NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79
ballhawk. playmaker.
4 év alatt fogott 15 picket cornerbackként.
Plusz nem tudom hány visszahordott TD-je is van special teamben.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawk

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nincs igazi posztja.
Safety-nek kicsi, Cornernek lassú.

Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.Höri
Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79
ballhawk. playmaker.
4 év alatt fogott 15 picket cornerbackként.
Plusz nem tudom hány visszahordott TD-je is van special teamben.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nincs igazi posztja.

Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nincs igazi posztja.

Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79
na végre, azt hittem egész évben nem lesz csapata.
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?sapka
nincs igazi posztja.

Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.

több mint 14 éve
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?

több mint 14 éve
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.
több mint 14 éve
😀 kezd megint feléledni a topik, rákerestem a defetisisztára
agent T ezt javasolja neked a gugli 😊 A keresett kifejezés (defetisiszta) egyetlen dokumentumban sem található meg.
Javaslatok:
Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.
Próbálkozzon más kulcsszavakkal.
közben rájöttem hogy bennem volt a hiba, és csupán defetista volt 😐 😐

több mint 14 éve
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218
Na írok már én is egy külföldi szót:
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂nexion218
Ami árasztja nálad a defetizmust!!!
Tegyél ki vérszomjas avatart!!!! 😂

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
ezzel teljesen egyetértek 😀 😀,
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent T
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent T
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Meg kell hogy mondjam, egy kalap szar az oldalunk.
Nekem tíz perc alatt töltődött be, pedig nem lassú a net.
Szóval igen, időszerű a költözés.
Szívem szerint felvetném, hogy esetleg mi, Skins fanok beszállhatnánk az üzemeltetésbe zsével (vagyunk tízen, szétdobnánk, kb. 3000 Ft/év zsét nekem megérne az oldal) csak tudom, hogy úgyis elutasítod.

Amit írtál, az viszont jó lett, határozottan javulsz stilisztikailag.agent T
Volt kitől tanulnom 😛 😀 Meg fiatal is vagyok, még bőven tanulhatok..... 😂
Igen, jól tudod. Senkinek sem akarok terheket ezzel. Egyébként összesen kerülne kb. 3000 pénzbe, csak a domain nevet kell beregisztráltatni, a szervert meg tudom oldani. Csak nekem jelenleg ennyim sincs. Megterhelő volt az új gép beszerzése... 😊
több mint 14 éve
nekem ezt írja ki:
The server is too busy at the moment.
Please reload this page few seconds later.sapka
Mert szarakszik a szerver. Kell regisztrálni egy .hu domaint, és költözés lesz.apeszos
Meg kell hogy mondjam, egy kalap szar az oldalunk.
Nekem tíz perc alatt töltődött be, pedig nem lassú a net.
Szóval igen, időszerű a költözés.
Szívem szerint felvetném, hogy esetleg mi, Skins fanok beszállhatnánk az üzemeltetésbe zsével (vagyunk tízen, szétdobnánk, kb. 3000 Ft/év zsét nekem megérne az oldal) csak tudom, hogy úgyis elutasítod.

Amit írtál, az viszont jó lett, határozottan javulsz stilisztikailag.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
nekem ezt írja ki:
Please reload this page few seconds later.sapka
Mert szarakszik a szerver. Kell regisztrálni egy .hu domaint, és költözés lesz.
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Külön öröm volt Banks elkapása, ha jól tudom ez volt az első neki az offense-ben, (eddig az utolsó is 😕) és hogy D-Mac rögtön felé is dobta....apeszos
Igen az első volt neki, amivel előre is haladtunk 😀
az igazi első elkapása -5 yardosra sikerült, még az első Philli meccsen.

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
nekem ezt írja ki:
Please reload this page few seconds later.

több mint 14 éve
Egy kis előzetes Vasárnapra....
Ha valamit rosszul írtam szóljatok.... 😛
több mint 14 éve
Én meg a Redskins topicot olvasom, és ettől leszek nagyon okos. Várom a fraktálszámításokon alapuló lineáris egyenlettel alátámasztott valószínűség grafikont, amelyben bemutatjátok hogyan fog a 'skins bejutni a PO-ba. Ha már a Philly meccs, a megtett út és az indulástól eltelt idő alapján kérem T.Williams sebességét, valamint egyismeretlenes valószínűségszámítás alapján a teljesítményét KW-ban kifejezve 😛 Williams teljesítménye nem konstans, tehát ez alapján megfogja-e Allent, avagy nem?apeszos
Mielőtt sapka leüti a magas labdát, válaszolok én 😊

Ezt gyorsan kiszámoltad.. 😛
Egyébként tényleg egyre brutálisabb Williams, Brown meg olyan amilyen volt is, JÓ! Heyer szerintem megérdemelne a játéka alapján még egy esélyt guardként, egyébként lehet hogy mégis én láttam jól, mert Williams is azt nyilatkozta, mellette játszott, ő meg úgy tudom nem ment át a jobb oldalra.... Mindegy, a lényeg hogy így nyomja tovább. A sérültek közül nagyon fog hiányozni Torain, Landry, és Alexander.... Ez az új RB érdekes lesz, de már nem merek mondani semmit, mert ugye csak bevált K.Williams és Torain is, bár amennyi futót kipróbált a nagy számok törvénye alapján ugye.... Külön öröm volt Banks elkapása, ha jól tudom ez volt az első neki az offense-ben, (eddig az utolsó is 😕) és hogy D-Mac rögtön felé is dobta....
több mint 14 éve
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]

több mint 14 éve
Én meg a Redskins topicot olvasom, és ettől leszek nagyon okos. Várom a fraktálszámításokon alapuló lineáris egyenlettel alátámasztott valószínűség grafikont, amelyben bemutatjátok hogyan fog a 'skins bejutni a PO-ba. Ha már a Philly meccs, a megtett út és az indulástól eltelt idő alapján kérem T.Williams sebességét, valamint egyismeretlenes valószínűségszámítás alapján a teljesítményét KW-ban kifejezve 😛 Williams teljesítménye nem konstans, tehát ez alapján megfogja-e Allent, avagy nem?apeszos
Mielőtt sapka leüti a magas labdát, válaszolok én 😊

Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Én meg a Redskins topicot olvasom, és ettől leszek nagyon okos. Várom a fraktálszámításokon alapuló lineáris egyenlettel alátámasztott valószínűség grafikont, amelyben bemutatjátok hogyan fog a 'skins bejutni a PO-ba. Ha már a Philly meccs, a megtett út és az indulástól eltelt idő alapján kérem T.Williams sebességét, valamint egyismeretlenes valószínűségszámítás alapján a teljesítményét KW-ban kifejezve 😛 Williams teljesítménye nem konstans, tehát ez alapján megfogja-e Allent, avagy nem?
több mint 14 éve
Hawking mekkora király. 😀
Az Idő rövid történetét még apám is elolvasta, pedig amúgy nem sok érdekelte az öreget az asztali vörösön meg a Kossuth rádión kívül. 😊

Braves on the warpath!!!