Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
gorenak volt minden baja miaminal, de azért csak azt nézd meg h hány shotdown corner van, és elit futó. billen a bili a futók felé
több mint 14 éve
mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évigHörisajnos ebben van igazság, de azért Rogersnek is hozzávetőlegesen akkora esélye volt beválni, mint Gorenak. vagy ezt is rosszul? 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
elég rosszul 😛ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-heza.kacsacsupán abból a szempontból vetettem őket össze, hogy egy eredményes futó> shutdown corner, 0 ponttal még nem nyertek mérkőzést (tudom sarkított)
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/sapka
mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évig
több mint 14 éve
elég rosszul 😛ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-heza.kacsacsupán abból a szempontból vetettem őket össze, hogy egy eredményes futó> shutdown corner, 0 ponttal még nem nyertek mérkőzést (tudom sarkított)
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/sapka
mondjuk a csere helyett megtartjátok Bailey-t és akkor nem kellett volna Carlos Rogers-t draftolni (hanem például Frank Goret) és yardban ugyanott vagytok + van egy klasszis corner további 8 évig
több mint 14 éve
ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-heza.kacsacsupán abból a szempontból vetettem őket össze, hogy egy eredményes futó> shutdown corner, 0 ponttal még nem nyertek mérkőzést (tudom sarkított)
mert egy támadó'henger' hasznosabb, mint egy -talán- HoF kaliber corner, vagy ennyire rosszul látom? :/
több mint 14 éve
ezt gondold át mégegyszer. jó játékos portis de ne hasonlítsuk champ bailey-hez
több mint 14 éve
igen, ez igaz,persze.Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHörimost ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊sapka
Champ a saját korszaka legjobbjai között van a posztján. Portis ettől messze vanHöri
de Champ játéka közel sem volt akkora hatással a 'Skins-re mint Portisé, sőt azt is megkockáztatom, hogy Denverben sem volt akkora upgrade, mitn Portis votl nálunk, ill. náluk.
több mint 14 éve
Egyébként nem én gondolom így, de szerintem is ez lesz, nem mintha megoldana mindent. Sőt a védelem 31. helye azt jelenti, hogy a jelenlegi játékosállomány nem elég jó a 3-4-hez. Viszont el kellene dönteni melyik csapatrésznél kezdjük az építkezést, mert mindenhová ahová kellene nem lehet draftolni. És ha lesz cap, feldughatjuk Snyder pénztárcáját. Amúgy az a baj, hogy szinte csak Te bízol ennyire Grossmanban, és Beck sem bíztató alternatíva. A probléma pont az, hogy Rexy úgy játszott ahogy McNabb, vagyis nem jól, legalább is nem jobban. Pedig ő állítólag jobban ismeri a Shanahan féle játék szisztémát.A vita tárgya: Redskins draft.apeszostetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!
és tényleg úgy gondolod, hogy 1/10-re QB-t húzzunk?, nem lenne jobb valaki a DL-be, és második körben egy jobb képességű bennmaradt Wr, vagy egy OL, amilyen mély ebből a két posztból az újoncok (száma), mindkettőre van esély valaki igazán jót elcsípni még, nálam első számú prioritás a védőfal, vagy szerinted a Qb megoldana mindent?, mellesleg nem is igazán tetszik nekem különösképp egyik irányító sem. Game managernek maradhat Grossman, utolsó három meccsen játszott úgy mint McNabb. na ez most nem lett összeszedett, remélem a lényeget sikerült.sapka
több mint 14 éve
persze.Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHörimost ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊sapka
Champ a saját korszaka legjobbjai között van a posztján. Portis ettől messze van
több mint 14 éve
Annyira nem merültem bele, mint mondottam nem értek hozzá. A 3. és 4. kört viszont tudom, de azt meg szándékosan hagytam ki, nem tudhatjuk mi lesz a McNabb projekt sorsa.... Nem ismerem Donovan szerződését, de mintha lenne benne valami arról, hogy mely esetben ugrik a pick. Brown is szabad ügynök, elvileg érte is bejelentkezhetnek...na igen, viszont ötödik körben van kettő is. 5/13, 5/24.DoMA vita tárgya: Redskins draft.apeszostetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!sapka
több mint 14 éve
Portis cut.Várható volt. Sajnálom Portist.
Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHöri
több mint 14 éve
Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzletHörimost ez komoly? hozzávetőleges 6k yardot futott nálunk 6 év alatt, az utóbbi években vállán vitte a támadójátékot. nem jött be? 😊
több mint 14 éve
Portis cut.Mivel Bailey idén kapott +4 éves szerződést, annyira nem jött be az az üzlet
több mint 14 éve
na igen, viszont ötödik körben van kettő is. 5/13, 5/24.A vita tárgya: Redskins draft.apeszostetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!sapka
több mint 14 éve
A vita tárgya: Redskins draft.apeszostetszett az írás, de mintha 3. és 4. körünk nem lenne!
és tényleg úgy gondolod, hogy 1/10-re QB-t húzzunk?, nem lenne jobb valaki a DL-be, és második körben egy jobb képességű bennmaradt Wr, vagy egy OL, amilyen mély ebből a két posztból az újoncok (száma), mindkettőre van esély valaki igazán jót elcsípni még, nálam első számú prioritás a védőfal, vagy szerinted a Qb megoldana mindent?, mellesleg nem is igazán tetszik nekem különösképp egyik irányító sem. Game managernek maradhat Grossman, utolsó három meccsen játszott úgy mint McNabb. na ez most nem lett összeszedett, remélem a lényeget sikerült.
több mint 14 éve
Egy kis ismertető csapatunk "városáról"... redskinsfan.hu
több mint 14 éve
Aki unatkozna, azoknak egy nagyon rövid kis olvasnivaló, egy kellemes emlékről az idei évről: http://philly.blog.hu/2011/02/26/top_25_pillanat_17_mcnabb_visszaterese
több mint 14 éve
Mostanában nem túl sok tényszerűséget közölnek, jellemző Shanahanre. Aki akar tényleg olvashat a sorok között, de minek? Shanahannél akármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is....
több mint 14 éve
na csak nem véletlen szajkózom, hogy ki kell vágni Portis-t. http://blog.redskins.com/2011/02/25/mike-shanahan-on-clinton-portis-future/ most ért el Shanny-hez a hangHöriebben a cikkben semmi tény nincs 😊
szerintem bele fog menni a cutba, nagyon remélem.
több mint 14 éve
Torain time!
több mint 14 éve
na csak nem véletlen szajkózom, hogy ki kell vágni Portis-t. http://blog.redskins.com/2011/02/25/mike-shanahan-on-clinton-portis-future/ most ért el Shanny-hez a hang
több mint 14 éve
Aso Moore helyére jönne és Ő maradna 3.-nak!!!errorlacy6gondolkoztam rajta mit akarsz ezzel mondani, de nem tudom 😊
egyrészt Atogwéről van szó, másrészt nyilván kezdőnek jönne, de Moore 3. lenne utána?, egyrészt jelenleg van 3 Fs az aktívkeretben, gondolom ha lenne utána egy stabil kezdő ide, akkor kettőtől érdemes lenne megszabadulni, és aki maradna az inkább Doughty lenne 😊
márcsak Haslett miatt is ilyen erős ez a szál, szerintem ebből igazolás lesz.
DoM: ez a bizonyos beszéd akkor hangzott el amikor elment a szezon és volt egy újabb BigAl balhé..., de én már olyan sok embertől olvastam olyan sok szépet, hogy hiszem ha látom, lehet valami változott és nem fog hülyéknek maxokat szórni, de azért ennyire még nem változott meg, hogy erre most nemet tudjon mondani.
több mint 14 éve
gsn blogjából kiderül, hogy várható egy kis változás e téren a Redskinsnél:Ha van tulaj, aki ezt arcrezzenés nélkül bevállalja az pont Snyder...iktriadAtogwe nálatok jár látogatóban.deny79az még nagy húzás lenne.
két top5 fizetésű safety csöppet luxus 😊Höri
"[Snyder] elmondta, hogy megváltozott a szemlélete, és ma már nem úgy látja a dolgokat, mint pár évvel ezelőtt, amikor egy-egy neves játékost hatalmas pénzbefektetéssel leigazolt, és sokszor szembe ment ezen tranzakciók során a csapat és/vagy az edzők tényleges igényeivel és érdekeivel. Úgy látja, hogy itt az ideje, hogy kicsit jobban bízzon az edzői stábban, így a Bruce Allen-Mike Shanahan GM-HC duónak több szabadsága lesz ezentúl, mint eddig bármely Redskins stábnak."
több mint 14 éve
Aso Moore helyére jönne és Ő maradna 3.-nak!!!azért nem biztos, kapna is annyit 😉, mellesleg ingyen lenne, és ha kivágják a disznót, lesz hely neki, ha megéri.sapkaaz még nagy húzás lenne.Ha van tulaj, aki ezt arcrezzenés nélkül bevállalja az pont Snyder...iktriad
két top5 fizetésű safety csöppet luxus 😊Höri