NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
apeszos írd nekik vissza, hogy okok, de akkor rúgjátok ki Kyle-t és Banks kezdjen Wrben 😀 ,hátha bejön

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :osapka
Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...apeszos
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊agent T
igen vagy ahogy Armstrong hasraesik saját lábában miközben kiveri Banks kezéből a labdát, elképesztő szerencsétlenségeket tud művelni a srác.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
apeszos írd nekik vissza, hogy okok, de akkor rúgjátok ki Kyle-t és Banks kezdjen Wrben 😀 ,hátha bejön

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :osapka
Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...apeszos
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Kaptam egy emailt a Redskinstől 😀 Úgy látom, már emberszámba vesznek. Csak azt nem veszik észre, hogy hol élek. De már futok is, még elkapkodják előlem.... 😀 😀
Dear Redskins Fan,

Due to Player/Sponsor Ticket Returns, a limited number of General Admission tickets are available for the Redskins vs. Eagles Monday Night Football game on November 15th. Ticket prices start at $44 (plus tax). Inside the Beltway parking is available.

Don't miss the special performance by country music star Billy Ray Cyrus, who will sing the National Anthem and also perform during halftime.

If you are interested in purchasing tickets for the Redskins vs. Eagles game at face value, please contact the Redskins Ticket Office at 301-276-6033.

Due to high demand for these tickets, we expect that they will be sold out quickly.
apeszos

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :o

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Kaptam egy emailt a Redskinstől 😀 Úgy látom, már emberszámba vesznek. Csak azt nem veszik észre, hogy hol élek. De már futok is, még elkapkodják előlem.... 😀 😀
Dear Redskins Fan,

Due to Player/Sponsor Ticket Returns, a limited number of General Admission tickets are available for the Redskins vs. Eagles Monday Night Football game on November 15th. Ticket prices start at $44 (plus tax). Inside the Beltway parking is available.

Don't miss the special performance by country music star Billy Ray Cyrus, who will sing the National Anthem and also perform during halftime.

If you are interested in purchasing tickets for the Redskins vs. Eagles game at face value, please contact the Redskins Ticket Office at 301-276-6033.

Due to high demand for these tickets, we expect that they will be sold out quickly.
több mint 14 éve
McNabb: "It's over to me, and I just look to move on"
Ezt hogyan értelmezitek?
Ez véget ért számomra és csak a továbblépésre figyelek.
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.agent T
Szerintem a benchelés körüli herce-hurcára gondolt. Azzal nem akar tovább foglalkozni és tovább akar lépni, de nem a csapattól, ezt nyíltan szvsz nem mondaná ki, amikor még ilyen sok van hátra a szezonból, talán csak akkor ha tényleg elvesztené a kezdőséget Rexy-vel szemben.BleedingGreen
Mhm, egyébként én is így gondolom.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Ezt hogyan értelmezitek?
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.agent T
Szerintem a benchelés körüli herce-hurcára gondolt. Azzal nem akar tovább foglalkozni és tovább akar lépni, de nem a csapattól, ezt nyíltan szvsz nem mondaná ki, amikor még ilyen sok van hátra a szezonból, talán csak akkor ha tényleg elvesztené a kezdőséget Rexy-vel szemben.

több mint 14 éve
???
Az egy-tizenöt hogy jön kki? Vagy a Boysnak, nem nekünk?
Kicsit elvesztettem a fonalat.

http://www.csnwashington.com/11/09/10/Redskins-McNabb-Moves-On-From-Benching/landing.html?blockID=348925&feedID=6458

Ez azért ad némi okot az optimizmusra.agent T
A Boysnak 😀 A két végletet írtam le ami következhet....
több mint 14 éve
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságota.kacsa
Természetesen fordítva is igaz, bocs azt nem írtam oda. Tehát 1-15 :o , és 12-4 😀
Ezt hogyan értelmezitek?agent T
Nem tudom. Nem akarom tudni. Félek, hogy a távozáson töri a fejét.apeszos
???
Az egy-tizenöt hogy jön kki? Vagy a Boysnak, nem nekünk?
Kicsit elvesztettem a fonalat.

http://www.csnwashington.com/11/09/10/Redskins-McNabb-Moves-On-From-Benching/landing.html?blockID=348925&feedID=6458

Ez azért ad némi okot az optimizmusra.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságota.kacsa
Természetesen fordítva is igaz, bocs azt nem írtam oda. Tehát 1-15 :o , és 12-4 😀
Ezt hogyan értelmezitek?agent T
Nem tudom. Nem akarom tudni. Félek, hogy a távozáson töri a fejét.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságot
több mint 14 éve
Lassan túl kéne lépni a 2 perces play + D-Mac bench sztorin.
D-Mac szerint nevetséges, hogy nem ismeri a playbookot.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bfcd06/article/mcnabb-speculation-he-doesnt-know-skins-offense-hilarious?module=HP_headlines

Ezt hogyan értelmezitek?
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
cowboystól nem kell félni. ők kiszemelték maguknak a draftota.kacsa
Elvileg még zárhatnak 9-7-el. Mi meg 4-12-vel. Máris ott vagyunk ahol tavaly.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
cowboystól nem kell félni. ők kiszemelték maguknak a draftot
több mint 14 éve
Most beszéltem egy barátommal telefonon.
Felvilágosított, hogy az sose jó előjel, ha a vezetésen félidőben, bye week alatt hatalmasodik el az agybaj, továbbá ha elhúz tőlünk a Philly hétfőn, valamint ha elkezd működni a Cowboys, és ellenünk már pályára lép Romo, még akár a hagyományos csoportnegyedik helyet is behúzhatjuk.

Üdítő élmény volt.agent T
Romo idén már 98% h nem játszik és mi leszünk az utolsók ez is kb 98%.
No para 😉 😊Blevi
A 'skins esetében az a maradék két százalék is aggasztó tud lenni.... 😛
több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Felvilágosított, hogy az sose jó előjel, ha a vezetésen félidőben, bye week alatt hatalmasodik el az agybaj, továbbá ha elhúz tőlünk a Philly hétfőn, valamint ha elkezd működni a Cowboys, és ellenünk már pályára lép Romo, még akár a hagyományos csoportnegyedik helyet is behúzhatjuk.

Romo idén már 98% h nem játszik és mi leszünk az utolsók ez is kb 98%.
No para 😉 😊
több mint 14 éve

Ez szerintem számunkra is világos volt.... Ha gondolod felhívlak, ha csak ez az élmény hiányzik 😀 Legendás az optimizmusom, a pozitív hozzáállásom.... 😀 😀

Banks jó esetben a Giants ellen térhet vissza.
több mint 14 éve

Üdítő élmény volt.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
7végén Torain vagy Portis kap több lehetőséget?Bay Area
Portis még nem biztos, hogy játszik egyáltalán. Ha mindketten ott lesznek, valószínű -ismerve Kyle eddigi fantáziátlan book-ját- Torain, a tank szerűsége miatt. Középen csak neki van esélye, és neki sem sok.
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
7végén Torain vagy Portis kap több lehetőséget?

több mint 14 éve
végülis kap szerződést JaMarcus?

edz még vagy már hazaküldték?Höri
Ezeket mondta Kyle:
“I don’t think you consider anyone just based off of talent,” Kyle Shanahan said. “Everyone in the NFL’s pretty talented. (It’s) other stuff that really separates you. He is very talented, so I think he can overcome some of the stuff that he struggled with. I don’t really know that personally, but if he looks like he’s in good shape out here and he’s working, and that’s all you can evaluate. Sometimes when guys do get a second opportunity, they can change their stripes.”

Ez a "ha úgy néz ki, jó formában van és dolgozik, és ez minden amit lehet értékelni" elég aggasztóan hangzik.agent T
Nem fog szerződést kapni. Mac-et nem küldi el, mert akkor meglincselik. Szerintem tanult a visszhangokból. Grossman és Beck cuncimókus, ők meg azért maradnak.
több mint 14 éve

Ezeket mondta Kyle:
“I don’t think you consider anyone just based off of talent,” Kyle Shanahan said. “Everyone in the NFL’s pretty talented. (It’s) other stuff that really separates you. He is very talented, so I think he can overcome some of the stuff that he struggled with. I don’t really know that personally, but if he looks like he’s in good shape out here and he’s working, and that’s all you can evaluate. Sometimes when guys do get a second opportunity, they can change their stripes.”

Ez a "ha úgy néz ki, jó formában van és dolgozik, és ez minden amit lehet értékelni" elég aggasztóan hangzik.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Láttátok a MNF ismétlést?
Mekkora TD passzt adott a köreinkben jól ismert Antwaan Randle El. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve

November 3 óta semmiféle hír nincs felőle.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

edz még vagy már hazaküldték?