 éve
februárra van betervezve a következő, készülj így 😀Idén is tervbe volt hogy elmegyek, csak nem jött össze, de rajta vagyok esküszöm 😊Hannikövetkező fórumfocin szívesen látunk Szila OC/DC kormányzása alatt 😛shawnkaAz a para hogy én CB-t játszottam, oda meg lehet most nem férnék be. 😀Hanninem jelentkezünk PC-nél? úgy is szeret kukázni játékosokat. én is biztosan csináltam volna egy sacket a Pack ellen, nem 😀SeaSzilaHawkmna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
- PC-re nem lehet haragudni a TO-ért. Előre nem lehet tudni, h berúgják-e vagy nem... ez most így sikerült.
SeaSzilaHawk
Passrush kéne már tényleg, egész szezonban Packers ellen láttunk összesen, de az sem a mi igazi érdemünk volt, mert azon a falon még lehet én is megcsináltam volna egy fél sacket.(tudom hogy nem 😀 )Hanni
több mint 13 éve
Idén is tervbe volt hogy elmegyek, csak nem jött össze, de rajta vagyok esküszöm 😊következő fórumfocin szívesen látunk Szila OC/DC kormányzása alatt 😛shawnkaAz a para hogy én CB-t játszottam, oda meg lehet most nem férnék be. 😀Hanninem jelentkezünk PC-nél? úgy is szeret kukázni játékosokat. én is biztosan csináltam volna egy sacket a Pack ellen, nem 😀SeaSzilaHawkmna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
- PC-re nem lehet haragudni a TO-ért. Előre nem lehet tudni, h berúgják-e vagy nem... ez most így sikerült.
SeaSzilaHawk
Passrush kéne már tényleg, egész szezonban Packers ellen láttunk összesen, de az sem a mi igazi érdemünk volt, mert azon a falon még lehet én is megcsináltam volna egy fél sacket.(tudom hogy nem 😀 )Hanni
több mint 13 éve
következő fórumfocin szívesen látunk Szila OC/DC kormányzása alatt 😛Az a para hogy én CB-t játszottam, oda meg lehet most nem férnék be. 😀Hanninem jelentkezünk PC-nél? úgy is szeret kukázni játékosokat. én is biztosan csináltam volna egy sacket a Pack ellen, nem 😀SeaSzilaHawkmna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
Az a para hogy én CB-t játszottam, oda meg lehet most nem férnék be. 😀nem jelentkezünk PC-nél? úgy is szeret kukázni játékosokat. én is biztosan csináltam volna egy sacket a Pack ellen, nem 😀SeaSzilaHawkmna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
SeaSzilaHawk
több mint 13 éve
nem jelentkezünk PC-nél? úgy is szeret kukázni játékosokat. én is biztosan csináltam volna egy sacket a Pack ellen, nem 😀mna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
SeaSzilaHawk
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
mna lássuk:Ez az.. ezt nem értem én se hogy miért oltották utána, ha másodikra kihagyta volna akkor meg a mennybe megy.
SeaSzilaHawk
Passrush kéne már tényleg, egész szezonban Packers ellen láttunk összesen, de az sem a mi igazi érdemünk volt, mert azon a falon még lehet én is megcsináltam volna egy fél sacket.(tudom hogy nem 😀 )
több mint 13 éve
én Charlie előtt jóval kék vérű voltam... csak megjegyzésképp😀 bottom line: nem arcoskodtam, csak mondom, néhány embernek az az öröm, h ha a másik veszít és máris jönnek a nagy igazságmondó semmijeikkel... nem az dűhít, h valaki hülye, hanem az ha ignoráns...ebben a fórumban azok az emberek írtak mindig is, akik még abban az időben is a csapattal voltak amikor Charlie-t (atyavilág...) követeltük kezdőnek (magam is, csak passzívan még akkor). Szerintem teljesen érthető, hogy amikor összeáll a csapat, akkor mindenki mer nagyot álmodni, és ilyenkor kicsit odamond néha...funkyparducarcoskodás? fiam fogalmad sincs, h mi az az arcoskodás... az, h valaki, az én voltam, legalább ezt lehetne rendesen leírni, és nem arcoskodtunk, hanem max arcoskodtam... csak hát mindenki azt lát bele egy mondatba, amit akar, lehet politikus vagy. De am nem volt arcoskodás, egy szimpla vicces megjegyzés volt, amire persze a humor kommandó kapitánya rögtön lecsapott... szánalmas.SeaSzilaHawkNincs kedvetek itt eredménykövetni? Kicsit meguntam a sok idióta, kárörvendő beszólást ilyen top10-ben draftoló csapatok szurkolóitól.Sebiilehet hogy kihúztátok a gyufát az arcoskodással az elmúlt időben... nem szeretek más fanokat hergelni de nem minden arany ami fénylik... azért is írtam ma mikor valaki megemlítette a tegnapi niners meccs után hogy megvan a következő ellenfél hogy igen a Falcons... ez nem szimpi sok embernek... mint például a TOP10-eseket emlegetni... nem akarok vitát indítani és nem is neked szól feltétlen, de nincs tökéletes csapat. Ja és BÉKE cimbi 😊silent7939
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
mna lássuk:- azt mondja, hogy sajnos az első félidő egy katasztrófa volt, sok rossz play hívással mindkét oldalon, persze a jobban kirívó az Offense-é volt... 4&1-nél én is neki mentem volna, de nem egy full back futással, vagy Lynch vagy play action és abból RW simán megfutja... a visszajátszásokat látva, át kellett volna hívni egy QB sneak-re...
- a Roddy White TD-t nem Shermanre kell fogni, mert ha jól láttam, akkor cover 3 volt hátul és Kancelláré volt a középső zóna... kb úgy maradt le, mint tegnap Moore Flacco labdájáról (na jó, az csúnyább volt... hozzátenném, hogy a Tony gonzalez TD-ben is vastagon benne volt, nagyon madár módon védekezik a passz ellen... imádom a nagy ütései és futó játék elleni védekezései miatt, de ez lehet, h már sok... a Skins ellen is harmat volt.
- az hogy Lynch hogy tud 2 meccsen egymás után 2 fumble-t (majdnem 3-at, a TD-nél) összehozni, az nekem rejtély, és összességében nagyon fásult volt.
- RW fantasztikus volt, sztem nem mondok nagyot azzal, ha kijelentem, hogy meg van a franchise QB-nk.
- Zach elképesztő volt ugyancsak, az O fal vállalható, Turbin többet tett, mint vártam, az elkapók is tették a dolguk.
- és elérkeztem a védelem en block megítéléséhez: legnagyobb baj, h nem volt semmi pass rush, abszolút semmi, még csak siettetést sem nagyon láttam, ez qrva kevés, szörnyű volt a falunk... futottak is rajtunk bőven; a legbosszantóbb azonban az utolsó drive volt, ugyanazt éreztem, mint Chicagóban... 30 mp és így védekezünk? idegtépő volt.
Helmut: szeressük egymást gyerekek, szeresd Sherman-t. Mi szeretjük, mások utálják. 😀
több mint 13 éve
arcoskodás? fiam fogalmad sincs, h mi az az arcoskodás... az, h valaki, az én voltam, legalább ezt lehetne rendesen leírni, és nem arcoskodtunk, hanem max arcoskodtam... csak hát mindenki azt lát bele egy mondatba, amit akar, lehet politikus vagy. De am nem volt arcoskodás, egy szimpla vicces megjegyzés volt, amire persze a humor kommandó kapitánya rögtön lecsapott... szánalmas.Nincs kedvetek itt eredménykövetni? Kicsit meguntam a sok idióta, kárörvendő beszólást ilyen top10-ben draftoló csapatok szurkolóitól.Sebiilehet hogy kihúztátok a gyufát az arcoskodással az elmúlt időben... nem szeretek más fanokat hergelni de nem minden arany ami fénylik... azért is írtam ma mikor valaki megemlítette a tegnapi niners meccs után hogy megvan a következő ellenfél hogy igen a Falcons... ez nem szimpi sok embernek... mint például a TOP10-eseket emlegetni... nem akarok vitát indítani és nem is neked szól feltétlen, de nincs tökéletes csapat. Ja és BÉKE cimbi 😊silent7939
több mint 13 éve
Gratulálok a Seahawksnak a szezonhoz.Szurkoltam nektek, hogy ha már minket kivertetek, minél tovább jusssatok, mert a végső győztestől pl nem olyan gáz kikapni.
Am nem láttam különösebben kirívót a topicunkban.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
uhhh... majd mindjárt összeszedem magam...
több mint 13 éve
Hát sajnállak titeket srácok, én is hasonlót éltem át tegnap, és kicsit múlt héten is 😕Hát ha mán ez a sorsunk... 😛
De fel a fejjel, a jövő a tiétek, és a miénk 😊
Papa úgy érzem el fogunk fogyasztani pár üveg alkoholt a nagy szomorkodások közepette 😊Double B
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
amugy meg Wilson >>>>>>>...>>> Ryanbraxa88szívesen hagyom meg neked ezt az örömöt ma estére 😊 jövő héten remélem nekünk szurkolsz majd 😊
egyébként grat nektek, nagyon izgis jó meccs volt. amennyire agyonnyertük az első félidőt, ti annyira a másodikat. a momentum 😀 most a miénk volt, legközelebb a tiétek lesz 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Játszunk olyat, hogy most mindenki ebben a hangulatban mond egy jövő évi végeredményt, lementjük és megnézzük mennyire jön be? 😀funkyparduc10-6, NFC West title, SB. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Én vok naív, de nekem ebből elsőre a Raiders ugrott be 😀Úúúú Helm, ebből lavina lesz... 😀Medvepapa+1Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!MedvepapaMaximálisan egyetértek. Fantasztikus volt az egész szezon. Nem sokon múlott a továbbjutás, és jó volt látni, hogy az egész liga tisztel minket. Már várom a következő szezont amikor remegve fog jönni BÁRKI Seattle-be játszani. Go Hawks! funkyparduc
még annyit szeretnék hozzátenni, hogy sohasem felejtsétek el:
Az igazi LÚZER-nek nincs sem egészséges kezdő irányítója, sem draft pickje 😊 😛 Helmut Zimmer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Legyen. Elképesztő ami a Skins topicban megy.Úúúú Helm, ebből lavina lesz... 😀Medvepapa+1Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!MedvepapaMaximálisan egyetértek. Fantasztikus volt az egész szezon. Nem sokon múlott a továbbjutás, és jó volt látni, hogy az egész liga tisztel minket. Már várom a következő szezont amikor remegve fog jönni BÁRKI Seattle-be játszani. Go Hawks! funkyparduc
Az igazi LÚZER-nek nincs sem egészséges kezdő irányítója, sem draft pickje 😊 😛 Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Úúúú Helm, ebből lavina lesz... 😀+1Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!MedvepapaMaximálisan egyetértek. Fantasztikus volt az egész szezon. Nem sokon múlott a továbbjutás, és jó volt látni, hogy az egész liga tisztel minket. Már várom a következő szezont amikor remegve fog jönni BÁRKI Seattle-be játszani. Go Hawks! funkyparduc
több mint 13 éve
Grat. Nem semmi amit csináltatok. Le a kalappal 😊
több mint 13 éve
+1Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!MedvepapaMaximálisan egyetértek. Fantasztikus volt az egész szezon. Nem sokon múlott a továbbjutás, és jó volt látni, hogy az egész liga tisztel minket. Már várom a következő szezont amikor remegve fog jönni BÁRKI Seattle-be játszani. Go Hawks! funkyparduc
Az igazi LÚZER-nek nincs sem egészséges kezdő irányítója, sem draft pickje 😊 😛
több mint 13 éve
Srácok max respekt! Komoly hullámvasút volt ez nektek is, nekünk is. Remélem jövőre újratalálkozunk a PO-ban!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
😕
több mint 13 éve
Nem csak hogy Seattleben, hanem sehol sem fognak minket őszinte mosollyal fogadni!Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!MedvepapaMaximálisan egyetértek. Fantasztikus volt az egész szezon. Nem sokon múlott a továbbjutás, és jó volt látni, hogy az egész liga tisztel minket. Már várom a következő szezont amikor remegve fog jönni BÁRKI Seattle-be játszani. Go Hawks! funkyparduc
több mint 13 éve
Jimmy!Hát ez sok mindent megmagyaráz 😀
Azt ugye tudod, hogyha felépítesz 100 hidat, de leszopsz egy f@szt, akkor a világ szemében nemépítész vagy, hanem f@sszopó! 😛 😊Helmut Zimmer
Naaagyon gyilkos duma, haverjaimat meg is bombázom vele.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak hálával tartozok a csapatnak az egész idényért, a vereség fájó, de nagyon jó meccs volt! Imádom a csapatomat és Seattle-t! Köszönöm, hogy részese lehettem, remélem jövőre tovább folytatjuk a megkezdett úton, és akkor még nagyon sok örömünk lesz ebben a csapatban. A Falcons-nak meg gratulálok. SEAAAAAAAA!