Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
gorenak volt minden baja miaminal, de azért csak azt nézd meg h hány shotdown corner van, és elit futó. billen a bili a futók felé
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évigHöri
sajnos ebben van igazság, de azért Rogersnek is hozzávetőlegesen akkora esélye volt beválni, mint Gorenak. vagy ezt is rosszul? 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-heza.kacsa
csupán abból a szempontból vetettem őket össze, hogy egy eredményes futó> shutdown corner, 0 ponttal még nem nyertek mérkőzést (tudom sarkított)
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/sapka
elég rosszul 😛

mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évig

több mint 14 éve
ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-heza.kacsa
csupán abból a szempontból vetettem őket össze, hogy egy eredményes futó> shutdown corner, 0 ponttal még nem nyertek mérkőzést (tudom sarkított)
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/sapka
elég rosszul 😛

mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évig

több mint 14 éve
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-hez
több mint 14 éve
Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHöri
most ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊sapka
persze.
Champ a saját korszaka legjobbjai között van a posztján. Portis ettől messze vanHöri
igen, ez igaz,
de Champ játéka közel sem volt akkora hatással a 'Skins-re mint Portisé, sőt azt is megkockáztatom, hogy Denverben sem volt akkora upgrade, mitn Portis votl nálunk, ill. náluk.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A vita tárgya: Redskins draft.apeszos
tetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!
és tényleg úgy gondolod, hogy 1/10-re QB-t húzzunk?, nem lenne jobb valaki a DL-be, és második körben egy jobb képességű bennmaradt Wr, vagy egy OL, amilyen mély ebből a két posztból az újoncok (száma), mindkettőre van esély valaki igazán jót elcsípni még, nálam első számú prioritás a védőfal, vagy szerinted a Qb megoldana mindent?, mellesleg nem is igazán tetszik nekem különösképp egyik irányító sem. Game managernek maradhat Grossman, utolsó három meccsen játszott úgy mint McNabb. na ez most nem lett összeszedett, remélem a lényeget sikerült.sapka
Egyébként nem én gondolom így, de szerintem is ez lesz, nem mintha megoldana mindent. Sőt a védelem 31. helye azt jelenti, hogy a jelenlegi játékosállomány nem elég jó a 3-4-hez. Viszont el kellene dönteni melyik csapatrésznél kezdjük az építkezést, mert mindenhová ahová kellene nem lehet draftolni. És ha lesz cap, feldughatjuk Snyder pénztárcáját. Amúgy az a baj, hogy szinte csak Te bízol ennyire Grossmanban, és Beck sem bíztató alternatíva. A probléma pont az, hogy Rexy úgy játszott ahogy McNabb, vagyis nem jól, legalább is nem jobban. Pedig ő állítólag jobban ismeri a Shanahan féle játék szisztémát.
több mint 14 éve
Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHöri
most ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊sapka
persze.
Champ a saját korszaka legjobbjai között van a posztján. Portis ettől messze van

több mint 14 éve
tetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!sapka
na igen, viszont ötödik körben van kettő is. 5/13, 5/24.DoM
Annyira nem merültem bele, mint mondottam nem értek hozzá. A 3. és 4. kört viszont tudom, de azt meg szándékosan hagytam ki, nem tudhatjuk mi lesz a McNabb projekt sorsa.... Nem ismerem Donovan szerződését, de mintha lenne benne valami arról, hogy mely esetben ugrik a pick. Brown is szabad ügynök, elvileg érte is bejelentkezhetnek...
több mint 14 éve
Portis cut.

Várható volt. Sajnálom Portist.
több mint 14 éve
most ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊

több mint 14 éve
Portis cut.

Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzlet

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
tetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!sapka
na igen, viszont ötödik körben van kettő is. 5/13, 5/24.
több mint 14 éve
tetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!
és tényleg úgy gondolod, hogy 1/10-re QB-t húzzunk?, nem lenne jobb valaki a DL-be, és második körben egy jobb képességű bennmaradt Wr, vagy egy OL, amilyen mély ebből a két posztból az újoncok (száma), mindkettőre van esély valaki igazán jót elcsípni még, nálam első számú prioritás a védőfal, vagy szerinted a Qb megoldana mindent?, mellesleg nem is igazán tetszik nekem különösképp egyik irányító sem. Game managernek maradhat Grossman, utolsó három meccsen játszott úgy mint McNabb. na ez most nem lett összeszedett, remélem a lényeget sikerült.

több mint 14 éve
A vita tárgya: Redskins draft.
több mint 14 éve
Egy kis ismertető csapatunk "városáról"... redskinsfan.hu
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Aki unatkozna, azoknak egy nagyon rövid kis olvasnivaló, egy kellemes emlékről az idei évről: http://philly.blog.hu/2011/02/26/top_25_pillanat_17_mcnabb_visszaterese
több mint 14 éve
Mostanában nem túl sok tényszerűséget közölnek, jellemző Shanahanre. Aki akar tényleg olvashat a sorok között, de minek? Shanahannél akármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is....
több mint 14 éve
na csak nem véletlen szajkózom, hogy ki kell vágni Portis-t. http://blog.redskins.com/2011/02/25/mike-shanahan-on-clinton-portis-future/ most ért el Shanny-hez a hangHöri
ebben a cikkben semmi tény nincs 😊
szerintem bele fog menni a cutba, nagyon remélem.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Torain time!
több mint 14 éve
na csak nem véletlen szajkózom, hogy ki kell vágni Portis-t. http://blog.redskins.com/2011/02/25/mike-shanahan-on-clinton-portis-future/ most ért el Shanny-hez a hang

több mint 14 éve
Aso Moore helyére jönne és Ő maradna 3.-nak!!!errorlacy6
gondolkoztam rajta mit akarsz ezzel mondani, de nem tudom 😊
egyrészt Atogwéről van szó, másrészt nyilván kezdőnek jönne, de Moore 3. lenne utána?, egyrészt jelenleg van 3 Fs az aktívkeretben, gondolom ha lenne utána egy stabil kezdő ide, akkor kettőtől érdemes lenne megszabadulni, és aki maradna az inkább Doughty lenne 😊
márcsak Haslett miatt is ilyen erős ez a szál, szerintem ebből igazolás lesz.

DoM: ez a bizonyos beszéd akkor hangzott el amikor elment a szezon és volt egy újabb BigAl balhé..., de én már olyan sok embertől olvastam olyan sok szépet, hogy hiszem ha látom, lehet valami változott és nem fog hülyéknek maxokat szórni, de azért ennyire még nem változott meg, hogy erre most nemet tudjon mondani.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Atogwe nálatok jár látogatóban.deny79
az még nagy húzás lenne.
két top5 fizetésű safety csöppet luxus 😊Höri
Ha van tulaj, aki ezt arcrezzenés nélkül bevállalja az pont Snyder...iktriad
gsn blogjából kiderül, hogy várható egy kis változás e téren a Redskinsnél:

"[Snyder] elmondta, hogy megváltozott a szemlélete, és ma már nem úgy látja a dolgokat, mint pár évvel ezelőtt, amikor egy-egy neves játékost hatalmas pénzbefektetéssel leigazolt, és sokszor szembe ment ezen tranzakciók során a csapat és/vagy az edzők tényleges igényeivel és érdekeivel. Úgy látja, hogy itt az ideje, hogy kicsit jobban bízzon az edzői stábban, így a Bruce Allen-Mike Shanahan GM-HC duónak több szabadsága lesz ezentúl, mint eddig bármely Redskins stábnak."
több mint 14 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
az még nagy húzás lenne.
két top5 fizetésű safety csöppet luxus 😊Höri
Ha van tulaj, aki ezt arcrezzenés nélkül bevállalja az pont Snyder...iktriad
azért nem biztos, kapna is annyit 😉, mellesleg ingyen lenne, és ha kivágják a disznót, lesz hely neki, ha megéri.sapka
Aso Moore helyére jönne és Ő maradna 3.-nak!!!