NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Locklear nem rossz játékos az hogy a seahawks szurkolók utálják az egy dolog, de jól járt vele a Skins, cserének jóval több mint jó
több mint 14 éve
locklear miatt fogunk még sírni bárhol legyen a pályán. személyes tapasztalata.kacsaMér' nem tudja hordani a vizet?
SexyNéha beugrik guard-nak, úgy is kevés van belőlük.
http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_image … /cq23R.jpgBébé
több mint 14 éve
locklear miatt fogunk még sírni bárhol legyen a pályán. személyes tapasztalat
több mint 14 éve
SexyKis vitamingolyo! 😀 😀
http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_images/208610/cq23R.jpgBébé
több mint 14 éve
Sexyelső blikkre kövérnek tűnik, vagy te mire gondolsz? :/
http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_images/208610/cq23R.jpgBébé
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
NFL yearbook 2010 Washington Redskinsapeszoselég heroikus videó, kicsit más emlékeim votlak összességében a szezonról 😀 , de nagyon jó ez a videó!, egészen átitatott a hangulata, legyen már szezon!
Wyatt erre szokták mondani, ok, 1 sör 😉 😛
több mint 14 éve
Jött új támadófalember, úgyis sokan vártátok innen (mondjuk gondolom nem őt): Sean Locklear, OT (RT igazából, de játszott bal oldalon is). Backupnak azért jó lesz.DenyAkár G-ként is bevethető Locklear szal még starter is lehet itt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Szerintem a WR depht nagy csatát hoz.... Moss-nak sem lesz biztos a helye. Bár nem tudom Shanny mi alapján válogat; tavaly szvsz Austin jobb volt a preseason alatt mint Armstrong, mégsem ő játszott. Más kérdés, hogy ki fog nekik passzolni.... 😛 Jó a cikk, ilyet máskor is elkövethetsz... 😀Mellesleg booo, se Aldrick Robinson, se Royster (se Will Hill) nem érné meg nálatok a rostert, külön jó, hogy drafton el kellett hoznotok 😀Wyattmár többször beírtad ezt, de ott lesznek PS-ben, de akkor áruld el te birtoklod őket, valami fantasyban/ rájuk szoktál otthon...
apeszos, nekem tetszik a cikk, (alakra), na meg én írtam 😀, szóval remélem akit érdekel a helyzet el is olvassa :rolleyes:
+ egy valamin elgondolkoztam, és egy kinti szakértő is felvette, Banksnek nagyon kell dolgoznia ezért a rosterhelyért..., mert nem biztos, hogy meg fogja kapni, és lecsúszik PS-be, mert egyrészt Wr-ként nem számolnak vele, másrészt a spec. teamnek kevesebb haszna lesz a módosításokkal.sapka
több mint 14 éve
ma kicsit visszaolvastam topikot, és már harmadszorra írta be ugyanezt, gondoltam valami személyes kötődés...Wyatt minden csapattopikban áradozik az adott csapatnál lévő GM game-beli játékosairól 😀adam8ja,fel is basz vele rendesen 😀Newman
több mint 14 éve
Wyatt minden csapattopikban áradozik az adott csapatnál lévő GM game-beli játékosairól 😀adam8ja,fel is basz vele rendesen 😀
több mint 14 éve
Wyatt minden csapattopikban áradozik az adott csapatnál lévő GM game-beli játékosairól 😀
több mint 14 éve
Mellesleg booo, se Aldrick Robinson, se Royster (se Will Hill) nem érné meg nálatok a rostert, külön jó, hogy drafton el kellett hoznotok 😀Wyattmár többször beírtad ezt, de ott lesznek PS-ben, de akkor áruld el te birtoklod őket, valami fantasyban/ rájuk szoktál otthon...
apeszos, nekem tetszik a cikk, (alakra), na meg én írtam 😀, szóval remélem akit érdekel a helyzet el is olvassa :rolleyes:
+ egy valamin elgondolkoztam, és egy kinti szakértő is felvette, Banksnek nagyon kell dolgoznia ezért a rosterhelyért..., mert nem biztos, hogy meg fogja kapni, és lecsúszik PS-be, mert egyrészt Wr-ként nem számolnak vele, másrészt a spec. teamnek kevesebb haszna lesz a módosításokkal.
több mint 14 éve
Inkább így http://redskinsfan.hu/?p=590 😊Mellesleg booo, se Aldrick Robinson, se Royster (se Will Hill) nem érné meg nálatok a rostert, külön jó, hogy drafton el kellett hoznotok 😀

több mint 14 éve
Second-round DE Jarvis Jenkins has been the early star of Redskins camp.The Redskins may have more beat writers covering the team than other club in the NFL, and all of them have sung Jenkins' praises. "I don’t want to put the kiss of death on Jarvis, but he’s what you look for in a defensive lineman," said coach Mike Shanahan. "He's got great size. You can tell that he's a student of the game. He goes out there and works extremely hard, extremely conscientious, and he's going to get better and better."
nagyon jól hangzik
több mint 14 éve
Köszi! 😊elkészült a nagy mű, de fejvesztés terhe mellett az egész offseasont foglaltam össze 'skins szempontból, cserébe hosszú lett. Remélem más is elolvassa 😀tetszik az új oldal!, és megnyitottam és semennyit nem akadt, kicsit meg is lepődtem 😛Még az elején, az UDFA-különítménynél, név szerint Chappel-nél... 😕 Megírod word-ben és elküldöd ide: info@redskinsfan.hu a többi az én dolgom....apeszos
mire gondolsz, mármint ideírjak/blogra, és mikortól foglaljak össze? :rolleyes:
hol vesztetted el a fonalat?sapka
(elküldtem)sapka
több mint 14 éve
elkészült a nagy mű, de fejvesztés terhe mellett az egész offseasont foglaltam össze 'skins szempontból, cserébe hosszú lett. Remélem más is elolvassa 😀Még az elején, az UDFA-különítménynél, név szerint Chappel-nél... 😕 Megírod word-ben és elküldöd ide: info@redskinsfan.hu a többi az én dolgom....apeszosSapka, írhatnál egy összefoglalófélét a történésekből, én eléggé ki/lemaradtam a történésekről... 😕apeszostetszik az új oldal!, és megnyitottam és semennyit nem akadt, kicsit meg is lepődtem 😛
mire gondolsz, mármint ideírjak/blogra, és mikortól foglaljak össze? :rolleyes:
hol vesztetted el a fonalat?sapka
(elküldtem)
több mint 14 éve
Redskins SS LaRon Landry (Achilles') is not expected to be available for the preseason opener.Én meg nagyon nem. Remélem csak a preseason marad ki.... Pedig nagyon megnéztem volna az Atogwe-Landry párost a jövő héten. Meg utána. Meg utána....
"I’m not going on the field unless I’m 110 percent and can do all of the things I know I can do," said Landry. Beat writers have speculated that Landry's injury may be a long-term concern. Though he's due back for Opening Day, the heel may give the Skins pause in extension talks. Landry is in a contract year.
Ennek most nem tudok örülni...szaba
Jött új támadófalember, úgyis sokan vártátok innen (mondjuk gondolom nem őt): Sean Locklear, OT (RT igazából, de játszott bal oldalon is). Backupnak azért jó lesz.DenyMondjuk annak jó.... Pont a két széle a biztos, a többi a gáz.... Kell a backup, Capers is második éves újonc, ki tudja mire lesz képes...
több mint 14 éve
Jött új támadófalember, úgyis sokan vártátok innen (mondjuk gondolom nem őt): Sean Locklear, OT (RT igazából, de játszott bal oldalon is). Backupnak azért jó lesz.

😀 😛