NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egy New Orleans-New England SB döntőt szívesen megnéznék 😊Bjoca
Én meg egyiket sem látom szívesen ott. Bár igazából csak a Pats-et neee.
McNabb szerintetek leszáll Floridában?danyly
Nem tudom miért, de nagyon az Atlanta felé hajlok.
több mint 14 éve
Ez már csak tavasszal derül ki. De nem hinném.
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Egy New Orleans-New England SB döntőt szívesen megnéznék 😊Bjoca
Én meg egyiket sem látom szívesen ott. Bár igazából csak a Pats-et neee.
McNabb szerintetek leszáll Floridában?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Egy New Orleans-New England SB döntőt szívesen megnéznék 😊
több mint 14 éve
Kinek szorítunk rézbőrűek?
több mint 14 éve
Miért ne lehetne esélyük?apeszos
azért mert már az első körben kiesnek 😛, jön majd a nyomás és Cassel levegő után fog kapkodni, pedig még lenne 2-3 lépése, az o-juk legnagyobb korlátja.sapka
Meglátjuk. Szerintem fel fogják szívni magukat.... Tény hogy kurva nehéz bárkinek is Lewis-ék ellen támadni, de kifoghatnak egy gyengébb napot ők is. A legtöbb pénzt egy Kansas-Seahawks SB fizetné... 😀 😀
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Miért ne lehetne esélyük?apeszos
azért mert már az első körben kiesnek 😛, jön majd a nyomás és Cassel levegő után fog kapkodni, pedig még lenne 2-3 lépése, az o-juk legnagyobb korlátja.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Kansas? Seattle? Vikings? Detroit? San Francisco?- ezek a csapatok mind későn húznak ahhoz, hogy kimondott top pickjük legyen és találjanak egy igazi irányítót számukra. most hogy nem jött ki Luck, esetleg Panthers még.sapka
A Kansasnek fut a szekér, a Lions meg nagyon eltalált valamit a végére, nem hinném hogy változtatnának, bár ki tudja. A Frisco (nem megbántva őket) nem erősebb a Titans-nél. A Vikings, igen. Oda lehet hogy tényleg csak egy jobb QB kellene.apeszos
igen az erősebb szempontot nem vettem észre, de Kansasnek tényleg megy a szekér, de nem sértésből, de az Sbre reális esélyük nincs, lehet McNabb jó playhívásokkal tudna annyit adni nekik, Detroitban pedig nicns igazi O fal és kb. 3-4 irányítóval játszották le a szezont, a mobilitásra törekedve lenne benne ráció. de a Pantherst még valós esélyesnek érzem ha folytatják Clausen projektet, akkor lenne vele még plusz egy-két évük, ha nincs Luck.sapka
Ha már itt tartunk, én bevállalnám Clausent egy évre Grossman mögé. McNabb, ha a mi szarunkból (most hagyjuk a miérteket 😀) nem tudott várat építeni nehezen fog menni máshol is. A Chiefs-nél Cassel maradni fog szerintem, idén jobbak lehetnek. Miért ne lehetne esélyük? Az idény előtt az utolsó csapat volt akire tettem volna.
több mint 14 éve
Pedig erősebb csapathoz nem nagyon tudna menni.apeszos
Kansas? Seattle? Vikings? Detroit? San Francisco?- ezek a csapatok mind későn húznak ahhoz, hogy kimondott top pickjük legyen és találjanak egy igazi irányítót számukra. most hogy nem jött ki Luck, esetleg Panthers még.sapka
A Kansasnek fut a szekér, a Lions meg nagyon eltalált valamit a végére, nem hinném hogy változtatnának, bár ki tudja. A Frisco (nem megbántva őket) nem erősebb a Titans-nél. A Vikings, igen. Oda lehet hogy tényleg csak egy jobb QB kellene.apeszos
igen az erősebb szempontot nem vettem észre, de Kansasnek tényleg megy a szekér, de nem sértésből, de az Sbre reális esélyük nincs, lehet McNabb jó playhívásokkal tudna annyit adni nekik, Detroitban pedig nicns igazi O fal és kb. 3-4 irányítóval játszották le a szezont, a mobilitásra törekedve lenne benne ráció. de a Pantherst még valós esélyesnek érzem ha folytatják Clausen projektet, akkor lenne vele még plusz egy-két évük, ha nincs Luck.

több mint 14 éve
A Kansasnek fut a szekér, a Lions meg nagyon eltalált valamit a végére, nem hinném hogy változtatnának, bár ki tudja. A Frisco (nem megbántva őket) nem erősebb a Titans-nél. A Vikings, igen. Oda lehet hogy tényleg csak egy jobb QB kellene.
több mint 14 éve
Kansas? Seattle? Vikings? Detroit? San Francisco?- ezek a csapatok mind későn húznak ahhoz, hogy kimondott top pickjük legyen és találjanak egy igazi irányítót számukra. most hogy nem jött ki Luck, esetleg Panthers még.

több mint 14 éve
minden igaz abból, de nem hiszem h tenesseeben kézeli életét mcnabb 😊a.kacsa
Pedig erősebb csapathoz nem nagyon tudna menni. De én elsősorban Ali babára gondoltam...
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
minden igaz abból, de nem hiszem h tenesseeben kézeli életét mcnabb 😊
több mint 14 éve
Én úgy tudom VY-ot kitette a Titans. Rosszul tudom? BigAl úgyis visszavágyik Tennessee-be, csere nem lehet? Még McNabb is mehetne....
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
young nem balhés gyerek csak depressziós. ha belemenne a tenessee akkor nekünk jó lenne. máshova tudnánk draftolni, és még lehet h ideig be is vállna. youngban a legfontosabb sztem, hogy nevezzük jó qb-nak vagy rossznak, megnyeri a meccseket. egyetemen is ezt tette és az nfl-ben is
több mint 14 éve
Bolond 5let de istenem ittam már ma: ugye BigAl visszavágyik a Titansbe míg így h maradt Fisher megy Young kicserélni 1 az 1-be a 2-t. Sanyi kap egy új QB-t ezzel lezárván ezt a sagát is.empty taxi
ez egy szószerint 'nagyon kemény' trade lenne, értékekben kb. megegyezne, és elméletileg mindkét csapat jól járna, csak pusztán személyes véleményem hogy VY, nem kimondottan egy frencsájz kjúbí, legalábbis én nem mernék rá építeni egy csapatot, főleg nem tervezni vele, de elismerem túlbecsülöm ebben a sportban a játékos/játék intelligencia szerepét.+nálunk a problémás játékosokkal rossz a kommunikáció. nem tudom eldönteni, hogy ezzel előrelépnénk e, (ki tudja? 😊 ), de biztosan elmozdulnánk az egy helyben topogásból.

több mint 14 éve
Szeretnék kérni egy jelentkezőt, aki üzemelteti a redskinsfan-t. Azt hiszem kicsit kevesebbet leszek jelen itt is. Elgondolkodtam.....
több mint 14 éve
Bolond 5let de istenem ittam már ma: ugye BigAl visszavágyik a Titansbe míg így h maradt Fisher megy Young kicserélni 1 az 1-be a 2-t. Sanyi kap egy új QB-t ezzel lezárván ezt a sagát is.empty taxi
Aztán kapnánk egy ugyanolyan problémást.... McNabb-et kenyérre lehetne kenni, mégis sikerült Kyle-nak belekötni, Young lehet hogy a fejét is leharapná a tisztelt OC-nak. Bár ebből a szempontból tetszik az ötlet.. 😀
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Bolond 5let de istenem ittam már ma: ugye BigAl visszavágyik a Titansbe míg így h maradt Fisher megy Young kicserélni 1 az 1-be a 2-t. Sanyi kap egy új QB-t ezzel lezárván ezt a sagát is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ha marad a 3-4 Denverben akk biztos nem kell nekik BigAl. A Vikingsből 1ébként lehet kinézem a 2. kört ha Fat Williams visszavonul, ill a Raiderst mondanám még ha Al Davis nem újítja meg Seymour szerződését. Bár tény h ilyen balhés játékosért lehet sok a 2. kör de szvsz nem lehetetlen biznisz.empty taxi
igen csak az a másik baj, szerintem ha második körért odaadnánk Al-t akkor ha csak a képességeit nézem, áron alul adnánk, másik kérdés hogy jelen esetben az egyéb dolgai miatt lehet nem ér annyit 😕, játékosra kéne cserélni úgy van esély valamiféle értékkiegyenlítődésre, és ha adódna egy ilyen eset, hogy valaki valahol feleslegessé válik és van benne akkora potenciál, hogy jobb a jelenlegi kezdőnknél akkor a GM helyében azonnal telefontragadnék.sapka
Ez like. Teljesen egyet értünk.empty taxi
Ha csak a képességeit néznénk, nem kellene beszélnünk sem róla, tuti helye lenne a kezdőben. Viszont a képességeit jelentősen rontja a hozzáállása, ez és az ára jelentősen ront minden esélyen, hogy valami nagyon tudatlan és igencsak beszívott GM-nek kósza gondolatként megfordulna a fejében a trade. Rajtunk fog rohadni.
több mint 14 éve
Az nekem is. De mikor adnak 2. kört BigAl-ért?apeszos
Ha marad a 3-4 Denverben akk biztos nem kell nekik BigAl. A Vikingsből 1ébként lehet kinézem a 2. kört ha Fat Williams visszavonul, ill a Raiderst mondanám még ha Al Davis nem újítja meg Seymour szerződését. Bár tény h ilyen balhés játékosért lehet sok a 2. kör de szvsz nem lehetetlen biznisz.empty taxi
igen csak az a másik baj, szerintem ha második körért odaadnánk Al-t akkor ha csak a képességeit nézem, áron alul adnánk, másik kérdés hogy jelen esetben az egyéb dolgai miatt lehet nem ér annyit 😕, játékosra kéne cserélni úgy van esély valamiféle értékkiegyenlítődésre, és ha adódna egy ilyen eset, hogy valaki valahol feleslegessé válik és van benne akkora potenciál, hogy jobb a jelenlegi kezdőnknél akkor a GM helyében azonnal telefontragadnék.sapka
Ez like. Teljesen egyet értünk.

Madden hates me.
több mint 14 éve
nekem egy Haynesworthot lehet megérnesapka
igen csak az a másik baj, szerintem ha második körért odaadnánk Al-t akkor ha csak a képességeit nézem, áron alul adnánk, másik kérdés hogy jelen esetben az egyéb dolgai miatt lehet nem ér annyit 😕, játékosra kéne cserélni úgy van esély valamiféle értékkiegyenlítődésre, és ha adódna egy ilyen eset, hogy valaki valahol feleslegessé válik és van benne akkora potenciál, hogy jobb a jelenlegi kezdőnknél akkor a GM helyében azonnal telefontragadnék.

több mint 14 éve
Jó cuccot szívhatnak Denverben....apeszos
28 éves top formában van kb., elég jó a west coast rendszerben, megadható lenne egy komolyabb irányító gondokkal küzdő csapatnak, de inkább valami olyasmit lenne érdemes elképzelni érte hogy 3. kör de nemtudom 9 győzelem esetén második. nekem egy Haynesworthot lehet megérne.sapka
Ha marad a 3-4 Denverben akk biztos nem kell nekik BigAl. A Vikingsből 1ébként lehet kinézem a 2. kört ha Fat Williams visszavonul, ill a Raiderst mondanám még ha Al Davis nem újítja meg Seymour szerződését. Bár tény h ilyen balhés játékosért lehet sok a 2. kör de szvsz nem lehetetlen biznisz.

Madden hates me.
több mint 14 éve
2 köröst kérnek ortonért.az vicces azért 😊a.kacsa
28 éves top formában van kb., elég jó a west coast rendszerben, megadható lenne egy komolyabb irányító gondokkal küzdő csapatnak, de inkább valami olyasmit lenne érdemes elképzelni érte hogy 3. kör de nemtudom 9 győzelem esetén második. nekem egy Haynesworthot lehet megérne.sapka
Az nekem is. De mikor adnak 2. kört BigAl-ért?
több mint 14 éve
2 köröst kérnek ortonért.az vicces azért 😊a.kacsa
28 éves top formában van kb., elég jó a west coast rendszerben, megadható lenne egy komolyabb irányító gondokkal küzdő csapatnak, de inkább valami olyasmit lenne érdemes elképzelni érte hogy 3. kör de nemtudom 9 győzelem esetén második. nekem egy Haynesworthot lehet megérne.