NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 543
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
az nem szép dolog,hogy más ellen szurkolunk :rolleyes: kivéve, ha a Dallas jönne szóba, mer hát ugye mi is emberek vagyunk 😂
az meg ugye, hogy döglött teheneket rugdosunk, megint nem szép dolog 😂
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Úgyse vagyunk szimpatikusak senkinek. 😀Emberek, szurkolunk este a Falconsnak?igen
A Bucs jön majd a FedExre, szóval velük kapcsolatban mondható, hogy a saját kezünkben van a sorsunk. 😀agent T
szurkoljunk mindenkinek mindenki ellen, és ezzel szimpatikusak leszünk MINDENKINEK 😂Bjoca
Nem figyeled az eredménykövetőt? Mindig becsámborognak mindenféle szurkolók, oszt bíztatják az épp aktuális ellenfelünket, akárki is az. 😀
A csőrös szurkolók néha velünk vannak D-Mac miatt, oszt ennyi. 😂
Szerk: Ezért én ma szurkolok a Falconsnak, a Billsnek, a Seahawksnak és a Coltsnak is.
Ja, meg a Green Baynek, az asszony kedvence, meg hát ugye azért na... 😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Emberek, szurkolunk este a Falconsnak?igen
A Bucs jön majd a FedExre, szóval velük kapcsolatban mondható, hogy a saját kezünkben van a sorsunk. 😀agent T
szurkoljunk mindenkinek mindenki ellen, és ezzel szimpatikusak leszünk MINDENKINEK 😂
több mint 14 éve
Emberek, szurkolunk este a Falconsnak?A Bucs jön majd a FedExre, szóval velük kapcsolatban mondható, hogy a saját kezünkben van a sorsunk. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Hát persze. Feltéve, hogy Kyle is "meggyógyul", és nem amortizálja le a futókat a sok középre futással, bele a falba. Torain termetre FB is lehetne, de ő sem bírta sokáig..Asszem rájöttem miért szereti kacsa - sapkától még1x elnézést - a Seahawkst.azt vágod, hogy ez a csapat seattle-i?HöriÓ igen nagy Manitou. Tegnap kicsit átbogarásztam pár egyetemi honlapot, és valamely különös okból megtetszett a nevük. Olvasni azért még megtanultam, és bár erős fejtörést okozott, de némi idő ráfordítása után számomra is kiderült, hogy a Location: Seatlle, WA mit is jelent. De a nevük megfogott. Érthetetlen.
Más: Úgy tűnik nem lesz sérültünk a jövő hét végére. Még Portis is egészben lesz.apeszos
Mer washingtoni. 😀
Mindjárt szimpibbek nekem is egy picit. 😀
Na, akkor hátha összefutunk vagy 100 yardot.agent T
több mint 14 éve
Asszem rájöttem miért szereti kacsa - sapkától még1x elnézést - a Seahawkst.Ó igen nagy Manitou. Tegnap kicsit átbogarásztam pár egyetemi honlapot, és valamely különös okból megtetszett a nevük. Olvasni azért még megtanultam, és bár erős fejtörést okozott, de némi idő ráfordítása után számomra is kiderült, hogy a Location: Seatlle, WA mit is jelent. De a nevük megfogott. Érthetetlen.Ja ja, mikor be akartam tenni, már láttam.... kösziazt vágod, hogy ez a csapat seattle-i?Höri
Aki esetleg Washington meccset akarna nézni:
Oregon Ducks vs. Washington Huskiesapeszos
Más: Úgy tűnik nem lesz sérültünk a jövő hét végére. Még Portis is egészben lesz.apeszos
Mer washingtoni. 😀
Mindjárt szimpibbek nekem is egy picit. 😀
Na, akkor hátha összefutunk vagy 100 yardot.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ó igen nagy Manitou. Tegnap kicsit átbogarásztam pár egyetemi honlapot, és valamely különös okból megtetszett a nevük. Olvasni azért még megtanultam, és bár erős fejtörést okozott, de némi idő ráfordítása után számomra is kiderült, hogy a Location: Seatlle, WA mit is jelent. De a nevük megfogott. Érthetetlen.azt vágod, hogy ez a csapat seattle-i?HöriGondolom azóta megtaláltad a fanoldalon is, a highlight videók között 😛Ja ja, mikor be akartam tenni, már láttam.... köszi
Már szerdán beraktam 😛 😛 😛 😀Bjoca
Más: Úgy tűnik nem lesz sérültünk a jövő hét végére. Még Portis is egészben lesz.
több mint 14 éve
Hangolás a Seahawks supportra a törpök ellen. 😀azt vágod, hogy ez a csapat seattle-i?HöriGondolom azóta megtaláltad a fanoldalon is, a highlight videók között 😛Ja ja, mikor be akartam tenni, már láttam.... köszi
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
azt vágod, hogy ez a csapat seattle-i?Ja ja, mikor be akartam tenni, már láttam.... kösziNem találok highlights videót a Lions meccsről... Valaki?apeszosGondolom azóta megtaláltad a fanoldalon is, a highlight videók között 😛
több mint 14 éve
Ja ja, mikor be akartam tenni, már láttam.... kösziNem találok highlights videót a Lions meccsről... Valaki?apeszosGondolom azóta megtaláltad a fanoldalon is, a highlight videók között 😛
Oregon Ducks vs. Washington Huskies
több mint 14 éve
Nem találok highlights videót a Lions meccsről... Valaki?apeszosGondolom azóta megtaláltad a fanoldalon is, a highlight videók között 😛
Már szerdán beraktam 😛 😛 😛 😀
több mint 14 éve
visszatérve Gronkowskiékhoz, elég durva aberráció hogy a családból 3 gyerek is TE-FB keverék lesz, azért az a 2007es Seattle igen komoly egyéniségekkel bírt, de majd valaki részletez, aki hirtelen eszembe jut az a Strong-Alexander duó stb.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
pedig a dallasi közülük a legrosszabb játékos.Hála az égnek....
Rob 2. körös pick volt, rövid időn belül a liga legjobb TE-jei között lehet.
Vicces, hogy Dan a Maryland, Rob az Arizona, míg Chris mindkét egyetem játékosa is volt.
Höri
Whitehurstöt meg azért nem láthattad a profik között, mert még sosem játszott 😛 3. körös pick volt, de Rivers (és Volek) mögött nyárig csak 3rd QB tudott lenni San Diegoban és egy 2. és egy 3. körös pickcsere keretében metn Seattlebe.Az igen. Szegény kacsa. Nem elég neki a 'skins, most a Seahawks miatt is szívhatja a fogát. Bár ki tudja.... Én azért szurkolok ennek a White akárkinek, hátha bejön.
Ő a Clemson növendéke volt.Höri
több mint 14 éve
Ó télleg, bocs. Csak rémlett, hogy valaki fertőzött.Ezt sapkának ne mondd! 😊kacsára gondoltál nem? ő a fertőzött seahawks rajongó,
Seahawksfanék úgy vannak momentán vele - ahogy hallom - hogy bárki mint Hasselbeck.agent T
apeszos:Whitehurst SD-ben volt csere nagyon sokáig, szerintem ott egész jól kipofozódhatott, már asszem 28
megelőztek....sapka
Én amúgy hajlandó vagyok megbocsátani nekik a legutóbbi PO búcsúnkat, ha megverik a hupikékeket. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ezzel én is így vagyok. Bárki, csak verje meg a Giants-t.Ezt sapkának ne mondd! 😊tényleg.A Dallasi RB-t ismertem, de a többiről -szégyen ide vagy oda- fingom sem volt....
kösz a pontosítástsapka
Jut eszembe, a Seahawks csereirányítóját sem ismerem, Charlie Whitehurst-t. Úgy néz ki a Giants még egy W-t behúz....apeszos
Seahawksfanék úgy vannak momentán vele - ahogy hallom - hogy bárki mint Hasselbeck.agent T
több mint 14 éve
Ezt sapkának ne mondd! 😊kacsára gondoltál nem? ő a fertőzött seahawks rajongó,
apeszos:Whitehurst SD-ben volt csere nagyon sokáig, szerintem ott egész jól kipofozódhatott, már asszem 28
megelőztek....
több mint 14 éve
pedig a dallasi közülük a legrosszabb játékos.A Dallasi RB-t ismertem, de a többiről -szégyen ide vagy oda- fingom sem volt....igen.tényleg.
Dan másodéves, Chris és Rob rookie.Höri
kösz a pontosítástsapka
Jut eszembe, a Seahawks csereirányítóját sem ismerem, Charlie Whitehurst-t. Úgy néz ki a Giants még egy W-t behúz....apeszos
Rob 2. körös pick volt, rövid időn belül a liga legjobb TE-jei között lehet.
Vicces, hogy Dan a Maryland, Rob az Arizona, míg Chris mindkét egyetem játékosa is volt.
Whitehurstöt meg azért nem láthattad a profik között, mert még sosem játszott 😛 3. körös pick volt, de Rivers (és Volek) mögött nyárig csak 3rd QB tudott lenni San Diegoban és egy 2. és egy 3. körös pickcsere keretében metn Seattlebe.
Ő a Clemson növendéke volt.
több mint 14 éve
Ezt sapkának ne mondd! 😊A Dallasi RB-t ismertem, de a többiről -szégyen ide vagy oda- fingom sem volt....igen.tényleg.
kösz a pontosítástsapka
Seahawksfanék úgy vannak momentán vele - ahogy hallom - hogy bárki mint Hasselbeck.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
A Dallasi RB-t ismertem, de a többiről -szégyen ide vagy oda- fingom sem volt....tényleg.Jól elaprózta magát.... Tényleg, ezek mindhárman testvérek?apeszosigen.
kösz a pontosítástsapka
Jut eszembe, a Seahawks csereirányítóját sem ismerem, Charlie Whitehurst-t. Úgy néz ki a Giants még egy W-t behúz....
több mint 14 éve
tényleg.Jól elaprózta magát.... Tényleg, ezek mindhárman testvérek?apeszosigen.
kösz a pontosítást
több mint 14 éve
Jól elaprózta magát.... Tényleg, ezek mindhárman testvérek?apeszosigen.
Dan másodéves, Chris és Rob rookie.
több mint 14 éve
Jól elaprózta magát.... Tényleg, ezek mindhárman testvérek?
több mint 14 éve
GradkowskiKözben Jason Campbell lett a hét QB-ja, írták az arcok a Raiders topkban...agent Tnálunk is voltak azért igen jó meccsei, de idén kb. 2-6tal állnánk vele 😉 , +nincs Gronkowszki(hogy írják?) szintű backupunk, hogy beugorjon ha Campbellnek elszállt az a bizonyos ihlete...sapka
Gronkowski nem ott van, hanem Dallasban, Denverben és New Englandben.
több mint 14 éve
Közben Jason Campbell lett a hét QB-ja, írták az arcok a Raiders topkban...agent Tnálunk is voltak azért igen jó meccsei, de idén kb. 2-6tal állnánk vele 😉 , +nincs Gronkowszki(hogy írják?) szintű backupunk, hogy beugorjon ha Campbellnek elszállt az a bizonyos ihlete...
több mint 14 éve
már egy párszor elhangzott, hogy McNabb elmenne tőlünk jövőre,Ha Shannyék utálják ki, akkor ezredik kérdés a "hova" 😊
de kérdem mégis hova? 😊 , mmint melyik az a csapat ahol komolyabb irányítóproblémát szeretnének 1 évre megoldani és kb. Sb vagy konf. győztes csapat lehetne ...
szerintem Grossmannel nem fogunk hosszabítani, jön jövőre esetleg egy szuperhős és hátsóbb körben stealünk egy közepesen nfl ready Qb-t, ennyi.sapka
De azt is el tudom képzelni, hogy neki is ezredik kérdés lesz. Van az a munkahelyi légkör, tudom tapasztalatból.
Mhm, Grossmannak sanszos a lecsó, de ez a Redskins, a meglepetések hazája 😀
QB szerintem is hádsóbb körben, egyetértek
Közben Jason Campbell lett a hét QB-ja, írták az arcok a Raiders topkban...
Braves on the warpath!!!