Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Az indokokon beszartam. 😊pedig a döntetlen a legkedvezőbb, de aranyosak az indokok főleg ez:
Na, ki nyerjen? 😀
http://blog.redskins.com/2010/10/25/so-who-the-heck-do-we-root-for-tonight/#continuedagent T
Eli Manning will probably make some ridiculous faces. 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Az indokokon beszartam. 😊Na, ki nyerjen? 😀
http://blog.redskins.com/2010/10/25/so-who-the-heck-do-we-root-for-tonight/#continued
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azon gondolkodom, hogy valóban nagyon erős liga ez az NFL, ha a legszarabb defense átlagban 19 pontot engedélyez ellenfelenként. 😊agent T😂
Mondjuk nem mindegy, hogy mihez viszonyítunk.... :cool:
több mint 14 éve
Azon gondolkodom, hogy valóban nagyon erős liga ez az NFL, ha a legszarabb defense átlagban 19 pontot engedélyez ellenfelenként. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Gratulálok a W-hez a macik ellen! 😊Elég idegbeteg meccs volt, de jó szórakozást. 😊
Majd a héten megskubizom az ESPN-en a meccset....
Egyelőre a San Diego-i rémálmot próbálom tök álmosan feldolgozni.... :cool: Az sem volt eccerű! :o 😀deepsilver
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a W-hez a macik ellen! 😊 Majd a héten megskubizom az ESPN-en a meccset....
Egyelőre a San Diego-i rémálmot próbálom tök álmosan feldolgozni.... :cool: Az sem volt eccerű! :o 😀
több mint 14 éve
Újra megvolt a normál életfunkcióinkoz szükséges heti adrenalinsokk 😊http://redskinsfan.co.cc/news.php
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
hall 😂 😂 😂megvolt idén is a nagy meccse. egyébként elmebeteg dolog ilyet produkálni(NFL rekord). Ha egy picit több esze lenne, akkor a képességei alapján simán az egyik legjobb CB lehetne. a falconsban valamivel jobban játszott az elején, de ott még nagyobb idióta volt.
több mint 14 éve
én mondtam h hall lehet bármilyen szószátyár egy jó játékos. kaptam ezért, de nekem lett igazam 😛Persze, hogy jó játékos. 😊
egy kis fényezés belefér 😀a.kacsa
Ha továbbra is így tolja, tőlem néha szövegelhet is. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
én mondtam h hall lehet bármilyen szószátyár egy jó játékos. kaptam ezért, de nekem lett igazam 😛egy kis fényezés belefér 😀
több mint 14 éve
Ide is beírom;bizony bizony, de az offense megint pocsék teljesítményt nyújtott a második félidőben(najó a második negyedben is...), és nagyon kevésen múllott a meccs, megköszönhetjük.
HALL AZ ISTEN :cool:Bjoca
több mint 14 éve
Öcsém ez megint mi meccs volt...Valamelyikünk egyszer egy ilyen meccsbe fog belehalni 😊
pfff
HTTR 😀agent T
Mikor lesz végre egy sima mérkőzésünk?
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Öcsém ez megint mi meccs volt...pfff
HTTR 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ide is beírom;HALL AZ ISTEN :cool:
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
PM ment!!megtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob kiNo ez az én bajom. Hogy nincs mivel guglizni.... Ez a laptop is kb. két órát marad még, utána utazik vissza pestre, a lányommal együtt.apeszos
sapka
Más:
Ami most következik, arra mondjuk, hogy "nyilvános PM", nehogy vmi rejtett fórumszabály-paragrafusba ütközzek 😉
Esetleg ha van vmi tippetek esti stream-re,akkor egy PM-et szánnátok rám? Az atdhe.net nálam egyre gyengébben szerepel... 😕
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
megtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob kiNo ez az én bajom. Hogy nincs mivel guglizni.... Ez a laptop is kb. két órát marad még, utána utazik vissza pestre, a lányommal együtt.
sapka
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
tüsi: ezt azért nem merném kijelenteni hogy a Bears St egyértelműen jobb lenne, Banks is mostanában elég jó+(most viccen kívül)egy L. Alexander nevezetű kiborg szerű lény is minket erősít,Szerintem egyértelműen jobb a mi STnk, mint a tietek. Ebben az egyben jobbak vagyunk. Futójátékkal kapcsolatban nem vagyok bizakodó. 6 meccsből 5ször gyak. csőd volt. Egyedül a Panthers ellen ment. McNabb minden évben vegyesen játszik ellenünk, szerintem ma sem lesz másképp.
abban bízok hogy Haslett a meccs egyharmada után elkezdi 5 emberrel támadni Cutlert és érdekes Blitz csomagokat fog hívni, mert amennyi Bears meccset én láttam idén (egész sokat :o ) nem tudtak ez ellen mit kezdeni,
a futójátékotokat sem temetném, mert azt hittük a Coltsnak sincs épkézláb futása, igen-igen tévedtem/tünk... kb. ezen fog múlni a meccs
Mcnabbék akármilyen jó defense ellen is képesek elengendő pontot a táblára tenni, csak a D be tudja e nálunk húzni a meccset, ha jól kezdünk sztem igen.sapka
több mint 14 éve
Jut eszembe.... Ha nagyon szépen megkérek valakit -aki rendelkezik a megfelelő technikával- felvenné nekem a meccset? Elküldhetné emailban, vagy feltöltené valahová, vagy csak egy linket tudna, ahonnan később letölthetném.... Nagyon megköszönném. Már a második meccset leszek kénytelen kihagyni. Katasztrófa...apeszosmegtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob ki
--
tüsi: ezt azért nem merném kijelenteni hogy a Bears St egyértelműen jobb lenne, Banks is mostanában elég jó+(most viccen kívül)egy L. Alexander nevezetű kiborg szerű lény is minket erősít,
abban bízok hogy Haslett a meccs egyharmada után elkezdi 5 emberrel támadni Cutlert és érdekes Blitz csomagokat fog hívni, mert amennyi Bears meccset én láttam idén (egész sokat :o ) nem tudtak ez ellen mit kezdeni,
a futójátékotokat sem temetném, mert azt hittük a Coltsnak sincs épkézláb futása, igen-igen tévedtem/tünk... kb. ezen fog múlni a meccs
Mcnabbék akármilyen jó defense ellen is képesek elengendő pontot a táblára tenni, csak a D be tudja e nálunk húzni a meccset, ha jól kezdünk sztem igen.
több mint 14 éve
Jut eszembe.... Ha nagyon szépen megkérek valakit -aki rendelkezik a megfelelő technikával- felvenné nekem a meccset? Elküldhetné emailban, vagy feltöltené valahová, vagy csak egy linket tudna, ahonnan később letölthetném.... Nagyon megköszönném. Már a második meccset leszek kénytelen kihagyni. Katasztrófa...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
ha azt vessük alapul, hogy múlt héten Okung jól megoldotta Peppers védését lehet bizakodni. Ez nem azt jelenti mondjuk, hogy 1-1ben levette, mert a playek 75%ánál double team volt rajta, de a maradékot jól megoldotta. A fal másik odalán kell jól játszani és akk lesz zúzás. Futás elleni védelmünk mondanám, hogy nem rossz, de múlt héten Forsett erősen megfirkált benünket. Bár Torain nem Forsett típusú futó.Hanie a backup QB 😉Azért az a pass protection egyre jobb.... Nem is azzal volt a legnagyobb baj, inkább a WR poszt volt gyenge. Nem nagyon tudtak szabadulni... Érdekes harc lesz Williams és Peppers között, igazi értékmérő feladat a rookie-nak. Remélem Torain is tartja a formáját, és akkor nagyobb baj nem lehet...apeszos
Érdekes meccset várok, a Seahawks ellen a labda egyik oldalán sem játszottunk jól. Az OL egész borzalmas volt, bár annyira rossz erősen kétlem, hogy ismét lenne. Inkább a fal bal oldala a jobb nálunk, tehát az a fele, ahonnan inkább jöhet majd a rush, főleg Orakpo révén. Futójátékunk nincs, szal attól nagyon nem kell tartanotok. Cutler passzjátékán múlik majd gyak minden nálunk, ha a fal tudna egy kis időt adni neki, akkor ....
A védelem múltkor játszotta legrosszabb meccsét minden szempontból. 0 sack, 0 turnover. Briggs visszatér. Szóval ott is javulás várható. Nálatok sem a pass protection a fő erény. A speciel team meg simán jobb a Redskins STnél.
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.tüsi91
több mint 14 éve
Hanie a backup QB 😉Azért az a pass protection egyre jobb.... Nem is azzal volt a legnagyobb baj, inkább a WR poszt volt gyenge. Nem nagyon tudtak szabadulni... Érdekes harc lesz Williams és Peppers között, igazi értékmérő feladat a rookie-nak. Remélem Torain is tartja a formáját, és akkor nagyobb baj nem lehet...
Érdekes meccset várok, a Seahawks ellen a labda egyik oldalán sem játszottunk jól. Az OL egész borzalmas volt, bár annyira rossz erősen kétlem, hogy ismét lenne. Inkább a fal bal oldala a jobb nálunk, tehát az a fele, ahonnan inkább jöhet majd a rush, főleg Orakpo révén. Futójátékunk nincs, szal attól nagyon nem kell tartanotok. Cutler passzjátékán múlik majd gyak minden nálunk, ha a fal tudna egy kis időt adni neki, akkor ....
A védelem múltkor játszotta legrosszabb meccsét minden szempontból. 0 sack, 0 turnover. Briggs visszatér. Szóval ott is javulás várható. Nálatok sem a pass protection a fő erény. A speciel team meg simán jobb a Redskins STnél.
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.tüsi91
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Hanie a backup QB 😉Oszt akkor metekinthetjük, mire képes az öreg Redskin Todd Collins. 😀agent TAzt írják az arcok a Colts topikban, hogy Addai komolyabban kidőlt. Így a Rams futója, Vick, pár Packer meg Addai után dobja magát a kérdés...remélem Cutlert még a meccs elején 😀sapka
Szerintetek a Bearsből kit fog elintézni a Washington D#?agent T
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.
több mint 14 éve
Úgy legyen. Bár nekem megint csak a szorongás jut.....Jó formában.Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕apeszos
Azt a gépizét meg intézd már el... vagy felhívjam őket morcosan?😊))agent T
Szerintem győzünk.agent T
több mint 14 éve
Jó formában.Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕apeszos
Szerintem győzünk.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕