Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
ennek fényében nem is volt akkora üzlet az 1/10es Julio 😉, bár attól függ kik mentek ki előtte az első 9 helyen, azt azért áruld el :rolleyes:sapkaHali! Teljes lista: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1247
több mint 14 éve
2/9. Ryan Mallett, QB (Arkansas)nekem ezek a körök nem tetszenek, szerintem egy rookie QB semmivel sem lenne előrelépés a mostani kerethez, McNabb nélkül is!, nem húztál a D-be stabil kezdőt, pedig az end és a vak oldali pass rusher eléggé foghíjas, másrészről látom a végén már tüzetoltottál, de a T nem tudom miért, projekt Lb-k meg vannak azért, Rodgersnek örülnék mondjuk.
5/13. Jacquizz Rodgers, RB (Oregon State)
5/24. Greg Romeus, OLB (Pittsburgh)
6/12. Derek Hall, OT (Stanford)
adam8
ennek fényében nem is volt akkora üzlet az 1/10es Julio 😉, bár attól függ kik mentek ki előtte az első 9 helyen, azt azért áruld el :rolleyes:
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Szerintem félreértetted, ez egy játék ahol 32 ember volt a 32 a csapattal és mindenki úgy választott hogy a legjobb legyen az adott csapatnak, nem a valóságot akartuk leutánozni.
több mint 14 éve
Mock draft game-ben a Skinsszel voltam, ezt hoztam össze:Nekem az az érzésem, hogy Shanny először ki akar építeni egy ütőképes védelmet, utána jön az offense. Mondjuk ettől még 1-2 round-ra lehet úgy ahogy írtad. De minél tovább húzódik a lockout, annál kisebb a valószínűsége. Mivel jelenleg McNabb-el nem igazán tudnak mit kezdeni, ha csak trade nem lesz belőle a drafton, 2/9-re nem hinném hogy QB jön. Bár Grossmannak nincs szerződése....
1/10. Julio Jones, WR (Alabama)
2/9. Ryan Mallett, QB (Arkansas)
7/11. Washington Redskins: Denarius Moore, WR (Tennessee)
Mit szóltok hozzá?adam8
több mint 14 éve
......főleg QB-RB-WR, és no D-lineman :o :mad:sapkaPhil Taylor, Baylor DT... 03.08
több mint 14 éve
Mock draft game-ben a Skinsszel voltam, ezt hoztam össze:1/10. Julio Jones, WR (Alabama)
2/9. Ryan Mallett, QB (Arkansas)
7/11. Washington Redskins: Denarius Moore, WR (Tennessee)
Mit szóltok hozzá?
több mint 14 éve
Mik a hírek, lesz szezon? Mostanában nem vagyok túl jól tájékozoztt.agent Túgy tudom már lejárt határidő, de hosszabbítottak, és azt is elképzelhetőnek tartom a további hosszabbítást, talán picit az NFLPA fölényben van, de kb. most tart a legizgalmasabb része, a mediátor bevonása hasznos dolog volt, szerintem a héten kiderül valami konkrét is, sőt ki kell 😊.
és ha még senki nem írta be, velük beszéltünk:
- Jake Locker – QB – Washington - Talked to
- Stephen Schilling – OG – Michigan - Talked to
- Casey Matthews – LB – Oregon - Talked to
- Lance Kendricks – TE – Wisconsin - Talked to
- Greg Jones – LB – Michigan St. - Talked to
- James Brewer – OT – Indiana - Talked to
- Titus Young – WR – Boise St. - Talked to
- Rashad Carmichael – CB – Virginia Tech - Talked to, Combine Interview
- Dane Sanzenbacher – WR – Ohio St. – Talked to
- Derek Sherrod – OT – Miss. St. – Talked to
- Terrance Turner – WR – Indiana – Talked to
- Mario Butler – CB – Georgia Tech – Talked to
- Jerrod Johnson – QB – Texas A&M – Talked to
- Jacquizz Rogers – RB – Oregon St. – Interested in
- Jamel Hamler – WR – Fresno St. – Combine Interview
- Ryan Williams – RB – Virginia Tech – Combine Interview
főleg QB-RB-WR, és no D-lineman :o :mad:
több mint 14 éve
Aha, a playoff az más világ, hiába mennek jól alapszakaszban.ez valami didzséj csávó szerintemHöriehhhh, akkor most melyik embert kell nézni azon a képen?, lassan elhatározom magam és ráguglizok 😊
agent T: az egy dolog, hogy ilyen jól állnak keleten, de a Stanley kupától azért nagyon messze vannak még, szerintem.sapka
Mik a hírek, lesz szezon? Mostanában nem vagyok túl jól tájékozoztt.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
ez valami didzséj csávó szerintemHöriehhhh, akkor most melyik embert kell nézni azon a képen?, lassan elhatározom magam és ráguglizok 😊
agent T: az egy dolog, hogy ilyen jól állnak keleten, de a Stanley kupától azért nagyon messze vannak még, szerintem.
több mint 14 éve
Vezetik az Atlanti csoportot, harmadikok keleten, megint simán ott lesznek a playoffban. De amíg ott van Ovecskin, addig én nem tudom kedvelni őket.szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).sapkaEgyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Nekem hótt' mindegy kicsoda, nagyon szép mezben van... 😀 De a problémám most inkább az, hogy Atogwét mikor látom ilyen mezben a pályán....ez valami didzséj csávó szerintemHöriaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂WyattBocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszos
több mint 14 éve
ez valami didzséj csávó szerintemBocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...apeszosEgyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 14 éve
Bocs hogy nem dőlök a kardomba, de mivel nem szoktam jégkorongot nézni sem NHL-t sem semmilyet, nem tudom honnan kéne ismernem? Örülök hogy 'skins mezben vannak, most hogy megvilágosodtam méginkább...Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 14 éve
szakbarbárok vagyunk, de büszkék, mellesleg inkább ő legyen megtisztelve a Capitals rajta kívül lúzer csapat (nagyjából).Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂Wyatt
több mint 14 éve
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.tenorxaz hát, gondoltam lesz lelkendezés, hogy ekkora sztár viseli a mezeteket, de hogy még fel se ismeri a nép 😂

több mint 14 éve
Bruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.iktriada szerződéskötés eddig is jól ment az FO-nak, csak gondolj a Haynesworth dealre (gsn blogjában), vagy most McNabbre,
csak a személyek akiknek nyújták nem mindig a legjobbak
több mint 14 éve
Atogwe szerződéseBruce Allen ezek szerint mégsem csak nevében GM.
2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus
Teljesen korrektHöri
több mint 14 éve
Atogwe szerződése2011: $900,000 base salary (fully guaranteed), $6.5 million roster bonus (fully guaranteed), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2012: $3.4 million base salary ($2 million injury guarantee), $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2013: $3.4 million base salary, $500,000 roster bonus, $100,000 workout bonus
2014: $3.6 million base salary, $1 million roster bonus, $100,000 workout bonus
2015: $3.7 million base salary, $1.5 million roster bonus, $100,000 workout bonus
Teljesen korrekt
több mint 14 éve
Capitals sucks!Tetszenek a változások, de nem hiszem, hogy CP jönne kevésért. Valahová kell majd.
Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Egyébként ott van a commentben, hogy Tiesto a másik.
több mint 14 éve
agent T biztos tudná ki a másik 😉, márcsak arra kell rájönni miért lettek idelinkelve.ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsaJa értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀apeszos
több mint 14 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊a.kacsaJa értem. Nem ismerem a hokisokat... De így nekem is rokonszenvesek.... 😀
több mint 14 éve
ovecskin meg gondolom egy másik capitalsos hokis. mindent megtesznek h washington szeresse 😊