NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szerintem Mac esetében fontos, hogy lát-e kilátást gyűrűre.
Nem levezető körön van szerintem, nem (csak) a zsé érdekli.agent T
Mac számára fontos a bizalom. És ha ezt egy kutyaütő Grosman miatt felrúgja Shanahan, akkor van baj. Jövőre talán összeérne az offense, pláne ha sikerülne megerősíteni a falat. De ha itt gerjesztve van a feszkó, akkor gáz van...
több mint 14 éve
nem értem teljesen mire csodálkoztál, mintha nem arról cikkeztek volna napokat, hogy Sanyi bácsi leültette a twominutedrillre, és akkor lehet hogy ez egy probléma lesz a megegyezés során, igensok cikk volt erről az amcsi médiában, másrészről persze hogy az eredményesség, ha 6-10el zárnánk, vagy rosszabbal nem hiszem hogy maradna..., és akkor lehet annyi pénze Snydernek, de nem hinném hogy maradna hogy szétütesse magát a kiváló O falunk mögött az utolsó éveire,
az akárki elszólás egy hülyeség volt, tényleg 😀 , de hasonló kaliberre gondoltamsapka
Cikkeztek itt sok mindenről, a legjobbat épp most linkeltem be feljebb.... Ha nem lettek volna Shanahan-ek képtelen kifogásai, fele ennyit nem cikkeztek volna. És akkor maradjunk az akárkinél, mert nem hinném, hogy a hasonló kaliberek közül bárki idejönne szétüttetni magát. McNabb tudta mit vállal, és a Shanahan család hajtogatja a rebuildinget, ehhez képest lett türelmetlen az öreg. Ha megint új QB lesz kezdheti előlről.... és semmi garancia arra, hogy előbb megtanulja mint Mac. Azt tudtuk előre, hogy a két csere QB semmire sem jó, ezt be is bizonyították nekünk a Lions ellen, ha a preseason nem lett volna elég. Ezért nem értem ezt a vihart a biliben....
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
gondolom az eredményesség/O. kord személye, de ha ezen kívül is diktálna, és pl. Vick vagy akárki olcsóbb lenne, akkor nem lenne fontos aláíratni vele mindenáron.sapka
Eredményesség? Amióta D-Mac az irányító egyszer láttam, hogy nem azt játszotta, amit Kyle hívott. A Lions ellen az volt az első drive, amikor egyáltalán átjutottunk a másik térfélre. Le is cserélték. "Akárki" meg inkább ne jöjjön. Ha nincs nála jobb, egyszerűbb megtartani nem? Snyder pénztárcáját nem sajnálom....apeszos
nem értem teljesen mire csodálkoztál, mintha nem arról cikkeztek volna napokat, hogy Sanyi bácsi leültette a twominutedrillre, és akkor lehet hogy ez egy probléma lesz a megegyezés során, igensok cikk volt erről az amcsi médiában, másrészről persze hogy az eredményesség, ha 6-10el zárnánk, vagy rosszabbal nem hiszem hogy maradna..., és akkor lehet annyi pénze Snydernek, de nem hinném hogy maradna hogy szétütesse magát a kiváló O falunk mögött az utolsó éveire,
az akárki elszólás egy hülyeség volt, tényleg 😀 , de hasonló kaliberre gondoltamsapka
Szerintem Mac esetében fontos, hogy lát-e kilátást gyűrűre.
Nem levezető körön van szerintem, nem (csak) a zsé érdekli.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Arra gondoltam - megosztom veletek, mert mostanában arról szól a Skins topik, hogy megvitatjuk, melyik gondolatom miért hülyeség 😊 agent T
nee, ne vedd fel, csak te szoktál vitaindító gondolatokat írni...
de ha Vick nem egyezne meg a Phillyvel, akár Kolbi miatt, akkor fixen lenne egy komolyabb irányítónk és nem lenne fontos Mcnabb által diktált feltételeket betartani, jó is lenne ezsapka
Félreértettél, nem hisztizek, én imádok vitaindító lenni. 😀

Ami a vita lényegét illeti, szerintem is jó lenne, ha D-Mac se érezhetné úgy a tárgyalások során, hogy nincs alternatívája, de abban nem hiszek, hogy Vick olyan nagyon olcsó lenne... FA-ként lesz kérője bőven, ha a Philly nem egyezik meg vele, akkor pedig felveri (az ügynöke) az árát.

Apeszos linkjei érdekesek.
Shanahannal meddig is van szerződés?

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
gondolom az eredményesség/O. kord személye, de ha ezen kívül is diktálna, és pl. Vick vagy akárki olcsóbb lenne, akkor nem lenne fontos aláíratni vele mindenáron.sapka
Eredményesség? Amióta D-Mac az irányító egyszer láttam, hogy nem azt játszotta, amit Kyle hívott. A Lions ellen az volt az első drive, amikor egyáltalán átjutottunk a másik térfélre. Le is cserélték. "Akárki" meg inkább ne jöjjön. Ha nincs nála jobb, egyszerűbb megtartani nem? Snyder pénztárcáját nem sajnálom....apeszos
az akárki elszólás egy hülyeség volt, tényleg 😀 , de hasonló kaliberre gondoltam

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Some think Shanahan was one of the Super Bowl winners who inquired about Dallas job
Ez eddig a legviccesebb:
Shanahan’s treatment of McNabb about respect, not race
több mint 14 éve
Eredményesség? Amióta D-Mac az irányító egyszer láttam, hogy nem azt játszotta, amit Kyle hívott. A Lions ellen az volt az első drive, amikor egyáltalán átjutottunk a másik térfélre. Le is cserélték. "Akárki" meg inkább ne jöjjön. Ha nincs nála jobb, egyszerűbb megtartani nem? Snyder pénztárcáját nem sajnálom....
több mint 14 éve
Arra gondoltam - megosztom veletek, mert mostanában arról szól a Skins topik, hogy megvitatjuk, melyik gondolatom miért hülyeség 😊 agent T
de ha Vick nem egyezne meg a Phillyvel, akár Kolbi miatt, akkor fixen lenne egy komolyabb irányítónk és nem lenne fontos Mcnabb által diktált feltételeket betartani, jó is lenne ezsapka
Miért, miket diktál McNabb?apeszos
gondolom az eredményesség/O. kord személye, de ha ezen kívül is diktálna, és pl. Vick vagy akárki olcsóbb lenne, akkor nem lenne fontos aláíratni vele mindenáron.

több mint 14 éve
Miért, miket diktál McNabb?
több mint 14 éve
de ha Vick nem egyezne meg a Phillyvel, akár Kolbi miatt, akkor fixen lenne egy komolyabb irányítónk és nem lenne fontos Mcnabb által diktált feltételeket betartani, jó is lenne ez

több mint 14 éve
Arra gondoltam - megosztom veletek, mert mostanában arról szól a Skins topik, hogy megvitatjuk, melyik gondolatom miért hülyeség 😊 - hogy ha
- D-Mac nem akar maradni
- Vick meg mégse egyezik meg a Phillyvel
- akkor repüljünk rá a kutyaidomár gyerekre a holtszezonban

Igen, tudom, hogy az lenne jó, ha Mac maradna, meg azt is tudom, hogy Reidék kezüket-lábukat törni fogják Vick kedvéért (főleg ha a szezon második felében is parádézni fog) de az elmélet síkján maradva szerintem jó ötlet lenne.agent T
Az ötlet tényleg jó. Kérdés, hogy a Shanahan family mennyit tudna rontani rajta. Ha D-Mac-ből indulunk ki, akkor sokat. Így a következő szezon (már ha lesz) felénél nagyjából ugyanígy állunk majd. 😀
több mint 14 éve
Arra gondoltam - megosztom veletek, mert mostanában arról szól a Skins topik, hogy megvitatjuk, melyik gondolatom miért hülyeség 😊 - hogy ha
- D-Mac nem akar maradni
- Vick meg mégse egyezik meg a Phillyvel
- akkor repüljünk rá a kutyaidomár gyerekre a holtszezonban

Igen, tudom, hogy az lenne jó, ha Mac maradna, meg azt is tudom, hogy Reidék kezüket-lábukat törni fogják Vick kedvéért (főleg ha a szezon második felében is parádézni fog) de az elmélet síkján maradva szerintem jó ötlet lenne.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Jó ez így ahogy van.
több mint 14 éve

Elég sokat lehet hallani arról, hogy Los Angelesben lesz előbb-utóbb egy franchise. Torontoban már hagyományosan vendégjátszik a Bills, London meg már hagyomány.

De arról nem tudtok valamit, hogy mi újság van Mexikóvárossal? Az a projekt befulladt?
Én bírnám a négy franchise-os fejlesztést.agent T
Mexikóváros annak ellenére hogy qrva nagy piaca van, elég rizikós is, már csak ha a szervezett bűnözésre gondolok, egészen furcsa dolgokat lehet hallani a
Közép-Amerikai régióról, mintha legutóbb Hondurasban lőttek agyon egy soccer edzésen egy halom játékost.
nem is nagyon tudom hogy férne most el a +4 csapat, mert most ez így szép szimmetrikus, korrekt nagyjából, mondjuk a csoportok nincsenek súlyozva, de ez a legkevesebb.

több mint 14 éve
Oké, oké.
Lehet, hogy a Dallas feltámad, lehet az is, hogy beleáll a földbe. De ez mindegy, mert a 'boys feljebb nemigen jön (reméljük), a törpök meg alig hiszem, hogy visszavennének a lendületből.
Változatlanul úgy érzem, hogy nem érdekel a meccs annyira, hogy párhuzamosan nézzem a tévés közvetítéssel.

Ne baxtassatok má, most kapott ki a Ravens, elég ezt most feldolgoznom lelkileg. 😊agent T
Hát engem jobban érdekel, mint a Rams, vagy a Frisco. Örülök ha a csoportellenfelek egymást ütik....apeszos
Az barátom, szíved joga. 😊

--------

OFF

Elég sokat lehet hallani arról, hogy Los Angelesben lesz előbb-utóbb egy franchise. Torontoban már hagyományosan vendégjátszik a Bills, London meg már hagyomány.

De arról nem tudtok valamit, hogy mi újság van Mexikóvárossal? Az a projekt befulladt?
Én bírnám a négy franchise-os fejlesztést.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Oké, oké.
Lehet, hogy a Dallas feltámad, lehet az is, hogy beleáll a földbe. De ez mindegy, mert a 'boys feljebb nemigen jön (reméljük), a törpök meg alig hiszem, hogy visszavennének a lendületből.
Változatlanul úgy érzem, hogy nem érdekel a meccs annyira, hogy párhuzamosan nézzem a tévés közvetítéssel.

Ne baxtassatok má, most kapott ki a Ravens, elég ezt most feldolgoznom lelkileg. 😊agent T
Hát engem jobban érdekel, mint a Rams, vagy a Frisco. Örülök ha a csoportellenfelek egymást ütik....
több mint 14 éve
A Dallas-NYG nem érdekel (úgyse kétesélyes)agent T
ebben nem vagyok biztos, edzőváltás után vagy fellendülés/vagy esés szokott következni sokkal szélsőségesebb eset ha minden ugyanúgy marad...
az első percek nagyon tanulságosak lesznek, és akkor kiderül.
na meg egy tehén se tud kétszer megdögleni 😉 , legalábbis nem tudom elképzelni ezt
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.sapka
Jujj, de gonosz vagy.. 😛 A csoport ellenfelek mindíg érdekelnek...apeszos
Oké, oké.

Ne baxtassatok má, most kapott ki a Ravens, elég ezt most feldolgoznom lelkileg. 😊

szerk: Mmmmgen, én is úgy gondolom, hogy a Browns-Jets érdekes lesz, továbbá az lesz pl a Cincy-Indy meg a Pats-Pittsburgh is, csak azért nem soroltam fel őket az izgalmas meccsek között, mert ezek az AFC bulik a továbbjutásunk szempontjából irrevelánsak.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
ebben nem vagyok biztos, edzőváltás után vagy fellendülés/vagy esés szokott következni sokkal szélsőségesebb eset ha minden ugyanúgy marad...
na meg egy tehén se tud kétszer megdögleni 😉 , legalábbis nem tudom elképzelni ezt
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.sapka
Jujj, de gonosz vagy.. 😛 A csoport ellenfelek mindíg érdekelnek...
több mint 14 éve
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.

több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!apeszos
jíííííhááááá, ez biztos? Hivatalos forrásból van?agent T
Link
több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!apeszos
jíííííhááááá, ez biztos? Hivatalos forrásból van?

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
köszönöm 😊
több mint 14 éve
Ti kinek szurkoltok ma éjjel?

Én a Ravensnek. Eredetileg azt gondoltam, hogy a Falconsnak, de hát mégiscsak vetélytárs...
Lehet, hogy a végén pont őket kell beelőznünk az NFC Southból, például ha Ryannel történne valami szezon közben...
(Nem kívánom, mert a Falcons szimpi csapat, de ki lát a jövőbe?)

Vasárnap este hétre (CET) is megvannak a jelöltjeim. A Carolina úgyse igen veri meg a Tampát, szóval ez ugrott... az Arizonának nem akarok szurkolni, tekintettel kacsára...
De Brették ronthatnának egyet a Chicago mérlegén, továbbá szurkolni fogok, hogy a Bill szerezze már meg a győzelmét, ha már a Lions kezdő irányítója, úgy néz ki, elhullott.

A Dallas-NYG nem érdekel (úgyse kétesélyes) ezért a vasárnap esti idősávban hajrá Singletaryék, ezerrel!

Aztán jöhet a Monday Night Football.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...apeszos
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊agent T
igen vagy ahogy Armstrong hasraesik saját lábában miközben kiveri Banks kezéből a labdát, elképesztő szerencsétlenségeket tud művelni a srác.sapka
Amstrong-Galloway 1:1. De Moss és Cooley is eldobott már nem egy olyan labdát, ami épp a kezébe esett. Ebben az idényben (sem) az elkapókról vagyunk híresek...