NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?apeszos
teljesen egyetértek,
nem vagyok az utóbbi idők ténykedésével kibékülve, kezdve a game planekkel...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátokBjoca
És még hányszor meg fogsz döbbenni ebben a két hétben.... 😛
apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jósapka
Fura egy csirke hallod-e... 😀 😛

Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.Bjoca
Fogadjátok őszinte részvétem. 😂Bay Area
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátok :rolleyes:

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.Bjoca
Fogadjátok őszinte részvétem. 😂

több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊BleedingGreen
ugyan csak 260 körül volt, az még az eaglesbe is kicsi lenne
ja még vmi vele, rákerestem nevére adatbázisban, felajánlott két opciót current/historical, persze az utóbbiba fért csak bele (tudom-tudom miért), de akkor is mókás 😊

apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jó

több mint 14 éve
russel grossman páros azért istenes lenne 😀

galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsa
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉a.kacsa
Tévedés. Én éltem a 60-as évek közepén, de Galloway nem. Ő 71-es. Én mégsem értem Shanahant.. 😛 😀
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Tán Grossman nem felelt meg a hétvégén?
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
russel grossman páros azért istenes lenne 😀

galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsa
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
20 szabadügynök van próbajátékon Schefter szerint, Russell csak 1 közülük.

több mint 14 éve
Bazzani ezt így miért tőlünk kérded, nem tudok róla hogy bárki is az itteni szimpatizánsok közül benne lenne az edzői/tulajdonosi karban, vagy komoly kapcoslatai lennének :/ , ostobaság volt, de ez van, legközelebb nem lesz ekkora szerencsétek és letörjük a 2-0ás winning streaketek!

több mint 14 éve
JMR workouton 😂tenorx
Remélem megfelel 😊Höri
Ez csak vicc lehet. Vagy megőrült a Shanahan család. Mondjuk elég eszelős tekintete volt az öregnek vasárnap.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
JMR workouton 😂tenorx
Remélem megfelel 😊

több mint 14 éve
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.Bazzani
Én azt sem tudom a csapatnál mit keres egyáltalán? Nincs magyarázat. Illetve Shanahan már a franc tudja hányadikat találja ki. Tehát nincs magyarázat. Azt tudom, Kyle egy f@sz.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
Idén tényleg megh.-lt mindenki vagy ennyire agyukra ment a bizonytalan idépny kiléte hogy minden mindegy improvizáljukn ha vami nem mindjárt úgy megy ahogy elképzeljük. Remélem nálunk azért eszüknél maradnak s a Kolb Vick dolgot is nem mérgesítik el vagy nem hagyják elmérgesíteni a média és a szurkolók által.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
JMR workouton 😂
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ha kiteszitek D-Mc-t nem biztos hogy velünk szúrtok ki, de sokak szimpátiája elveszik bár gondolom ez zavarna titeket a legkevésbé. S sztem a ha waiwelnétek (bocs ha rosszul írtam) körülbelül fél óra sem telne el hogy felvegye vki pl mindjárt a Bills. Mondjuk a Chifes-nek jobban örülnék de odáig nem jutna el. Na remélem erre nem kerül sor nem ezt érdemelné.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.

több mint 14 éve
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.
több mint 14 éve
Rossz érzésem van. Már arról cikkeznek, megéri-e hosszú távon a 'skins-nek McNabb. Meg hogy kell-e nekünk egyáltalán R.Moss
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhisto
erre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliótsapka
A 6.4-et én is rohadtul soknak érzem, de ez Snyder dolga, ő meg nem szívbajos.
Azért hogy RM a mostani sanyarú helyzetünkben célpontnak jó lenne, az szerintem nehezen vitatható.
Gallowayt nem bántjuk, békesség. 😀 😀 😀

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Néztétek a Colts-Texans meccs ismétlését?
Rólunk is szó volt, updateltem is a reggeli cuccomat.

http://redskinsfan.co.cc/news.php?item.215

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhisto
erre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliót

több mint 14 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
nem örülnék Randy Mossnak, ha kiteszik/kitették a Vikesből is, nem véletlenül teszik, és nyilván nem aprópénzért jönne, még ha cap nélküli év is van
és le lehet szállni Gallowayről 😛 😛 , majd megmutatja hogy képes simán befutni az endzoneba, viszont Roydell W nem sok vizet zavart eddig 😐sapka
ha lehívja valaki akkor év végén FA

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM