Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Haynesworth, Torain, Rogers and Landry among Redskins inactives#NYG inactives S. Smith, W. Blackmon, S. O'Hara, D. Diehl, S. Andrews, D. Calhoun, H. Nicks and L. Joseph
akartam mondani h elinak nagy napja lesz, de nem játszik a 2 kezdője, és a fal is hiányos előtte. reméljünk a legjobbakban
több mint 13 éve
Basszus... Csütörtökön még nem akart...Jon Embree, a TE edző ajánlatot kapott az University of Colorado-tól. Embree még nem válaszolt....nem jött be, megyJJ Tiller
Már igen. Nem megy....apeszos
több mint 13 éve
Jon Embree, a TE edző ajánlatot kapott az University of Colorado-tól. Embree még nem válaszolt....nem jött be, megy
Már igen. Nem megy....apeszos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛a.kacsaRemélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....
több mint 13 éve
nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛
több mint 13 éve
Nyögve nyelős este elé nézünk... és most inkább kacsa se jósoljon... 😀
több mint 13 éve
Azt írja Tomee a heti értékelőben, hogy az elkapók elejtett labdái meg a Banks return visszafújása nélkül simán meglett volna a győzelem. Mi is ezeket emeltük ki, ha jól emlékszem.Jól emlékszel. De nem volt kellemes emlék. Austin kezdeni fog holnap -állítólag-, remélem beválik....
Örülök, hogy egyetértünk. Azért remélem, hogy a 6-10-et, amit jósolt nekünk szezon előtt, felül tudjuk múlni. Már csak azért, mert szerintem az még NFC East 4th place-t is jelenthet, elnézve a Dallast.agent T
több mint 13 éve
Faszé' nem írok magyarul. Szóval csoportnegyedik helyet. Bár mondjuk megszokhattuk már.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Azt írja Tomee a heti értékelőben, hogy az elkapók elejtett labdái meg a Banks return visszafújása nélkül simán meglett volna a győzelem. Mi is ezeket emeltük ki, ha jól emlékszem.Örülök, hogy egyetértünk. Azért remélem, hogy a 6-10-et, amit jósolt nekünk szezon előtt, felül tudjuk múlni. Már csak azért, mert szerintem az még NFC East 4th place-t is jelenthet, elnézve a Dallast.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Portis jövőre visszajönne, megműtötték, úgy érzi minden ok lesz.Az első három meccsre? 😀 A preseason nem ér... 😛
http://www.washingtontimes.com/news/2010/dec/2/portis-says-he-cant-leave-note/agent T
több mint 13 éve
Portis jövőre visszajönne, megműtötték, úgy érzi minden ok lesz.http://www.washingtontimes.com/news/2010/dec/2/portis-says-he-cant-leave-note/
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Rossz hír:The Redskins will be without defensive backs Carlos Rogers and LaRon Landry once again. There is some concern Landry won’t return at all this year. 15 Redskins are questionable. By writing that, I’m excusing myself from listing them all.
És ami jobb egy kicsit:
The Giants continue to miss a ton of key players on the offensive line and wide receiver. Tackle Shawn Andrews, wide receiver Hakeem Nicks, and center Shaun O’Hara are all out. Tackle David Diehl and wide receiver Steve Smith are doubtful.
több mint 13 éve
A Carolina Panthers főedző célpontja 2011-re Russ Grimm....apeszoshelyes!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
A Carolina Panthers főedző célpontja 2011-re Russ Grimm....
több mint 13 éve
Jon Embree, a TE edző ajánlatot kapott az University of Colorado-tól. Embree még nem válaszolt....Már igen. Nem megy....
több mint 13 éve
Esküszöm Shanahan lassan gyűjtő lesz. Újonc RB a gyakorló csapatban: Shawnbrey McNeal. Tegnap hozták.
több mint 13 éve
szép ki lajtstom 😀a.kacsaÉs nem végleges! Hol van még a Vasárnap? Shanny a hasára ütött és benyögött pár nevet. A nyakam rá, hogy mindenki játékra jelentkezik, kivéve Landry-t és Toraint. Ami már önmagában is katasztrófa. Tudni lehetett hogy Williams nem bírja egyedül, ráadásul szerintem sérült is, csak a tisztelt főedző bácsi mélyen kussol róla. Mert ha tényleg azért erőltette Davist a Minnesota ellen amit nyilatkozott, (ti. hogy szokja a tétmeccsek légkörét, és hogy fejlődjön) egy ilyen fontos meccsen, akkor viszont alkalmatlan. Egy szóval sem mondta, hogy Williams sérült, és azóta sem. Ha meglepetésnek szánta Davist, hát sikerült. Leginkább mi lepődtünk meg, a Vikings meg szart rá....
több mint 13 éve
szép ki lajtstom 😀
több mint 13 éve
Landry és Torain sem edzett tegnap, nagyon kétséges a játékuk. Szerintem megint nem lesznek. Korlátozott edzésmunkát végzett Banks, McNabb, Golston, Hicks, Moss, Orakpo, Lorenzo Alexander, Kareem Moore, Casey Rabach.
több mint 13 éve
mi a helyzet Landry-Torain(Williams), sérültekkel, nem igazán találtam róluk konkrét állapotot?sapkaMert nincs a sérültekről érdemi információ. Shanahannek ez a titkos fegyvere. Eltitkolja a sérültek állapotát, hátha az ellenfél megijed ha mégis meglát valakit a meccsen... 😀
El kéne kaparni az óriásokat.Menni fog?GreengoAzt nálunk sosem lehet tudni. Jelenleg meglehetősen szkeptikus vagyok, nem lehet tudni éppen melyik arcát fogja mutatni a csapat. Ebben az idényben még nem játszott jól a gárda, hol küzdött, hol nem. Meglátjuk most milyen kedvük lesz, és mire elég....
több mint 13 éve
El kéne kaparni az óriásokat.Menni fog? 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
mi a helyzet Landry-Torain(Williams), sérültekkel, nem igazán találtam róluk konkrét állapotot?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Na igen, hetedikén én is vizsgázok, tanulnom kellene ezerrel....Ez az oka annak, hogy leálltam a cikkírással.Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/30/AR2010113005366.htmlagent T
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....apeszos
Szakdolgozatot írok, németet tanulok, dolgozom, élek...
Két órám nincs rá, fél órám, amennyi alatt összedobom, talán lenne.agent T
több mint 13 éve
Ez az oka annak, hogy leálltam a cikkírással.Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/30/AR2010113005366.htmlagent T
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....apeszos
Szakdolgozatot írok, németet tanulok, dolgozom, élek...
Két órám nincs rá, fél órám, amennyi alatt összedobom, talán lenne.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....