Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
"There remains the possibility of Logan Mankins returning to the New England Patriots next season. But the Pro Bowl guard doesn't see that happening."Kinek mi a véleménye? Vajon nem ugrik rá a "híresen megfontolt és nagy neveket kerülő" Front Office-unk? 😛 A belső falunkra ráférne némi upgrade...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
1/10re durva lenne azért Young, viszont Jones simán lehet megoldás. Igazi #1 WR a faszi, aki még futásblokkolásban is király.tenorxigen, de akkor továbbra is (még ha igazad is van, de szerintem nem.) csak 1 Wrünk lesz és 3 ígéretünk, és lesz mögöttük egy Grossmanünk, így ha lesz 100 passzolt yard/meccs akkor tapsikolni fogunk..., Moss egyébként is egy frencsájz arc már, nem létezik, hogy nem hosszabbítunk vele.
mellesleg az Fa-t jobban szeretjük, mint a draftot 😉, és úgy tudom Mossnak még lesz egy opciós éve, vagy nem?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
1/10re durva lenne azért Young, viszont Jones simán lehet megoldás. Igazi #1 WR a faszi, aki még futásblokkolásban is király.
több mint 14 éve
Santana Moss szerződése megszűnik a Super Bowl után 5 nappal. Mégiscsak elsőkörös WR kell?tenorxnézd, ha Moss-sal nem hosszabítunk akkor nem marad egy életképes Wr-ünk sem a rosteren, és 1/10re egy Julius Jones/Young nem megoldás az elkapó kérdéskörre...
több mint 14 éve
Santana Moss szerződése megszűnik a Super Bowl után 5 nappal. Mégiscsak elsőkörös WR kell?
több mint 14 éve
Megnéztem, tényleg nem jó IE alatt. Válts böngészőt... 😛 😀 Utána nézek, e szerint nem lett jó az optimalizálás. Minden böngészőn jó, csak ezen nem. Javítom....Sikerült összehalászni a Redskins mindhárom Super Bowl győzelméről a teljes meccseket. Az oldalunkon, a History menüpontban találjátok.apeszosezért jár egy nagyon nagy plusz,
de egyetlen gondom van a fanoldallal, hogy ha megnyitom (IE8) akkor nekem a középső hasáb, ahol adott esetben a hírek/írások vannak összemosódik, és tul.képpen nem tudom megnyitni sem ezeket rendesen, bízom benne nálam lesz a hiba valamiben.sapka
több mint 14 éve
Sikerült összehalászni a Redskins mindhárom Super Bowl győzelméről a teljes meccseket. Az oldalunkon, a History menüpontban találjátok.apeszosezért jár egy nagyon nagy plusz,
de egyetlen gondom van a fanoldallal, hogy ha megnyitom (IE8) akkor nekem a középső hasáb, ahol adott esetben a hírek/írások vannak összemosódik, és tul.képpen nem tudom megnyitni sem ezeket rendesen, bízom benne nálam lesz a hiba valamiben.
több mint 14 éve
Ironizálunk? Ironizálunk? 😀 Örülök, hogy megvagy.. 😊Sikerült összehalászni a Redskins mindhárom Super Bowl győzelméről a teljes meccseket. Az oldalunkon, a History menüpontban találjátok.apeszosSzerintem az oldal egyszerűen kurvajó. Jó, hogy pl. kint van a bowl.hu nagy linkje is, főhelyen, logoval...agent T
több mint 14 éve
Sikerült összehalászni a Redskins mindhárom Super Bowl győzelméről a teljes meccseket. Az oldalunkon, a History menüpontban találjátok.apeszosSzerintem az oldal egyszerűen kurvajó. Jó, hogy pl. kint van a bowl.hu nagy linkje is, főhelyen, logoval...
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Sikerült összehalászni a Redskins mindhárom Super Bowl győzelméről a teljes meccseket. Az oldalunkon, a History menüpontban találjátok.
több mint 14 éve
Ha máskor nem... 😀 Amúgy ők végig jók voltak, tudom hogy nincs ha... De mégis, ha Landry nem sérül le, és ha BigAl nem primadonnáskodik hanem odateszi magát, ez a védelem nem liga utolsó(előtti) lett volna..Skinsnél is tudják mikor kell a toppon lenni. 😛 (amúgy megérdemelt volt)GreengoA liga utolsó védelem... 😊 "Hall-Bowl" 😀apeszosA Redskins védelem dominált a Pro Bowlon, Hall-MVP 😀 :cool:Bjoca
több mint 14 éve
Skinsnél is tudják mikor kell a toppon lenni. 😛 (amúgy megérdemelt volt)A liga utolsó védelem... 😊 "Hall-Bowl" 😀apeszosA Redskins védelem dominált a Pro Bowlon, Hall-MVP 😀 :cool:Bjoca

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
nem tudtam nem észrevenni, hogy az NFC döntőjét két olyan csapat játszotta, akiket a Redskins megvert. Így vagy úgy, ha hosszabbításban, ha esőben, ha szezon elején, de mindkét meccs után a'skins neve mellett volt a W...nexion218de nagy igazságot sikerült észrevenni. +1
több mint 14 éve
A januárban nézést a CBA körüli helyzettől függetlenül értettem, csak úgy általában véve szeretnék már újra PO-ban látni Rézbőrűeket. a ProBowl dolgot meg a helyén kezelem, sőt meg se néztem pont a kabaré jellege miatt, bőven elég volt belőle az nfl.com-os összefoglaló, ahogy a falemberek a snap után meg is álltak meccset nézni stb... Mert értem én, hogy a ProBowlon a műsor a lényeg és nem full speed nyomják, de azért ennyire ne má'... Csak azért mégis piszkálja az agyamat, hogy elvileg a liga krémjének a meccsén a "mi fiunk" lesz a legjobbnak választva, mellé meg ott van kontrasztnak a csapat siralmas szezonja....Üdv mindenkinek, így a hosszú hallgatás után!Egyenlőre az sem biztos hogy szeptemberben fogsz.... Olvasd el gsn cikkét, nagyon tanulságos. Bár úgy nézem cikk sorozat lesz belőle (hála istennek) nyomon tudjuk követni mi is, földi halandók, hogy mi a búbánatos f.szomat csinálnak lockaut ügyben a fejesek. A ProBowl meg így, ebben a formában inkább kabaré, Hall MVP címe is annyit ér kb. De azért örülünk oszi.... Legalább itt volt egy kis sikerélményünk. Mást nem igazán tehetünk, bíznunk kell Shanahan papában, hogy kitalál valamit, és lesz haszon őszire....apeszos
Hát a rájátszás és Pro Bowl kapcsán két fájó dolog fogalmazódott meg bennem: nem tudtam nem észrevenni, hogy az NFC döntőjét két olyan csapat játszotta, akiket a Redskins megvert. Így vagy úgy, ha hosszabbításban, ha esőben, ha szezon elején, de mindkét meccs után a'skins neve mellett volt a W... Persze tudom, hogy nem 2 meccs a szezon és a PO-hoz (általában) illik legalább pozitív mérleggel szerepelni, de azért mégis...A másik: az NFC Pro Bowl defense-ben 3 és fél (a fél az Landry lenne, mivel 120%-ra veszem, hogy ha nem sérült ott van ő is) Redskin szerepelt, sőt Hall MVP lett. Mindez a förmedvény, yardnyelő, ligatutolsó védelmünkből.... Én esküszöm nem bánnám, ha nem lenne ProBowlerünk, csak januárban is nézhessek Washington meccset... 😕nexion218
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek, így a hosszú hallgatás után!Egyenlőre az sem biztos hogy szeptemberben fogsz.... Olvasd el gsn cikkét, nagyon tanulságos. Bár úgy nézem cikk sorozat lesz belőle (hála istennek) nyomon tudjuk követni mi is, földi halandók, hogy mi a búbánatos f.szomat csinálnak lockaut ügyben a fejesek. A ProBowl meg így, ebben a formában inkább kabaré, Hall MVP címe is annyit ér kb. De azért örülünk oszi.... Legalább itt volt egy kis sikerélményünk. Mást nem igazán tehetünk, bíznunk kell Shanahan papában, hogy kitalál valamit, és lesz haszon őszire....
Hát a rájátszás és Pro Bowl kapcsán két fájó dolog fogalmazódott meg bennem: nem tudtam nem észrevenni, hogy az NFC döntőjét két olyan csapat játszotta, akiket a Redskins megvert. Így vagy úgy, ha hosszabbításban, ha esőben, ha szezon elején, de mindkét meccs után a'skins neve mellett volt a W... Persze tudom, hogy nem 2 meccs a szezon és a PO-hoz (általában) illik legalább pozitív mérleggel szerepelni, de azért mégis...A másik: az NFC Pro Bowl defense-ben 3 és fél (a fél az Landry lenne, mivel 120%-ra veszem, hogy ha nem sérült ott van ő is) Redskin szerepelt, sőt Hall MVP lett. Mindez a förmedvény, yardnyelő, ligatutolsó védelmünkből.... Én esküszöm nem bánnám, ha nem lenne ProBowlerünk, csak januárban is nézhessek Washington meccset... 😕nexion218
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek, így a hosszú hallgatás után!Hát a rájátszás és Pro Bowl kapcsán két fájó dolog fogalmazódott meg bennem: nem tudtam nem észrevenni, hogy az NFC döntőjét két olyan csapat játszotta, akiket a Redskins megvert. Így vagy úgy, ha hosszabbításban, ha esőben, ha szezon elején, de mindkét meccs után a'skins neve mellett volt a W... Persze tudom, hogy nem 2 meccs a szezon és a PO-hoz (általában) illik legalább pozitív mérleggel szerepelni, de azért mégis...A másik: az NFC Pro Bowl defense-ben 3 és fél (a fél az Landry lenne, mivel 120%-ra veszem, hogy ha nem sérült ott van ő is) Redskin szerepelt, sőt Hall MVP lett. Mindez a förmedvény, yardnyelő, ligatutolsó védelmünkből.... Én esküszöm nem bánnám, ha nem lenne ProBowlerünk, csak januárban is nézhessek Washington meccset... 😕
több mint 14 éve
A liga utolsó védelem... 😊 "Hall-Bowl" 😀apeszosA Redskins védelem dominált a Pro Bowlon, Hall-MVP 😀 :cool:
több mint 14 éve
A liga utolsó védelem... 😊 "Hall-Bowl" 😀
több mint 14 éve
vezetéknevem a-val kezdődik és kacsa a becenevem 😊hankerson sztem jó, nem véletlenül tartja az összes U-s rekordot (pedig egy andre johnson reggie wayne vagy michael irwin is játszott itt)kacsa te valamit nagyon tudsz, így az első negyed vége felé... :o (ez az a. hogy jött a nickbe?)sapka
a.kacsa
édes házasság lett ez így
ja és hankerson tényleg isten, és még U-s is. tökéletes párosítás
több mint 14 éve
Te direkt húzol engem.... 😀 No nézd, a végén Locker lesz a megmentő.. 😛A North teljesen olyan, mintha a 'skins-t látnám..... 😀apeszosa 'skinsben legalább van két épkézláb ember T poszton 😉, meg egy jó Qb, King Grossman 😀sapka
több mint 14 éve
A North teljesen olyan, mintha a 'skins-t látnám..... 😀apeszosa 'skinsben legalább van két épkézláb ember T poszton 😉, meg egy jó Qb, King Grossman 😀
több mint 14 éve
A North teljesen olyan, mintha a 'skins-t látnám..... 😀
több mint 14 éve
hankerson sztem jó, nem véletlenül tartja az összes U-s rekordot (pedig egy andre johnson reggie wayne vagy michael irwin is játszott itt)kacsa te valamit nagyon tudsz, így az első negyed vége felé... :o (ez az a. hogy jött a nickbe?)
a.kacsa
több mint 14 éve
Mit csinálsz majd, ha nem lesz szezon? Remélem lesz.Nem is tudom..... Én úgy érzem lesz NFL. Goodell-ék nem vágják le az aranytojást tojó tyúkot. Csak egy megérzés. Kacsát kéne megkérdezni, ő szokott jósolni.. 😀 Ha mégis elmarad, akkor elsősorban NCAA, CFL, UFL, AFL, van választék. Érdekes módon a "rögbi" idegesít. De leginkább NFL-t néznék....
Ideje lenne megbarátkoznod a hokival😊 Meg persze egyetemi futball, CFL, arénafutball... de az mind nem az NFL, ezt mindannyian tudjuk.agent T