Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
visi b: ez most kérdés volt?, mert gondolom fog játszani, nem olvastam hírt arról, hogy komolyabb sérülése lenne.Kérdés volt 😀 Azt olvastam róla, hogy nem végzett teljes értékű munkát a héten és az állapota jelenleg questuionable. Agyrázkódása volt neki.
kicsit off: agent írtam egy üzit.sapka
több mint 14 éve
visi b: ez most kérdés volt?, mert gondolom fog játszani, nem olvastam hírt arról, hogy komolyabb sérülése lenne.kicsit off: agent írtam egy üzit.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
McIntosh szerintetek tud játszani. Limitáltan edzett csak a héten, viszont eddig nagyon jó volt idén. Rá nagy szükségetek lesz a Colt ellen.
több mint 14 éve
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent TNe csüggedj, a Colts fanok szép lassan lefekszenek aludni 😛
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Hát tekints, én nem tekintek, mert gallyra vágok mindent. 😊Van egy videók rovat a főmenükben, oda kellene betekinteni 😀Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
Apeszos szerintem örülni fog.
Én meg írtam pár sor meccselőzetest a szakírók véleményei alapján innen-onnan.
Utána visszaolvastam, és rájöttem, hogy ugyanezt meg tudtam volna írni magamtól is, negyedóra alatt, de mindegy. 😀
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent T
A szavazással nemtom mit csinálok, még lezárni sem tudom a régit.Bjoca
Éccaka?
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Van egy videók rovat a főmenükben, oda kellene betekinteni 😀Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
Utána visszaolvastam, és rájöttem, hogy ugyanezt meg tudtam volna írni magamtól is, negyedóra alatt, de mindegy. 😀
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent T
A szavazással nemtom mit csinálok, még lezárni sem tudom a régit.
több mint 14 éve
Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apaszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊 Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:
több mint 14 éve
Bjoca kösz, + levélsapka bocs, + levél
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nincs ott eredetiben se.Kihelyezem, az a biztos. Kösz, h szóltál.agent THéhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".Bjoca
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Kihelyezem, az a biztos. Kösz, h szóltál.Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".Bjoca
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".
több mint 14 éve
Bízom abban, hogy látok ilyet vagy négyet hónap éccaka. 😀Bjoca nagyonjó a siged. 😊😀 a rituáléhoz tartozik még egy labdapörgetés 😀Bjoca
Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀agent T
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Bjoca nagyonjó a siged. 😊😀 a rituáléhoz tartozik még egy labdapörgetés 😀
Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀agent T
több mint 14 éve
Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
azért azon csodálkoztam h az nfl playbookon 3ból 2 elemző skins győzelmet mond 😊 kedvesek 😛
több mint 14 éve
Bjoca nagyonjó a siged. 😊Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
-strigula húzva- 😉Végre valami visszajelzés 😀Megtettem amit meg kellett tennem 😊Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.Red
Szokták ezeket a híreket olvasni valakik egyáltalán rajtunk kívül?Bjoca
Mindenki húzzon egy strigulát 😊Bjoca
több mint 14 éve
Végre valami visszajelzés 😀Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.RedBjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊
Mindenki húzzon egy strigulát 😊
több mint 14 éve
Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.Bjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Fogalmam sincs, mert a látogatottság-számláló mindkettő hulladék, azért mutat kétfélét.Bjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊
Egyébként nekem szinte mindegy, majd ha Super Bowlt nyerünk, akkor több olvasó lesz. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Bjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊
Szokták ezeket a híreket olvasni valakik egyáltalán rajtunk kívül?
több mint 14 éve
Bjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
a pr meg egyáltalán nem érdekel, de kicsit mókás volt egy hellyel az eagles alatt helyet foglalni.sapkaHöri titokban imádja az Eagles-t, ezért van. hogy miért imádja? Minden egyes meccsnapon közli, bárki, csak ne Eagles. És általában titokban azt szereted, akit leghangosabban szidsz.
Amúgy hidd el, én szívesen helyet cserélnék veletek, ha Falcons-t most verjük 😀
több mint 14 éve
na és miért nem tetted?Hörihidd el magamat és néha felvett stílusomat számítva nem lett volna ez helyes részemről 😊
igazából azt tudnám kifogásolni, hogy a felvetett matchup valószínűleg helytálló, de nagyon erősen szubjektív dolgokról (jó-nemjó stb.) nyilatkoztál eléggé negatívan egy csapat topicjában, ahol gondolom a fanok 80-90% nem tud(és nem is akar) ilyesmivel azonosulni, persze pl. a Colts topicba gondolom teljesen jó lett volna egy ilyen,de...
nagyon röviden nagyképűnek volt érezhető,
a pr meg egyáltalán nem érdekel, de kicsit mókás volt egy hellyel az eagles alatt helyet foglalni.