NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dande
Ti vagytok lendületben, szerintem ti nyeritek a csoportot.
Persze, hogy innen kezdve mindig a Giants ellen szurkolunk 😂 Igaz agent T?

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Gratulálok apeszos kollégának a lelki békéhez, melyet az ötödik győzelem hozott el. 😀😀😀Dagent T
Na ja, sikerült felhúznia, én sem gondoltam volna...
És most jön Holle anyó a TV-ben...
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Gratulálok apeszos kollégának a lelki békéhez, melyet az ötödik győzelem hozott el. 😀😀😀D

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Nem mintha fontos lenne, de érdekességként beírom;
A Titans 2007 okt 14-én kapott ki utoljára NFC-s csapattól, akkor a Tampa győzte le őket 13-10-re. (Ez azt jelenti, hogy azóta a többi 14 NFC-s csapatot sorozatban mind elverte)
Éppen itt az ideje, hogy ez a szép sorozat megszakadjon 😀Bjoca
Úgy legyen.
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Nem mintha fontos lenne, de érdekességként beírom;
A Titans 2007 okt 14-én kapott ki utoljára NFC-s csapattól, akkor a Tampa győzte le őket 13-10-re. (Ez azt jelenti, hogy azóta a többi 14 NFC-s csapatot sorozatban mind elverte)
Éppen itt az ideje, hogy ez a szép sorozat megszakadjon 😀

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
ne csüggedj, ettől még adom/adhatom hogy az ő hibájuk 😉sapka
Na ja, nekem is könnyebb lenne azt hinni, hogy ők hibáztak... 😀 De úgy néz ki, túl korán voltam ott.... Mondjuk fél órával korábban, olyankor azért illene pakolgatni, előkészülni, ilyesmi. De semmi jele, hogy itt dedikálás lesz, vagy volt. Eladót is csak hosszas nyomozás után találtam, azt mondta ő nem tud róla, hogy itt akármi is lenne. Való igaz, egy felirat sem volt kint....
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....apeszos
az igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :osapka
Már javítottam....apeszos
ne csüggedj, ettől még adom/adhatom hogy az ő hibájuk 😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....apeszos
az igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :osapka
Már javítottam....
több mint 14 éve
az igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :o

több mint 14 éve
Kicsit összekeverted az idézeteket... 😀
apeszos
és tényleg 😀 ,
óvodában történelemhamisítás volt a jelem, már tudom miért 😛sapka
Az milyen jel? Mutasd meg nekem szegény tudatlannak... 😛
Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....

Upd.: Én tudtam rosszul.... 11 óra volt kiírva. Mondjuk 1/2 11-kor még senki sem volt.....
több mint 14 éve
apeszos
és tényleg 😀 ,
óvodában történelemhamisítás volt a jelem, már tudom miért 😛

több mint 14 éve
Landry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.agent T
Kéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.apeszos
azért Rogers kiesése nem kimondottan nagy hátrány, gondolom Buchanan feljebb lép Cb2-be 😊 ,de Landry helyén ki fog játszani?sapka
Moore, Doughty ,Russell, esetleg Westbrook ....
több mint 14 éve
Landry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.agent T
Kéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.apeszos
azért Rogers kiesése nem kimondottan nagy hátrány, gondolom Buchanan feljebb lép Cb2-be 😊 ,de Landry helyén ki fog játszani?

több mint 14 éve
Landry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.

Többször kéne kötekednem, még nem erősítették meg ugyan, de nem zörög a haraszt ugye.... Terrence Austin promotion not yet confirmed by Redskinsapeszos
Nem látom a változást a rosteren. Austin mindenképp megérdemli a bizalmat.
Árnyalja a képet, hogy Banks helyett említik. Az már annyira nem nagy öröm.
Remélem Austint WR-ként is bevetik, nem csakvisszahordásban.
Moss nincs formában, Gallowayt már az edzői kar is osztja, Roydell Williams semmi eddig, Armstrong meg egyedül nem csinál csodát.
Keyland kell Portis mellé.... a legideálisabb terep, hogy Austin villanjon, már ha dobnak rá.

Kéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.agent T
Banks még nem heverte ki a műtétet, valószínűleg ez lehet az oka. A madárkák ellen sem csinált csodát, a műtött térdével nehéz lett volna. Erre mondtam, hogy jobb lenne ha pihenne a sasok ellen, egészségesen jobban kell.
több mint 14 éve
moss 13. elkapott yardokban. azért azt nem mondanám formán kívülinek 😊
de a többi igaza.kacsa
Az igaz, hogy 13. elkapott yardokban, de elment a szezon fele, van összesen tán két TD-je, ami az ő kategóriájában nem sok, meg az előző meccsen is kihullajtotta a labdát, még az elején, mutogatták is utána. Olyan ez idén, mint egy járvány, eleinte voltak, akiket stabil célpontnak lehetett mondani, aztán bizonytalan lett Moss, Cooley, mindenki.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
moss 13. elkapott yardokban. azért azt nem mondanám formán kívülinek 😊
de a többi igaz
több mint 14 éve

Többször kéne kötekednem, még nem erősítették meg ugyan, de nem zörög a haraszt ugye.... Terrence Austin promotion not yet confirmed by Redskinsapeszos
Nem látom a változást a rosteren. Austin mindenképp megérdemli a bizalmat.
Árnyalja a képet, hogy Banks helyett említik. Az már annyira nem nagy öröm.
Remélem Austint WR-ként is bevetik, nem csakvisszahordásban.
Moss nincs formában, Gallowayt már az edzői kar is osztja, Roydell Williams semmi eddig, Armstrong meg egyedül nem csinál csodát.
Keyland kell Portis mellé.... a legideálisabb terep, hogy Austin villanjon, már ha dobnak rá.

Kéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve

Többször kéne kötekednem, még nem erősítették meg ugyan, de nem zörög a haraszt ugye.... Terrence Austin promotion not yet confirmed by Redskins
több mint 14 éve
Más: Brennan állapota stabilizálódott. Borda és kulcscsont törése van, valamint a fejsérülése miatt megfigyelés alatt tartják. Titokzatos fejsérülés, mert semmit nem mondanak róla....apeszos
miért olyan fontos nekünk Brennan?, mintha elcseréltük volna vagy elmentsapka
Nem fontos. Volt 'skins vonatkozása a hírnek. Azon kívül nem örülök neki, hogy rommá törte magát. Egyébként Rexy-nél és Beck-nél most is jobban csípem..apeszos
Számomra megfejthetetlen, hogy miért nem volt jó nálunk semmire.
Bár mondjuk gyakori viszonylag, hogy valaki college-ban király, a profik között meg sehol nincs, de hogy odáig nem jutott el, például a QB szakember Zornnal, hogy egyszer pályára lépjen, az azért elég érdekes.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Más: Brennan állapota stabilizálódott. Borda és kulcscsont törése van, valamint a fejsérülése miatt megfigyelés alatt tartják. Titokzatos fejsérülés, mert semmit nem mondanak róla....apeszos
miért olyan fontos nekünk Brennan?, mintha elcseréltük volna vagy elmentsapka
Nem fontos. Volt 'skins vonatkozása a hírnek. Azon kívül nem örülök neki, hogy rommá törte magát. Egyébként Rexy-nél és Beck-nél most is jobban csípem..
több mint 14 éve
miért olyan fontos nekünk Brennan?, mintha elcseréltük volna vagy elment

több mint 14 éve
Na ezt érdemes elolvasni. Mike Shanahan needs to play to Redskins' strengthsapeszos
ez tényleg érdekes, kicsit finomkodónak éreztem, és nem kimondottan hiszek a denveri pálya hatalmas előnyeiben, de lehet van benne valami...sapka
Mindenesetre Shanahan-ek változtatnia kellene, mert így nem lesz jó...
Más: Brennan állapota stabilizálódott. Borda és kulcscsont törése van, valamint a fejsérülése miatt megfigyelés alatt tartják. Titokzatos fejsérülés, mert semmit nem mondanak róla....
több mint 14 éve
Na ezt érdemes elolvasni. Mike Shanahan needs to play to Redskins' strengthsapeszos
ez tényleg érdekes, kicsit finomkodónak éreztem, és nem kimondottan hiszek a denveri pálya hatalmas előnyeiben, de lehet van benne valami...

több mint 14 éve
Colt Brennan súlyosan megsérült.... Link
Na ezt érdemes elolvasni. Mike Shanahan needs to play to Redskins' strengths