Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Lehet, hogy Banks sérülése komolyabb a publikáltnál....Banks' agent, James Gould, said Tuesday that Banks is still expected to have a 100 percent recovery from the stabbing that occurred outside a D.C. nightclub early Saturday.
Gould originally described Banks' injury as a surface wound to the side and said that Banks would go home within a day. Gould now says he's not certain when Banks will be discharged.
"He has a left chest wound from the knife," Gould said. "He has a tube inserted in, and until the tube's removed, he won't be released from the hospital."
Last night, The Washington Post reported that the Redskins said the tube was inserted to keep Banks' left lung from collapsing.
több mint 14 éve
Na igen. Hogy is mondta Gyula a Super Bowl-on? "Nem motorral van a srác", vagy valami ilyesmi. Remélem a camp-re már futva megy... 😀Landry a második forduló óta csuklósérüléssel játszott. Február 4.-én műtötték.apeszosEmellett azt mondta, 90%-os az achilles-e, ami azért elég jónak mondható. Nem futott még, de mindent tud már csinálni gyalog.szaba
több mint 14 éve
Landry a második forduló óta csuklósérüléssel játszott. Február 4.-én műtötték.apeszosEmellett azt mondta, 90%-os az achilles-e, ami azért elég jónak mondható. Nem futott még, de mindent tud már csinálni gyalog.
több mint 14 éve
Landry a második forduló óta csuklósérüléssel játszott. Február 4.-én műtötték.
több mint 14 éve
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=6115839&campaign=rss&source=NFLHeadlinesBébéA kurva életbe.
több mint 14 éve
félreértesz, a megadjátok jelen esetben a bármilyen épkézláb ajánlatnál kezdődik. 😉sapkaMondjuk ha odaadjuk éte Eric Kinget az úgy okés? 😉
Amúgy értem. Szabadulni akartok tőle bármi áron.
több mint 14 éve
félreértesz, a megadjátok jelen esetben a bármilyen épkézláb ajánlatnál kezdődik. 😉Nem akarlak előre elkeseríteni,de ha hozzánk jön (remélem nem)akkor sem adunk érte sokat.(Akit egyébként hírba hoztak velünk.)Bazzaniez nem lenne baj, ha megadjátok az árát és nem ingyen kéne elengedni.sapka
Egyrészt Mayhew nem arról híres,másrészt nincs rá akkora szükségünk,hogy sokat adjunk érte.
Olyan "Ha szinte ingyen van akkor jöhet" kategória.Bazzani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nem akarlak előre elkeseríteni,de ha hozzánk jön (remélem nem)akkor sem adunk érte sokat.(Akit egyébként hírba hoztak velünk.)Bazzaniez nem lenne baj, ha megadjátok az árát és nem ingyen kéne elengedni.sapka
Egyrészt Mayhew nem arról híres,másrészt nincs rá akkora szükségünk,hogy sokat adjunk érte.
Olyen "Ha szinte ingyen van akkor jöhet" kategória.
több mint 14 éve
(Akit egyébként hírba hoztak velünk.)Bazzaniez nem lenne baj, ha megadjátok az árát és nem ingyen kéne elengedni.
több mint 14 éve
Én imádom Rogerst.Nagyon sajnáltam amikor elment.
Nagyjából azóta nem volt DLine Detroitban.
Suhval kicsit kárpótoltak azért. 😉
Ha egészséges tud maradni, akkor megoldás lehet a posztján.
Akaratban rommá veri Big Al-t.
(Akit egyébként hírba hoztak velünk.)
több mint 14 éve
rogers rövid időre lehet h megoldás lenne, addig is legalább 1 poszt pipálva lennea.kacsaAz a baj, hogy mi mindíg csak rövid időre keresünk megoldást. Nem akarok sapkával vitatkozni, ha szerinte rossz volt, akkor rossz volt. Szerintem lehetett volna rosszabb is. Kétségtelen, nagy segítség lenne Rogers, ha egészséges lenne, és végig nyomna egy idényt. De ez annyira nem sanszos, és sérültekkel megint ott lennénk ahol a part szakad.
több mint 14 éve
Pedig Kemoeatu nem is volt olyan rossz.apeszossajnos azt kell mondanom rossz volt, egész végig sérült volt, alig tudott valamit csinálni, folyamat átfutottak rajta, Rogers nekünk nagyon nagy előrelépés lenne akár De-nek is, ha a fal is képes nyomást gyakorolni, amire tavaly semennyire nem volt képes, nem kicsit lépnénk előre, nem sokért igazoljuk le!
több mint 14 éve
Háát a Brownsban is azért lett a végén DE mert futás ellen Rubin sokkal hatásosabb volt mint ő. Mindamellett brutális bullrusher Rogers.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
rogers rövid időre lehet h megoldás lenne, addig is legalább 1 poszt pipálva lenne
több mint 14 éve
Nem, a Browns 3-4es volt, most állnak át 4-3ra. Egyébként Rogers az utóbbi évben DEt játszott, mert Rubin jó volt NTként, Rogers meg elég atletikus DEnek is. Valszeg nem járnátok vele rosszul, ha nem sérül le.tenorxKöszi. Akkor viszont keresik BigAl utódját, aki persze nem kell senkinek. És ezek szerint házon belül nem találják. Pedig Kemoeatu nem is volt olyan rossz.
több mint 14 éve
Nem, a Browns 3-4es volt, most állnak át 4-3ra. Egyébként Rogers az utóbbi évben DEt játszott, mert Rubin jó volt NTként, Rogers meg elég atletikus DEnek is. Valszeg nem járnátok vele rosszul, ha nem sérül le.
több mint 14 éve
jön Shaun Rogers vizitreA Browns nem 4-3-ban játszott? Ugyanott lennénk vele mint Albert herceggel. Fiatalítás mi? 😀
Mostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀15 centivel és 20 kg-val nagyobb, mint Vick 😛
Cameron Newton highlights 2010 *Previewapeszos
"TE test, WR sebességgel" ahogy a közvetítésekben mondtákHöri
Nekem Newton jobban tetszik mint Vick... Tudom, az irigység csúnya dolog... 😛
több mint 14 éve
jön Shaun Rogers vizitregondoltam is hogy jönni fog, de ha egészséges marad/lesz, nem is járnánk rosszul vele Nt-ként. kérdés mi maradt még benne, ha majd valaki átnéz barnáktól, fejtsen egy kis véleményt.
Höri
több mint 14 éve
jön Shaun Rogers vizitreMostanában összehozzák a Redskins-t Cameron Newton-al. Nem igazán tudom eldönteni, ez a faszi QB, vagy RB? Vick jelenthet neki... 😀15 centivel és 20 kg-val nagyobb, mint Vick 😛
Cameron Newton highlights 2010 *Previewapeszos
"TE test, WR sebességgel" ahogy a közvetítésekben mondták
több mint 14 éve
Valami ilyesmit várok én is. Brown ajánlatra vár úgy tudom, elsősorban a redskinsére. Csak az öregen múlik....
több mint 14 éve
de én azt sem értem Brown miért menne el? 😊, elhoztuk egy 3. körért, (és kapunk egy 5.et) de elég butaság lenne egy évre szerződtetni ezért az áldozatért. mellesleg a legbiztosabb pont volt a falban, ezt bizonyítja pár stat is, egy-két évig teljesen jó lenne, és nem vagyok szakértő, de továbbra is az első két körben Wr+OL/Dl-t várok valamilyen sorrendben.Mégis minden szakértő azt mondja, QB lesz. Én jobb szeretnék egy guardot az O#-ba, vagy ha Brown megy akkor Carimit a jobb oldalra. Vagy Heyer helyett mindenképpen... 😀apeszosÉn nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀sapka
több mint 14 éve
Mégis minden szakértő azt mondja, QB lesz. Én jobb szeretnék egy guardot az O#-ba, vagy ha Brown megy akkor Carimit a jobb oldalra. Vagy Heyer helyett mindenképpen... 😀Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀sapka
több mint 14 éve
Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...apeszoshát de 3. számú Qb-t ne első körbe húzzunk 😀, míg Beck tisztán backup szintű
több mint 14 éve
Én nem is mondom senkinek, de ezt tudja az öreg is? Különben Beck ide való? Nála Newton és Locker is jobb alternatívának tűnik...