NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
2 köröst kérnek ortonért.az vicces azért 😊a.kacsaJó cuccot szívhatnak Denverben....
több mint 14 éve
2 köröst kérnek ortonért.az vicces azért 😊
több mint 14 éve
Aztán úgy járunk vele mint McNabb-el. A Bengals-nál marad Palmer és LeFevour meg nekik is van bajuk elég. Nem reménytelen, de valóban megvágná a keretet. Már ha lesz egyáltalán szezon.He he... Nem csak én álmodozok?1/10ről felmenni érte nem lenne költséghatékony, és azért nincs túl sok pickünk, tehát játékosokat kéne áldozni érte, ami a szegényes keretet tekintve komolyabb érvágások lennének+ ha lesz salary cap érdekes lenne ha beférne alá a giga 1/1es szerződésével. viszont ha 1/1re nem viszik el valamiért utána a Denver nem viszi el 1/2re az biztos, és kérdés hogy a cincy elvinné e 1/3ra, de ha nem akkor megérhetné feltradelni érte, talán, de elég sok irányító lesz a drafton ha akkora szükség lenne rá még biztosan találnánk vkit 1/10nél is.
Should the Redskins try to trade up to draft Andrew Luck?apeszos
apropó ha Ortontól megválna a Denver, valami tradeféleség összejöhetnesapka
több mint 14 éve
He he... Nem csak én álmodozok?1/10ről felmenni érte nem lenne költséghatékony, és azért nincs túl sok pickünk, tehát játékosokat kéne áldozni érte, ami a szegényes keretet tekintve komolyabb érvágások lennének+ ha lesz salary cap érdekes lenne ha beférne alá a giga 1/1es szerződésével. viszont ha 1/1re nem viszik el valamiért utána a Denver nem viszi el 1/2re az biztos, és kérdés hogy a cincy elvinné e 1/3ra, de ha nem akkor megérhetné feltradelni érte, talán, de elég sok irányító lesz a drafton ha akkora szükség lenne rá még biztosan találnánk vkit 1/10nél is.
Should the Redskins try to trade up to draft Andrew Luck?apeszos
apropó ha Ortontól megválna a Denver, valami tradeféleség összejöhetne
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
He he... Nem csak én álmodozok?Should the Redskins try to trade up to draft Andrew Luck?
több mint 14 éve
Maradjunk a G-nél. T-ben egy meccsen több hibát csinál mint a rookie Williams és Brown együtt. G-ben jól nyomta. Mind az egy meccsen amin azt játszott.T/G cserének jó, és elég fiatal is még, najó 26, nem tudom, cserének ha keveset kér maradhatnasapkaebből a listából maradjon Brown, Buchanan, Grossman 😀, Heyer, McIntosh, és Moss nagyon olcsóért, Westbrook esetlegsapkaHeyer? Ne máá'. Mondjuk inkább Brown?apeszos
több mint 14 éve
T/G cserének jó, és elég fiatal is még, najó 26, nem tudom, cserének ha keveset kér maradhatnaebből a listából maradjon Brown, Buchanan, Grossman 😀, Heyer, McIntosh, és Moss nagyon olcsóért, Westbrook esetlegsapkaHeyer? Ne máá'. Mondjuk inkább Brown?apeszos
több mint 14 éve
ebből a listából maradjon Brown, Buchanan, Grossman 😀, Heyer, McIntosh, és Moss nagyon olcsóért, Westbrook esetlegsapkaHeyer? Ne máá'. Mondjuk inkább Brown?
több mint 14 éve
ebből a listából maradjon Brown, Buchanan, Grossman 😀, Heyer, McIntosh, és Moss nagyon olcsóért, Westbrook esetleg
több mint 14 éve
Hidd el, én is meglepődnék. Amit itt műveltek vele..... Csak tájékoztatás képpen:Eddig úgy néz ki, D-Mac marad, Rexynek nem biztos a jövő év. Legalább is mintha ezt mondta volna hétfőn...apeszosnagyon meglepődne ha mcnabb maradnaa.kacsa
Unrestricted FAs
* 54 H. B. Blades ILB
* 77 Jammal Brown T
* 31 Phillip Buchanon CB
* 37 Reed Doughty SS
* 85 Mike Furrey WR
* 64 Kedric Golston DE
* 8 Rex Grossman QB
* 74 Stephon Heyer T
* 52 Rocky McIntosh ILB
* 63 Will Montgomery C/G
* 89 Santana Moss WR
* 68 Clint Oldenburg T
* 22 Carlos Rogers CB
* 95 Chris Wilson OLB
Restricted FAs
* 38 Sha'reff Rashad FS
* 34 Byron Westbrook CB
több mint 14 éve
Eddig úgy néz ki, D-Mac marad, Rexynek nem biztos a jövő év. Legalább is mintha ezt mondta volna hétfőn...apeszosnagyon meglepődne ha mcnabb maradna
több mint 14 éve
Én már múltkor is "vettem az adást", a poén csak arra a részre lett volna kihegyezve, hogy ha a snapektől/ játszott meccsektől tényleg függ bármi is (PO-tól vagy győzelmek számától függetlenül), akkor el tudom képzelni, az Öreg -ha már úgyis elúszott a szezon alapon - képes volt csak azért ültetni, hogy kevesebb snapje/meccse legyen és így szarabb picket kelljen adnunk.nexion218igen értettem mire utaltál, csak utána Earl is idekevert valamit, és a múltkor hülyeséget írtam emlékezetből, de utána igyekeztem magam javítani
egyébként ezt a helyzetet én is el tudom képzelni, lehet csalódtak benne nem volt meg benne az xfaktor 😛 már, és már a Detroit ellen fény derült a dolgokra, végülis Rexy nem volt rossz utsó 3 meccsen két 3 pontos vereség és 1 győzelem.
érzem ez egy izgalmas offseason lesz.
több mint 14 éve
Eddig úgy néz ki, D-Mac marad, Rexynek nem biztos a jövő év. Legalább is mintha ezt mondta volna hétfőn...
több mint 14 éve
Én már múltkor is "vettem az adást", a poén csak arra a részre lett volna kihegyezve, hogy ha a snapektől/ játszott meccsektől tényleg függ bármi is (PO-tól vagy győzelmek számától függetlenül), akkor el tudom képzelni, az Öreg -ha már úgyis elúszott a szezon alapon - képes volt csak azért ültetni, hogy kevesebb snapje/meccse legyen és így szarabb picket kelljen adnunk.na még egyszer, lapozzatok feljebb, de a 9 nyert meccs/PO függött és csak 3 vagy 4. kör volt ami így 4. lett, de akkor Brownért adjuk a 3.at de cserébe kapunk a NO-tól egy 5.etsapkaLehet meg is találtuk a benchelések okát? 😀nexion218nem attól függ a 2. v 3. kör, hogy Mac Pro Bowler lesz-e vagy sem? én így tudtamEaRl
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
na még egyszer, lapozzatok feljebb, de a 9 nyert meccs/PO függött és csak 3 vagy 4. kör volt ami így 4. lett, de akkor Brownért adjuk a 3.at de cserébe kapunk a NO-tól egy 5.etnem attól függ a 2. v 3. kör, hogy Mac Pro Bowler lesz-e vagy sem? én így tudtamEaRlMcNabbért vagy második vagy 3. kört kell adni, a snapektől, vagy lejátszott meccsektől függően.sapkaLehet meg is találtuk a benchelések okát? 😀nexion218
több mint 14 éve
nem attól függ a 2. v 3. kör, hogy Mac Pro Bowler lesz-e vagy sem? én így tudtamLehet meg is találtuk a benchelések okát? 😀nexion218de úgy tudom Brown-ért és McNabb-ért adtunk. Hogy kaptunk is, azt nem tudom....apeszosMcNabbért vagy második vagy 3. kört kell adni, a snapektől, vagy lejátszott meccsektől függően.sapka
több mint 14 éve
az a baj h a fal nagyrásze 30 és a halál között van, és a teljesítményük se egy pat williams szintű. kemo mint a neve is sugallja sérülés érzékeny, carricker jó bár ő se csinált orbitális évet, golston sztem korrekt volt. én jarmont nyomnám. fioatal és van benne potenciál
több mint 14 éve
Lehet meg is találtuk a benchelések okát? 😀de úgy tudom Brown-ért és McNabb-ért adtunk. Hogy kaptunk is, azt nem tudom....apeszosMcNabbért vagy második vagy 3. kört kell adni, a snapektől, vagy lejátszott meccsektől függően.sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
azért new englandben egész jól eljátszogatott éveken át DE-ként 3-4bena.kacsahuhh akkor lehet kép mellett vagyok 😀, abban voltam hogy az a Ne-i D 4-3as volt.
inkább szerintem a D falba egy Nt hiányzik igazán, Carriker meg a hadtáp elég jó De-nek, inkább a fal középén vannak gondok, régebben nagyon szerettem Kemoeatut, de már nagyon nem az igazi...
több mint 14 éve
azért new englandben egész jól eljátszogatott éveken át DE-ként 3-4ben
több mint 14 éve
jut eszembe. öreg free agent. richard seymour. tökéletes washington igazolás lenne 😊 bár ő még lehet h be is vállna ugyhogy kétlem h megtörténik majdremélem ezt viccből írtad, hogy jó lenne, NT-nek túl nagy, DE-nek meg lassú....
a.kacsa
mondjuk ha maradna Al és lenne kedve játszani is és visszaállnánk 4-3ra, hajj ez már az én álmom.
több mint 14 éve
jut eszembe. öreg free agent. richard seymour. tökéletes washington igazolás lenne 😊 bár ő még lehet h be is vállna ugyhogy kétlem h megtörténik majdluck meg nincs isten h hozzánk csúszna. viszont sok Dline lesz. letrade után bailey fasza lehetne. de majd az okosak jobban tudnak erről nyilatkozni mint én 😊
több mint 14 éve
carter cut lesz, hacsak nem találnak vkit neki. alexander nem kezdő kaliber. nicns egy olyan safety a csapatban aki a labdát el tudná kapni. landry üt meg lelkes, de moore doughty szar. még horton lenne a legalkalmasabb de vele elfogult vagyoka.kacsaHortont én is kedvelem, az első éve nagyon jó volt, azóta jobbára sérült.
A Jacksonville ellen Rob Jackson játszott nagyon jól Orakpo helyén, láttam benne fantáziát, ő is falemberből lett LB.
több mint 14 éve
Egyetértek, a D-nek csak tanulnia kell az új rendszert. Carter mellé Henson is felgyógyul végre, nagyon állat volt a preseasonban. Landry mellé most is lehet válogatni, Harris, Barnes, Doughty, Horton.... Buchanon is jól nyomta a vége felé, ha összeszoknak, nagyon állat lesz a D. Nagy katasztrófa tulajdonképpen az offense-ben sincs, ha az újoncokra jobban számítanának. Davis és Paulsen is teljesen megbízható TE, idén érdekes módon Cooley lógott ki a sorból. Az RB hármas is jó lesz, ha Portis nem döglik le a második meccs után, és Kyle nem hajszolja bele őket középen a falba örökké. A WR-ek szerintem, mint az O legtöbb tagja fejben nem volt ott, köszönhetően az öltözőbeli gondoknak (Kyle szarkeverése, McNabb, BigAl...), az utóbbi három évben nem dobtak el ennyi -már kézben levő- passzt mint idén. Én azt mondom, az O falat kell erősíteni tovább, a Heyer féléket kiszórni.... Ha ez sikerül, akkor felőlem Grossman is dobálhat (legyen meg a Shanahan-ek akarata 😀). Na jó, ez erős volt, egy QB sem ártana.... Ha Snydernek nehéz a bukszája, tegye a mérlegre Bradfordért, bár szerintem nincs az a pénz amiért megválnának tőle. Vagy egy álom: Andrew Luck a Stanford-ról.....legnagyobb probléma sztem D egyértelműen. vmelyik öreg elkapót ugyis behozza snyder, ne feledjük TO szabad lesz... orakpo tuloldalára kéne egy fasza pass rusher, meg landry mellé vmennyi érzékkel megáldott safety, moore-al ellentétben. meg a Dlineba kéne pár disznó. jobban átgondolva ha védőt húznánk nagyon nem lőnénk mellé 😀a.kacsaezekkel nem értek egyet, az a jó passrusher a túloldalra megvan, konkrétan Carter személyében, aki bár a 3-4esként nem remekelt(mert hasonlóan egy fos coverben mint Orakpo), de Alexander sokat tudott segíteni ebben, mert ő coverben jó, a safety kérdésben nem hiszem szükség lenne bárki újra, van több épkézláb pár éves tapasztalattal bíró safetynk, az egyik fel fog nőni a feladatra.sapka
több mint 14 éve
carter cut lesz, hacsak nem találnak vkit neki. alexander nem kezdő kaliber. nicns egy olyan safety a csapatban aki a labdát el tudná kapni. landry üt meg lelkes, de moore doughty szar. még horton lenne a legalkalmasabb de vele elfogult vagyok