Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 15 éve
Manning? 😊Vick? 😊vadibandiQB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kolb? 😊eaglesmcnabb
braxa88
több mint 15 éve
Vick? 😊QB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kolb? 😊eaglesmcnabb
braxa88

több mint 15 éve
QB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kolb? 😊
braxa88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Remelem, de igazabol nem ismerem a jovo evi QB osztaly felhozatalat.6-10 lesz sztem, simán bennmarad használható QB addigbraxa88QB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kerdes, hogy ki fog maradni, ha ilyen kozepesen jatszunk. Annyira nem szarul, hogy az elso QB-t megkapjuk. Bar mondjuk meg boven bucira verethetjuk magunkat mindenkivel.endorphyn
braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Feltrade is van am 😊Ha Carollnak QB kell, megszerzi
több mint 15 éve
6-10 lesz sztem, simán bennmarad használható QB addigQB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kerdes, hogy ki fog maradni, ha ilyen kozepesen jatszunk. Annyira nem szarul, hogy az elso QB-t megkapjuk. Bar mondjuk meg boven bucira verethetjuk magunkat mindenkivel.endorphyn
braxa88
több mint 15 éve
QB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.Kerdes, hogy ki fog maradni, ha ilyen kozepesen jatszunk. Annyira nem szarul, hogy az elso QB-t megkapjuk. Bar mondjuk meg boven bucira verethetjuk magunkat mindenkivel.
braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
QB poszton sztem csak a draft jöhet szóba, és remélem ezt is választják Carrollák.CB, OG, DE... itt lehetne FA-n hozni 1-2 sztárt.
több mint 15 éve
Helló srácok!Hát én is nagyon elkeseredtem tegnap este - is - és nem az a fő probléma, hogy kikaptunk, hanem az ahogy. Őszintén megmondom, hogy az első negyedet bírtam csak végigszenvedni a csapattal...
Valahogy egész héten azt éreztem, hogy a csapat picit előre feladja ezt a Giants elleni meccset. Talán Carroll azt szerette volna, hogy plusz sérülésünk ne legyen és a fontosabb meccsekre amik most jönnek számunkra Cards pl, az eddigi maródiak is épüljenek fel. A hétvégén meglátjuk, hogy ebben volt-e igazság...
Az egészben az a poén, hogy még mindig van esélyünk a PO-ra. 😊 Bár ilyen játékkal nem sokáig lesz...
Károlyt persze próbáljuk ki, ha Hassie sérült, más lehetőségünk úgysem igen van, de én tőle csodát nem várok. Magyarul nyáron lapát. QB draftot, ahogy a nálam okosabbak már írták, valószínűleg elcsesztük úgyhogy majd talán valamelyik szabadügynök lehet a megoldás. Braxa-nak talán vannak ötletei, tippjei ezzel kapcsolatban...
több mint 15 éve
locklear spencer remélem más csapatokat fog jövőre boldogítani. nem tudom h milyen tehetségünk van de hogy egyfolytában porcelánbabákat játszatunk az biztos. green bay-el vetekszünk ilyen téren sajnos.trufantot nagyon sajnálom mert imádtam az embert, de az a tavalyi sérülés nagyon betette neki a gereblyét. sztem az elmúlt másfél évben rá dobták a legtöbb zacsit dpi-re. sajnálom őt.
én mondjuk hagynám karcsit a szezon végéig, mert ha meg se próbáljuk akkor tényleg undorítóan hülyék voltunk a nyáron vele kapcsolatban
caroll meg maradni fog nem kérdés, mert még mora fizuját is fizetjük majd, és 3 edző fizetése azért durva lenne. ugyanez van denverben is 😊
több mint 15 éve
A csapatépítés már csak ilyen...mármint a kártyavár, megmutatkoznak a hiányosságok, ezért tűnik úgy, hogy nincs tartása. Én nem látok tragédiát, ez az öszeállítás-kártyavár azonnal széthullott, de még így is (nézzük pozitívan) egy tökéletes terített betli lett...lehet ebből tanulni
több mint 15 éve
Reggelire egy kis optimizmus: Megnyertük a második félidőt!! Bocs, morbid humor, de ilyen kínlódás után nincs más öröm. Bár fura ilyet mondani 53 fős rosternél, de rövid a cserepadunk. Ha kiesik néhány kezdő, akkor nincs minőségi pótlás. Ha pedig mondjuk a 9-ből 6 dől ki, akkor már nincs mese. De ez csak az egyik oldal, a legnagyobb baj, hogy nincs játék, nincs fantázia a csapatban, és sajnos tartása sincs. Idén 8 meccsből 4 alkalommal gyakorlatilag összeomlottunk. Nem csak simán kikaptunk, mint megtette többször a Bills, vagy a Lions, minket gyakorlatilag hülyére vertek. Ez mentális kérdés is, nem tudom van-e Csernus dokija a csapatnak, aki nem a lelket ápolja, hanem felspannolja a gárdát. Nagyon össze kell kapni magunkat, mert kezd a dolog nagyon kínos lenni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Miért ? Nem játszott olyan rosszul Tom!!! 😂 😀Faszom! Karesznél akármelyikünk jobb! 😕Holnap elmélyedek a Qb prospectekben 😀undisputedly
Komolyan, ő az ember, aki ott sem volt!!! :oHelmut Zimmer
több mint 15 éve
Faszom! Karesznél akármelyikünk jobb! 😕Holnap elmélyedek a Qb prospectekben 😀
Komolyan, ő az ember, aki ott sem volt!!! :oHelmut Zimmer
több mint 15 éve
Faszom! Karesznél akármelyikünk jobb! 😕Komolyan, ő az ember, aki ott sem volt!!! :o
több mint 15 éve
nem hiszem h kibasznák Carrollt is 1 év után. ujjáépítés van, épül a csapat, ennyi sérülést a falakban nem lehet kibirni.a 2 falból csak Clemons, Spencer és Locklear nem sérült. 9ből 3!
ettől függetlenül szánalmas ma is a csapat.
6-10nek örülni kell majd...
drafton kell QB, OG, DE és kész lehet sztem egy fiatal igéretes gárda. persze meg kell tartani Mabenet, Mike Williamset, st
szerk:
vagy FAn ja.
DB: Trufant, Thurmond, Jennings(FA lesz), igen ide is kell az upgrade... Trufant is nagyon átjátszák
több mint 15 éve
Hát...Úgyis mindenki maga alatt lesz! 0-35 Qwesten. Sokkszerű! Nekem pici öröm a hatalmas ürömben, hogy a Giantset szeretem.
A Raiders elleni meccs alatt is azon gondolkodtam, hogy hogyan lesz ebből csapat. Itt valami nagyon elment.
A labda mindegyik oldala dráma, és ezt még azt sem magyarázza, hogy a kulcs posztokon hiányoznak a kezdők.
Látjuk, nem ússzuk meg az irányító draftot első körben.
Látjuk, nem ússzuk meg a DB draftot
Nem ússzuk meg valamelyik nagymenő szabadügynök Guard behúzását. De az egész mit sem ér szakemberek nélkül. Na ők hol vanak???
Tévedtem Bates-val vel kapcsolatban! Beismerem, többet vártam tőle! Egyáltalán nem tetszik a támadójátékunk, de, mondjuk M williams villanásait leszámítva, akkor sem, ha nyerünk.
Mindegy ez van!
több mint 15 éve
Úgy érzem katasztrófális idők jönnek. Ilyen játékkal nem lehet kikapni. Nincs tartásunk, nincs csapatunk. Most az a nagy kérdés, hogy milyen lobby áll Carroll mögött, mert ha nem elég erős, akkor a szezon végét már otthonról fogja nézni. Nem temetni akarok, csak a keserűség, meg a düh szól belőlem. A Rams, a Raiders, meg ez a Giants meccs nagyon elgondolkodtatott. Na szebb jövőt, megyek nézni a Kansas-Oakland meccset!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
vard ki a veget, szerencsetlent meg nem is hagytak jatszani!
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Hiba volt elengedni Losmant 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 15 éve
Chris White backup G/C is ment, nem mintha bárkit érdekelne, de azért leírom 😊
több mint 15 éve
mivel Zac Robinsont felhoztátok az 53-as keretbe a PS-ből kellett neki hely Ruvell Martin került lapátraGiacomini a kezdő LT...Sehol sem találom, hogy Ruvell Martin cut lenne, az utolsó bejegyzés nála a re-signed.garrett27
Azaz a QB és az LT is első kezdő meccsére készül az NFLben, szép lesz
Ruvell Martin cut
Mike Williams egészséges, kezdő lesz
10 sack fölött lesz a Giants?braxa88
As expected, the Seahawks signed QB Zac Robinson off the practice squad, and released WR Ruvell Martin to make room on the 53-man roster.
több mint 15 éve
Giacomini a kezdő LT...Sehol sem találom, hogy Ruvell Martin cut lenne, az utolsó bejegyzés nála a re-signed.
Azaz a QB és az LT is első kezdő meccsére készül az NFLben, szép lesz
Ruvell Martin cut
10 sack fölött lesz a Giants?braxa88
több mint 15 éve
Giacomini a kezdő LT... Azaz a QB és az LT is első kezdő meccsére készül az NFLben, szép lesz
Ruvell Martin cut
10 sack fölött lesz a Giants?