NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ez valami didzséj csávó szerintemHöri
ehhhh, akkor most melyik embert kell nézni azon a képen?, lassan elhatározom magam és ráguglizok 😊

agent T: az egy dolog, hogy ilyen jól állnak keleten, de a Stanley kupától azért nagyon messze vannak még, szerintem.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorx
az hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).sapka
Vezetik az Atlanti csoportot, harmadikok keleten, megint simán ott lesznek a playoffban. De amíg ott van Ovecskin, addig én nem tudom kedvelni őket.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
az hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
Bocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszos
ez valami didzséj csávó szerintemHöri
Nekem hótt' mindegy kicsoda, nagyon szép mezben van... 😀 De a problémám most inkább az, hogy Atogwét mikor látom ilyen mezben a pályán....
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszos
ez valami didzséj csávó szerintem

több mint 13 éve
Bocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...
több mint 13 éve
szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
az hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂

több mint 13 éve
Bruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.iktriad
a szerződéskötés eddig is jól ment az FO-nak, csak gondolj a Haynesworth dealre (gsn blogjában), vagy most McNabbre,
csak a személyek akiknek nyújták nem mindig a legjobbak

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Atogwe szerződése

2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus

2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus

Teljesen korrektHöri
Bruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.
több mint 13 éve
Atogwe szerződése

2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus

2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus

Teljesen korrekt

több mint 13 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Capitals sucks!

Tetszenek a változások, de nem hiszem, hogy CP jönne kevésért. Valahová kell majd.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.
több mint 13 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsa
Ja értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀apeszos
agent T biztos tudná ki a másik 😉, márcsak arra kell rájönni miért lettek idelinkelve.

több mint 13 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsa
Ja értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊
több mint 13 éve
http://yfrog.com/h53zlenjWyatt
?
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
http://yfrog.com/h53zlenj

több mint 13 éve
úgy olvastam kirakták Jammalt a Denverből 😊, túl jók vagyunk offseasonban. :rolleyes:, már csak annak örülnék jobban ha Portis nem kapna sehol szerződést és visszaköltözne kevésért.

több mint 13 éve
macho nem oszt nem szoros. 100 ilyen játékos van.
mondjuk a neve gizda
több mint 13 éve
hurrá, annyira érezhető volt, hogy alá fog írni Atogwe, de kicsit ijesztő volt, mikor más csapatnál is bemutatkozott, végre van valami haszna Haslettnek is :cool:
apeszos, szerintem ez attól függ, hogy hogyan képzelik a köv évben a Cb depthet, mert Rogers+Buchanan is lejár, szóval ha egyik elmegy, akkor odarakhatják, +remélem akkor egy S-t elküldenek szépen.

több mint 13 éve
Egyetértek. Viszont akkor Macho felléphetne CB-nek nem?
több mint 13 éve
nagyobb perspektíva van a redskinsben 😀 hála az égnek moore ki lesz zavarva a kezdőből.
na most viszont tényleg all pro évet várok landrytől.
több értelme van mint a haynesworthnek volt
több mint 13 éve
5 évre 26 milliót írnak, egész jó.

a Rams-ben 32-t kapott volna ennyi időre, de 1 év után lelépett

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nahát, mégiscsak Snyder a csapattulajdonos 😀 No more big free agents, my ass.tenorx
Ja, nem bírta anélkül, hogy valakit le ne igazoljon (gondolom nem két fillérért) még akkor is ha most úgy tűnik a free agency egy darabig még nem lesz. 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nahát, mégiscsak Snyder a csapattulajdonos 😀 No more big free agents, my ass.