Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is egyetértek. Nem akarok rágódni a tegnapi meccsen. Drága a gyomorsavgyógyszer.Campbell-hez vannak szokva.. Túl erős nekik McNabb. 😀 😀 De valóban, eddig az volt a gáz, hogy nem jó az O#. Most aránylag jól működik, erre a WR-ek szarnak be. De mondhatnám a futókat is, gyakorlatilag elfogytak. Arról szó sem volt, hogy K.Williams is sérült, ez a Davis gyerek meg maradt volna Cleveland-ben inkább.
Harcoljunk vasárnap, hogy kiegyenlítsük az aktuális mérleget!
Legyen ez a heti jelszó. A többi nem érdekel.
Amúgy a hat eddigi vereségünkből hármat megúszhattunk volna, ha az elkapóink azt csinálnák, ami a szakterületük és ami a nevükből adódóan lényegük, elkapnák a labdákat. Olyan szinten szórják el a passzokat a WR-eink és TE-ink, hogy az hihetetlen. Már az amerikaifutballt szerető, de tök laikus (nem mintha én szakértő lennék) kedvesem is megállapította tegnap, hogy elképesztően bizonytalanok vagyunk elkapásokban, hetek óta.
Santana Mosstól például még soha nem láttam olyanokat, mint idén, de Cooley meg a többiek is hullajtgatják el lelkesen az olyan labdákat, melyek már a kezükben vannak. Ezt nem látja a vezetés? Erre nincs valami edzésterv? Nem kéne a WR meg a TE edzőt befenyíteni?agent T
több mint 13 éve
Én is egyetértek. Nem akarok rágódni a tegnapi meccsen. Drága a gyomorsavgyógyszer.Harcoljunk vasárnap, hogy kiegyenlítsük az aktuális mérleget!
Legyen ez a heti jelszó. A többi nem érdekel.
Amúgy a hat eddigi vereségünkből hármat megúszhattunk volna, ha az elkapóink azt csinálnák, ami a szakterületük és ami a nevükből adódóan lényegük, elkapnák a labdákat. Olyan szinten szórják el a passzokat a WR-eink és TE-ink, hogy az hihetetlen. Már az amerikaifutballt szerető, de tök laikus (nem mintha én szakértő lennék) kedvesem is megállapította tegnap, hogy elképesztően bizonytalanok vagyunk elkapásokban, hetek óta.
Santana Mosstól például még soha nem láttam olyanokat, mint idén, de Cooley meg a többiek is hullajtgatják el lelkesen az olyan labdákat, melyek már a kezükben vannak. Ezt nem látja a vezetés? Erre nincs valami edzésterv? Nem kéne a WR meg a TE edzőt befenyíteni?
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
[Azért kb. minimum többször belehetne ugyan ezt fújni bármelyik meccsen.... 😉
2.Nem értem miről beszélünk, ez egy totálisan helyes fújás volt hátulról block, tudom hogy rossz hogy emiatt megy el a hajó de ettől még ezt be kellett dobni... Ha más fújás is volt akkor nem szóltam de még nem néztem végig a meccset.
Toca
Meg ugye rendkívül szubjektív az adott szituáció megítélése! Na de, hogy kettő pont olyan szitut "néznek be" ami érdembe befolyásolta a meccset....., alsó hangon bosszantó. :cool:
több mint 13 éve
Viszont nagyjából egyetértünk 😀1.Most ne gondold már hogy a bírók ott ezt mérlegelik egy flag bedobás előtt hogy kinek mennyire fontos a meccs?kb. mindenről megygőzhető vagyok, de mintha picit úgy jöttek ki a játékvezetők a meccsre hogy nem Washingtonban vannak, másrészről a vikingeknek 3 negyedig nem kaptak zászlót, tudom hogy ti vagytok a legeslegszabályosabban játszó csapat mi meg kiskutyák vagyunk, de álljunk meg egy szóra, azon a fújáson a meccs múllott, és -szerintem- nem volt block in the back, de az biztos hogy Banks visszahordását nem tudta volna az a védő akadályozni még akkor sem ha no kontakt van. és ez biztos. ennek fejében miről beszélünk?
2.Nem értem miről beszélünk, ez egy totálisan helyes fújás volt hátulról block, tudom hogy rossz hogy emiatt megy el a hajó de ettől még ezt be kellett dobni... Ha más fújás is volt akkor nem szóltam de még nem néztem végig a meccset.
3.AP nélkül meg kellett volna vernetek minket simán.Toca
3.kal egyetértek 😀, de ugyanazt írtuk le kb.
apeszos megelőzött 😐sapka
több mint 13 éve
1.Most ne gondold már hogy a bírók ott ezt mérlegelik egy flag bedobás előtt hogy kinek mennyire fontos a meccs?kb. mindenről megygőzhető vagyok, de mintha picit úgy jöttek ki a játékvezetők a meccsre hogy nem Washingtonban vannak, másrészről a vikingeknek 3 negyedig nem kaptak zászlót, tudom hogy ti vagytok a legeslegszabályosabban játszó csapat mi meg kiskutyák vagyunk, de álljunk meg egy szóra, azon a fújáson a meccs múllott, és -szerintem- nem volt block in the back, de az biztos hogy Banks visszahordását nem tudta volna az a védő akadályozni még akkor sem ha no kontakt van. és ez biztos. ennek fejében miről beszélünk?
3.kal egyetértek 😀
apeszos megelőzött 😐 ,de ugyanazt írtuk le kb.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
1.Most ne gondold már hogy a bírók ott ezt mérlegelik egy flag bedobás előtt hogy kinek mennyire fontos a meccs?1. Nem arról van szó hogy mérlegelnek vagy sem, hanem arról, hogy ostobák voltak-e, avagy nem. Rossz napot fogtak ki, vagy csak egyszerűen hülyék. Ha megnézed a büntetési arányt, te is rájössz miről beszélünk. Lásd: Penalties (Number-Yards) Vikings: 3 - 15, Redskins: 6 - 35 és ebből kettő jelentősen befolyásolta a meccset.
2. Nem értem miről beszélünk, ez egy totálisan rossz fújás volt, és rossz hogy e miatt ment el a hajó, de nem kellett volna bedobni. Főleg ha azt nézzük mennyi ilyet csináltak Vikings oldalról, hogy a holdingokat ne is említsem. Minimum kétesélyes volt az eset... Nézőpont kérdése, Minnesotai részről persze hogy be kellett fújni, 'skins részről persze hogy nem.
3. Igen így van. Csakhogy a másik serpenyőben benne van, hogy gyakorlatilag nem volt futónk, McNabb célpontjai meg bénák voltak. Vajon miért nem jó célpont Shanahannek Banks, vagy Austin? Banks-el, egy 170 magas 70 kg-os kisgyerekkel futót játszatni, minimum vicces.....
több mint 13 éve
1.Most ne gondold már hogy a bírók ott ezt mérlegelik egy flag bedobás előtt hogy kinek mennyire fontos a meccs?http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c7a0c5/GameDay-Vikings-vs-Redskins-highlightscsak azt nem értem, az egész játékvezetésnek mégis mi céljuk volt? a Minnesotának teljesen mindegy volt hogy győz e vagy veszít, semmi se múlik rajta (sőt egy L-al közelebb lettek volna egy tisztességes Qb pickhez), nekünk meg így kb. vége a szezonnak
Meg lehet nézni.
Amikor Riley megblokkolja hátulról Griffent, a Vikings játékos épp fordul Banks után, szóval amikor a mi emberünk odaér, olyan félig hátulról - félig oldalról elérő kontakt következik, amit ha akarom befújom, ha akarom nem.
Nem azért vagyok kiakadva, mert a biztosan, jól megérdemelt győzelmet vették el ezzel a visszafújással, ugyanis nem mondhatjuk azt, hogy ledomináltuk a Minnesotát. agent T
kicsit felháborítsapka
3.AP nélkül meg kellett volna vernetek minket simán.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c7a0c5/GameDay-Vikings-vs-Redskins-highlightscsak azt nem értem, az egész játékvezetésnek mégis mi céljuk volt? a Minnesotának teljesen mindegy volt hogy győz e vagy veszít, semmi se múlik rajta (sőt egy L-al közelebb lettek volna egy tisztességes Qb pickhez), nekünk meg így kb. vége a szezonnak
Meg lehet nézni.
Amikor Riley megblokkolja hátulról Griffent, a Vikings játékos épp fordul Banks után, szóval amikor a mi emberünk odaér, olyan félig hátulról - félig oldalról elérő kontakt következik, amit ha akarom befújom, ha akarom nem.
Nem azért vagyok kiakadva, mert a biztosan, jól megérdemelt győzelmet vették el ezzel a visszafújással, ugyanis nem mondhatjuk azt, hogy ledomináltuk a Minnesotát. agent T
kicsit felháborít
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c7a0c5/GameDay-Vikings-vs-Redskins-highlightsMeg lehet nézni.
Nem azért vagyok kiakadva, mert a biztosan, jól megérdemelt győzelmet vették el ezzel a visszafújással, ugyanis nem mondhatjuk azt, hogy ledomináltuk a Minnesotát. A futott yardjaink pl hol voltak?
De semmivel sem érdemeltük meg a W-t kevésbé, mint a másik fél. És egy ilyen szép, ráadásul döntő TD-t elvenni egy ilyen dologért... hát hadd háborogjunk már, jó?
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Nos aludtam rá egyet. Tegnap nagyon csúnyákat írtam volna, de jobban belegondolva most is tudnék. Azok a fekete(fehér)rigók enyhén szólva elástak minket. Nem tudom máshol mit jelent a hazai pálya előnye, de biztos nem ezt. Egy TD-t ilyenért visszafújni nagyon nem volt szép. No, azt hiszem inkább alszom rá még egyet. Nem akarok anyázni....apeszosHát igen. Az a jelenet lehetne illusztráció a "véleményes játékvezetői döntés" szócikknél az enciklopédiában.
Esélyünk innentől matematikai.
Nem játszottunk jól, de annyira rosszul sem, hogy ne érdemeltük volna meg a győzelmet, mint mondjuk a Philly ellen.
Remélem nem lesz úr a csapaton az elkeseredettség, és például már a hétvégén megmutatjuk, hogy hol lakik az atyaúristen.
Csakazértis.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Nos aludtam rá egyet. Tegnap nagyon csúnyákat írtam volna, de jobban belegondolva most is tudnék. Azok a fekete(fehér)rigók enyhén szólva elástak minket. Nem tudom máshol mit jelent a hazai pálya előnye, de biztos nem ezt. Egy TD-t ilyenért visszafújni nagyon nem volt szép. No, azt hiszem inkább alszom rá még egyet. Nem akarok anyázni....
több mint 13 éve
Végigbosszankodtam a meccset.Ugyanúgy játszottunk, mint a többi úgynevezett gyenge csapat ellen /Rams, Lions/
Szinte nem is volt győzelmi esélyünk... a zebrák meg menjenek a qrva aztsetudomhová 😕
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Akkor hajthatunk a pozitív szezonért.agent Tén azért kibasznám Haslettet a francba, legalább elmondható hoyg Gano és Buchanan meglepően jó volt, Fletcher meg szokásosan, a többiekről inkább semmit 😐
több mint 13 éve
Akkor hajthatunk a pozitív szezonért.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Most mondja valaki, hogy az NFL-ben nincsenek ostoba bírók....
több mint 13 éve
Basszus a Jaguars vezet a Giants ellen....
több mint 13 éve
Kemény lesz ez, gyerekek, úgy érzem. De azért meglesz.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
23-13. brett 2 pick, egy 6, donovan cooley összjáték. és favre bench is leszReméltem, hogy valami hasonlóval rukkolsz elő.. 😀 😀
én megtettem a magamét 😛a.kacsa
Azért az érdekes, hogy a redskins.com-on egyedül Portis szerepel OUT minősítéssel és a projected starting line-up szerint: SS 30 LaRon Landry... Én benne vagyok! big_smilenexion218Shanahan baromira szeret titkolózni a sérültekről. Lehet, hogy a teljes kezdő (kivéve Portist) ott lesz, lehet hogy senki.... Ezt csak este tudjuk meg biztosan.
több mint 13 éve
Nem is ez a durva hogy Galloway cut (bár azt nem tudom mi értelme volt, azért egy rookie egyelőre senkinél, még jobb..), hanem hogy a No.1. kedvencem is IR-en van!!Armstrong-nak rookie-ként is jobb mutatói vannak mint Galloway-nak. Talán ez a rookie is jó lesz. Rosszabb biztos nem...
Shanahan monnyon le!! 😛
u.i. na meg így ki fog értelmetlenül befutni az endzoneba? 😀sapka
több mint 13 éve
23-13. brett 2 pick, egy 6, donovan cooley összjáték. és favre bench is leszén megtettem a magamét 😛
több mint 13 éve
Azért az érdekes, hogy a redskins.com-on egyedül Portis szerepel OUT minősítéssel és a projected starting line-up szerint: SS 30 LaRon Landry... Én benne vagyok! 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Nem is ez a durva hogy Galloway cut (bár azt nem tudom mi értelme volt, azért egy rookie egyelőre senkinél, még jobb..), hanem hogy a No.1. kedvencem is IR-en van!!Shanahan monnyon le!! 😛
u.i. na meg így ki fog értelmetlenül befutni az endzoneba? 😀
több mint 13 éve
Na ja.... Sapka ne haragudj.... 😊Úgy látszik engem hallanak Washingtonban 😀 😀 Galloway cut, Austin-t aktiválták.....Direkt nem szóltam, meglepetésnek szántam, hogy az öreg Mike felvette végre a telefonját és sikerült rábeszélni, hogy a kedvedért tegye ezt meg... 😂nexion218
Redskins cut veteran WR Galloway, promote rookie Austinapeszos
több mint 13 éve
Úgy látszik engem hallanak Washingtonban 😀 😀 Galloway cut, Austin-t aktiválták.....Direkt nem szóltam, meglepetésnek szántam, hogy az öreg Mike felvette végre a telefonját és sikerült rábeszélni, hogy a kedvedért tegye ezt meg... 😂
Redskins cut veteran WR Galloway, promote rookie Austinapeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Felfegyverezne, indiándísszel, D és kerítés ábrákkal, ötszázas pulzussal, pumavér* cseppekkel a szád sarkában. 😂Nekem a vikingek levadászása is megfelel... Nem kell mindjárt a bazi nagy medvékkel kezdeni.... 😀
Ahogy kell.
------
* Arrafelé a puma a legnagyobb ragadozó, ugye? Vagy a grizzly. Az is megfelel.agent T