Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
nem lenne ezzel gond, ha egyszerre klappolna minden, láthattuk h pörög a passzjáték izombol ha nagyon összeszedi magát ugy McNabb mint az elakpók, a fal is képes remek teljesítményre (utsó drive TB ellen, megmég jópár példa), futójátékról sokat nemhiszem h mondanom kéne ugye 😀, a védelemben szintén rengeteg van, csak nem mindig jön ki, return ugyanaz mint a futojáték, amiben nem látni túl sok fejlődést, az az FGA legnagyobb bajom az, hogy szinte semmi előrelépést nem látok tavalyhoz képest....apeszosezt a butaságot szerintem te sem gondoltad komolyan.sapka
több mint 13 éve
A legnagyobb bajom az, hogy szinte semmi előrelépést nem látok tavalyhoz képest....apeszosezt a butaságot szerintem te sem gondoltad komolyan.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
A legnagyobb bajom az, hogy szinte semmi előrelépést nem látok tavalyhoz képest....Ész nincs...EaRlSam Paulescu az új P (és gondolom H)Smith-t dobta? Nem Gano-t? Nincs igazság....apeszos
Shanny nagy kedvence az oregoni román 😊Höri
több mint 13 éve
Ész nincs...Sam Paulescu az új P (és gondolom H)Smith-t dobta? Nem Gano-t? Nincs igazság....apeszos
több mint 13 éve
Sam Paulescu az új P (és gondolom H)Smith-t dobta? Nem Gano-t? Nincs igazság....
több mint 13 éve
Sam Paulescu az új P (és gondolom H)Shanny nagy kedvence az oregoni román 😊
több mint 13 éve
Faxom kivan Mr. Shanahan! Ez idáig szinte ugyanúgy alakul, mint tavaly. Kivéve a reményteljes ifjú offensive coordinatort. Mi is a neve? Mindjárt..... pedig itt van a nyelvemen. És nem tudom kiköpni.
több mint 13 éve
Jaja, ha már lúd legyen kövér...izé...sovány! 😂 Egy T. Williams vagy Torain carrer ending injuryhez még mit szólnátok a fa alá? 😀legalább a landry pro bowl is elszállt sikeresen 😊a.kacsaJa, és Landry IR...nexion218hivatalosan azért most, mert matematikailag innentől nem lesz PO. Eddig azért nem került rá, mert hátha kelleni fog januárban. De igazából már a sérülése után tudták, hogy alapszakaszban nem fog játszani, csak elvileg titkolták kicsikét.deny79
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
legalább a landry pro bowl is elszállt sikeresen 😊Ja, és Landry IR...nexion218hivatalosan azért most, mert matematikailag innentől nem lesz PO. Eddig azért nem került rá, mert hátha kelleni fog januárban. De igazából már a sérülése után tudták, hogy alapszakaszban nem fog játszani, csak elvileg titkolták kicsikét.deny79
több mint 13 éve
Ja, és Landry IR...nexion218hivatalosan azért most, mert matematikailag innentől nem lesz PO. Eddig azért nem került rá, mert hátha kelleni fog januárban. De igazából már a sérülése után tudták, hogy alapszakaszban nem fog játszani, csak elvileg titkolták kicsikét.
több mint 13 éve
5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛Nem volt semmilyen ötödik kísérlet...: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cdfd56/article/misplaced-marker-creates-confusion-at-end-of-skinsbucs-game
Tény Gano rúgdosott mindenhova( meccs rajta ment el), de az el kell ismernetek, hogy 5th és 4-re csináltatok TD-t. Szal ott a zebrák nem tudom hol voltak.... És akkor nincs ilyen szoros vég.ThundersNFL
Ja, és Landry IR...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
itt a rézbőrű a szabálytalan.Na ja, fájt is a keze szegénynek... Csodálkozom is, hogy nem fújtak Orakpora. Teljesen feleslegesen keménykedett szerencsétlennel... 😂
egyértelmű holding ahogy a nyakával és a kulcscsontjával befogja szegény tampainak a kezét.
😉Höri
több mint 13 éve
itt a rézbőrű a szabálytalan.egyértelmű holding ahogy a nyakával és a kulcscsontjával befogja szegény tampainak a kezét.
😉
több mint 13 éve
Tampa TD előtti pillanatok 😉Azért elég hosszú pillanatok voltak, ez csak az eleje.... Még teljesen Freeman mögé cipeli az embert...
Bjoca
http://www.youtube.com/watch?v=eqC09Lz3uuk 1:30-nál nézd, és gyönyörködj...
http://www.youtube.com/watch?v=pFTlCj-Fdbs Ez pedig teljesen ugyanolyan volt....
több mint 13 éve
Tampa TD előtti pillanatok 😉hazai meccseknek nem kedveznek nekünk mostanság....Vikings ellen is mivolt, most ez is...köv meccs Dallas ellen...kiváncsian várom
Bjoca
több mint 13 éve
Tampa TD előtti pillanatok 😉 az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
az Orakpo-s holdingról, ami akkora volt h New York-ból szabad szemmel látni lehetett, arról miért nem esik szó? vagy a találomra befujt incomplete passról miért nem cikkeznek? Dunát lehetne rekeszteni a cikkekkel...Misplaced marker creates confusion at end of 'Skins-Bucs gameapeszos5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/FOX-announcers-believed-Redskins-scored-on-a-fit
Tény Gano rúgdosott mindenhova( meccs rajta ment el), de az el kell ismernetek, hogy 5th és 4-re csináltatok TD-t. Szal ott a zebrák nem tudom hol voltak.... És akkor nincs ilyen szoros vég.ThundersNFL
A közvetítés engem is megzavart 😛Bjoca
több mint 13 éve
Misplaced marker creates confusion at end of 'Skins-Bucs game5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/FOX-announcers-believed-Redskins-scored-on-a-fit
A közvetítés engem is megzavart 😛Bjoca
több mint 13 éve
5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/FOX-announcers-believed-Redskins-scored-on-a-fit
A közvetítés engem is megzavart 😛
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
és tényleg, nekem is gyanús volt meccsen hogy Armstrong elkapása csak 9 yardos volt, és utána még 4x támadtunk 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
sajnos nem láttam a meccset de olvasgattam utána. gano cut már hetek óta érik. csak nem értem miért nem tesszük meg 😊sajnálokm
több mint 13 éve
5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛De mivel így alakult, így onnantól már lehet okolni magukat. Döntetlenre hozhatta volna a Redskins, zebrák lehet tévedtek, de ezzel a játékos ne foglalkozzon már, főleg ne az, akinek a javára.
több mint 13 éve
5-dik kísérlet nem is tudtam, hogy van a ligában 😛 Tény Gano rúgdosott mindenhova( meccs rajta ment el), de az el kell ismernetek, hogy 5th és 4-re csináltatok TD-t. Szal ott a zebrák nem tudom hol voltak.... És akkor nincs ilyen szoros vég.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Basszátok meg....,így kikapni....Egyet mindenképpen fejben kell leedzeni: a mérkőzést tudni kell megnyerni!
:rolleyes:
Kibaszottul kár érte! :/
több mint 13 éve
Jó volt a meccs, gyerekek?agent TKomolyan mondom, idén még nem játszottunk ilyen jól, mint az első félidőben, ha Gano berugja a FG lehetőségeket, már akkor megnyerhettük volna a meccset. Torian futójátéka külön élmény volt...
az éj sötét és tele iszonyattal