NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Igen, csak nézd meg akármelyik highlights videóját.Olyan király nincs, és talán nem is lesz. Kis intelligencia kellene még....apeszosMekkora KIRÁLY volt!agent TLandry jelenlegi formájában van akkora király.sapka
Landrynak, /minden tiszteletem mellett/ pályafutása végéig nem lesz ennyi kiemelhető"jelenete"
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Olyan király nincs, és talán nem is lesz. Kis intelligencia kellene még....Landry jelenlegi formájában van akkora király.sapkaHolnap lesz 3 éve.Mekkora KIRÁLY volt!agent T
Egész héten néztem a dátumot, hogy beírjam 😕Bjoca
több mint 14 éve
Landry jelenlegi formájában van akkora király.Holnap lesz 3 éve.Mekkora KIRÁLY volt!agent T
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Mekkora KIRÁLY volt!apeszosHolnap lesz 3 éve.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
apeszosHolnap lesz 3 éve.
Egész héten néztem a dátumot, hogy beírjam 😕
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Hát igen. Kicsit elhamarkodtam...
több mint 14 éve
Úgy látom sima meccs, szívnak a tehenészek. Megyek aludni...apeszosUgyanezt tettem én is, ugyanakkor.
Most meg látom, hogy 30-27 Saints. Hmmm.
Én egyáltalán nem lettem volna szomorú, ha az NFC South gazdagabbá vált volna egy L-lel, így viszont a Dallas távolabb került tőlünk.
Ez is olyan meccs volt, amelynek mindenképp van pozitív hozadéka.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Úgy látom sima meccs, szívnak a tehenészek. Megyek aludni...
több mint 14 éve
én egy olyan meccset akarok látni, ahol próbárateszik Brees "clutch-ságát". hamár ugyis mind1 nekünk h ki nyer 😀Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent Ttegnap néztem idei forduló meccseit, és kb. 3 olyan párosítás is votl ahol egyiksem jó ha győz valamelyik, nekünk, mint a mai Saints-Cowboys...sapka
több mint 14 éve
Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent Ttegnap néztem idei forduló meccseit, és kb. 3 olyan párosítás is votl ahol egyiksem jó ha győz valamelyik, nekünk, mint a mai Saints-Cowboys...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Torain és Landry biztosan nem játszik Vasárnap....
több mint 14 éve
Szentek. De a mostani meccs se rossz, a Lions is megtáltosodott mióta megvertek minket... 😀Ez rohadt jó, ez a felfegyverzett Redskin. 😊Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent TMost akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....apeszos
Mondjuk én militarista vagyok. 😊
Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent T
több mint 14 éve
Ez rohadt jó, ez a felfegyverzett Redskin. 😊Most akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....apeszosMost hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent T
És agent T kérésére avatar vérszomjasra frissítve! 😀nexion218
Mondjuk én militarista vagyok. 😊
Ma este tíztől kinek szurkoltok?
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Amúgy sztem a Portis-érának itt van vége. Zsinórban második season ending sérülés és vészesen közelít a harmadik X...nexion218Portisnak garantált szerződése van, van ideje pihenni.... Ha Galloway-re gondolok lenne még pár éve, de ennyire sérülékeny létére .....
több mint 14 éve
Amúgy sztem a Portis-érának itt van vége. Zsinórban második season ending sérülés és vészesen közelít a harmadik X...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Most akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent T
több mint 14 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ugye? :cool:Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Meg is ijedtem.... vagy mi...apeszos
több mint 14 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Meg is ijedtem.... vagy mi...
több mint 14 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!És agent T kérésére avatar vérszomjasra frissítve! 😀
több mint 14 éve
Ja. Mondjuk tavaly pont oda jutottunk vele mint ahová most a Vikings tart... 😊Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Tocapersze. mint ahogy a redskins is az elmúlt évek domináns védelme volt 0 passzjátékkal, és a seahawks a vezető rusher csapatok egyike.
idei szezonban mindhárom csapat olyan messze van ettől mint makó jeruzsálemtől 😊 és ez a fontosa.kacsa
több mint 14 éve
Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Tocapersze. mint ahogy a redskins is az elmúlt évek domináns védelme volt 0 passzjátékkal, és a seahawks a vezető rusher csapatok egyike.
idei szezonban mindhárom csapat olyan messze van ettől mint makó jeruzsálemtől 😊 és ez a fontos
több mint 14 éve
Nem tudom hány yardot fogunk futni, mert futó sincs nagyon, + a védelemben Landrytől Alexanderig lyukak tátonganak, meg általában úgy néz ki a csapatunk, mint a 1st Airborne Division, Arnhem után.Annyi a dolgunk, hogy bevessünk mindent, harcoljunk mint az állat, és valahogy kiverekedjük a győzelmet.
Se a statisztika nem érdekel, se a sebesültlista, se semmi. Győzni kell.
(Szerk: Rossz hasonlat volt. Legyen akkor inkább a Spurance-csoport Midway után. Őket is megtépázták, de győztek, - mint mi legutóbb. 😊 )
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Én nem tudom mi baja 😀 igazat adtam neki 😀 😀 😀Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...És azt is vártad ugye, hogy valamelyik okos ezután azt is megkérdezi, hogy ha tudtad és nem tetszik, hogy valamelyik okos felhozza, akkor minek feszegetted a témát???? :/ Amúgy meg nem az elmúlt 3 év csapatával játszunk, hanem az ideivel, de mondjuk fogalmam sincs róla...nexion218
Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.Toca