NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...És azt is vártad ugye, hogy valamelyik okos ezután azt is megkérdezi, hogy ha tudtad és nem tetszik, hogy valamelyik okos felhozza, akkor minek feszegetted a témát???? :/ Amúgy meg nem az elmúlt 3 év csapatával játszunk, hanem az ideivel, de mondjuk fogalmam sincs róla...
Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.Toca
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...Milyen kalapod van? 😀 Amúgy tényleg csak a jóisten tudja milyen arcát fogja mutatni a 'skins.. Minden esetre sovány vigasz, de a Titans szurkolók is úgy kezdték, hogy lezúzzuk a Redskinst, meg örüljünk az első first down-nak mert úgysem lesz több.... Nekünk csak jó, ha lebecsülnek minket.
Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.Toca
több mint 14 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.
több mint 14 éve
Igazad van!Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.TocaPortis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
Torain vagy lesz vagy nem, Williams vagy bírja vagy nem, az új ember vagy beválik vagy nem, szóval kb amit futás terén megszoktunk idén. 😊agent Tmondjuk az utóbbi meccseken a vagy igenek jöttek be, de a mineszóóóta más tészta mint a Titans (bár kb. ugyanoda tenném őket futás ellen)
defensenek kell megint jól játszani, Farvera nyomás és Inteket szedni, szerencsére úgy tudom nem lesz Rogers 😊sapka
A Minnesota 4 yardal kevesebbet enged mérkőzésenként, mint a Titans 😀
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Portis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
Torain vagy lesz vagy nem, Williams vagy bírja vagy nem, az új ember vagy beválik vagy nem, szóval kb amit futás terén megszoktunk idén. 😊agent Tmondjuk az utóbbi meccseken a vagy igenek jöttek be, de a mineszóóóta más tészta mint a Titans (bár kb. ugyanoda tenném őket futás ellen)
defensenek kell megint jól játszani, Farvera nyomás és Inteket szedni, szerencsére úgy tudom nem lesz Rogers 😊sapka
több mint 14 éve
Talán több, de a fontosabb, hogy nem tudtak belőle folyamatosan haladni 😊A defense-t ne felejtsd el ráuszítani Petersonra. 😊agent Tezt nem is oylan fontos kiemelni, Johnsont is leszedtük a pályáról, mondjuk meccs utáni statot néztem és csinált 100+ yardot, de nem tudom hogyan ha volt kb. 2 first downja max.sapka
több mint 14 éve
A defense-t ne felejtsd el ráuszítani Petersonra. 😊agent Tezt nem is oylan fontos kiemelni, Johnsont is leszedtük a pályáról, mondjuk meccs utáni statot néztem és csinált 100+ yardot, de nem tudom hogyan ha volt kb. 2 first downja max.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosapeszos ment a PM
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Én is bírom Portist nagyon, jó arc.Portis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
A defense-t ne felejtsd el ráuszítani Petersonra. 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Portis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
defensenek kell megint jól játszani, Farvera nyomás és Inteket szedni, szerencsére úgy tudom nem lesz Rogers 😊
több mint 14 éve
Portis szerintem hamarosan visszavonul.Torain vagy lesz vagy nem, Williams vagy bírja vagy nem, az új ember vagy beválik vagy nem, szóval kb amit futás terén megszoktunk idén. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Na ja, belegondolva, két idény 32 meccséből kb. 10 amin játszott... jóindulattal.The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.fasza, akkor jövőre cutolni is lehet kb.,sapka
Newman
szerintem csak a hely miatt,mert nem volt elég rbNewmanHa így folytatjuk lesz hely... 😕 Egyébként Torain valószínű nem játszik Vasárnap, és Williams nem bírja egyedül. Hát rajta, lepjenek meg... csak ne kellemetlenül....
több mint 14 éve
szerintem csak a hely miatt,mert nem volt elég rb 😀The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.Jó kérdés... Mindkettő jó, tulajdonképpen nem is hiányzott annyira Portis. Azért jobb lett volna ha három ilyen futóval indulunk neki a szezon második felének... Denverből hozta nekünk Shanny Andre Brown-t. Eddig mínuszos a csávó....apeszos
Szépen megcsappant a futószekció.Ki kezd,ha visszajön Torain?Newman
több mint 14 éve
The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.fasza, akkor jövőre cutolni is lehet kb.,
Newman
több mint 14 éve
The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.Jó kérdés... Mindkettő jó, tulajdonképpen nem is hiányzott annyira Portis. Azért jobb lett volna ha három ilyen futóval indulunk neki a szezon második felének... Denverből hozta nekünk Shanny Andre Brown-t. Eddig mínuszos a csávó....
Szépen megcsappant a futószekció.Ki kezd,ha visszajön Torain?Newman
több mint 14 éve
The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.Szépen megcsappant a futószekció.Ki kezd,ha visszajön Torain?
több mint 14 éve
Ingyenes, reklámmentes. Ami jól hangzik elsőre. De emailt nem küldhetsz 3 db-nál többet egy nap, belső levelezőn sem, az adatbázis kezelése katasztrofális... Ha kicsit megnő a forgalom rögvest korlátozzák, sokszor csak "Az oldal túlterhelt, nézz vissza később" felirat jelenik meg, és most már nem nagyon éri el a saját adatbázisát sem. Elég volt. Átköltözünk rendes fizetős tárhelyre, normális .hu-s domain névvel.Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.BjocaNos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
több mint 14 éve
Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosÉn írtam, hogy egy ezrest bevállalok, annyit megér.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.
több mint 14 éve
Safety lett. Anderson Russell-t az újonc FS-t IR-re vágták. Az ő helyére jött. Favre-nak meg is mutathatja milyen ballhawk....Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊Greengo
Időközben újabb igazolások: Jacob Bender G/OT a Szentektől, és Kestahn Moore RB, akiről semmit sem tudok....
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
egy érdekes statisztika. donovan az 5. legtöbb yardot passzolt irányító. számomra meglepő tényállásmondjuk a 10 td 12 pick már reálisabban festi a valóságot 😊
több mint 14 éve
mert a V-Tech elég speciális hibrid formációban védekezik.ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawksapkaHát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79ballhawk. playmaker.
4 év alatt fogott 15 picket cornerbackként.
Plusz nem tudom hány visszahordott TD-je is van special teamben.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
4-2-5 az alapfelállás