Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Cromartie-ra mondhatunk sokmindent, de hogy tisztességes legyen, azt túlzás 😀és így hogy Ike Taylor maradt a Steelers kötelékében+Joseph komoly ajánlatokat kap máshonnan, nem hiszem, hogy egy tisztességes corner érkezhet 😕sapkaCromartie?empty taxi
több mint 13 éve
és így hogy Ike Taylor maradt a Steelers kötelékében+Joseph komoly ajánlatokat kap máshonnan, nem hiszem, hogy egy tisztességes corner érkezhet 😕sapkaCromartie?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
igen, a Cofield hír elég komoly, 6 év-36 mill. meglátjuk mit tud kezdeni NT-ként, 6'4 306 27 éves, beférhet (és tényleg NT-nek akarják)McNabbről csak azt olvastam, hogy csütörtök lesz aláírás és minden egyéb
+2 dolog, Cullent továbbra is meg akarjuk szerezni, bár érdekes kérdés hova
és így hogy Ike Taylor maradt a Steelers kötelékében+Joseph komoly ajánlatokat kap máshonnan, nem hiszem, hogy egy tisztességes corner érkezhet 😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
McNabb ment két 6. körösért Minnesotába.Barry Cofield jött 6 évre, még egy 4-3-as falember 3-4-be, majd meglátjuk hogy boldogul.
több mint 13 éve
Na elhúzok alukálni, dolgozni is kell majd... 😕
több mint 13 éve
úgy látom Yandát kivonták a piacról, pedig Snyder harcolni akart érte, kell egy belső falember!!!!
több mint 13 éve
seneca itt lenne még, örülnék mint majom a farkának 😀na de ezt majd a seahawks topicban folytassuk ha szeretnétek 😛
több mint 13 éve
persze. leinart-carroll heisman kapcsolata.kacsamicsoda Qb battle lesz, Seneca Wallace hiányzik onnan meg Billy Volek, az örök másodikak rangsorában
szerencsére itt Grossmannal nem versenyezhet Beck 😀
több mint 13 éve
aztec
1 360
persze. leinart-carroll heisman kapcsolata.kacsaakkor már csak Barkley hiányzik onnan jövőre 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
persze. leinart-carroll heisman kapcsolat
több mint 13 éve
pár órája olvastam, hogy Amrstrongot kérdezték mit keres ilyen korán a TC-ben (csak pár nap múlva kezdődik hivatalosan), és azt válaszolta, hogy csak az ingyenebédért ment 😊kacsa elvesztem a jelzőkben, mármint Leinart is odamegy?
több mint 13 éve
kemények leszünk. van egy jézusunk, egy feketénk, és egy balkezesünk. ennél jobbat el se tudok képzelni...a.kacsaRemélem akkor a Vikes-nek kelleni fog DMac, Pondert tanítgatni... 😀
több mint 13 éve
nem vagyok ebben biztos, figyelj csak 😛Santana Moss marad 3 évre, 15 milliós szerződés, 5 millió bónusz, 6 millió garantált.tenorxAkkor a Holmes kérdés is megoldódott...apeszos
több mint 13 éve
azért épp elférne még
több mint 13 éve
Santana Moss marad 3 évre, 15 milliós szerződés, 5 millió bónusz, 6 millió garantált.tenorxAkkor a Holmes kérdés is megoldódott...
több mint 13 éve
kemények leszünk. van egy jézusunk, egy feketénk, és egy balkezesünk. ennél jobbat el se tudok képzelni...
több mint 13 éve
Eagles 😀A 'boys is nagy takarításba kezdett 😀
csupaörömbódogság vagyok tőle, de sajnos alá foga.kacsa😀
In Seattle, Leinart would figure to compete with Charlie Whitehurst for the primary backup job. The Seahawks may try to pass it all off as a three-way battle, but Tarvaris Jackson is the favorite to start.
Santana új,3 éves szerződést kap LaCanfora szerint.
több mint 13 éve
moss aláírt
több mint 13 éve
Rams reach agreement with former Eagles S Quintin Mikell on a four-year deal.űezt nem ide akartam 😛
több mint 13 éve
sztem nandira nem fogja sajnálni, meg ugye kedves tulajunk tele van szarva mint a snyder, csak ő nem dobálózik vele 😊
több mint 13 éve
Report: Vikings, Redskins agree to trade, only if McNabb agrees to contractapeszosazért kicsit izgulok nehogy gondolkodóba essen, és ne akarja a sok szép havat, nem szivárgott ki mit adnak majd a late roundon kívül?
több mint 13 éve
Santana Moss marad 3 évre, 15 milliós szerződés, 5 millió bónusz, 6 millió garantált.
több mint 13 éve
Report: Vikings, Redskins agree to trade, only if McNabb agrees to contract
több mint 13 éve
Baltimoreban szerintem nem tudják ezt a 15 milla körülit kigazdálkodni, seattle hmmm, akár! de Caroll nem cheap ilyen szempontból?
több mint 13 éve
Redskins... 😀