Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez nem csak D-Mac-en múlik. Amikor összekeverik a falat előtte, olyan emberek mint Heyer állnak oda, a playcalling katasztrófa, mit lehet várni tőle? Arra is kíváncsi lennék hogyan játszana itt egy Manning, egy Rivers, vagy egy Drew Brees..... Amikor nemhogy az újoncok, de Cooley és Moss is elejtik a labdákat, és nincs futójáték? Örülök a statisztikáknak, de a kép csak akkor lenne teljes, ha ezzel együtt látnánk a fal és a WR-ek, TE-k teljesítményét is. A stat nem mutatja, hogy ebből mennyi volt a saját hibája, incomplete pass-nál hányszor ütötték meg, hányszor dropoltak a célpontjai, vagy éppen olyan route-ot futottak, hogy öreganyám kerekesszékben is lekövette volna őket. Armstrong egyszer tudott elszakadni, meg is találta, a szép az lett volna, ha azt is elejti. Bár az inkább már művészet. Ott van Banks és Austin, szét futnának -szerintem- bármilyen secondary-t, lenne célpont, de egyetlen percet sem játszanak. Austin állítólag van olyan gyors mint Banks, és magasabb is. Na befejezem, mert ez már rossz irány....apeszosteljes mértékben igazad van
több mint 13 éve
Ez nem csak D-Mac-en múlik. Amikor összekeverik a falat előtte, olyan emberek mint Heyer állnak oda, a playcalling katasztrófa, mit lehet várni tőle? Arra is kíváncsi lennék hogyan játszana itt egy Manning, egy Rivers, vagy egy Drew Brees..... Amikor nemhogy az újoncok, de Cooley és Moss is elejtik a labdákat, és nincs futójáték? Örülök a statisztikáknak, de a kép csak akkor lenne teljes, ha ezzel együtt látnánk a fal és a WR-ek, TE-k teljesítményét is. A stat nem mutatja, hogy ebből mennyi volt a saját hibája, incomplete pass-nál hányszor ütötték meg, hányszor dropoltak a célpontjai, vagy éppen olyan route-ot futottak, hogy öreganyám kerekesszékben is lekövette volna őket. Armstrong egyszer tudott elszakadni, meg is találta, a szép az lett volna, ha azt is elejti. Bár az inkább már művészet. Ott van Banks és Austin, szét futnának -szerintem- bármilyen secondary-t, lenne célpont, de egyetlen percet sem játszanak. Austin állítólag van olyan gyors mint Banks, és magasabb is. Na befejezem, mert ez már rossz irány....
több mint 13 éve
Egyébként, hogy mennyire volt jó döntés McNabb elküldése, avagy mennyire nem megy neki: a 3. hét óta 71.7-es ratinget hoz, az azóta legalább 100 passz kísérlettel rendelkező QB-k között a 33. 36-ból, mindössze Anderson (Cards), Gradkowski (Raiders), Clausen (Panthers) rosszabb nála.
több mint 13 éve
vajon hány ilyen kell/volt már hogy pofánrúgják Haslettet és Shanahant a 3-4 miatt?Remélem most jött el az ideje...
de most komolyan.
legalább a cincy-no és a cle-mia izgalmas volt :/ :/ :/sapka
több mint 13 éve
vajon hány ilyen kell/volt már hogy pofánrúgják Haslettet és Shanahant a 3-4 miatt?de most komolyan.
legalább a cincy-no és a cle-mia izgalmas volt :/ :/ :/
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Stílszerű befejezés....apeszosJa ja ja, nagyon szomorú vagyok és nem a vereség miatt.
Az bármikor benne van a pakliban.
A reménytelenség, az ami kiakasztott. Az, hogy nem láttam a tüzet a játékosok szemében.
Mintha tényleg minden mindegy lenne, és ezért a legkisebb erőfeszítésre sem hajlandóak.
Ha európai foci lenne, bundát kiáltanék... ááááá szarni bele. Miért is bosszankodok?
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Stílszerű befejezés....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?agent TEnnak a meccsnek is remélhetőleg van pozitív oldala:
-reméljük nem fázott meg senki a NY-i télben! 😉
Ez keserves basszus! 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
OK!Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.undisputedlyErre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
Az eredmény követőt tudom, csak azt nem értettem soha, hogy oda írogatnak az emberek, utána meg egy héten keresztül beszélik ua.-t itt.....
De mindegy is! 😉
több mint 13 éve
Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.Erre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
több mint 13 éve
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Erre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?
több mint 13 éve
Erre ott az eredménykövető...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A védelmen az élet nyomai kezdenek jelentkezni. 😊 Már kétszer puntolt a Giants egymás után! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Naaaa véééégre már!!!! 😊 TD!!! 😊 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És íme a futás elleni anti-védekezésnek az élő példája..... :mad: 28-0 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg a legjobb esetben is "együttes találat"....De nem azon múlik. :/ Bassza meg még egy fumbli....
Az első félidőhöz képest az a különbség, hogy most már passz ellen sem védekezünk. 😊
több mint 13 éve
Az fumble volt, de a holdingokat rendesen benézik....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha tartjuk ezt a "remek" formát a második félidőben, akkor a Giants szertárosa is szerez TD ellenünk. 😕 A futás ellen konkrétan nem is akarunk védekezni....,mert az olyan fájdalmas lehet..... :cool:
Ez lehet az a meccs amelyiken a védelemnek sem kell elfáradnia. Zömében 3-4 1st downból úgy is TD-t szereznek.... :/ 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát gyerekek élőben nézem az ESPN-en ezt a szenvedést.... 😕 Az OL guriga fikát nem ér eddig, a D meg pepitába. A zebrák meg.....Mondjuk nem rajtuk múlik eddig de rém gyengék szegények!
Nem tudom ezeknek a szerencsétlen bíróknak milyen videót mutatnak, hogy azt szart fumblinak látták..... :o
több mint 13 éve
Azért kajánul tudnám nézni a TV-t.... 😂Nem tudom megállni, nagyon gonosz vagyok: amilyen gyöxi, még akkor is képes lesz vigyorogni, ha kikapnak... 😂 De egyébként bánom is én mit csinál, csak vhogy hozzuk össze a W-t...nexion218Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nexion218Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:apeszos
több mint 13 éve
Nem tudom megállni, nagyon gonosz vagyok: amilyen gyöxi, még akkor is képes lesz vigyorogni, ha kikapnak... 😂 De egyébként bánom is én mit csinál, csak vhogy hozzuk össze a W-t...Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:apeszosRemélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....apeszosAmúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Attól tartok vigyorogni fog... 😕 Amit talán el tudok viselni, de könyörgöm ne szóljon be..... :mad:Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nexion218nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛a.kacsaRemélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....apeszos
több mint 13 éve
Amúgy is nagyon kell a W a g-women ellen, de Holle anyó idióta vigyorát is jó lenne látni, ahogy lefagy egy nagy büdös zakó után....nővérem barátja országos giants fan. remélem baszogathatom majd egész este. csak ennyit jósolok 😛a.kacsaRemélem így lesz.... Remélem Holle anyó kommentál a TV-s meccsen. És azt is, hogy jó szokásához híven beszól majd....apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Remélem nem Moore lesz Landry helyett... Az RB vajon ki lesz? Noname futójáték.... Semmi jóra nem számítok.