NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Meg aztán ott van még Wingard is, minden Jax fan "kedvenc" safetyje, igaz ő UDFA-ként került ide.Én megtaláltam: rég draftoltatok már a Wyomingról, proszinyecski is annyira bejött annoEnnek mi ertelme amit a jags csinal?Látod ez a baj. Értelmet keresel benne! Felesleges.
gabokocka
iktriad
r.baggio
Ja az megvan, hogy anno Chris Prosinski egyetlen NFL pickjét Tom Bradytől szerezte? 😀
több mint 2 éve
NFL.com Draft tracker-t nézem. Gondoltam azt akkor írják be, mikor már fenn GP-en is. EZ akkor most így spoiler?ne engem kérdezz
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nemtom mihez kéne tartani, nem az én tisztem eldönteniEzért szóltam.gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
Negritis
Itt szerintem inkább streamen vagyunk.
Bazzani
nyilván ha azt mondom a gamepass a spoiler határ akkor sznob vagyok meg önző
több mint 2 éve
Toto21
5 950
NFL.com Draft tracker-t nézem. Gondoltam azt akkor írják be, mikor már fenn GP-en is. EZ akkor most így spoiler?gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
Negritis
több mint 2 éve
Ezért szóltam.gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
Negritis
Itt szerintem inkább streamen vagyunk.
több mint 2 éve
Én megtaláltam: rég draftoltatok már a Wyomingról, proszinyecski is annyira bejött annoEnnek mi ertelme amit a jags csinal?Látod ez a baj. Értelmet keresel benne! Felesleges.
gabokocka
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mondjuk passzolni senki nem tud neki 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
több mint 2 éve
Ó igen, 6/5-re vittem Jaflben 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
annyi értelme van benne értelmet keresni mint amennyi értelem van benne 😀Ennek mi ertelme amit a jags csinal?Látod ez a baj. Értelmet keresel benne! Felesleges.
gabokocka
iktriad
több mint 2 éve
Kicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
több mint 2 éve
A tényleges focisták helyett többet ér ezek szerint, hogy SEC-s legyen az egyetem, ahonnan jöttek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mért nem Justyn Ross 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ennek mi ertelme amit a jags csinal?Látod ez a baj. Értelmet keresel benne! Felesleges.
gabokocka
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
offense lesz mert Getsy telefonált vele
több mint 2 éve
Utolsó esély ezen a napon a qb runra a Bears után
---
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Tippre D lesz csak hogy még jobban húzzuk a fanok agyát 😊Travis Jones please
Tomcsik
több mint 2 éve
Muma is a Dean előtt ment ki.. Valami komoly baja van annak a hátnakbazza linkelte hogy nem akar vállműtétet se ami nem mutat jól
Tomcsik
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Muma is a Dean előtt ment ki.. Valami komoly baja van annak a hátnakmedical concern. úgy tűnik UDFA lesz, hagy így folytatja
Tomcsik
több mint 2 éve
a feltrade LB után?két szar pick a Jax elöttÉs akkor jött a Jax 😊
Janek
Rá nagy szükség volt
r.baggio
feltétlen
több mint 2 éve
"NFL QB coaches aren't surprised to see only 1 QB gone: "Our highest-graded quarterback this year is Sam Howell. I’ve got a 2nd-RD grade on him. We’ve got a 3rd-RD grade on Kenny Pickett, and if you looked at his 2020 film, it’d be a 6th-or 7th-RD grade."😕
r.baggio
több mint 2 éve
Ennek mi ertelme amit a jags csinal?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.