NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
már egy párszor elhangzott, hogy McNabb elmenne tőlünk jövőre,de kérdem mégis hova? 😊 , mmint melyik az a csapat ahol komolyabb irányítóproblémát szeretnének 1 évre megoldani és kb. Sb vagy konf. győztes csapat lehetne ...
szerintem Grossmannel nem fogunk hosszabítani, jön jövőre esetleg egy szuperhős és hátsóbb körben stealünk egy közepesen nfl ready Qb-t, ennyi.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ja, Beck is opció, el ne felejtsem. Neki van jelenleg élő szerződése velünk a következő szezonra a QB-jaink közül. (Ezt nem bírtam kihagyni, apeszos hadd örüljön. 😊 )agent TÉn is szeretlek... 😛 Beck a szívem csücske valóban. Inkább nem dícsérem, így sem tudom lemosni magamról a Beck-fan címet. Amíg Kyle az offensive coordinator, nem sok jóra számítok. Ne legyen igazam, cáfoljanak sürgősen....
Egy kis vidámság (Mármint nekünk, Vick-nek nem annyira.. 😀)Man is down
több mint 14 éve
azért az a front office hatalmas blamája lenne, ha 1 évre a donovan draft után (mert 2 korai pickért jött) egy másik qb-t is behúznak.a.kacsaMhm, az lenne, de mikor okozott itt gondot egy kis front office blama? 😀
Szerintem az, hogy D-Mac lelkesen nyilatkozik a maradása mellett, az legalább 50%-ban marketingkötelesség.
Marad, ha valamit elér a csapat. Ellenben ha a szezon második fele égés lesz, akkor vagy magától megy, vagy a Shanahan család marja el. Így aztán ez esetben azok az opciók maradnak, hogy
- nekivágunk az új szezonnak a kiváló, és Kyle-lal összeszokott Rexyvel, aki a Lions ellen is bizonyított
- kukázunk valami JaMarcus Russell-féle szuperhőst (nem tudok arról, hogy QB fronton valami ütős név elérhetővé válna a jelenleg foglalkoztatottak közül, aki talán kész is lenne betenni a lábát Washingtonba. Ha igen, szóljatok)
- draftolunk valakit, és ha beválna, kidobjuk, mint Bartellt.
Ja, Beck is opció, el ne felejtsem. Neki van jelenleg élő szerződése velünk a következő szezonra a QB-jaink közül. (Ezt nem bírtam kihagyni, apeszos hadd örüljön. 😊 )
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
azért az a front office hatalmas blamája lenne, ha 1 évre a donovan draft után (mert 2 korai pickért jött) egy másik qb-t is behúznak.
több mint 14 éve
Mhm, szerintem fog.http://www.youtube.com/watch?v=sGdlhcRLiqEa.kacsaKöszi!!
Szerintetek fog a Skins irányítót draftolni idén, esetleg jövőre?Szerintem nem lenne rossz beruházás...aztecEsetleg jövőre..... 😛apeszos
Aztán ha beválik nemcsak a training campben, de még a preseasonban is, akkor elhajtja a francba.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=sGdlhcRLiqEa.kacsaKöszi!!
Szerintetek fog a Skins irányítót draftolni idén, esetleg jövőre?Szerintem nem lenne rossz beruházás...aztecEsetleg jövőre..... 😛
több mint 14 éve
aztec
1 360
Szerintetek fog a Skins irányítót draftolni idén, esetleg jövőre?Szerintem nem lenne rossz beruházás...
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Nem találok highlights videót a Lions meccsről... Valaki?
több mint 14 éve
Upsz. Én nem ezért csípem Tomeee-t, és nem mostanában volt az emlegetés sem. Landry-nek van esélye szerintem is. Egy kis ész kéne a játékába, és brutális (nem szó szerint, mert ha úgy vesszük már most is az 😀) safety lenne belőle....De, én említettem.apeszosvisszaolvastam és nem vettem észre ezek szerint, arra gondoltam hogy Landry-t jelölte DPOY-ra a félévi előrebecslős díjaknál, mondjuk érdekes volt, egyelőre van jobb, de ha így folytatja akármi lehet(mmint Landry) 😊sapka
több mint 14 éve
De, én említettem.apeszosvisszaolvastam és nem vettem észre ezek szerint, arra gondoltam hogy Landry-t jelölte DPOY-ra a félévi előrebecslős díjaknál, mondjuk érdekes volt, egyelőre van jobb, de ha így folytatja akármi lehet(mmint Landry) 😊
több mint 14 éve
legalább srácok most a seattlenek lesztek kénytelen drukkolni. végre 😀
több mint 14 éve
mostanában olvasgattam egykét bowl.hus cikket, és még senki sem említette itt, amit kicsit furcsálltam, hogy Tomeee (hány e?) megérdelne egy virtuális vállveregetést, ...de mindenki döntse el miért 😛De, én említettem. Három e. Mert tárgyilagos.
más, ez most egy nagyon jó hétvége lesz,
tekintve hogy a Giants úgyis kiszop Washingtonban, és az Eagles is jókor kapott erős ellenfelet remek passrushal. nem fogok unatkozni, meccsnézés helyett 😊sapka
Én is nézem a riválisokat -nekem muszáj is 😛 - És nagyon szurkolok. Ellenük. A tehenészeket viszont így szeretem ahogy vannak. Utolsóként. Most már szurkolhatok nekik, a PO-ra esélyes csapatok ellen mindenképpen. 😀
több mint 14 éve
mostanában olvasgattam egykét bowl.hus cikket, és még senki sem említette itt, amit kicsit furcsálltam, hogy Tomeee (hány e?) megérdelne egy virtuális vállveregetést, ...de mindenki döntse el miért 😛 más, ez most egy nagyon jó hétvége lesz,
tekintve hogy a Giants úgyis kiszop Washingtonban, és az Eagles is jókor kapott erős ellenfelet remek passrushal. nem fogok unatkozni, meccsnézés helyett 😊
több mint 14 éve
Sanszos, de hell is lehet.Én nem tudok szájról olvasni, ezért kérdezem.... Elsőre nekem is ez jött le, de mint mindíg most is elbizonytalanodtam.... 😛apeszosLássuk, ki tud szájról olvasni angolul? RedskinsfanNekem - mint szájrólolvasóművésznek 😀 - úgy tűnik, mintha azt kérdezné, hogy "What the heck is that?"...nexion218
apeszos
De én nem vagyok művész. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Én nem tudok szájról olvasni, ezért kérdezem.... Elsőre nekem is ez jött le, de mint mindíg most is elbizonytalanodtam.... 😛Lássuk, ki tud szájról olvasni angolul? RedskinsfanNekem - mint szájrólolvasóművésznek 😀 - úgy tűnik, mintha azt kérdezné, hogy "What the heck is that?"...nexion218
apeszos
több mint 14 éve
Lássuk, ki tud szájról olvasni angolul? RedskinsfanNekem - mint szájrólolvasóművésznek 😀 - úgy tűnik, mintha azt kérdezné, hogy "What the heck is that?"...
apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Igen, már emlékszem... Köszönöm, megvan. Csak még nem volt időm megnézni. A hétvégén rajta leszek, ha még lehet regisztrálok....Hát idáig neked egyet küldtem, ha jól emlékszem... :/ A lényeg, hogy amikor a géphiány miatt "mulasztott" meccsekre kerestél megoldást írtam, csak nem akartam közösbe, nehogy kapjak, hogy reklámozok vagy ilyesmi... Max ha nincs meg és még aktuális újraküldöm.nexion218Apeszos kolléga megtalálta a "személyes üzenetet" a belső levelezőn? 😉nexion218Melyikre gondolsz?apeszos
több mint 14 éve
Hát idáig neked egyet küldtem, ha jól emlékszem... :/ A lényeg, hogy amikor a géphiány miatt "mulasztott" meccsekre kerestél megoldást írtam, csak nem akartam közösbe, nehogy kapjak, hogy reklámozok vagy ilyesmi... Max ha nincs meg és még aktuális újraküldöm.Apeszos kolléga megtalálta a "személyes üzenetet" a belső levelezőn? 😉nexion218Melyikre gondolsz?apeszos
több mint 14 éve
Apeszos kolléga megtalálta a "személyes üzenetet" a belső levelezőn? 😉nexion218Melyikre gondolsz?
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bd5cb1/article/blueprint-of-game-mismanagement-kicked-off-strange-week?module=HP_cp2
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Hmmm... Azért ez érdekes: "Is this a surprise to Washington that McNabb isn't always best operating in the two-minute drill? Is it surprising to the Redskins that Andy Reid, his former coach in Philly, called all the plays in two-minute drills, limiting McNabb's ability to change plays and thus focusing on execution rather than audibles?" (nfl.com) Mondjuk azzal együtt, hogy D-Mac-et klasszisnak tartom, tény, hogy mióta NFL játékos, csak Andy Reid offense alatt operált és senki nem tudja, hogy mire képes más rendszerben illetve hogy mennyi idő alatt képes új rendszert elsajátítani.Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy Grossman helyett, de azt gondoltam, túl optimista vagyok.
Egyébként szerintem ha QB-t hoznak, akkor tuti nem Don helyére, hanem Rexy helyett. Én legalábbis biztos így tennék. Elég nyilvánvalóvá vált a Lions ellen, hogy a csapatnak NINCS No.2 QB-je. Meg talán kicsit fel is fújták ezt a JMR meg JP Losman dolgot, mert minden héten próbáltak ki "munkanélkülieket", amik között eddig is lehet voltak QB-k, csak gondolom sztorinak most pont jól jött ki ezután a lecserélős hajcihő után.
Apeszos kolléga megtalálta a "személyes üzenetet" a belső levelezőn? 😉nexion218
Elkezdtem reménykedni. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Hmmm... Azért ez érdekes: "Is this a surprise to Washington that McNabb isn't always best operating in the two-minute drill? Is it surprising to the Redskins that Andy Reid, his former coach in Philly, called all the plays in two-minute drills, limiting McNabb's ability to change plays and thus focusing on execution rather than audibles?" (nfl.com) Mondjuk azzal együtt, hogy D-Mac-et klasszisnak tartom, tény, hogy mióta NFL játékos, csak Andy Reid offense alatt operált és senki nem tudja, hogy mire képes más rendszerben illetve hogy mennyi idő alatt képes új rendszert elsajátítani. Egyébként szerintem ha QB-t hoznak, akkor tuti nem Don helyére, hanem Rexy helyett. Én legalábbis biztos így tennék. Elég nyilvánvalóvá vált a Lions ellen, hogy a csapatnak NINCS No.2 QB-je. Meg talán kicsit fel is fújták ezt a JMR meg JP Losman dolgot, mert minden héten próbáltak ki "munkanélkülieket", amik között eddig is lehet voltak QB-k, csak gondolom sztorinak most pont jól jött ki ezután a lecserélős hajcihő után.
Apeszos kolléga megtalálta a "személyes üzenetet" a belső levelezőn? 😉
több mint 14 éve
R.Moss Titans lett. Azért érdekes lett volna a két Moss a pályán.... Mondjuk meglátjuk, a Philli után a Titans jön....