Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Mit csinálsz majd, ha nem lesz szezon? Remélem lesz.Alakul, ennyit mondhatok. Minden más felelőtlenség lenne.Örülök. Mármint hogy alakul... 😊 Jó neked, az én párom a falra mászik ha sportot lát a TV-ben. Ezért van neki külön TV. Aztán mégis a stream-et nézem a PC-n... 😛 😀apeszos
Én itt vagyok, legalábbis szinte minden nap olvasok itt meg a fanoldalon is.
A következő szezonra ezerrel itt leszek, azt gondolom.
A nejem egyébként vigyorgott a SB párosítás kapcsán.
Vagy a kedvence nyer (Packs) vagy a pittsburghi csapat, és ez utóbbit se fájlalná. (Pittsburgh Penguins fan a hokiligában. 😊)agent T
Ideje lenne megbarátkoznod a hokival😊
Meg persze egyetemi futball, CFL, arénafutball... de az mind nem az NFL, ezt mindannyian tudjuk.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Alakul, ennyit mondhatok. Minden más felelőtlenség lenne.Örülök. Mármint hogy alakul... 😊 Jó neked, az én párom a falra mászik ha sportot lát a TV-ben. Ezért van neki külön TV. Aztán mégis a stream-et nézem a PC-n... 😛 😀
Vagy a kedvence nyer (Packs) vagy a pittsburghi csapat, és ez utóbbit se fájlalná. (Pittsburgh Penguins fan a hokiligában. 😊)agent T
több mint 14 éve
Alakul, ennyit mondhatok. Minden más felelőtlenség lenne.Néha csinál ilyet Chrome alatt is, ilyenkor F5.... Mi van veletek Tomi, várunk vissza....apeszosNa igen. A normális domain (köszi joca 😊) és a fizetős tárhely varázsa. Négy böngészőre lett optimalizálva: Opera, Chrome, FF, és IE8. A leglassabb (miért nem lepődök meg ezen... 😀 ) az IE, a leggyorsabb a Chrome.apeszosA Safari is elég gyors, de pl nem tudtam szavazni vele a Packers győzelemre.
Pofás lett az oldal.😊agent T
Vagy a kedvence nyer (Packs) vagy a pittsburghi csapat, és ez utóbbit se fájlalná. (Pittsburgh Penguins fan a hokiligában. 😊)
Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Néha csinál ilyet Chrome alatt is, ilyenkor F5.... Mi van veletek Tomi, várunk vissza....A Safari is elég gyors, de pl nem tudtam szavazni vele a Packers győzelemre.Szerintem jobb mint a múltkori fakó. 😊 végre egy gyors oldal, ami nem tölt napokig :cool:BjocaNa igen. A normális domain (köszi joca 😊) és a fizetős tárhely varázsa. Négy böngészőre lett optimalizálva: Opera, Chrome, FF, és IE8. A leglassabb (miért nem lepődök meg ezen... 😀 ) az IE, a leggyorsabb a Chrome.apeszos
Pofás lett az oldal.😊agent T
több mint 14 éve
A Safari is elég gyors, de pl nem tudtam szavazni vele a Packers győzelemre.Na igen. A normális domain (köszi joca 😊) és a fizetős tárhely varázsa. Négy böngészőre lett optimalizálva: Opera, Chrome, FF, és IE8. A leglassabb (miért nem lepődök meg ezen... 😀 ) az IE, a leggyorsabb a Chrome.apeszosAzt hiszem, nagyjából kész az új oldal, kisebb simítások még vissza vannak ugyan, de működik. Vélemények?Szerintem jobb mint a múltkori fakó. 😊 végre egy gyors oldal, ami nem tölt napokig :cool:Bjoca
redskinsfan.huapeszos
Pofás lett az oldal.😊
Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Na igen. A normális domain (köszi joca 😊) és a fizetős tárhely varázsa. Négy böngészőre lett optimalizálva: Opera, Chrome, FF, és IE8. A leglassabb (miért nem lepődök meg ezen... 😀 ) az IE, a leggyorsabb a Chrome.Azt hiszem, nagyjából kész az új oldal, kisebb simítások még vissza vannak ugyan, de működik. Vélemények?Szerintem jobb mint a múltkori fakó. 😊 végre egy gyors oldal, ami nem tölt napokig :cool:Bjoca
redskinsfan.huapeszos
több mint 14 éve
Azt hiszem, nagyjából kész az új oldal, kisebb simítások még vissza vannak ugyan, de működik. Vélemények?Szerintem jobb mint a múltkori fakó. 😊 végre egy gyors oldal, ami nem tölt napokig :cool:
redskinsfan.huapeszos
több mint 14 éve
Ahhoz olyan is kéne aki ért hozzá... 😀mondjuk kitűnő írások 😉sapkamintha tegnap egy árnyalattal (vagy kettővel) világosabb let volna a háttér, mondjuk nekem az jobban tetszett, de pl. a logó nagyon szép, sőt nekem a betűk is tetszenek, dizájnra teljesen jó, de az a lesz kérdés mi kerül fel rá.sapkaMiért, mi kerüljön? Ötletek jöhetnek bőven....apeszos
több mint 14 éve
mondjuk kitűnő írások 😉Miért, mi kerüljön? Ötletek jöhetnek bőven....apeszosVélemények?mintha tegnap egy árnyalattal (vagy kettővel) világosabb let volna a háttér, mondjuk nekem az jobban tetszett, de pl. a logó nagyon szép, sőt nekem a betűk is tetszenek, dizájnra teljesen jó, de az a lesz kérdés mi kerül fel rá.sapka
apeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Miért, mi kerüljön? Ötletek jöhetnek bőven....Vélemények?mintha tegnap egy árnyalattal (vagy kettővel) világosabb let volna a háttér, mondjuk nekem az jobban tetszett, de pl. a logó nagyon szép, sőt nekem a betűk is tetszenek, dizájnra teljesen jó, de az a lesz kérdés mi kerül fel rá.sapka
apeszos
több mint 14 éve
Vélemények?mintha tegnap egy árnyalattal (vagy kettővel) világosabb let volna a háttér, mondjuk nekem az jobban tetszett, de pl. a logó nagyon szép, sőt nekem a betűk is tetszenek, dizájnra teljesen jó, de az a lesz kérdés mi kerül fel rá.
apeszos
több mint 14 éve
Azt hiszem, nagyjából kész az új oldal, kisebb simítások még vissza vannak ugyan, de működik. Vélemények?redskinsfan.hu
több mint 14 éve
igen, de szerintem Rogers is tisztában van azzal, hogy ez a szezonja egészen pocsék volt, és ha elmenne, nem vagyok benne biztos hogy tárt karokkal várnák bárhová, ha maradni akarna olcsóért hosszabbítana és ezt gondolom tudja, és így nem fogjuk kirakni 😕Cb: CarMichael- érdekes lenne, ez azt jelentené Rogerst kidobnánk, meglepődnék rajtaMárpedig nem biztos hogy marad.
sapka
Nagyon sok pénzbe kerülne a megtartása, és valljuk be nem látszott semmi különbség, amikor Buchanon játszott a helyén negyedannyiért.Bjoca
több mint 14 éve
igazából annyi helyre lehetne racionálisan húzni, hogy ugyis BPA-zni fogunk 😀
több mint 14 éve
Cb: CarMichael- érdekes lenne, ez azt jelentené Rogerst kidobnánk, meglepődnék rajtaMárpedig nem biztos hogy marad.
sapka
Nagyon sok pénzbe kerülne a megtartása, és valljuk be nem látszott semmi különbség, amikor Buchanon játszott a helyén negyedannyiért.
több mint 14 éve
inkább a második körben egy Pettis pick, ha bent marad addigSzerintem a helyeteken simán vállalható egy Julio Jones pick.tenorxHát én WRre lőném.tenorxGreen addigra nem fog bennmaradni, többit nem kimondottan ismerem, hogy rábólintsak hogy megér nekünk egy 10. helyet. Az biztos, ha valaki az O vagy D falba jönne nem lennék elégedetlen.
feltrade?sapka
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek. O# és/vagy D#. WR van, az Shanahan sara, hogy nem próbálta többet Austint. Mondjuk RoyDel Williams helyett. Szentségtörés (?), de Moss helyett is beszállhatott volna, amikor nem ment neki. És most sokszor nem ment neki. Nem beszélve Armstrongról, belőle jó WR lehet még...Green addigra nem fog bennmaradni, többit nem kimondottan ismerem, hogy rábólintsak hogy megér nekünk egy 10. helyet. Az biztos, ha valaki az O vagy D falba jönne nem lennék elégedetlen.sapkaezzel egyetértek, főleg hogy egy Carter is van, én még őt nem írnám le, naigen de akkor kire lőjük az elsőt, mert qbra nem fogjuk az biztos.sapkaHát én WRre lőném.tenorx
több mint 14 éve
Szerintem a helyeteken simán vállalható egy Julio Jones pick.Green addigra nem fog bennmaradni, többit nem kimondottan ismerem, hogy rábólintsak hogy megér nekünk egy 10. helyet. Az biztos, ha valaki az O vagy D falba jönne nem lennék elégedetlen.ezzel egyetértek, főleg hogy egy Carter is van, én még őt nem írnám le, naigen de akkor kire lőjük az elsőt, mert qbra nem fogjuk az biztos.sapkaHát én WRre lőném.tenorx
feltrade?sapka
több mint 14 éve
Green addigra nem fog bennmaradni, többit nem kimondottan ismerem, hogy rábólintsak hogy megér nekünk egy 10. helyet. Az biztos, ha valaki az O vagy D falba jönne nem lennék elégedetlen.Hát én WRre lőném.tenorxG. Jonest futás ellen meg összetörik, főleg 34-ben. Top10-es picket nem feltétlenül Millerre kellene ellőni, mikor van egy Orakpo a keretben.DoMezzel egyetértek, főleg hogy egy Carter is van, én még őt nem írnám le, naigen de akkor kire lőjük az elsőt, mert qbra nem fogjuk az biztos.sapka
feltrade?
több mint 14 éve
Hát én WRre lőném.ezzel egyetértek, főleg hogy egy Carter is van, én még őt nem írnám le, naigen de akkor kire lőjük az elsőt, mert qbra nem fogjuk az biztos.sapkagregg jones coverage-ben szar, von miller sztem a legjobb lenne nekünk első körben.a.kacsaG. Jonest futás ellen meg összetörik, főleg 34-ben. Top10-es picket nem feltétlenül Millerre kellene ellőni, mikor van egy Orakpo a keretben.DoM
több mint 14 éve
ezzel egyetértek, főleg hogy egy Carter is van, én még őt nem írnám le, naigen de akkor kire lőjük az elsőt, mert qbra nem fogjuk az biztos.gregg jones coverage-ben szar, von miller sztem a legjobb lenne nekünk első körben.a.kacsaG. Jonest futás ellen meg összetörik, főleg 34-ben. Top10-es picket nem feltétlenül Millerre kellene ellőni, mikor van egy Orakpo a keretben.DoM
apeszos: ha láttad a north edzéseit az utóbbi időben tudod miért nem akarom Lockert, nem tudott adni 1 pontos passzt sem, najó egyszer Carmichael kezébe egy intet.
a fanoldal háttére nagyon jó, nekem a többi szín is nagyon tetszik, mást pedig a feltöltött tartalom határoz meg 😊
több mint 14 éve
Jelenleg a fan oldal költöztetésével vagyok elfoglalva, elég nehéz optimalizálni az új szerverre. Úgy veszem észre sikeres volt a váltás, gyorsabb lett. legalább is nálam gyorsabban töltődik be. A fizetős szerver előnye.... 😀 Kiveszek még pár felesleges menüt. Értékelném, ha ránéznétek a betöltés miatt. Nem ártana pár vélemény, hogy mit kellene változtatni.Na szóval.... Tudod, hogy nekem a gyengém az O#, és a rookie sérülésekor nem volt megfelelő csere Heyer, jelentősen visszalépett ez a csapatrész. Williams és Brown nagyon felhozta a falat, de ne feledjük, Brown akár itt is hagyhat minket, kellene egy jó csere mindkét oldalra. Rogers-en én is meglepődnék, bár a secondary sem muzsikált valami jól. A pass rusher nálunk inkább Orakpo, Carter nem hagyott mély nyomot maga után, szóval jöhet az újonc.... Fletcher helyére ott van Henson, nagyon állat a srác már most is (persze ha egyáltalán játszik, és nem sérült...), de tudjuk, hogy az öreg helyére bekerülni csak halálozás esetén lehet. Mi bajod Locker-el? Nem Bradford szint az igaz, de jó lehet cserének, bár ami nálunk folyik QB poszton, bármi lehet.... Sokat volt sérült úgy tudom, nem nagyon volt formában, de lehet hogy rosszul tudom, nem nagyon figyeltem. Mindenesetre Beck-től az úristen mentsen meg..... A Dt: tényleg kellene, de rajtunk csak egy Suh féle állat segítene.... RB-ből dunát lehetne rekeszteni, Torain és Williams is fejlődőképes faltörő kos, rájuk lehet alapozni, és ha Portis is kibírna négy meccsnél többet, akkor nincs miről beszélni....
több mint 14 éve
gregg jones coverage-ben szar, von miller sztem a legjobb lenne nekünk első körben.a.kacsaG. Jonest futás ellen meg összetörik, főleg 34-ben. Top10-es picket nem feltétlenül Millerre kellene ellőni, mikor van egy Orakpo a keretben.
több mint 14 éve
carimi run blockban szörnyszülött, ha meg berakják középre állat lesz. a kinti okosok is mondták h ő T-G combó.hankerson sztem jó, nem véletlenül tartja az összes U-s rekordot (pedig egy andre johnson reggie wayne vagy michael irwin is játszott itt)
gregg jones coverage-ben szar, von miller sztem a legjobb lenne nekünk első körben. matthews meg matthews 😊
én még jordan-t mondanám paea mellé aki fasza.
qb meg ugyse lesz húzva. tavaly se volt most se lesz 😊
több mint 14 éve
kezd a topik kicsit elhalni, apeszos :rolleyes: , többiek? :rolleyes:, még nincsen ennyire uborkaidőszak, elég rossz szezon volt de elbújni túlzás 😛 találtam valamit, témakezdésnek esetleg.Mr. Gary Fitzgerald szerint őket figyeljük a senior bowlra készülve:
OT: Carimi, Castonzo- nemtudom mit akarnánk velük mindkettő T poszt jól fel van töltve jelenleg, esetleg Carimit, amekkora mauler G-re áttenni pusztítani, de ezért áldozni első kört hát nem tudom.
Cb: CarMichael- érdekes lenne, ez azt jelentené Rogerst kidobnánk, meglepődnék rajta
WR: Hankerson- remélem érte max. második kört adnánk
Lb: Greg Jones, Casey Matthews, Von miller- míg első kettő személy inkább ILB gondolom Fletcher helyett később, eggyel későbbi körben, Von Miller egy határozottabb pass rusher, kérdés szükség van e rá vagy teljesen félretettük Cartert
Qb: Locker- csak őt ne, elnézve edzéseit inkább dobáljon Beck,(huhh ez nagyon nagy mondás volt)
Dt: Paea- De-nek, érdekes lenne, de szimpatizálnék vele, lehet 1/10re nem érné meg, de az biztos hogy határozott lépés lenne...(mondjuk már nincs ott)
Rb: Scott- minek?
vagy akkor ti/akárki kiket látnátok szívesen?