NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 505
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?apeszosteljesen egyetértek,
nem vagyok az utóbbi idők ténykedésével kibékülve, kezdve a game planekkel...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátokBjocaÉs még hányszor meg fogsz döbbenni ebben a két hétben.... 😛
apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jósapkaFura egy csirke hallod-e... 😀 😛
Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?
több mint 14 éve
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátok :rolleyes:Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.BjocaFogadjátok őszinte részvétem. 😂Bay Area
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.BjocaFogadjátok őszinte részvétem. 😂
több mint 14 éve
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊BleedingGreenugyan csak 260 körül volt, az még az eaglesbe is kicsi lenne
ja még vmi vele, rákerestem nevére adatbázisban, felajánlott két opciót current/historical, persze az utóbbiba fért csak bele (tudom-tudom miért), de akkor is mókás 😊
apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jó
több mint 14 éve
russel grossman páros azért istenes lenne 😀Tévedés. Én éltem a 60-as évek közepén, de Galloway nem. Ő 71-es. Én mégsem értem Shanahant.. 😛 😀
persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉a.kacsagalloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
több mint 14 éve
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊JMR workouton 😂tenorxViccelsz.
Tán Grossman nem felelt meg a hétvégén?
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
több mint 14 éve
russel grossman páros azért istenes lenne 😀persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
több mint 14 éve
20 szabadügynök van próbajátékon Schefter szerint, Russell csak 1 közülük.
több mint 14 éve
Bazzani ezt így miért tőlünk kérded, nem tudok róla hogy bárki is az itteni szimpatizánsok közül benne lenne az edzői/tulajdonosi karban, vagy komoly kapcoslatai lennének :/ , ostobaság volt, de ez van, legközelebb nem lesz ekkora szerencsétek és letörjük a 2-0ás winning streaketek!
több mint 14 éve
Ez csak vicc lehet. Vagy megőrült a Shanahan család. Mondjuk elég eszelős tekintete volt az öregnek vasárnap.JMR workouton 😂tenorxRemélem megfelel 😊Höri
több mint 14 éve
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?Én azt sem tudom a csapatnál mit keres egyáltalán? Nincs magyarázat. Illetve Shanahan már a franc tudja hányadikat találja ki. Tehát nincs magyarázat. Azt tudom, Kyle egy f@sz.
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.Bazzani
több mint 14 éve
Idén tényleg megh.-lt mindenki vagy ennyire agyukra ment a bizonytalan idépny kiléte hogy minden mindegy improvizáljukn ha vami nem mindjárt úgy megy ahogy elképzeljük. Remélem nálunk azért eszüknél maradnak s a Kolb Vick dolgot is nem mérgesítik el vagy nem hagyják elmérgesíteni a média és a szurkolók által.JMR workouton 😂tenorxViccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
több mint 14 éve
JMR workouton 😂tenorxViccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.
több mint 14 éve
JMR workouton 😂
több mint 14 éve
Hát ha kiteszitek D-Mc-t nem biztos hogy velünk szúrtok ki, de sokak szimpátiája elveszik bár gondolom ez zavarna titeket a legkevésbé. S sztem a ha waiwelnétek (bocs ha rosszul írtam) körülbelül fél óra sem telne el hogy felvegye vki pl mindjárt a Bills. Mondjuk a Chifes-nek jobban örülnék de odáig nem jutna el. Na remélem erre nem kerül sor nem ezt érdemelné.galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
több mint 14 éve
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.
több mint 14 éve
galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.
több mint 14 éve
Rossz érzésem van. Már arról cikkeznek, megéri-e hosszú távon a 'skins-nek McNabb. Meg hogy kell-e nekünk egyáltalán R.Moss
több mint 14 éve
A 6.4-et én is rohadtul soknak érzem, de ez Snyder dolga, ő meg nem szívbajos.ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhistoerre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliótsapka
Azért hogy RM a mostani sanyarú helyzetünkben célpontnak jó lenne, az szerintem nehezen vitatható.
Gallowayt nem bántjuk, békesség. 😀 😀 😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Néztétek a Colts-Texans meccs ismétlését?Rólunk is szó volt, updateltem is a reggeli cuccomat.
http://redskinsfan.co.cc/news.php?item.215
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhistoerre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliót
több mint 14 éve
nem örülnék Randy Mossnak, ha kiteszik/kitették a Vikesből is, nem véletlenül teszik, és nyilván nem aprópénzért jönne, még ha cap nélküli év is vanha lehívja valaki akkor év végén FA
és le lehet szállni Gallowayről 😛 😛 , majd megmutatja hogy képes simán befutni az endzoneba, viszont Roydell W nem sok vizet zavart eddig 😐sapka
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.