Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?agent T
Ennak a meccsnek is remélhetőleg van pozitív oldala:

-reméljük nem fázott meg senki a NY-i télben! 😉

Ez keserves basszus! 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Erre ott az eredménykövető...undisputedly
????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.undisputedly
OK!

Az eredmény követőt tudom, csak azt nem értettem soha, hogy oda írogatnak az emberek, utána meg egy héten keresztül beszélik ua.-t itt.....
De mindegy is! 😉
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.
több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
????
Talán valamikor megbántottalak....?
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Erre ott az eredménykövető...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A védelmen az élet nyomai kezdenek jelentkezni. 😊
Már kétszer puntolt a Giants egymás után! 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Naaaa véééégre már!!!! 😊
TD!!! 😊 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
És íme a futás elleni anti-védekezésnek az élő példája..... :mad: 28-0 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg a legjobb esetben is "együttes találat"....De nem azon múlik. :/

Bassza meg még egy fumbli....
Az első félidőhöz képest az a különbség, hogy most már passz ellen sem védekezünk. 😊
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az fumble volt, de a holdingokat rendesen benézik....
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha tartjuk ezt a "remek" formát a második félidőben, akkor a Giants szertárosa is szerez TD ellenünk. 😕
A futás ellen konkrétan nem is akarunk védekezni....,mert az olyan fájdalmas lehet..... :cool:
Ez lehet az a meccs amelyiken a védelemnek sem kell elfáradnia. Zömében 3-4 1st downból úgy is TD-t szereznek.... :/ 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát gyerekek élőben nézem az ESPN-en ezt a szenvedést.... 😕
Az OL guriga fikát nem ér eddig, a D meg pepitába. A zebrák meg.....Mondjuk nem rajtuk múlik eddig de rém gyengék szegények!
Nem tudom ezeknek a szerencsétlen bíróknak milyen videót mutatnak, hogy azt szart fumblinak látták..... :o
több mint 15 éve
Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nexion218
Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:apeszos
Nem tudom megállni, nagyon gonosz vagyok: amilyen gyöxi, még akkor is képes lesz vigyorogni, ha kikapnak... 😂 De egyébként bánom is én mit csinál, csak vhogy hozzuk össze a W-t...nexion218
Azért kajánul tudnám nézni a TV-t.... 😂
több mint 15 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Remélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....apeszos
Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nexion218
Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:apeszos
Nem tudom megállni, nagyon gonosz vagyok: amilyen gyöxi, még akkor is képes lesz vigyorogni, ha kikapnak... 😂 De egyébként bánom is én mit csinál, csak vhogy hozzuk össze a W-t...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛a.kacsa
Remélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....apeszos
Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:
több mint 15 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛a.kacsa
Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
Remélem nem Moore lesz Landry helyett... Az RB vajon ki lesz? Noname futójáték.... Semmi jóra nem számítok.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Haynesworth, Torain, Rogers and Landry among Redskins inactives

#NYG inactives S. Smith, W. Blackmon, S. O'Hara, D. Diehl, S. Andrews, D. Calhoun, H. Nicks and L. Joseph

akartam mondani h elinak nagy napja lesz, de nem játszik a 2 kezdője, és a fal is hiányos előtte. reméljünk a legjobbakban
több mint 15 éve
Jon Embree, a TE edző ajánlatot kapott az University of Colorado-tól. Embree még nem válaszolt....
Már igen. Nem megy....apeszos
nem jött be, megyJJ Tiller
Basszus... Csütörtökön még nem akart...
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Jon Embree, a TE edző ajánlatot kapott az University of Colorado-tól. Embree még nem válaszolt....
Már igen. Nem megy....apeszos
nem jött be, megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Remélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛
több mint 15 éve
Nyögve nyelős este elé nézünk... és most inkább kacsa se jósoljon... 😀
több mint 15 éve
Azt írja Tomee a heti értékelőben, hogy az elkapók elejtett labdái meg a Banks return visszafújása nélkül simán meglett volna a győzelem. Mi is ezeket emeltük ki, ha jól emlékszem.
Örülök, hogy egyetértünk. Azért remélem, hogy a 6-10-et, amit jósolt nekünk szezon előtt, felül tudjuk múlni. Már csak azért, mert szerintem az még NFC East 4th place-t is jelenthet, elnézve a Dallast.agent T
Jól emlékszel. De nem volt kellemes emlék. Austin kezdeni fog holnap -állítólag-, remélem beválik....