Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Ha ránézek a további menetrendünkre, látva az eddigi meccseinket, lassan már a pozitív szezonban sem bízok. Ettől függetlenül minden meccset meg fogok nézni, mert akkor is a mi csapatunk, a divatszurkolók meg már úgyis leszálltak a bandwagonról pár megállóval előbb.
garrett27
Gyenge a csoportunk, elég esélyes a PO, azért annyira nem rossz a helyzet, hogy negatív szezon legyen. Kis konzisztenciát kell bele vinni és Top10 csapat.
undisputedly
Hát...... A Frisco ellen szenvedés és még megyünk hozzájuk, a Cards ellenünk mindig szívja magát, max kétesélyes a dolog, a Rams meg vért ivott idén, ha ott nem lesz tömegbunyó akkor sehol. Donaldék könnyen táppénzre küldik RW-t. De ne legyen igazam, hátha felpörög a csapat és Bevell is hamarabb lapoz a playbookban és nem egy félidőnyi kínlódás után. A defense-nek le kell higgadni, sok a bünti, sok az idegesség és nem írható minden az offense számlájára.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
5-ből 4 kérdés meccs után a protesttel volt kapcsoaltos.
A játékosok kb. csak erről nyilatkoztak. Kíváncsi vagyok mennyire járt ez a fejekben a játék helyett.
Nem néztem amúgy, csak a végén a box statsra, de abból elsőre az jött le, hogy győzelemmel felérő vereség. 1 engedett sack, 27 szerzett pont.

Aztán elolvastam a kommenteket, és úgy tűnik, hogy a meccsvégi fáradt D#-ek elleni időt leszámítva még mindig nem igazán megy az O#.
undisputedly
Igen a 3 yard/carry nekem is azt üzeni, hogy egyre jobban dolgozik az O fal.
TGA
4 passzolt TD -373 yard, 1 engedett sack, 27 szerzett pont.
Ne tegyünk úgy, hogy ez nem előrelépés az első 2 héthez képest.
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A játékosok kb. csak erről nyilatkoztak. Kíváncsi vagyok mennyire járt ez a fejekben a játék helyett.
Nem néztem amúgy, csak a végén a box statsra, de abból elsőre az jött le, hogy győzelemmel felérő vereség. 1 engedett sack, 27 szerzett pont.

Aztán elolvastam a kommenteket, és úgy tűnik, hogy a meccsvégi fáradt D#-ek elleni időt leszámítva még mindig nem igazán megy az O#.
undisputedly
Igen a 3 yard/carry nekem is azt üzeni, hogy egyre jobban dolgozik az O fal.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha ránézek a további menetrendünkre, látva az eddigi meccseinket, lassan már a pozitív szezonban sem bízok. Ettől függetlenül minden meccset meg fogok nézni, mert akkor is a mi csapatunk, a divatszurkolók meg már úgyis leszálltak a bandwagonról pár megállóval előbb.
garrett27
Gyenge a csoportunk, elég esélyes a PO, azért annyira nem rossz a helyzet, hogy negatív szezon legyen. Kis konzisztenciát kell bele vinni és Top10 csapat.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Minden tiszteletem a D-é, imádom őket, de ez a meccs szerintem rajtuk ment el. A benézett TD-k mellett Mariota dezodorját sem sikerült megszagolni. Az meg hogy minden meccsen nyeljük a hosszú futásokat, az meg nekem nagyon szokatlan. Az O-t most nem szidom, a sorozatos punt miatt úgyis kapnak az Öregtől, Wilson meg csak összekapart 4 TD-t. Amikor égett a ház nagyon tudtak menni, hogy addig mi volt az óriási homály. Szóval lejjebb kell adni az álmokat és bízni egy tisztességes szezonban.
garrett27
aha, 1 félidőig hozzá sem tudott szagolni az O a meccshez.
Volt olyan pillanat, hogy Wilsonnak 30% os completionja volt 22 Yarddal. Ez az 1. félidő vége előtt 3-4 perccel...
Miről beszélünk?

Bevellnek nem 2 drive kell, hanem egy félidő, hogy átalakítsa a playhívást.
Milyen lehetett az a gameplan?
Ismét csak, miről beszélünk?
TGA
Egyről beszélünk. 6 punt zsinórban mire összeáll valami offense oldalon. Aztán valahogy nagyjából összeáll, a D meg szétesik. Wilsont nem dicsérem, mert rohadtul idegesít az ösztönös menekülése (sajnos beleivódott az elmúlt időszakban) még akkor is, amikor a fal valamilyen véletlen folytán 2 másodpercnél tovább tart. Ifedi szerintem másodállásban a kórházban dolgozik, mert folyamatosan azon dolgozik hogy RW odajusson. Na meg persze a rossz snap-ek és a büntik. Önszopatás hajnalban.

Vajon mennyi ideje van még a Cable-Bevell duónak?

több mint 8 éve
Minden tiszteletem a D-é, imádom őket, de ez a meccs szerintem rajtuk ment el. A benézett TD-k mellett Mariota dezodorját sem sikerült megszagolni. Az meg hogy minden meccsen nyeljük a hosszú futásokat, az meg nekem nagyon szokatlan. Az O-t most nem szidom, a sorozatos punt miatt úgyis kapnak az Öregtől, Wilson meg csak összekapart 4 TD-t. Amikor égett a ház nagyon tudtak menni, hogy addig mi volt az óriási homály. Szóval lejjebb kell adni az álmokat és bízni egy tisztességes szezonban.
garrett27
aha, 1 félidőig hozzá sem tudott szagolni az O a meccshez.
Volt olyan pillanat, hogy Wilsonnak 30% os completionja volt 22 Yarddal. Ez az 1. félidő vége előtt 3-4 perccel...
Miről beszélünk?

Bevellnek nem 2 drive kell, hanem egy félidő, hogy átalakítsa a playhívást.
Milyen lehetett az a gameplan?
Ismét csak, miről beszélünk?

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve

több mint 8 éve
6 éve nem volt olyan hogy otthagytam Seahawks meccset a félidőben.
TGA
pedig akkor láthattad volt hogy mennyivel jobb az OL mint a DL...

én már nem idegeskedtem. szokásos szezon középcsapat vagyunk.
braxa88
Figyelj!
Az inkriminált 2 TD-nél kocog a D. Nézd meg hol állt az 1. TD-nél Earl Thomas, és.... tehát Reed utolérte pl Kancellárt.

Mivan????

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
TGA

braxa88
Valószínűleg csak azt láthattam volna, hogy káosz van a fejekben.... megint.
Különben is most volt Sherman elmebajának 1 éves évfordulója. Azt még láttam, hogy tegnap megünnepelte, meg is koszorúzta....
.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
TGA

több mint 8 éve

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 088
Nehéz lesz rosszabbnak lennie
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Glowinski inaktív, Aboushi kezd RG poszton.
Nadal17
Na erre kíváncsi leszek😀
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Glowinski inaktív, Aboushi kezd RG poszton.
több mint 8 éve
A fogadóirodáknál a Titans a vasárnapi meccs favoritja (1,60 - 2,05), ez tényleg így lenne? Azért nem annyira baszó az a Titans védelem, talán még TD pontokat is fel tudunk tenni a táblára, a D# meg majd szokás szerint 20 pont alatt tartja őket. Szóval én azért szoros győzelemben reménykedek, de most egy fillért fel nem tolnék rá. 😀
akdestroyer
Az nem akkora baj ha nem utazik mindenki arra hogy minket megverjen, mint mondjuk 2 -3 éve. Akkor még a leghurkább csapat is maxra húzta magát ellenünk. Szóval nyerjünk szép csendben és kész.

több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
A fogadóirodáknál a Titans a vasárnapi meccs favoritja (1,60 - 2,05), ez tényleg így lenne? Azért nem annyira baszó az a Titans védelem, talán még TD pontokat is fel tudunk tenni a táblára, a D# meg majd szokás szerint 20 pont alatt tartja őket. Szóval én azért szoros győzelemben reménykedek, de most egy fillért fel nem tolnék rá. 😀

több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 659 — Rise My Nation!
Ennyi
 twitter.com/i/web/status/909855192216166401
TGA
Ez egyértelműen a 9ers D hibája volt. A Hox fal szépen elkezdett húzni, mint a tankönyvben, erra D fal tagjai csak ott álltak tátott szájjal a faszerdőben, míg amazok elborultak a hátukra, mint a büdösbogár, mert nem volt kibe kapaszkodniuk.

Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Nézd petey, ebben a topicban nagyon sok mindent lehet mondani/állítani/megkérdőjelezni...DE...azzal már bőven átléped a redlinet, hogy Ifedit pozitív színben tünteted fel 😀
undisputedly
Ez már nekem sem jött be... 😊
Eljött már az a pillanat, hogy kimondhatjuk, BUST???

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 877 — Csodabogár
Wilson nem játszott jól, sok dobása pontotatlan volt, de most nem lényeg, hanem:

Tom Cable said 2 of the 3 sacks on Russell Wilson on Sunday vs. 49ers were "unnecessary." Says QB shouldn't have taken them.

És a meccsnyerő TD az kié volt?! Ahol Buckner úgy alázta szarrá Blowinskit mintha én lettem volna a RG.
De a 2 sack az Wilson hibája volt. agyam eldobom. És a többi 10 amiből kimászott szerencsétlen? (  www.youtube.com/watch?v=ygwZ7VrSLtM )
Cable takarodj!

braxa88
Braxa mit akarsz bizonyítani a felvétellel?
Cable könnyen beszél, mert az egész D lázong,
TGA
az inkrediböl TD nem jöhetett volna létre, ha az RT nem húzza vissza Lynch-et mikor hátulról lezacsizná Wilsont. szóval a meccsnyerő TD Ifedié volt.
petey
Nézd petey, ebben a topicban nagyon sok mindent lehet mondani/állítani/megkérdőjelezni...DE...azzal már bőven átléped a redlinet, hogy Ifedit pozitív színben tünteted fel 😀
undisputedly
szeretek lázadni. nektek semmi sem jó 😀

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Ennyi
TGA
Ez valami rekord lehet. Mind az öt falember egyszerre fekszik/térdel a földön...
3. éve megyünk ezen az úton, de csak egyre rosszabb lesz.
undisputedly
Csak leesett a vércukruk. Igen egyszerre, és!? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Wilson nem játszott jól, sok dobása pontotatlan volt, de most nem lényeg, hanem:

Tom Cable said 2 of the 3 sacks on Russell Wilson on Sunday vs. 49ers were "unnecessary." Says QB shouldn't have taken them.

És a meccsnyerő TD az kié volt?! Ahol Buckner úgy alázta szarrá Blowinskit mintha én lettem volna a RG.
De a 2 sack az Wilson hibája volt. agyam eldobom. És a többi 10 amiből kimászott szerencsétlen? (  www.youtube.com/watch?v=ygwZ7VrSLtM )
Cable takarodj!

braxa88
TGA
az inkrediböl TD nem jöhetett volna létre, ha az RT nem húzza vissza Lynch-et mikor hátulról lezacsizná Wilsont. szóval a meccsnyerő TD Ifedié volt.
petey
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 877 — Csodabogár

Cable takarodj!

braxa88
TGA

több mint 8 éve
Ennyi
TGA
Ez valami rekord lehet. Mind az öt falember egyszerre fekszik/térdel a földön...
3. éve megyünk ezen az úton, de csak egyre rosszabb lesz.
undisputedly
Szaknyelven: TAROLÁS!!!!
TGA
You mean szarolás? 😀
empty taxi
yes ich habe

Sending out an S.O.S