NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
szerssük a cintyt
több mint 14 éve
Az. Csak rossz helyen...
több mint 14 éve
chad király 😀
több mint 14 éve
Chad Ochocinco: "If anyone else out there feels that Rex Grossman gives the Washington Redskins a better chance than Donovan McNabb to win with two minutes left, they need to slap themselves."Hát igen.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
He he.. LaVar Arrington ugyanazt feszegeti ami nekem is feltűnt.... Nevezetesen, miért akarnak mást játszatni McNabb-el, mint amit tud? Ha a Shanahan famíliába szorult egy kis hajlandóság a kompromisszumra, össze lehetne fésülni a játékrendszert D-Mac erősségeivel. Washingtonpost
Remélem. Nem kéne, hogy feledésbe merüljön mert, Sean Taylor nem lesz még egy.agent TÉn is nagyon, de nagyon remélem. Örökké ő marad a legjobb játékos. Számomra.
több mint 14 éve
Apropó... November 27.-én lesz Sean Taylor halálának 3. évfordulója. 28.-án Vikings meccs. Nem tudjátok, lesz valami megemlékezés?apeszosRemélem. Nem kéne, hogy feledésbe merüljön mert, Sean Taylor nem lesz még egy.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Kösz, nekem ennyi elég. 😀Ír az nfl.com JaMarcus Russel mellett valami másik megnézett QB-ről is, az ki a fene?agent TJ.P. Losman-re gondolsz? Ő egy másik munkanélküli aduász JMR mellett. Ha többet akarsz róla tudni kérdezd meg a Bills fanokat, őket "boldogította" évekig, de már a neve is beszélő név : Los(s)man 😊 .BleedingGreen
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Apropó... November 27.-én lesz Sean Taylor halálának 3. évfordulója. 28.-án Vikings meccs. Nem tudjátok, lesz valami megemlékezés?
több mint 14 éve
Megígérte szezon előtt, hogy nem dumál bele a dolgokba, emlékszel?Tavaly is megígérte a szezon előtt... 😀 Aztán Zorn upsz! Nehogy idén is ez legyen...
agent T
több mint 14 éve
Ír az nfl.com JaMarcus Russel mellett valami másik megnézett QB-ről is, az ki a fene?agent TJ.P. Losman-re gondolsz? Ő egy másik munkanélküli aduász JMR mellett. Ha többet akarsz róla tudni kérdezd meg a Bills fanokat, őket "boldogította" évekig, de már a neve is beszélő név : Los(s)man 😊 .
több mint 14 éve
Megígérte szezon előtt, hogy nem dumál bele a dolgokba, emlékszel?Én ebben nem vagyok olyan biztos. Ha Shanahan nem lökdösi kifelé a csapatból, talán maradt volna. De egyenlőre csak nevetségessé tette magát, meg a csapatot is. A lehető legrosszabbat húzta meg. Még mindíg nem értem mit látnak Rexy-ben? Mi az amiben jobb mint McNabb? Azzal az egy labdaérintésével több kárt okozott mint Donovan az egész meccsen. És van pofája azt mondani, hogy készen áll... Már a preseasonban lehetett látni, hogy mindent eltalál, csak az elkapóit nem. Akkor is általános vélemény volt, hogy ha D-Mac lesérül, végünk van. Érdekes módon, ezt Washingtonban is így látja a szurkolók nagy része -már a fórumozók közül- csak Shanahanék nem. Snyder viszont rá egyáltalán nem jellemző módon hallgat. Vajon miért?apeszosNem is tudom. A Shanahaneket csak csomagban lehet kapni? Rexy rászopta magát Kyle-ra mint cápára a kalauzhal. Ha a kis Shany menne, vajon vinné Rex-et is? Cutler.... Legalább megbeszélnék Hall-al azt a "nem játékos" dolgot...apeszosNem tudom Cutler vagy nem Cutler, de valakin kell gondolkodni, mert a nr. 5 csak akkor marad, ha legalább megnyerjük a SB-t, ebben biztos vagyok.agent T
Tartja magát hozzá.
Szerintem fogytán a türelme, de még bírja.
Kíváncsi vagyok mikor robban.
Ír az nfl.com JaMarcus Russel mellett valami másik megnézett QB-ről is, az ki a fene?
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Én ebben nem vagyok olyan biztos. Ha Shanahan nem lökdösi kifelé a csapatból, talán maradt volna. De egyenlőre csak nevetségessé tette magát, meg a csapatot is. A lehető legrosszabbat húzta meg. Még mindíg nem értem mit látnak Rexy-ben? Mi az amiben jobb mint McNabb? Azzal az egy labdaérintésével több kárt okozott mint Donovan az egész meccsen. És van pofája azt mondani, hogy készen áll... Már a preseasonban lehetett látni, hogy mindent eltalál, csak az elkapóit nem. Akkor is általános vélemény volt, hogy ha D-Mac lesérül, végünk van. Érdekes módon, ezt Washingtonban is így látja a szurkolók nagy része -már a fórumozók közül- csak Shanahanék nem. Snyder viszont rá egyáltalán nem jellemző módon hallgat. Vajon miért?Nem tudom Cutler vagy nem Cutler, de valakin kell gondolkodni, mert a nr. 5 csak akkor marad, ha legalább megnyerjük a SB-t, ebben biztos vagyok.agent TAmúgy sztem Cutler idehozatalára játszik ha mást nem jövőre. Már ha akkor még ő lesz a HC 😊dandeNem is tudom. A Shanahaneket csak csomagban lehet kapni? Rexy rászopta magát Kyle-ra mint cápára a kalauzhal. Ha a kis Shany menne, vajon vinné Rex-et is? Cutler.... Legalább megbeszélnék Hall-al azt a "nem játékos" dolgot...apeszos
több mint 14 éve
Nem tudom Cutler vagy nem Cutler, de valakin kell gondolkodni, mert a nr. 5 csak akkor marad, ha legalább megnyerjük a SB-t, ebben biztos vagyok.Amúgy sztem Cutler idehozatalára játszik ha mást nem jövőre. Már ha akkor még ő lesz a HC 😊dandeNem is tudom. A Shanahaneket csak csomagban lehet kapni? Rexy rászopta magát Kyle-ra mint cápára a kalauzhal. Ha a kis Shany menne, vajon vinné Rex-et is? Cutler.... Legalább megbeszélnék Hall-al azt a "nem játékos" dolgot...apeszos
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Amúgy sztem Cutler idehozatalára játszik ha mást nem jövőre. Már ha akkor még ő lesz a HC 😊dandeNem is tudom. A Shanahaneket csak csomagban lehet kapni? Rexy rászopta magát Kyle-ra mint cápára a kalauzhal. Ha a kis Shany menne, vajon vinné Rex-et is? Cutler.... Legalább megbeszélnék Hall-al azt a "nem játékos" dolgot...
több mint 14 éve
Jamarka 286 fonttal mérlegelt. DE poszton hogy álltok? 😀szabaszerintem ha más poszton nem is de a D lineal jól állunk 😀 , 286 nem kevés 3-4es De-nek?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ne temessük már a csapatot... vagy mindenki reményvesztett lett?Szerencsétek, hogy most jön a bye, van két hét, hogy rendet tegyenek a fejekben és az edzői stáb is rendet rakjon a saját fejében. Utána még tényleg bármi lehet (azért én remélem nem lesz bármi 😊 😉 ).
4-4-el állunk, még bőven van esélyünk, hogy mi mosolyogjunk a végén. 😊Bjoca
több mint 14 éve
szaba
10 543
Jamarka 286 fonttal mérlegelt. DE poszton hogy álltok? 😀
több mint 14 éve
Ne temessük már a csapatot... vagy mindenki reményvesztett lett?4-4-el állunk, még bőven van esélyünk, hogy mi mosolyogjunk a végén. 😊
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Amúgy sztem Cutler idehozatalára játszik ha mást nem jövőre. Már ha akkor még ő lesz a HC 😊
több mint 14 éve
Bocs ez szerintem még így eredeti valójában nem volt, muszáj beírnom. Ez Shanny egyik magyarázata McNabb benchelésére, inkább a viccek topicba illik:Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Apuci nem engedi. McNabb inkább hibás, mint a fiacskája. Sebaj, lassan ránk ragad az örök luzerség...apeszos
Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.agent T
"You've got to hustle to the line of scrimmage, and you're calling plays that you haven't called in a two-minute attack, and you're actually working cardiovascular endurance at the same time, working on the clock.... I think I just tried to explain to you, the cardiovascular endurance that it takes to run the two-minute, going all the way down with no timeouts, calling plays, it's just not easy....And I really didn't feel Donovan, relative to not being able to get any cardiovascular endurance and run the two-minute offense for the last four or five weeks."
Azért remélem Donovant még nem utalják be a kardiológiára, mert a keringése nem bírja a Shanny-féle 2-minute offense tempóját 😀
És mindennek a tetejébe jött workoutra az a JMR aki tényleg az állóképesség és a koncentráltság netovábbja. Neki aztán tényleg rendben lehet a keringési rendszere.
Viccet félretéve egyszerűbb lett volna ha Shanny elismeri, hogy nagyot hibázott, igazán komoly ok nélkül ültette le McNabbet. Nem pedig nevetségesebbnél nevetségesebb magyarázatokat gyártani.
több mint 14 éve
Sajnállak titeket mert elég jól indult a szezonotok..- kivéve a rams elleni cumit -. Akkor meg pláne, ha Rexy mellé még a dagit is beszeditek...
több mint 14 éve
Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Apuci nem engedi. McNabb inkább hibás, mint a fiacskája. Sebaj, lassan ránk ragad az örök luzerség...
Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.agent T
több mint 14 éve
Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nem csak te. Kyle néha olyan tanácstalanul néz az oldalvonal mellett, mintha eldugták volna a játékát. Egyre kevésbé hibáztatom a játékosokat.Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?apeszosteljesen egyetértek,
nem vagyok az utóbbi idők ténykedésével kibékülve, kezdve a game planekkel...sapka