Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
egy hetet várhatott volna az eagles a játékkal. hát remélem h rexynek szép pofontot ad ez a meccs, és nem hiszi el magáról, h ő aikman... igazából az még nem is érdekelne, hogy dobott 4 picket, mert lássuk be már benne volt a levegőben, de h shady meg a vick szanaszét futott minket, az bassza a csőrömet...
remélem a sérülések nem komolyak. nincs veszve semmi, csak kyle próbáljon nomrális playeket hívni
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én komolyan mondom elsüllyedek, ha kiszopunk az Eagles-től...nexion218
Magával a csapattal továbbra sincs bajom, és elismerésre méltó, hogy ezzel a balfaszkodással is közel volt a big comebackWyatt
továbbra sem értem miről is beszélsz, vagy mit akarsz újramegmagyarázni. Szerintem nincs is értelme 😉. DE 4 interception után is majdnem meg lett fordítva a meccs. Erről ennyit.sapka
Hát ha nem érted, hogy az idézett szövegre utaltam kollégádnak, akkor sajnálom, ennél magyarabbul nem lehet

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
Magával a csapattal továbbra sincs bajom, és elismerésre méltó, hogy ezzel a balfaszkodással is közel volt a big comebackWyatt
továbbra sem értem miről is beszélsz, vagy mit akarsz újramegmagyarázni. Szerintem nincs is értelme 😉. DE 4 interception után is majdnem meg lett fordítva a meccs. Erről ennyit.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Magával a csapattal továbbra sincs bajom, és elismerésre méltó, hogy ezzel a balfaszkodással is közel volt a big comeback

több mint 14 éve
Lehet szépen elsüllyedni, de legalábbis visszavenni az arcbólWyatt
hogymondod?? és mire?

ilyen O-val nem lehet meccset nyerni...

több mint 14 éve
Lehet szépen elsüllyedni, de legalábbis visszavenni az arcból

több mint 14 éve
off
sapka!
A múlt heti Stafford produktumhoz azt a Grossman teljesítményt hasonlítjuk amikor mi leszünk bye week-en?
ONBazzani
jah, de ha gondolod megkeresem az akkori heti edzés ratingját, de szerintem az jobb lesz 😛

mikor lesz nektek bye?, remélem a 8. meccs előtt, vagy hogy egyeztünk meg
arra még emlékszek, hogy 1 pont és nyert Staffsapka
Asszem 9.héten.
Játszuk addig a meccset.Bazzani
rendben, de akkor ha jól sejtem 1,5-re van szükség a győzelemhez

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 246 — Axel Foley
off
sapka!
A múlt heti Stafford produktumhoz azt a Grossman teljesítményt hasonlítjuk amikor mi leszünk bye week-en?
ONBazzani
jah, de ha gondolod megkeresem az akkori heti edzés ratingját, de szerintem az jobb lesz 😛

arra még emlékszek, hogy 1 pont és nyert Staffsapka
Asszem 9.héten.
Játszuk addig a meccset.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hamarosan kezdődik a derbi, nekem jó érzéseim vannak, mit gondoltok?sapka
Szerintem kikaptok a g×cibe. 😀
Nem véletlenül van jó megérzésed, gyengusz az idei Eagles. Remélem most azért megmutatjuk, hogy nem olyan gyenge a csapat. :rolleyes:

több mint 14 éve
off
sapka!
ONBazzani

arra még emlékszek, hogy 1 pont és nyert Staff

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
hamarosan kezdődik a derbi, nekem jó érzéseim vannak, mit gondoltok?sapka
Nekem viszont rosszak... De nekem mindíg azok vannak.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 246 — Axel Foley
off
sapka!
ON

több mint 14 éve
hamarosan kezdődik a derbi, nekem jó érzéseim vannak, mit gondoltok?

több mint 14 éve
Én azért nem vagyok ennyire finnyás... 😛 Ennyiért pláne.... 😀
több mint 14 éve
Aki nem annyira kényes annak jó hír lehet: a hivatalos Redskins shopban 9,95$ a Horton és a McNabb jersey...apeszos
Horton mezét lehet ingyen sem venném fel 😛

több mint 14 éve
Aki nem annyira kényes annak jó hír lehet: a hivatalos Redskins shopban 9,95$ a Horton és a McNabb jersey...
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
Aztán Hightower blokk és passzjáték 😛apeszos
Ezúton is köszönöm a támogatásotok. Sok sikert a hét végére.
több mint 14 éve
Aztán Hightower blokk és passzjáték 😛
több mint 14 éve
Azok után, ahogy a Rams ellen játszott, sanszos volt hogy Torain kezd. Én is őt tenném kezdőnek, Te nem? 😛apeszos
hááát, nem feltétlen, a sasok rosszabbak futás ellen, Hightowert kezdetném, ha tényleg nincs semmi baja, és ha már elpusztította a népeket a rasztájával, na akkor a friss Toraint berakni, és TD-k.

több mint 14 éve
Azok után, ahogy a Rams ellen játszott, sanszos volt hogy Torain kezd. Én is őt tenném kezdőnek, Te nem? 😛
több mint 14 éve
Semennyi. Játszani fog. Vállsérülése volt, de saját bevallása szerint meggyógyult.apeszos
azért elég limitáltan fog majd, gyanús, hogy Torain kezd és majd beteszik, pl. 3rd and passnál, így lenne jó. 😛

több mint 14 éve
Semennyi. Játszani fog. Vállsérülése volt, de saját bevallása szerint meggyógyult.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 317 — NFL bracket champion '26
Olvasom h Hightower questionable, kb. mennyi az esélye h nem játszik?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
A playbook miatt sírok már napok(?) óta. Eddig nem akartam kimondani (bár tavaly óta szidtam eleget) de szvsz Kyle alkalmatlan a posztjára. Vagy nincs neki, vagy jelenleg nagyon ügyesen rejtegeti a szaktudását. Nem akarom McNabb-et védeni, de ezeket a play hívásokat nem is kellett volna az alkarján tárolni.apeszos
McNabbnek 7 pontja volt a wonderlicen, neki a nevét is oda kell írnia, hogy ne felejtse el...

Kicsit kapkodó vagy ezzel a Kyle az ősellenség dologgal, minta nem 3-1re állnánk hanem 0-4-re, szerintem még nem indokolt az ekkora utálat felé.sapka
Belevettem a tavalyit is. Nagyon az elején vagyunk még, és eddig a körülmények is a kezünkre játszottak....

jvic: Jó, lehet hogy kicsit eltúloztam, de nem szeretném ha az utolsó két meccs második félideje lenne az etalon. Egyszer sikerült megverni magunkat ezzel a jó playbookkal, a Rams ellen csak azért nem sikerült, mert a defense a talpán állt. Azt a két TE-s játékot egyszer sem láttam, amit a Giants ellen játszottunk, ha már passzjáték. Davis egyszer sem futott hosszú routot, megállt a röviden, Cooley is beállt a blokkba, nem futott tovább ütés után. Pedig az ellen nem nagyon volt ellenszer...
több mint 14 éve
jvic 115
A playbook miatt sírok már napok(?) óta. Eddig nem akartam kimondani (bár tavaly óta szidtam eleget) de szvsz Kyle alkalmatlan a posztjára. Vagy nincs neki, vagy jelenleg nagyon ügyesen rejtegeti a szaktudását. Nem akarom McNabb-et védeni, de ezeket a play hívásokat nem is kellett volna az alkarján tárolni.apeszos
Azért az "alkalmatlan a posztjára" az talán kicsit erős. Sok bajom van vele nekem is, de mindennel együtt - nem a legveretesebb kerettel - 15. támadócsapatunk van jelenleg az NFL-ben, pedig az év elején az egész offense-t leírták, a falat semmibe vették, stb. Ergo valahogy csak működik, még ha mi nem is látunk bele. Amit a Shannyk nagyon jól csinálnak, az a nagybetűs Fake, ugyanabból a felállásból, a snap után 1-1,5 mp-ig ugyanazzal a mozgással teljesen más végeredményt hoznak ki, a Cowboys elleni meccsünkön volt kiemelve pl. 2 play, ami dekára ugyanúgy indult, csak az egyikben Cooley megblokkolta a Cowboys ILB-jét, és lett belőle egy 10+ yardos futás, majd utána 3-4 playjel már elment mellette a blokk helyett és elkapott egy szép 15+ yardos passzt. Ha Kyle playbookjából vezetés esetén a 4. negyedben ki tudnánk venni a passzjátékok lehetőségét, akkor szerintem semmi bajom nem lenne a playhívással, mert ameddig az ellen tudja, hogy mi jön, mégis megcsináljuk, addig nincs bajom. A Vikesnél is mindenki tudja, hogy AP fog futni, mégis mindig megfutja az istenadta, amit kell neki.