Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Gratulálok srácok,szép volt nagyon,jó volt Sexy R-t látni ilyen jól játszani,mikor nálunk volt akkor is nagy kedvencem volt minden ellenére,és bár nem sporttv-n néztem gondolom ostobenko Ricsi beszélt róla összevissza...szép volt na😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
Gratulalok en is a gyozelemhez, abszolut megerdemelt volt! Ebben a csoportban mindig is Redskins volt a legszimpibb, remelem ilyen jo kis szezonja lesz a csapatotoknak. Amit Rexy muvel, az hihetetlen. De Kerrigan, Hightower, elkapok is nagyon jok voltak, na meg a vedelem!
több mint 14 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!nexion218
az elején én is nagyon nyugodt voltam, de azért nekem a vége fele tele volt minden, hogy ne legyen int, ne legyen int..., de azért megnyugtató, hogy te ilyen nyugodt voltál 😀sapka
Az INT-ökről meg a fumblikról jut eszembe.... Láttátok a Cowgirls meccs összefoglalóját? 😛 (Tudom, gusztustalan dolog a káröröm... 😀)

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
hatalmas meccs volt, komolyan jó volt titeket nézni, ahogy veritek Eli-ékat. Sexy Rexy meg MVP... ahogy az az ember játszott...
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!nexion218
az elején én is nagyon nyugodt voltam, de azért nekem a vége fele tele volt minden, hogy ne legyen int, ne legyen int..., de azért megnyugtató, hogy te ilyen nyugodt voltál 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Három év alatt az első meccs, amit nem láttam élőben 😕
Azért azt ne feledjük, hogy a Giants csere defense játszott, és így is összekavarták a falat nem egyszer.... Williams legrosszabb meccse volt szerintem ez, a rookie évében nem hibázott ennyit. Ugyanez Brownra is igaz, Lichtensteiger meg mintha fent sem lett volna. Ideje lesz Cook-ot is kipróbálni, ha már fiatalítás... Nem csoda ha nem tudtunk futni, egy komolyabb védelem darabokra szedi Grossmant. A Giants is szétkapta volna ha játszanak a kezdők. Úgy látom Cooley nem egészséges még, kár erőltetni, Davis most egyértelműen jobb nála. A def. nincs összeszokva, látszik nagyon, de az már jó jel, hogy nem Fletcher dominált. A rookie-k nagyon jók, ahogy Neild bejött Cofield helyére rögvest hatékonyabb lett a pass rush, és a "mozdonyokat" is meg tudták fogni. Mondjuk Neild majd 10 kg-al nehezebb mint Cofield. Kerrigan... ha beletanul monster 2 lesz Orakpo mellett 😀 A leggyengébb láncszem még mindíg a secondary, Dougthyban nem csalódtam. Ha Landry nem gyógyul meg sürgősen, bajban leszünk hátul. Vagy a Cardinals ellen Gomes kezdjen 😊 Ha már az újoncaink ilyen jók, szerintem ő is beválna, mindenesetre azt megcsinálná amit Doughty. Grossmant megkövetem, ennél jobban csak akkor égtem volna be, ha ugyanezt Beck csinálja meg. Bocs Rexy... 😀
több mint 14 éve
Nah akkor én is a gyors véleményt...

Gano? gané.... Mármint nem értem ezt a gyereket...Izgul, vagy mi? Minden adottsága megvan, hogy jó legyen és mégsem...
A D NAGYON tetszik!!!! Csak hát Landry hiányzik... Szegény Doughty elég töketlenül rohangál a pályán és vhogy a tackle-ök sem jönnek neki össze elsőre...
A fal jó lett összességében pass protection-ben, bár hozzá kell tenni, hogy - ahogy azt sapka is írta - a bal oldalon akadt némi probléma, például Trent Williams eddigi leggyengébb meccse volt szerintem, a fumble-t is leginkább az ő számlájára írnám. Viszont a futás gyengus sajnos... pedig Hightower dolgozott becsülettel, csak nem nagyon volt segítsége a fal részéről.
És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!
Nyilván idén is lesz bőven vereseég meg bosszankodás is, de végre túlzott optimizmus nélkül kijelenthetjük, hogy vmi végre megmozdult és a jó irányba!

több mint 14 éve
jóreggelt
végre sikerült legyőzni a Giantset, már nagyon elegem volt...
+védelem top10-es léptéket vett fel
-támadók néha igen-igen elakadtak, fal baloldala káosz volt... futni nem lehetett, nagy szerencsénk, hogy amikor felvette Davis a láthatatlanságköpenyt és 20 yardos route után levette elkapta a labdát. Szinte csak nagy játékokkal tudtunk előrehaladni.
-nem volt futás 😕
-Hicks (vagy ki) screenjeit mindig beszoptuk, szerencsére két labdán kívül Elinak nem volt jó játéka
--Doughty
-Cofield, többet vártam tőle
+Neild
++Grossman he-he

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
meglepően jól teljesített a kiscsapat tegnap 😊 grossman felfoghatatlanul jó döntéseket hozott, a fal faszán muzsikált, elkapók meg szinte mindent elkaptak. a védelem, meg teszi azt amit emberállomány alapján kéne. kerrigan-orakpo páros meg 2 éven belül a legjobb olb páros lesz.
meglehetősen boldog vagyok, feldobta a napomat, főleg h sógoromnak végre az orra alá dörmöghetem 😉
több mint 14 éve
A Rams pont úgy játszik, mint ahogy mi tavaly... 😀 A már elkapott labdákat is elszórják...
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonbansapka
Nyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉Vrijbloed
szerintem nem csak te 😉sapka
😛

22:00-tól titeket nézlek, úgyhogy csak szépen, magabiztosan. 😛 😊
több mint 14 éve
úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonbansapka
Nyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉Vrijbloed
szerintem nem csak te 😉

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉
több mint 14 éve
úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonban

több mint 14 éve
A chat nyitva...
több mint 14 éve
Az optimista jóslatokkal jobban tudok azonosulni, mint a 6-10-el, elvégre annyi tavaly is meg volt. Tudom, hogy minden szezon más és más, de ha a tavalyit vesszük alapul, akkor ahhoz képest szerintem mindenféleképpen erősödtünk erre az idényre, mind személyi állományban, mind tapasztalatban.Bjoca
Veled értek egyet! 😉 Én nagyon optimista vagyok: 9-7! A tavalyi siralmas állapotokban is több meccs volt, ami alig néhány ponton ment el (pl.: Gano, aki egyelőre nagyon magabiztosnak és pontosnak tűnt pre-ben) és remélem, hogy az azóta létrjött pozitív változások ezeket a pár pontos meccseket a mi oldalunkra billentik majd. A meglepik pedig tavaly is megvoltak, pl. Packers. És ehhez jön még, hogy papíron idén nekünk van az egyik legkönnyebb (29.) schedule-ünk...

több mint 14 éve
lesz-e chat? a szokásos helyen, kicsit korábban a szokásos 1.30nál

a tippelős témában, ha jól emlékszek Tomeee telibetalálta a 6-10-et tavaly (fenébe), szóval idén is írhatna egy jó tippet.

több mint 14 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Az optimista jóslatokkal jobban tudok azonosulni, mint a 6-10-el, elvégre annyi tavaly is meg volt. Tudom, hogy minden szezon más és más, de ha a tavalyit vesszük alapul, akkor ahhoz képest szerintem mindenféleképpen erősödtünk erre az idényre, mind személyi állományban, mind tapasztalatban.
több mint 14 éve
Nem nagyon szeretek jósolgatni... 😊 Teljesen optimistán mondok egy 8-8-at. Tavaly sok meccs ment el Ganon. Remélem idén ez nem lesz. A def. is csak idény közepére fog összeérni (ha nem lesz sérülés), persze Jenkinsel optimistább lennék, Kerrigannek is sokat kell még tanulni, de jó alany.... Arra leszek leginkább kíváncsi, a tavalyi yardnyelő secondary mennyit változott Atogwe és Wilson érkeztével, illetve Hall az öltözőben hagyja-e a nagy arcát, és inkább játszana. Az offense achilles sarka nem Grossman lesz, hanem a fal. Érdekes mekkorát javultak Chester érkezésével, és Williams +egy éves tapasztalatával, de ez is majd élesben derül ki. Rexyt, bár nem nagyon csípem, képesnek érzem arra hogyha megvédik, akkor jól játszon. Biztos vereségnek a dream-team két, és a Patriots meccsét érzem, no meg a szokásos rossz érzés a Rams ellen. A többinél bármi lehet. Nagyon sötét lónak érzem a 'skins-t idén, szerintem 50-50%.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ellenünk simán lehet egy győzelmet kalkulálni, hagyományos szarul játszunk a 2 meccs egyikén.
több mint 14 éve
Red Washington Commanders 49 — Redskins fan
Ok. Én hadd írjak egy pesszimista és egy optimista verziót a szezonunkkal kapcsolatban.
Pesszimista 6-10: Csoporton belül 2-4 az eagles ellen két zakó, a boys és a ny ellen elcsíphetjük az egyik meccset.
NFC West: 1-3 Csak a Frisco-t verjük és azt is csak a hazai pálya miatt.
AFC East : 1-3 Itt a Bills ellen lehet esély.
A Vikingek és a Carolina elleni meccseket 2-0 ra adom de csak azért mert ha innen is lesz egy zakó akkor ennyi tévedés benne lehet a fenti 14-ben is, azaz akkor ott lesz egy győzelemmel több.
Ezt gondolom a legrosszabb esetnek, de én minden szezonkezdet előtt optimista vagyok és akkor most jöjjön ez verzió.
Csoportgyőzelem 10-6 vagy jobb: Csoporton belül 3-3 a philly 2x és a giants idegenben a három vereség. Ha ennél jobban teljesítünk a csoporton belül akkor lehet jobb mutatónk is.
NFC West: 3-1 vagy a Rams vagy a Sea a hibapont.
AFC East : 2-2 szerintem a Jets és a Pats még optimistán is túl nagy falat a mostani csapatunknak.
A Carolina ellen alap a győzelem és a Vikes sem tud nyerni nálunk AP-vel és McNabb-el együtt sem.
Egyébként ezt írja Michael Lombardi is az NFL.com-on:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82213ff1/article/why-redskins-titans-will-win-divisions-15-thoughts-on-week-1?module=HP11_content_stream
Az írás tükrözi az én véleményemet is, nevezetesen hogy: Könnyű a sorsolásunk csak 5 előző évi PO résztvevővel. Idegenben tavaly többször nyertünk mint itthon ( 2 o. - 4 i.). Nyertünk Chicago-ban és Philly-ben is valamint megvertük a későbbi bajnokot a Fed Ex-en. Idén jobbak leszünk odahaza is, és remélhetőleg nem kerül el bennünket a szerencse sem.
Tavaly 6x buktunk 4 vagy annál kevesebb ponttal. A védelem nem fog a 31. helyen ( engedett yardok ) zárni mégegyszer, szvsz. statisztika ide vagy oda tavaly sem voltunk ennyire rosszak. Idén 1 év tapasztalattal és néhány új játékossal, több sikerünk lehet a 3-4-es sémában. Végre lehet normális futójátékunk Hightower leigazolásával, ha az offense fal is felnő a feladathoz. TE és WR terén nem állunk rosszul.
Hát igen a bizonytalanság mindebben a QB poszt. Mert mit ér az összes fent felsorolt dolog ha Grossman rendre eladogatja a labdát? De azért valljuk be hogy mióta nálunk van több jót láttunk tőle mint amire lehetett számítani az eddigi pályafutása alapján és miért ne lehetne ez az eddigi legjobb éve isten és a fal segítségével.
ÁMEN!!

Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem irogatunk egy tippelős sort? Holnap kezdődik a szezon számunkra, és akkor szezon végén lehet mondogatni, hogy dejól megmondtam, meg fejet fogni, mennyire nem úgy volt, (hogy Sb-t nyertünk 😊)
kicsit rendhagyóan kezdve; van 6 csoporttivális meccs- tavaly 2-4-re sikerült, de az erőviszonyok változnak stb.-> szerintem egy 3-3 helytálló lenne, és nem is túlzott
4 NFC west meccs, @seattle és @stlouis-> a 3-1 lenne reális, de maradjunk a 2-2-nél
4 AFC ?north?, @toronto és @miami-> sok dolog fog múlni itt a szezonközbeni sérülésektől/formáktól, 1 meglepetésgyőzelem benne lehet, és elvileg van egy kötelező is, 2-2
+2 random meccs Minnesota itthon és @Carolina, ha már végig konformista voltam legyen ez is 1-1
szóval 8-8, de szinte kötelező meccseket számoltam csak, ez azt jelentené, rendre kikapunk nálunk erősebb csapat ellen, de nem is vesztünk gyengébbtől. Ez úgysem így lesz; mindkét irányban lesz eltérés... A PO-hoz nagyon szerencsés esetben még 2 győzelem kellhet; ez azt jelentené, hogy vagy a csoportriválisok ellen remeklünk, vagy az nfc westet rommáverjük, és egyik sem olyan lehetetlen dolog a pre meccsek alapján.
Másrészt szerintem 4 csapat megy jelenleg a csoportelsőségért (giants sokat gyengült utóbbi pár napban, eagles meg az új-régi skins, cowboys meg rebuildol.) 0 meccs tapasztalattal a szezonból bármi lehet érzés lebeg. :cool:sapka
Jó lesz az Eastnek is 😊 Szerintem a csoportunk ellen 1–3 lesz, sajátotokban 2–4, 2–2 az reális az NFC West ellen és az 1–1 is a másik kettőn, ez így 6–10, amit én várok

több mint 14 éve
nem irogatunk egy tippelős sort? Holnap kezdődik a szezon számunkra, és akkor szezon végén lehet mondogatni, hogy dejól megmondtam, meg fejet fogni, mennyire nem úgy volt, (hogy Sb-t nyertünk 😊)
kicsit rendhagyóan kezdve; van 6 csoporttivális meccs- tavaly 2-4-re sikerült, de az erőviszonyok változnak stb.-> szerintem egy 3-3 helytálló lenne, és nem is túlzott
4 NFC west meccs, @seattle és @stlouis-> a 3-1 lenne reális, de maradjunk a 2-2-nél
4 AFC ?north?, @toronto és @miami-> sok dolog fog múlni itt a szezonközbeni sérülésektől/formáktól, 1 meglepetésgyőzelem benne lehet, és elvileg van egy kötelező is, 2-2
+2 random meccs Minnesota itthon és @Carolina, ha már végig konformista voltam legyen ez is 1-1
szóval 8-8, de szinte kötelező meccseket számoltam csak, ez azt jelentené, rendre kikapunk nálunk erősebb csapat ellen, de nem is vesztünk gyengébbtől. Ez úgysem így lesz; mindkét irányban lesz eltérés... A PO-hoz nagyon szerencsés esetben még 2 győzelem kellhet; ez azt jelentené, hogy vagy a csoportriválisok ellen remeklünk, vagy az nfc westet rommáverjük, és egyik sem olyan lehetetlen dolog a pre meccsek alapján.
Másrészt szerintem 4 csapat megy jelenleg a csoportelsőségért (giants sokat gyengült utóbbi pár napban, eagles meg az új-régi skins, cowboys meg rebuildol.) 0 meccs tapasztalattal a szezonból bármi lehet érzés lebeg. :cool:

több mint 14 éve
tavalyi szezon közepe óta sérültsapka
Elvileg rendbe kell jöjjön, a tavalyi sérülése az Achilles volt, moost pedig hamstring probléma van, szóval ebből én arra következetetk, hogy az Achilles (aminek nekem vészesebbnek tűnik, mint egy hamstring) rendben van.nexion218
nekem csak annyi a problémám ezzel, hogy az is a lábon van, bár az a combizom(háta), de láb-láb sok hasonló izommal, és elvileg ugyanarról a lábáról lenne szó, szerintem ez már nem hangzik jól.sapka
Alapvetően minden vázizom megegyező felépítésű, a combhajlító izom pedig tudomásom szerint nem áll kapcsolatban az Achilles-szel. De lehet csak túl bizakodó vagyok? Bár jobban járnánk, ha lenne alapja a bizakodásomknak, mert lenne egy fasza SS-nk... 😀

több mint 14 éve
Jarvis Jenkinst megműtötték szerdán, 4-6 hónap a felépülése..