NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
120
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
rogers rövid időre lehet h megoldás lenne, addig is legalább 1 poszt pipálva lenne
több mint 13 éve
Nem, a Browns 3-4es volt, most állnak át 4-3ra. Egyébként Rogers az utóbbi évben DEt játszott, mert Rubin jó volt NTként, Rogers meg elég atletikus DEnek is. Valszeg nem járnátok vele rosszul, ha nem sérül le.tenorxKöszi. Akkor viszont keresik BigAl utódját, aki persze nem kell senkinek. És ezek szerint házon belül nem találják. Pedig Kemoeatu nem is volt olyan rossz.
több mint 13 éve
Nem, a Browns 3-4es volt, most állnak át 4-3ra. Egyébként Rogers az utóbbi évben DEt játszott, mert Rubin jó volt NTként, Rogers meg elég atletikus DEnek is. Valszeg nem járnátok vele rosszul, ha nem sérül le.
több mint 13 éve
jön Shaun Rogers vizitreA Browns nem 4-3-ban játszott? Ugyanott lennénk vele mint Albert herceggel. Fiatalítás mi? 😀
Mostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀15 centivel és 20 kg-val nagyobb, mint Vick 😛
Cameron Newton highlights 2010 *Previewapeszos
"TE test, WR sebességgel" ahogy a közvetítésekben mondtákHöri
Nekem Newton jobban tetszik mint Vick... Tudom, az irigység csúnya dolog... 😛
több mint 13 éve
jön Shaun Rogers vizitregondoltam is hogy jönni fog, de ha egészséges marad/lesz, nem is járnánk rosszul vele Nt-ként. kérdés mi maradt még benne, ha majd valaki átnéz barnáktól, fejtsen egy kis véleményt.
Höri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
jön Shaun Rogers vizitreMostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀15 centivel és 20 kg-val nagyobb, mint Vick 😛
"TE test, WR sebességgel" ahogy a közvetítésekben mondták
több mint 13 éve
Valami ilyesmit várok én is. Brown ajánlatra vár úgy tudom, elsősorban a redskinsére. Csak az öregen múlik....
több mint 13 éve
de én azt sem értem Brown miért menne el? 😊, elhoztuk egy 3. körért, (és kapunk egy 5.et) de elég butaság lenne egy évre szerződtetni ezért az áldozatért. mellesleg a legbiztosabb pont volt a falban, ezt bizonyítja pár stat is, egy-két évig teljesen jó lenne, és nem vagyok szakértő, de továbbra is az első két körben Wr+OL/Dl-t várok valamilyen sorrendben.Mégis minden szakértő azt mondja, QB lesz. Én jobb szeretnék egy guardot az O#-ba, vagy ha Brown megy akkor Carimit a jobb oldalra. Vagy Heyer helyett mindenképpen... 😀apeszosÉn nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀sapka
több mint 13 éve
Mégis minden szakértő azt mondja, QB lesz. Én jobb szeretnék egy guardot az O#-ba, vagy ha Brown megy akkor Carimit a jobb oldalra. Vagy Heyer helyett mindenképpen... 😀Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀sapka
több mint 13 éve
Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀, míg Beck tisztán backup szintű
több mint 13 éve
Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...
több mint 13 éve
Gabbert-et is emlegetik... Azt híresztelik, hogy Shanahan egyenesen "szerelmes" Locker-be, mégis mindíg visszakanyarodnak Newton-hoz. Ha az öreg idehozza Lockert, mi lesz itt megint? Kyle Rexy-be szerelmes, Mike Locker-be.... jujjuj.apeszosne mondd el senkinek, de szerintem Locker és Newton sem való az nfl-be, pláne nem ide.
több mint 13 éve
Gabbert-et is emlegetik... Azt híresztelik, hogy Shanahan egyenesen "szerelmes" Locker-be, mégis mindíg visszakanyarodnak Newton-hoz. Ha az öreg idehozza Lockert, mi lesz itt megint? Kyle Rexy-be szerelmes, Mike Locker-be.... jujjuj.Mostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀nem is ez a baj hogy vele, hanem hogy még Lockerral is, és ezért duplán lehet félni....sapka
több mint 13 éve
Mostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀nem is ez a baj hogy vele, hanem hogy még Lockerral is, és ezért duplán lehet félni....
több mint 13 éve
Mostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀Cameron Newton highlights 2010 *Preview
több mint 13 éve
Egy szó: rebuilding. Egész idényben az volt a bajunk, hogy nyeltük a yardokat, Hall ellenére alig volt secondary. Landry-vel sem volt az igazi, de Moore-al katasztrófa. Idehoztuk Harrist is dísznek. Az LB-k nem találták a helyüket, nem ment a passz siettetés, bár nem igazán az ember miatt, Orakpo is csak szenvedett. Ez a 3-4 séma váltás nem igazán jött be egyenlőre. A D line, lehet hogy ezért megköveztek, de hiányol egy BigAl-t. Egy jó Albert-et.
több mint 13 éve
böngészgettem egy-két statisztikai honalpot és a Dl teljesítményéről ez beszédes adat:Team Adj. Line-Yards RB-Yards Power-Success Power-Rank Stuffed-Stuffed-Rank 2nd Level-Yards 2nd Level-Rank Open Field-Yards Open Field-Rank ,--Team Rank-Sacks-Adjusted Sack Rate
2009- 14.WAS 4.05 4.11 42% 1 19% 15 1.10 10 0.73 14, WAS 5. 40 7.5%
2010- 27.WAS 4.36 4.61 52% 4 16% 26 1.23 25 0.96 25, WAS 30. 29 5.3%
szóval próbáltam az adatokat csoportosítani, de a lényeg , hogy 2009-ben a Dlineunk 14.volt futás ellen és 5. pass ellen, addig 2010-re 27.lett, és pass ellen 30.ik, talán ezt szükséges lenne bővebben kiértékelni. (footballoutsiders)
több mint 13 éve
Remélem ért is hozzá. A 'skins legkritikusabb csapatrésze. Ha sikerülne jelentősen javítani, nagy baj már nem lehet....más: úgy tudom a napokban érkezett egy új o-line segédedző a Raiderstől (Chris Morgan), ez jó nekünk nem?Raidersnél véglegesen váltanak PBS-re nálatok meg ugye ZBS van valszeg ahhoz ért azért jött ide.empty taxi
sapka
több mint 13 éve
más: úgy tudom a napokban érkezett egy új o-line segédedző a Raiderstől (Chris Morgan), ez jó nekünk nem?Raidersnél véglegesen váltanak PBS-re nálatok meg ugye ZBS van valszeg ahhoz ért azért jött ide.
sapka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
azért csak összefutkostak egykét yardot mcfaddenek 😊
több mint 13 éve
Kelly már nem rookie... A Raiders-től? Az ő faluk sem valami acélos... 😀 Nem hallottam róla, de attól még így lehet. Ha erősítik az O falat az csak jó... Kemoeatu 😀 Hát nem egy agysebész.....Megmondtad. De akkor sem lesz már fiatalabb. Szerintem Kelly és Austin lesz a megoldás Moss mellé....apeszosa rookiek túlságosan akarnak, meg koncepciókkal játszanak, de bezzeg Galloway egyből befut az endzoneba akármi van/volt.
leszálltam a témáról 😐
más: úgy tudom a napokban érkezett egy új o-line segédedző a Raiderstől (Chris Morgan), ez jó nekünk nem?
illetve valahol láttam egy interjút Kemoeatuval(talán redskins.comon), vazzeg a 6 betűnél hosszabb szavakat nem tudja elsőre kimondani. :/sapka
több mint 13 éve
Megmondtad. De akkor sem lesz már fiatalabb. Szerintem Kelly és Austin lesz a megoldás Moss mellé....apeszosa rookiek túlságosan akarnak, meg koncepciókkal játszanak, de bezzeg Galloway egyből befut az endzoneba akármi van/volt.
leszálltam a témáról 😐
más: úgy tudom a napokban érkezett egy új o-line segédedző a Raiderstől (Chris Morgan), ez jó nekünk nem?
illetve valahol láttam egy interjút Kemoeatuval(talán redskins.comon), vazzeg a 6 betűnél hosszabb szavakat nem tudja elsőre kimondani. :/
több mint 13 éve
Megmondtad. De akkor sem lesz már fiatalabb. Szerintem Kelly és Austin lesz a megoldás Moss mellé....Kell egy 40 éves elkapó a csapatba.... 😛apeszoslátjátok, látjátok, itt leírtátok dzsojít, hogy inkább játsszon egy fiatal, de az igazság feketén-fehéren (de nekem a carbon miatt főleg feketén) látszik. 😛
csak mégegy utolsót, naugyemegmondtam? 😀sapka
több mint 13 éve
Kell egy 40 éves elkapó a csapatba.... 😛apeszoslátjátok, látjátok, itt leírtátok dzsojít, hogy inkább játsszon egy fiatal, de az igazság feketén-fehéren (de nekem a carbon miatt főleg feketén) látszik. 😛
csak mégegy utolsót, naugyemegmondtam? 😀