NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
ne Dean és ne TE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem vagyunk már sokan ébren 😀
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Ravens draft A++++++ idáig. Minden az ölükbe hullik. Gondolom 7. körben azért Dean-t is behúzzátok. 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
volt lyan playe ami nem RPO ? én nem bírtam nézni a tapejeitRidder ITT jó pick.Az azért hatalmas túlzás lenne, simán a legjobb QB volt tavaly azokból akik most itt vannak.
Szerintem Corral UDFA lesz.
Bazzani
Cruyffista
ez az sógor! jó helyre, mehet kezdő LTnek
több mint 2 éve
A valla.No jó reggelt, sikerült bealudni 😛 Látom megvan Kelce utódja, és nagyon nem is hagytunk ki senkit miatta illetve...mi van Deannel?Elvileg sérült és nem akarja megműtetni magát
dande
Wester
Mikor meghallottam az hittem a Browns kiviszi....
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
akkor jó lesz UDFAnak 😀No jó reggelt, sikerült bealudni 😛 Látom megvan Kelce utódja, és nagyon nem is hagytunk ki senkit miatta illetve...mi van Deannel?Elvileg sérült és nem akarja megműtetni magát
dande
Wester
több mint 2 éve
Állítólag hatalmas karakterproblémák vannak vele.Ridder ITT jó pick.Az azért hatalmas túlzás lenne, simán a legjobb QB volt tavaly azokból akik most itt vannak.
Bazzani
Cruyffista
több mint 2 éve
No jó reggelt, sikerült bealudni 😛 Látom megvan Kelce utódja, és nagyon nem is hagytunk ki senkit miatta illetve...mi van Deannel?Jordan Davis light Travis Jones azert csak meglett nekunk! 😉
dande
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
No jó reggelt, sikerült bealudni 😛 Látom megvan Kelce utódja, és nagyon nem is hagytunk ki senkit miatta illetve...mi van Deannel?Elvileg sérült és nem akarja megműtetni magát
dande
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Kiment a sógor is.Sajnálom Travis Jonest meg Raimannt is, örültem volna mindkettőnek a mi pickünknél.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Ridder ITT jó pick.Az azért hatalmas túlzás lenne, simán a legjobb QB volt tavaly azokból akik most itt vannak.
Bazzani
több mint 2 éve
Björn Wernert majd visszahozzuk havernak.
több mint 2 éve
Reménykedtem, hogy lecsúszik hozzánk, a Ravens továbbra sem hibázikAz a felelmertes hogy a Ravens FO jottanyit se cserel fel. Az a hidegveru brigad!
Wester
több mint 2 éve
No jó reggelt, sikerült bealudni 😛 Látom megvan Kelce utódja, és nagyon nem is hagytunk ki senkit miatta illetve...mi van Deannel?
több mint 2 éve
Reménykedtem, hogy lecsúszik hozzánk, a Ravens továbbra sem hibázik
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
😁 no spoiler
több mint 2 éve
Jó hát amúgy, az első körösök több mint fele bust lesz, szóval figyu, ha tetszett Tomlinnak meg Colbertnek, akkor legyen.Az oké, hogy homer pick de vagy 50 hellyel lövik mellé a srácot.Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:homer pick volt tőlük. Egyik QB se jó idén.
Pickett ENNYIVEL kiemelkedett a mezőnyből, vagy a Steelers nézte be borzasztóan a szitut?
Tony Adams
Toto21
Tony Adams
Most érted, húzhattunk volna egy Artie Burnst, vagy Terrell Edmundsot is.
több mint 2 éve
Mekkora geci a Texans. 😀
több mint 2 éve
ó faszom letradeltünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az oké, hogy homer pick de vagy 50 hellyel lövik mellé a srácot.Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:homer pick volt tőlük. Egyik QB se jó idén.
Pickett ENNYIVEL kiemelkedett a mezőnyből, vagy a Steelers nézte be borzasztóan a szitut?
Tony Adams
Toto21
több mint 2 éve
A Pats pickeknél nagyobbat nevettem.Nem nem, ez egy comedy duo volt, ezt direkt csinálták így. Biztos viccesnek gondolták 😀Valami tornászok egymás nyakában aztán leesett a felső.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
Bazzani
tenorx