NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
ez valami didzséj csávó szerintemHöriehhhh, akkor most melyik embert kell nézni azon a képen?, lassan elhatározom magam és ráguglizok 😊
agent T: az egy dolog, hogy ilyen jól állnak keleten, de a Stanley kupától azért nagyon messze vannak még, szerintem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Vezetik az Atlanti csoportot, harmadikok keleten, megint simán ott lesznek a playoffban. De amíg ott van Ovecskin, addig én nem tudom kedvelni őket.szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).sapkaEgyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Nekem hótt' mindegy kicsoda, nagyon szép mezben van... 😀 De a problémám most inkább az, hogy Atogwét mikor látom ilyen mezben a pályán....ez valami didzséj csávó szerintemHöriaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂WyattBocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszos
több mint 13 éve
ez valami didzséj csávó szerintemBocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszosEgyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 13 éve
Bocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 13 éve
szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂
több mint 13 éve
Bruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.iktriada szerződéskötés eddig is jól ment az FO-nak, csak gondolj a Haynesworth dealre (gsn blogjában), vagy most McNabbre,
csak a személyek akiknek nyújták nem mindig a legjobbak
több mint 13 éve
Atogwe szerződéseBruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.
2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus
Teljesen korrektHöri
több mint 13 éve
Atogwe szerződése2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus
Teljesen korrekt
több mint 13 éve
Capitals sucks!Tetszenek a változások, de nem hiszem, hogy CP jönne kevésért. Valahová kell majd.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.
több mint 13 éve
agent T biztos tudná ki a másik 😉, márcsak arra kell rájönni miért lettek idelinkelve.ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsaJa értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀apeszos
több mint 13 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsaJa értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀
több mint 13 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊
több mint 13 éve
úgy olvastam kirakták Jammalt a Denverből 😊, túl jók vagyunk offseasonban. :rolleyes:, már csak annak örülnék jobban ha Portis nem kapna sehol szerződést és visszaköltözne kevésért.
több mint 13 éve
macho nem oszt nem szoros. 100 ilyen játékos van. mondjuk a neve gizda
több mint 13 éve
hurrá, annyira érezhető volt, hogy alá fog írni Atogwe, de kicsit ijesztő volt, mikor más csapatnál is bemutatkozott, végre van valami haszna Haslettnek is :cool: apeszos, szerintem ez attól függ, hogy hogyan képzelik a köv évben a Cb depthet, mert Rogers+Buchanan is lejár, szóval ha egyik elmegy, akkor odarakhatják, +remélem akkor egy S-t elküldenek szépen.
több mint 13 éve
Egyetértek. Viszont akkor Macho felléphetne CB-nek nem?
több mint 13 éve
nagyobb perspektíva van a redskinsben 😀 hála az égnek moore ki lesz zavarva a kezdőből.na most viszont tényleg all pro évet várok landrytől.
több értelme van mint a haynesworthnek volt
több mint 13 éve
5 évre 26 milliót írnak, egész jó.a Rams-ben 32-t kapott volna ennyi időre, de 1 év után lelépett
több mint 13 éve
Nahát, mégiscsak Snyder a csapattulajdonos 😀 No more big free agents, my ass.tenorxJa, nem bírta anélkül, hogy valakit le ne igazoljon (gondolom nem két fillérért) még akkor is ha most úgy tűnik a free agency egy darabig még nem lesz. 😊
több mint 13 éve
Nahát, mégiscsak Snyder a csapattulajdonos 😀 No more big free agents, my ass.