NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
Azt lehet kérvényeztetni, hogy nevezzenek át minket Stephen W. Hawking topicnak??? 😀 (és mondjuk a középső "W."-re ráfognánk, hogy az utal Washingtonra... 😂 )

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
de nem tudom tényleg lehet-e mindent linearizálni, vagy akkor minek vannak olyanok, a fraktálok meg Mandelbrot meg a többi? 😊

Amit a bombák valószínűségéről írtál, az viszont tetszik, mert valószínű bejutunk a playoffba (vagy nem 😊 )agent T
sajnos én a fizikát utáltam mindig is, ezekről nem tudok jólmegmondóan nyilatkozni, de a 'közönséges' fraktálokat elképzelhetőnek tartom, hogy lehet valahogy, de remélem jön valaki aki ténylegesen konyít ezekhez és jólmegmondja nekem akár privátban 😊
igen,igen a playoffos dimenzió nekem is így jön le,+1

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
😀 szégyenlem magam de én csak a lineáris regresszió analízist ismerem, kedves kolléga ez milyen trend alapján jött ki? 😛 😛sapka
A valószínűség alapján. 😊

Például hogy ha annak a valószínűsége egy a millióhoz, hogy a repülőgépeden bomba van, akkor vinned kell a fedélzetre magaddal egy bombát. Annak a valószínűsége ugyanis, hogy a gépen egyszerre két bomba legyen, egy a milliárdhoz. 😀

Ebben a szellemben kell értelmeznünk azt is, hogy ha egy csapat belendül az edzőcserétől, de ez nem induktívan kikövetkeztethető általános igazság, (mint például az, hogy reggelente felkel a nap, mert eddig is mindig megtette), akkor annak a valószínűsége, hogy (közel) egyszerre két csapat támad fel ugyanígy, hatványozottan csökken. Ha pedig mégis fellendül a Vikes a továbbiakban (mondjuk a mi meccsünk utáni héttől kezdve 😊 ), akkor pl Singletary cseréje értelmetlenné válik, mivel három csapat nagyjából azonos időben történő feltámadásának a valószínűsége nulla közeli n érték. 😀 😀 😀

(Szerk: amúgy tudom, hogy ez nem írható le lineárisan még annyira se, mint hogy milyen idő lesz holnap, de jól hangzik, nem? 😊 )agent T
ez jó volt,
sejtettem hogy sokkal körmönfontabb megfontolások lesznek itt a puszta számoknál 😛, de eddig tapasztalataim alapján mindent le lehet írni lineárisan csak deriválni és logaritmizálni kell tetszőleges sorrendben 😀,
de ott egy tévedést vélek felfedezni, mert ha most a Vikingek is feltámadnak, hogy ihajcsuhaj akkor minden negatív mérlegű csapat rugdosni fogja az edzőit, mert a látott esetekben 100%ig eredményre vezetett, és egészen addig ez lenne a racionális amíg be nem csúszik egy olyan sztochasztikus hatás mint hogy nem jön be ténylegesen 😊
remélem tehetek egy keresztkérdést a bombáshoz, annak az esélye hogy egy bomba van a gépen 50% mert vagy van vagy nincs, annak hogy két bomba van szintén 50% mert vagy van 2 vagy nincs 😛
hogy tudtok ilyen korán kelni?sapka
Én ötösre érettségiztem mindenből, kivéve a matekot. Abból nagyon boldog voltam, mikor kiszúrtam az írásbeli alatt, hogy megvan a minimum pont, és háromszor átszámoltam, és izgultam, míg ki nem derült, hogy tényleg megvan a kettes... szóval meg tudsz fogni vele, de nem tudom tényleg lehet-e mindent linearizálni, vagy akkor minek vannak olyanok, mint a káoszelmélet meg az egész nemlineáris cucc, meg a fraktálok meg Mandelbrot meg a többi? 😊

Amit a bombák valószínűségéről írtál, az viszont tetszik, mert valószínű bejutunk a playoffba (vagy nem 😊 )

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
williams megeszi allen-t 😛a.kacsa
legyen így

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
😀 szégyenlem magam de én csak a lineáris regresszió analízist ismerem, kedves kolléga ez milyen trend alapján jött ki? 😛 😛sapka

Például hogy ha annak a valószínűsége egy a millióhoz, hogy a repülőgépeden bomba van, akkor vinned kell a fedélzetre magaddal egy bombát. Annak a valószínűsége ugyanis, hogy a gépen egyszerre két bomba legyen, egy a milliárdhoz. 😀

Ebben a szellemben kell értelmeznünk azt is, hogy ha egy csapat belendül az edzőcserétől, de ez nem induktívan kikövetkeztethető általános igazság, (mint például az, hogy reggelente felkel a nap, mert eddig is mindig megtette), akkor annak a valószínűsége, hogy (közel) egyszerre két csapat támad fel ugyanígy, hatványozottan csökken. Ha pedig mégis fellendül a Vikes a továbbiakban (mondjuk a mi meccsünk utáni héttől kezdve 😊 ), akkor pl Singletary cseréje értelmetlenné válik, mivel három csapat nagyjából azonos időben történő feltámadásának a valószínűsége nulla közeli n érték. 😀 😀 😀

(Szerk: amúgy tudom, hogy ez nem írható le lineárisan még annyira se, mint hogy milyen idő lesz holnap, de jól hangzik, nem? 😊 )agent T
aztabüdöskurv@.... 😀 ezt én sem írhattam volna le szebben..LOL

Egyébként Heyer-t muszáj nekem is rehabilitálnom... Lehet eddig se tackle-t kellett volna játszania és már rég stabil kezdő lenne?? 😀 Nyilván a front office nem annyit ért a scoutinghoz , mint én, de vkinek iszonyú szimata van... Trent Williams egyre brutálisabban játszik... És pont tegnap néztem Matt Terri blogjában - ami nekem a Philly meccsen fel se tűnt - , hogy D-Mac pick6énél a Philly WR-ét (!) Redskins részről pont T. Williams, a LT üldözte egész az 1 yardig és nagyon kevés híján be is érte úgy, hogy közben még felakadt vagy két emberen... Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, milyen összeállításban kezd majd a falunk hétvégén...nexion218
Heyert én is rehabilitáltam. Mondtam? Nem mondtam? Akkor most mondom. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c5233c/article/skins-place-russell-simpson-on-ir-sign-rb-davis?module=HP_headlines

Mint a kórház a frontvonal mögött...

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Nem mindenki gyújtja be a motort az új edzőtől, és mivel a Cowboys a HC csere után belendült, a Vikes esélyei statisztikai szempontból csökkennek. 😀 😀 😀 😀agent T

ez jó volt,
sejtettem hogy sokkal körmönfontabb megfontolások lesznek itt a puszta számoknál 😛, de eddig tapasztalataim alapján mindent le lehet írni lineárisan csak deriválni és logaritmizálni kell tetszőleges sorrendben 😀,
de ott egy tévedést vélek felfedezni, mert ha most a Vikingek is feltámadnak, hogy ihajcsuhaj akkor minden negatív mérlegű csapat rugdosni fogja az edzőit, mert a látott esetekben 100%ig eredményre vezetett, és egészen addig ez lenne a racionális amíg be nem csúszik egy olyan sztochasztikus hatás mint hogy nem jön be ténylegesen 😊
remélem tehetek egy keresztkérdést a bombáshoz, annak az esélye hogy egy bomba van a gépen 50% mert vagy van vagy nincs, annak hogy két bomba van szintén 50% mert vagy van 2 vagy nincs 😛
hogy tudtok ilyen korán kelni?

több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
Nem mindenki gyújtja be a motort az új edzőtől, és mivel a Cowboys a HC csere után belendült, a Vikes esélyei statisztikai szempontból csökkennek. 😀 😀 😀 😀agent T

aztabüdöskurv@.... 😀 ezt én sem írhattam volna le szebben..LOL

Egyébként Heyer-t muszáj nekem is rehabilitálnom... Lehet eddig se tackle-t kellett volna játszania és már rég stabil kezdő lenne?? 😀 Nyilván a front office nem annyit ért a scoutinghoz , mint én, de vkinek iszonyú szimata van... Trent Williams egyre brutálisabban játszik... És pont tegnap néztem Matt Terri blogjában - ami nekem a Philly meccsen fel se tűnt - , hogy D-Mac pick6énél a Philly WR-ét (!) Redskins részről pont T. Williams, a LT üldözte egész az 1 yardig és nagyon kevés híján be is érte úgy, hogy közben még felakadt vagy két emberen... Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, milyen összeállításban kezd majd a falunk hétvégén...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
williams megeszi allen-t 😛
több mint 14 éve
.....Baltimore legalábbis sanszos otthon a Tampa ellen.....agent T
Meg remélem a 'skins is. 😛 A számolgatásról annyit, hogy csak egy vereség csússzon be, és okafogyottá válik az egész... Tehát úgy kell számolnunk ahogy kedvenc ügynököm mondta: minden hátralévő meccset meg kell nyerni, és meglátjuk mire lesz elég....apeszos
Pontosan így van.
Ezért kell nagyon szurkolnunk, mert a Vikingsben ott van az öreg, meg Peterson meg Allenék, és akármilyen szarul állnak is, azt mindig veszélyfaktor.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve

(Szerk: amúgy tudom, hogy ez nem írható le lineárisan még annyira se, mint hogy milyen idő lesz holnap, de jól hangzik, nem? 😊 )

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
.....Baltimore legalábbis sanszos otthon a Tampa ellen.....agent T
Meg remélem a 'skins is. 😛 A számolgatásról annyit, hogy csak egy vereség csússzon be, és okafogyottá válik az egész... Tehát úgy kell számolnunk ahogy kedvenc ügynököm mondta: minden hátralévő meccset meg kell nyerni, és meglátjuk mire lesz elég....
több mint 14 éve
😀 szégyenlem magam de én csak a lineáris regresszió analízist ismerem, kedves kolléga ez milyen trend alapján jött ki? 😛 😛

több mint 14 éve
köv. meccs Vikings jön, és pont most rúgják ki Childresst, nem igaz nem hiszem el, ezt a hatalmas pechet.....
és ahogy nézem egész rosszul állunk a Wc helyre, az okés hogy a Philly behúzza a csoportot valószínű, és nagyon jó lenne megfogni a Giantset, mmint megelőzni, de van Chicago/Gb 7-3al... és egy brutális South Falcons 8-2 és Saints/Tampa 7-3al... 5 csapat áll sorban és 2 hely lesz...
rossz ez a délután, és még esik is..sapka
Törődjünk a magunk dolgával, nekem is ezt mondták, mikor latolgattam az esélyeket. 😊
De azért azt számoljuk bele, hogy a Green Bay és az Atlanta kettőséből valaki gazdagabb lesz egy L betűvel, meg a Philly-Chicago is kitermel egy vesztest. Továbbá szerintem a Baltimore legalábbis sanszos otthon a Tampa ellen. A JAX is okozhat meglepetést Eliéknak, meg a Cowboys lendülete is tarhat még egy meccsig, Breesékkel szemben.

De ezek másodrendű dolgok, a lényeg, hogy győznünk kell vasárnap. Erre kell koncentrálnunk.
Az meg, hogy Childresst kivágták a Vikestől, nem jelenti azt, hogy megtáltosodnak. Nem mindenki gyújtja be a motort az új edzőtől, és mivel a Cowboys a HC csere után belendült, a Vikes esélyei statisztikai szempontból csökkennek. 😀 😀 😀 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Jönnek az MRI-k, kiderül kit lehet összeheftelni a Vikings ellen, kit nem.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c5233c/article/redskins-pick-up-pieces-following-costly-win-over-titans?module=HP_headlines

...........

Menjetek a fanoldalra, győzelemre szavazni. 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....apeszos
jobboldalit, de nem semmi fal volt egész jó Williams-Lichsteiger-Montgomery-Heyer-Brown
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....sapka
Akkor rossz irányból néztem a monitort.. 😀 😀
Belegondolok, ha összeérik az O#, -és ennek vannak jelei- Valamint összeáll egy Portis-Torain-Williams futó trió McNabb-el kiegészítve.... Arról álmodni sem merek, hogy a WR-ek is összekapják magukat. Idén legalább egy meccsen kellene hogy minden összejöjjön. Remélem a Giants ellen lesz.apeszos
Figyu már, olvasom a REDSKINS WIN cím alatt a következőt a fanoldalon: "A múlt heti csúfos vereség után a Redskins inkább szó szerinti, mint átvitt értelemben verte szét a Tennessee-t, ugyanis a mérkőzés alatt nem kevesebb, mint hét Titán sérült le."

Na most én ezt nem annyira vágom, lehet, hogy nem néztem elég figyelmesen a meccset... de egész végig a Redskins sérültlistáját mutogatták, és a Titansról annyit tudok, hogy kiment az irányító ujja.
Szóval vagy nem figyeltem eléggé a meccset, és nem vettem észre, hogy a titánok hullanak, mint a légy, vagy a Profootballos nézte fordítva a monitort, nem te.

Amit még hozzáfűznék, ezúttal már a fentebbi értékelésekhez: Ez volt eddig idén az a meccs, amikor azt éreztem, hogy a csapat játszik. A védelem, a támadók meg a speckós egység, mindenki. Rengeteg hiba volt, egy esettől eltekintve a 20 yardon belül elfogyott az offense-ből a lendület, volt 20 yardos punt, kihagyott FG, de játszottunk.
Ettől jobbat pedig nem kívánhatunk magunknak a jövőre nézve. Mert amikor játszottunk, nem küszködtünk (Texans) akkor megszívtuk, most meg nem. Ja, és a D# visszatért a jó szokásához, hogy nem engedte 20 fölé az ellenfelet. Király. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
köv. meccs Vikings jön, és pont most rúgják ki Childresst, nem igaz nem hiszem el, ezt a hatalmas pechet.....
és ahogy nézem egész rosszul állunk a Wc helyre, az okés hogy a Philly behúzza a csoportot valószínű, és nagyon jó lenne megfogni a Giantset, mmint megelőzni, de van Chicago/Gb 7-3al... és egy brutális South Falcons 8-2 és Saints/Tampa 7-3al... 5 csapat áll sorban és 2 hely lesz...
rossz ez a délután, és még esik is..

több mint 14 éve
Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....apeszos
jobboldalit, de nem semmi fal volt egész jó Williams-Lichsteiger-Montgomery-Heyer-Brown
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....sapka
Akkor rossz irányból néztem a monitort.. 😀 😀
Belegondolok, ha összeérik az O#, -és ennek vannak jelei- Valamint összeáll egy Portis-Torain-Williams futó trió McNabb-el kiegészítve.... Arról álmodni sem merek, hogy a WR-ek is összekapják magukat. Idén legalább egy meccsen kellene hogy minden összejöjjön. Remélem a Giants ellen lesz.
több mint 14 éve
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....

több mint 14 éve
Aki ráér, majd írja már meg pls hogy mi van a sérültjeinkkel.
Alapból nem utazott Torain, Rogers meg Landry, a pálya mellett hekkelték ugyan, de visszatért Hall meg Orakpo, meg volt vagy nyolc hősi halottunk, akinek a névsorát mutogatták egész meccs alatt.agent T
Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....
több mint 14 éve
Aki ráér, majd írja már meg pls hogy mi van a sérültjeinkkel.
Alapból nem utazott Torain, Rogers meg Landry, a pálya mellett hekkelték ugyan, de visszatért Hall meg Orakpo, meg volt vagy nyolc hősi halottunk, akinek a névsorát mutogatták egész meccs alatt.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dande
Ti vagytok lendületben, szerintem ti nyeritek a csoportot.
Persze, hogy innen kezdve mindig a Giants ellen szurkolunk 😂 Igaz agent T?Bjoca
Mindig szurkolok az NFC East csapatok ellen, de én megígértem, hogy senkivel és semmivel nem fogok foglalkozni, csak annak szurkolok, hogy győzzünk. Eddig bejött. Majd meglátjuk a végén, hogy a sok W mire lesz elég. 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Tudom, hogy nem létezik "ha" de nézzük azt, hogy, a texanstol kikaptunk OT-ben Gano nem rugta be 2.szor azt az FG-t, valamint ha nem vesszük a két botlást a Ramsés a Lions ellen....8-2 vel állnánk....nincs itt semmi baj sztemEaRl
A baj a feltételes módban van....
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Tudom, hogy nem létezik "ha" de nézzük azt, hogy, a texanstol kikaptunk OT-ben Gano nem rugta be 2.szor azt az FG-t, valamint ha nem vesszük a két botlást a Ramsés a Lions ellen....8-2 vel állnánk....nincs itt semmi baj sztem
több mint 14 éve
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dande
Én már írtam Ricsinek, Holle anyót is bosszantva kicsit... nagyon szorítok nektek...